PDA

View Full Version : مشکل در P1

حامد ق
25 May 2008, 12:51 AM
سلام . من گوشی رو تازه گرفتم . 1 هفته . تو این مدت 2 بار تا حالا بدون اینکه آنتن بره یا اسم اپراتور خذف بشه گوشی از دسترس خارج شده . تو این حالت هیچ صدایی از گوشی در نمیاد . وقتی رو حالت flight mode میزارم دیگه به حالت phone برنمی گرده . خاموش هم نمیشه . بد از حدود 1 دقیقه خودش ریست میشه و درست میشه . یک بار هم شب رو حالت flight گذاشتم و خوابیدم . صبح که بیدار شدم گوشی خاموش بود . باطری هم حدود 70 درصد بود . این مشکلها از چی می تونه باشه ؟ در ضمن گوشی من 2 تا CDA داره . هم خاور میانه r6f41 و هم world 2 که r6g04 هست . می تونه مشکل از این باشه ؟ اصلا چرا 2 تا ورژن فریمور رو گوشی هست ؟

Orion
25 May 2008, 12:52 AM
يعني چي دو تا CDA داره؟ مشخصات دقيق CDA رو بنويس.

حامد ق
25 May 2008, 01:04 AM
phone: CXC162037 R9j005
CXC162037 R9k009
Bluetooth: CXC 162143 RID
Organiser : CXC162108 R6f41
CXC162108 R6g04
CDA: CDA162022/9 R6f38
CDA162022/2 R6g02

Orion
25 May 2008, 07:53 PM
بسي عجيبه!!! تاحالا مستر ريست كردي ببيني چي ميشه؟!

RoSo
25 May 2008, 08:27 PM
من اصلاً از سونی اریکسون سر در نمیارم ولی یه جایی تو اینترنت یه همچین چیزی خوندم و احتمالاً میتونه مال این باشه که شما خواستید به SEUS کانکت بشید و firmware رو آپگرید کنید و تو همین حال کانکشن قطع شده و اینطوری شده که نسخه جدید CDA نتونسته کامل جای نسخه قدیم رو بگیره و این مشکل پیش اومده !
اون چیزی که من تو یه سایت خوندم دقیقاً مشکل مشابه شما رو داشت و حتی طوری بود که با دکمه پاور خاموش و روشن نمیشد گوشی ! wifi کار نمیکرد و تقریباً همین مشکلات شما رو داشت که البته در نهایت هم کسی نتونسته بود راه حلی براش ارائه کنه !

Orion
25 May 2008, 08:59 PM
Roso جان اين كه شما فرموديد امكان نداره. چون وقتي مي‌خوايم از طريق سايت SEUS آپگريد كنيم، اول كل فايل فيرم‌وير رو دانلود ميكنه بعد شروع ميكنه به نصب. حالا اگر اين وسط كانكشن هم قطع بشه اصلاً هنوز عمليات آپديت شروع نشده كه بخواد اتفاقي بيفته.
اما اگر در حين عمليات آپديد مثلاً كامپيوترتون Restart بشه يا برق بره يا هر چيزي كه باعث اختلال در كار آپديت بشه اونوقته كه گوشيه شما به فنا رفته و ديگه اصلاً بالا نخواهد آمد و فقط باكس چاره‌ي كارشه.

حامد ق
25 May 2008, 09:31 PM
من اصلا گوشی رو آپدیت نکردم . تازه 1 هفته هست که خریدمش .فریمور هر دوتا ورژن هم آخرین نسخه هستن .مستر ریست نکردم . ممکنه مشکلش با مستر ریست حل بشه؟ اطلاعات روی گوشی با مستر ریست پاک میشه درسته؟

Orion
25 May 2008, 09:41 PM
آقا يه سئوال: مطمئني گوشيت آكبند بوده؟ منظورم اينه دسته 2 بهت قالب نكردند؟ الان تو گوگل سرچ ميكردم معمولاً اين حالت براي گوشي‌هايي رخ ميده كه با ++XS دستكاري شده باشند. و اكثراً هم پيشنهاد شده كه گوشي رو آپديت كنيد تا اين مشكل حل بشه. البته حواست باشه كه اگر با CDA غير از WorldGeneral 2 آپديت بشه، آنتن گوشيت ميپره!

