View Full Version : کمک برای خرید سیستم صوتی
XXFXX
24 May 2008, 10:56 PM
سلام
من میخوام برای 206 یه سیستم متوسط بخرم , با چیزهایی که توی تاپیک ها خوندم یه چیزهایی دستگیرم شده و حالا چند تا سوال دارم , میخوام منو کمک کنین , پیشاپیش ممنون . :icon_cool
1 - برای HU : بین این مدلهای جدید Pioneer کدوم به صرفه تره ؟ ( میخوام USB و AUX بخوره و ترجیحا از جلو )
3050UB - 4050UB - 5050UB - 6050UB
2 - برای باند : اول کیفیت میخوام بعد باس !
Kenwood 718 - JBL953 - JBL937 - و یه مدل از Pioneer که شمارش یادم نمیاد .
3 - برای آمپلی : میخوام طوری باشه که کل سیستم با هم ست بشه !
JBL 75.2 - Sony 250
قیمت هم دیگه از 200 , 250 بالاتر نره ...
اگه لطف میکنین جواب میدین لطفا اگه قیمت اینارو هم دارین بزارین چون من اصلا قیمت ندارم ...
بازم ممنون :lover:
mr.designer
26 May 2008, 11:24 PM
قیمت اسپیکر + امپ + هدیونیت+سیم کشی روی هم 250 ؟!
پیشنهاد من :
اسپیکر الپاین SPR-69C حدود 130 تومن
امپیلیفایر 2 کانال سانداستریم TRA340.2 حدود 110 تومن
پخش هم DEH-5050UB براتون کافیه...حدود 150-160 تومن
هذینه سیم کشی و...هم حدود 30-40 تومن میشه
manotanha351
27 May 2008, 02:12 PM
دقیقا منم همین رو میخواستم بگم که استاد محمد گفتند
BloodReza
29 May 2008, 02:01 PM
ظبط رو اگه 6050 بگیری هم ضرر نمیکنی
USER FRIENDLY تر از 5050 هست
fm2fm2fm2
30 May 2008, 12:54 AM
سلام
من fx-15 power acoustik داشتم که چند روز پیش ترکید.
امپم ps2-2600w power acoustik چه سابیرو پیشنهاد میدین.
قانونی که توسط خود من برای بخش سیستمهای صوتی قرار داده شده این هست که فقط در صورتی به سوالات شما جواب داده خواهد شد که از لوازمتون عکس تهیه بفرمایید.
عکس هم از امپ خودتون...نه از اینترنت.
manotanha351
30 May 2008, 03:43 AM
سلام
من fx-15 power acoustik داشتم که چند روز پیش ترکید.
امپم ps2-2600w power acoustik چه سابیرو پیشنهاد میدی
من آلپاین تایپ R رو پیشنهاد میکنم
fm2fm2fm2
1 June 2008, 07:42 PM
من آلپاین تایپ R رو پیشنهاد میکنم
دقیقا مدل و مشخصات ساب الپاین رو میتونی برام بذاری؟ممنون میشم.
نظرتون درباره ی dbxi15 چیه؟:icon_cool
kevin_m_bb
1 June 2008, 08:04 PM
دقیقا مدل و مشخصات ساب الپاین رو میتونی برام بذاری؟ممنون میشم.
نظرتون درباره ی dbxi15 چیه؟:icon_cool
مدل ساب خیلی مهم نیست.از اون مهمتر باکس و آمپلی فایر هست.
dbxi سابیه که لوبیس رو خوب میزنه.یعنی ویبرش خوبه.کوبشیش خیلی قوی نیست ولی میشه با یه باکس خوب به نسبت خوبش کرد.
ولی در مجموع تایپ r فکر کنم بهتر باشه.
من با این پول kicker cvx رو انتخاب می کنم.چون ساب خوش درایوی هست و با باکس پورتد و آمپ پاور صدای خیلی بهتری از اونا میده
fm2fm2fm2
2 June 2008, 01:02 AM
مدل ساب خیلی مهم نیست.از اون مهمتر باکس و آمپلی فایر هست.
dbxi سابیه که لوبیس رو خوب میزنه.یعنی ویبرش خوبه.کوبشیش خیلی قوی نیست ولی میشه با یه باکس خوب به نسبت خوبش کرد.
ولی در مجموع تایپ r فکر کنم بهتر باشه.
من با این پول kicker cvx رو انتخاب می کنم.چون ساب خوش درایوی هست و با باکس پورتد و آمپ پاور صدای خیلی بهتری از اونا میده
من یدونه باکس پورتد تک 99 لیتری دارم برای همون fx-15بود با این تفاسیر چی پیشنهاد می کنید
من ویبره و صدای نرمو بیشتر میپسندم.
خیلی ممنون از کمکتون.:icon_cool
manotanha351
2 June 2008, 10:42 AM
من یدونه باکس پورتد تک 99 لیتری دارم برای همون fx-15بود با این تفاسیر چی پیشنهاد می کنید
من ویبره و صدای نرمو بیشتر میپسندم
سلام دوست عزیز .