حامد ق
25 May 2008, 09:55 PM
گوشی که من گرفتم شفارش عربستان بوده . CDA اون Middel East هست . ولی world 2 هم روشه . راستشو بخوای خودمم به نو بودن گوشی شک کردم . خیر سرم گوشی رو از رفیقم خریدم که تو این بازار قاطی پاتی به ما قالب نکنن . نمی دونم شاید به اون هم انداخته باشن . یه سوال . با فلش یا مستر ریست گوشی به حالت کارخونه بر میگرده؟ یعنی تمام تنطیماتش میشه مثل روز اولش؟مثلا من شورت کات گذاشتم که نمیشه اونا رو حذف کرد . با فلش یا ریست پاک میشن؟

حامد ق
25 May 2008, 10:12 PM
تو گوشیهای نوکیا یه کد بود که تاریخ ساخت گوشی رو نشون میداد . تو این گوشی همچین کدی هست؟

Orion
25 May 2008, 10:27 PM
در مورد كدي كه تاريخ ساخت رو نشون بده، نميدونم! در مورد مستر ريست هم تمام اطلاعات و تنظيمات شما پاك ميشه. البته CDA همچنان سرجاي خودش هست!

حامد ق
25 May 2008, 10:35 PM
پس احتمال اینکه گوشی دسته 2 باشه زیاد شد . وقتی با یه مستر ریست میتونن گوشی رو مثل روز اولش کنن خوب براشون کاری تداره . وجدان حالیشون نیست که . فردا بلایی سرش بیارم . قبول که نمی کنه دسته 2 هست ولی براش آبرو نمی ذارم. ممنونم . اگر راهی پیدا کردی که بشه دسته 2 بودن گوشی رو باهاش ثابت کرد ممنون میشم به من بگی

PAYAM
26 May 2008, 12:00 AM
دقیقا عین این مورد برای من هم پیش اومد، یه P990 بجای نو به من فروخته شد که همین مشکل رو داشت و دوتا CDA داشت (بعضی دوستان در جریانش هستند) و پر از مشکل بود. در دوربینش رو باز می‌کردی هنگ می‌کرد و مشکلات دیگه.... خوشبختانه چون روی رمش یسری موزیک و عکس بود تونستم به استناد همونا گوشی رو پس بدم و یدونه دیگه بگیرم. البته خودشون هم میس‌دونستن قضیه چیه و گرنه پس نمی‌گرفتن...

در مورد این قضیه دوتا بودن CDA هم باید بگم که همون طور که دوستان اشاره کردن مربوط به تعویض CDA از طریق روش قدیمی (بدون XS++) است که باید فایلای آپدیت SEUS روی هارد ادیت می‌شد و ...
و باید سه بار آپدیت می‌کردی که دفعه اول فایل موردنظر درست می‌شد که باید ادیت می‌کردی، دفعه دوم دوباره ادیت می‌کردی که دوتا CDA میومد و دفعه سوم با آپدیت نهایی به CDA که میَ‌خواستی تبدیل می‌شد.
خلاصه این‌که پیشنهاد می‌کنم که حتما گوشی رو پس بدی. این قضیه وررفتن با CDA هم بدون XS++ خطریه و یکی از دوستان همین فوروم هم P1 اش رو سر هیمن قضیه از دست داده چون گوشی بدون CDA متاسفانه فلش هم نمی‌شه و ....

حامد ق
26 May 2008, 12:25 AM
پس به احتمال زیاد دسته 2 هستش . امیدوارم پس بگیره . چون من جز همین CDA هیچ چیز دیگه ای ندارن . این موبایل فروش ها هم که عمرا بفهمن CDA چیه . به نظر شما نباید فلش بشه ؟ برای من جالبه . این گوشی سفارش عربستانه . CDA خاورمیانه روش بود . اونم آخرین ورژن فریمور. چرا خواستن اونو تبدیل به World 2 بکنن؟واقعا اینا هیچی نمی فهمن . اسم خودشون رو گذاشتن متخصص تعمیرات موبایل . یکی نیست بهشون بگه مگه مرض دارین که با اعصاب مردم بازی می کنین . فردا دخلش اومده . پس نگیره آبرو براش نمی ذارم

Light
26 May 2008, 12:33 AM
دوست من مهم نیست به چه دلیل این کار رو کردن مهم اینه که گوشی شما دستکاری شده
آپدیت هم نکنید
در حاضر هم فکر می کنم فقط همین ورژن World 2 از نظر آنتن دهی مشکلی نداره
{گوشی من بعد از آپدیت آنتن ندادن دستکاری کردم این CDA رو و گوشی واسه همیشه خاموش شد}

حامد ق
26 May 2008, 12:46 AM
یعنی به نظر شما اگر عوض کرد گوشی با CDA خاور میانه نگیرم؟ چون اینا خودشون نمیدونن چی دارن . یکی CDA اندونزی داره . یکی هنگ کنگ . یکی دیگه world .فکر می کنم الان گوشی من با CDA خاور میانه داره کار می کنه . چون زبان فارسی مربوط به این ورژن رو ریختم روش و کار کرد . منظور شما اینه که این هنگ کردنها به خاطر CDA خاور میانه هستش؟ اگر گوشی دیگه ای با همین CDA بگیرم باز مشکل داره؟

Orion
26 May 2008, 12:49 AM
اينطور كه برداشت ميشه علت هنگ كردن، وجود دو CDA روي گوشيتون هست. شما با هر CDA بگيريد به راحتي با ++XS ميتونيد CDA رو تبديل به WorldGeneral2 بكنيد. (من خودم همين كار رو كردم!)

حامد ق
26 May 2008, 01:00 AM
برای اینکار باید به اینترنت وصل باشه؟ مثل آپدیت ؟ من ADSL ندارم . و مطمئنم که اگر قرار باشه از اینترنت فایل دانلود کنم حجمش اینقدر زیاده که 2 روزی باید یک بند دانلود بشه .با این سرعتهای فضایی . فردا برم ببینم چی میشه . امیدوارم عوض کنه . حالا CDA رو یه کاری می کنم.

Orion
26 May 2008, 08:09 AM
براي آپديت مسلماً بايد اينترنت داشته باشيد. فكر كنم حجم دانلود هم حدود 70 مگ يا كمي بيشتر يا كمتر باشه.

حامد ق
27 May 2008, 02:07 PM
امروز بردم برام نرم افزار زد . قسم و آیه که دسته 2 نیست و اینو که وارد کردن خواستن آپدیت کنن اینطوری شده . گفت اگر باز مشکل داشت بیار . نرم افزاری که زد R6F41 World 2 بود . همه کد ها یکی شدن به جز آخرین کد که همون CDA باشه . کدی که نوشه به این صورته:
CDA162022/9 R6f38
CDA162022/2 R6f38
فقط تو یه شماره باهم فرق دارن . به نظر شما مشکل حل شده ؟ من امروز می خوام آپدیت بکنم . شاید این کد آخر هم درست بشه

PAYAM
27 May 2008, 11:17 PM
تنها چیز مهم توی uiq3 ها همون کد نوشته شده جلوی CDA است. به این تاپیک (http://www.phalls.com/showthread.php?t=39744) یسر بزن.

حامد ق
28 May 2008, 12:34 AM
اونو خوندم . الان همه مشخصات نرم افزاری گوشی من طبق اون سایتی که داده بودید مال خاور میانه هست . تنها چیزی که مونده خود CDA هستش که هم مال خاور میانه هست و هم مال World 2. حتی ورژن CDA مال خاور میانه هستش . حالا من چطوری می تونم World رو حذف کنم . میشه راهنمایی کنید . اون لینک که برای نرم افزار XS++ داده بودید خراب بود . با این نرم افزار میشه CDA رو حذف کرد؟ اگر میشه نحوه کار رو توضیح بدید . ممنونم

N o i a
30 May 2008, 03:05 PM
دقیقا گوشی منم (P1i) همین طوریه! دوتا CDA داره یکی ماله WG و یکی دیگه مال خاورمیانه. :icon_neut
از لحاظ آک بودن گوشی هم مطمئنم، چون پلمپ گوشی رو خودم باز کردم. در ضمن گوشی هم با گارانتی کامتل خریدم.

حامد ق
31 May 2008, 10:59 PM
سلام . گوشی شما هنگ نمی کنه ؟ یا خودش خاموش نمیشه ؟ریست نمی شه؟من که گوشی رو پس دادم . از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه که بخوام گوشی جدید بگیرم از کجا بدون اینکه CDA رو چک کنم بفهمم مال World 2 هست؟از رو زبان گوشی که رو جعبه زده میشه فهمید؟ کسی هست که CDA گوشیش World 2 باشه؟ اگر هست بی زحمت زبانهایی رو که رو جعبه گوشی زده به من بگه . با گارانتی سیتادل بگیرم امکان داره بازم اینطوری باشه؟

Orion
31 May 2008, 11:01 PM
مهم نيست وقتي گوشيتو ميخري حتما World General 2 باشه. هر چي ميخواد باشه باشه! فقط دو تا CDA نداشته باشه!!! كار تغيير CDA فقط 5 دقيقه وقت ميگيره. (با ++XS) :icon_cool
البته مسلمه كه بعدش هم بايد آپديت كني كه زمان اون به سرعت اينترنتت برميگرده.