اگر ویبره و صدای نرم میخوای تو خرید DBXI شک نکن . اصلا پشیمون نمیشی . شاید هیچ سابی نتونه با این اندازه و این کیفیت واست ویبره بزنه . ((معین جان یدونه اشو داره واسه فروش خیلی تمیزه 15 اینچ هم هست ))
در مورد باکس :
خوب اون باکس 99 لیتر برای ساب FX بوده FM جان . هر سابی خودش یه مشخصاتی داره و باکس هر ساب با دیگری فرق میکنه . مطمعن باش اگر یه باکس خوب واسش بسازی تو ویبره (( LOW BASS )) رو دستش نیست
موفق باشی
kevin_m_bb
3 June 2008, 03:41 PM
من ویبره و صدای نرمو بیشتر میپسندم.
خیلی ممنون از کمکتون.:icon_cool
علی جان درست می گن.هر سابی یه پارامترهایی داره که تقریبا باکس مخصوص به خودش رو می خواد.مثلا dbxi نیاز به پورتد با حجم بالا و تیون پایین داره.چون برای لوبیس و بیسهای عمیق و نرم ساخته شده.
به هرحال اگه خواستی واست تست می گیرم و اگه خوشت اومد تقدیم می کنم
موفق باشی
redarmin
3 June 2008, 07:38 PM
سلام دوستان عزیزم من یک ضبط pioneer DEH P4850 MPH دارم که دو سال پیش گرفتم از سیستم صوتی اتومبیل هم سر در نمیارم الان می خوام برایش یک سیستم بخرم باند و امپلی و ساب (این آمپلی و ساب کارشون چیه؟)ماشین من RD هست برای من کیفیت صدا و بلندی و باس صدا خیلی مهم هست از شما خواهش میکنم مرا راهنمایی بفرمایید در ضمن آیا ضبط من ضبط خوبی هست اگر نیست آیا میتوانم عوضش کنم؟من میتوانم 150000 تومان هزینه کنم با تشکر از دوستان عزیزم کوچیک شما آرمین
fm2fm2fm2
4 June 2008, 12:36 AM
دستتون درد نکنه بچه ها فعلا دارم دنبال DBXI15 می گردم .آکبندشو پیدا نکردم.
یکی بهم گفت دوتا DBXI 12بنداز .نظز شما چیه ؟بهتر میشه؟
لطفا اگه میدونین قیمت الانه 12-15 به من بگید؟
قربانه معرفتتون:icon_cool
mr.designer
4 June 2008, 01:02 AM
سلام دوستان عزیزم من یک ضبط pioneer DEH P4850 MPH دارم که دو سال پیش گرفتم از سیستم صوتی اتومبیل هم سر در نمیارم الان می خوام برایش یک سیستم بخرم باند و امپلی و ساب (این آمپلی و ساب کارشون چیه؟)ماشین من RD هست برای من کیفیت صدا و بلندی و باس صدا خیلی مهم هست از شما خواهش میکنم مرا راهنمایی بفرمایید در ضمن آیا ضبط من ضبط خوبی هست اگر نیست آیا میتوانم عوضش کنم؟من میتوانم 150000 تومان هزینه کنم با تشکر از دوستان عزیزم کوچیک شما آرمین
با 150 تومن میتونی یه اسپیکر 937 JBL بگیری که امپدانسش 2 اهم هست + یه امپ 2 کانال که روی 2 اهم 80-90 وات بده...
امپ LW2.240 سانداستریم مناسب هست..
پخش رو هم نگه دار..
میتونی بجای اسپیکر 6.9 یه کامپوننت خوب بگیری...607 JBL خوبه...ولی نمیدونم توی در جلو جا بشه یا نه...
:icon_excl
kevin_m_bb
4 June 2008, 02:23 AM
دستتون درد نکنه بچه ها فعلا دارم دنبال DBXI15 می گردم .آکبندشو پیدا نکردم.
یکی بهم گفت دوتا DBXI 12بنداز .نظز شما چیه ؟بهتر میشه؟
لطفا اگه میدونین قیمت الانه 12-15 به من بگید؟
قربانه معرفتتون:icon_cool
15 فکر می کنم 310 باشه.شایدم یکم بیشتر.
دوتا 12 خوبه ولی تامین برق و فضا برای باکس مهمه.
بازم تصمیم باخودته
redarmin
4 June 2008, 12:52 PM
جناب آقای mr.designerعزیز این سیستمی که شما پیشنهاد دادید آیا با ضبط من هماهنگ هست و match میشه ؟
من میخوام حداکثر استفاده را از این ضبط ببرم آیا این سیستم از نظر کیفیت صدا و بلندی (برای آهنگهای تکنو ) مناسب هست یعنی فاز مطلوب را به من میدهد برای اتوبان خوبه ؟
در ضمن لطفا یک جایی را برای خرید سیستم اگر مقدور هست معرفی بفرمایید تا سر ما رو کلاه نزارند چون من اصلا تجربه ای در تشخیص جنس اصل و تقلبی ندارم.