حامد ق
31 May 2008, 11:34 PM
میشه این نرم افزار SX++ رو بزاری برام؟

N o i a
1 June 2008, 01:20 AM
سلام . گوشی شما هنگ نمی کنه ؟ یا خودش خاموش نمیشه ؟ریست نمی شه؟من که گوشی رو پس دادم . از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه که بخوام گوشی جدید بگیرم از کجا بدون اینکه CDA رو چک کنم بفهمم مال World 2 هست؟از رو زبان گوشی که رو جعبه زده میشه فهمید؟ کسی هست که CDA گوشیش World 2 باشه؟ اگر هست بی زحمت زبانهایی رو که رو جعبه گوشی زده به من بگه . با گارانتی سیتادل بگیرم امکان داره بازم اینطوری باشه؟
خدا رو شکر هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم.
نمی دونم مشکل شما شاید از اینکه دو تا CDA داره نباشه، شاید مشکل سخت افزاری داره. :icon_surp

حامد ق
1 June 2008, 02:02 PM
امروز سیم کارتم رو تو یه گوشی دیگه گذاشتم تا فردا گوشی جدید بگیرم . چیزی که جالبه اینه که این گوشی هم خود به خود خاموش شد . تنها نتیجه ای که تونستم بگیرم این بود که سیم کارت مشکل داره . این ممکنه؟

N o i a
1 June 2008, 06:19 PM
امروز سیم کارتم رو تو یه گوشی دیگه گذاشتم تا فردا گوشی جدید بگیرم . چیزی که جالبه اینه که این گوشی هم خود به خود خاموش شد . تنها نتیجه ای که تونستم بگیرم این بود که سیم کارت مشکل داره . این ممکنه؟
آقا حامد گفتم که ممکنه مشکل از یه چیزه دیگه باشه! :icon_razz
خیلی عجیبه رو چه گوشی سیم کارتت رو انداختی؟ :icon_redf

حامد ق
1 June 2008, 11:05 PM
گوشی قدیمیه . سامسونگ T400 . تو خونه افتاده بود منم برداشتم . البته گوشی سالمه . چون تا 2 هفته پیش داشت کار می کرد .

N o i a
1 June 2008, 11:17 PM
گوشی قدیمیه . سامسونگ T400 . تو خونه افتاده بود منم برداشتم . البته گوشی سالمه . چون تا 2 هفته پیش داشت کار می کرد .
پس با این حال مشکل از گوشیت نبوده، - منظورم P1
با یه سیم کارت دیگه اگه می تونستی P1 رو امتحان کنی خوب می شد :icon_cool
گفتی ردش کردی رفت؟

حامد ق
2 June 2008, 12:44 AM
آره . پسش دادم . پولم رو هم گرفتم . به یه جای دیگه سفارش دادم .فردا برام میاره . اگرم مشکل از گوشی نبوده از اینکه پسش دادم ناراحت نیستم . چون اون 2 تا CDA که روش بود بد جوری می رفت رو اعصابم . هر لحظه منتظر بودم گوشی سکته کنه:icon_roll

حامد ق
2 June 2008, 02:56 PM
گوشی جدید رو گرفتم . این یکی توش مموری 1GB داره :icon_cool CDA اون هم یکی بیشتر نیست :icon_excl گذاشتمش تو شارژ . CDA اون یادم نیست . شارژش تموم شد نگاه می کنم . رو جعبه اون زده R7A EN . چیزایی که یادم هستن:
CXC162037 R9K009:Phone Version
CXC162108 R6G04:Organizer Version
منو فارسی روش نیست ولی میشه فارسی نوشت . به نظر شما آپدیت می خواد؟

Light
2 June 2008, 03:15 PM
مبارکه :icon_excl تا اونا باشن دیگه کلاه برداری نکن !
اگر مشکلی نداره بهتره Update نکنید
{ چون فارسی هم می تونید بنویسی دفکر نمی کنم نیازی باشه }

Orion
2 June 2008, 11:54 PM
مباركه. فكر كنم گوشيه شما آخرين ورژن WorldGeneral 2 رو داره. يعني استفاده از ++XS لزومي نداره. آپديت هم فعلاً نميخواد. ولي شما كد CDA رو بگو تا دقيقتر بهت بگم.

حامد ق
3 June 2008, 01:48 AM
162024/87 R5A .من نگاه کردم مال سنگاپوره. به نظرت مشکل درست میکنه؟ یه چیز دیگه . موقعی که گوشی رو روشن کردم از من خواست که یه SMS بفرستم برای ریجیستر شدن . منم اشتباهی ok کردم . یه SMS فرستاد به یه شماره که رو سیم کارتم save بود . حالا هر وقت گوشی رو روشن میکنم دلیوری میده . یا باید دلیوری رو خاموش کنم یا هر بار که روشن میشه این پیغام میاد . راهی نداره که حذفش کنم؟ مستر ریست کردم نشد . تازه حواسم نبود هرچی رو مموری داخلی بود پاک شد . آهنگهای خود گوشی، عکسهای رو گوشی به اضافه یه برنامه که تو پوشه other بود . مال Syne بود . اگر اینها رو دارید برام بذارید ممنون میشم .