در ضمن باتری ماشین من باتری خشک torpix کره ای است؟ آیا برای این منظور مناسب می باشد ؟ با تشکر از شما استاد گرامی
در ضمن آقای designer این کامپوننت وآمپلی و ساب کارشان چیه لطفا توضیح دهید خیلی ممنون میشم
با سلام و عرض معذرت از اینکه پستهای من زیاد شد دوستان عزیز و آقای designer من کلا یک سیستم می خوام که bass ان خوب باشه از صدای treble خوشم نمیاد بیشترآهنگهای تکنو و پاپ گوش می دهم حالا زیاد صاش بلند هم نبود مساله ای نیست بیشتر کیفیت و bass صدا برام مهمه ضبط من همون pioneer DEH P4850 MPH هست.
خواهشا مر برای خرید یک سیستم خوب راهنمایی بفرمایید ماشینم RD هست در ضمن کجا را برای خرید این لوازم مناسب می دانید می خوام سرم کلاه نره من تهران هستم تهرانپارس با تشکر از صبر شما که به سوالات ما بذل توجه دارید.
mr.designer
4 June 2008, 08:56 PM
جناب آقای mr.designerعزیز این سیستمی که شما پیشنهاد دادید آیا با ضبط من هماهنگ هست و match میشه ؟
ما توی سیستم های صوتی بحثی در مورد مچ شدن نداریم(از نظر برند) و لی در کل برای شما مناسب هست.
من میخوام حداکثر استفاده را از این ضبط ببرم آیا این سیستم از نظر کیفیت صدا و بلندی (برای آهنگهای تکنو ) مناسب هست یعنی فاز مطلوب را به من میدهد برای اتوبان خوبه ؟
:icon_twis فاز ؟
ببینید این سیستم میتونی هم از نظر باس شما رو راضی کنه و هم از نظر کیفیت.
با 150 تومن میتونی یه اسپیکر 937 JBL بگیری که امپدانسش 2 اهم هست + یه امپ 2 کانال که روی 2 اهم 80-90 وات بده...
در ضمن لطفا یک جایی را برای خرید سیستم اگر مقدور هست معرفی بفرمایید تا سر ما رو کلاه نزارند چون من اصلا تجربه ای در تشخیص جنس اصل و تقلبی ندارم.
من جای خاصی رو سراغ ندارم.میتونید برای خرید امپ به نمایندگی سانداستریم مراجعه کنید و برای خرید اسپیکر هم به نمایندگی های JBL در خیابان سورنا.امپ رو نمیدونم گارانتی داره یا نه...ولی اسپیکر رو با گارانتی عکاظ یا مافکو خریداری کنید.
در ضمن باتری ماشین من باتری خشک torpix کره ای است؟ آیا برای این منظور مناسب می باشد ؟ با تشکر از شما استاد گرامی
فعلا بله-در ضمن باید از سیم کشی مناسب هم استفاده کنید.
در ضمن آقای designer این کامپوننت وآمپلی و ساب کارشان چیه لطفا توضیح دهید خیلی ممنون میشم
کامپوننت : مثل اسپیکر عمل میکنه با این تفاووت که اجزای اون از هم جدا هستند.
امپ : تقویت صدا - افزایش کیفیت و بلندی صدا در ولوم های بالا .
ساب : اجرای بیس های قوی با توجه به محدوده ی فرکانسی مورد نظر
mr.designer
4 June 2008, 08:56 PM
ما توی سیستم های صوتی بحثی در مورد مچ شدن نداریم(از نظر برند) و لی در کل برای شما مناسب هست.
:icon_twis فاز ؟
ببینید این سیستم میتونی هم از نظر باس شما رو راضی کنه و هم از نظر کیفیت.
من جای خاصی رو سراغ ندارم.میتونید برای خرید امپ به نمایندگی سانداستریم مراجعه کنید و برای خرید اسپیکر هم به نمایندگی های JBL در خیابان سورنا.امپ رو نمیدونم گارانتی داره یا نه...ولی اسپیکر رو با گارانتی عکاظ یا مافکو خریداری کنید.
فعلا بله-در ضمن باید از سیم کشی مناسب هم استفاده کنید.
کامپوننت : مثل اسپیکر عمل میکنه با این تفاووت که اجزای اون از هم جدا هستند.
امپ : تقویت صدا - افزایش کیفیت و بلندی صدا در ولوم های بالا .
ساب : اجرای بیس های قوی با توجه به محدوده ی فرکانسی مورد نظر
gomnam23
19 July 2008, 05:45 PM
3050 4050 5050 توی کیفیت صدا هم با هم فرق دارن؟
من تو اصفهان دو تو مغازه 5050 رو پزسیدم گفتن 165000!!!!!!
کسی تو اصفهان مغازه سراغ نداره؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.