View Full Version : Storage card برای hermes
oxydiom
24 May 2008, 06:10 PM
سلام
دوستان من یه HTC TyTN دارم... در حال حاضر storage card دو گیگابایتی روشه...
4 گیگ رو هم ساپورت میکنه؟
یکی از دوستان بهم گفت اگه ویندوزت 6 باشه ( که ماله من 6.1ه ) ساپورت میکنه ولی با سرعت کمتر... :icon_ques
mohammad51
24 May 2008, 10:32 PM
سلام
دوستان من یه HTC TyTN دارم... در حال حاضر storage card دو گیگابایتی روشه...
4 گیگ رو هم ساپورت میکنه؟
یکی از دوستان بهم گفت اگه ویندوزت 6 باشه ( که ماله من 6.1ه ) ساپورت میکنه ولی با سرعت کمتر... :icon_ques
دوست عزیز
مشکل شما چیه!!!؟؟؟؟
oxydiom
25 May 2008, 01:39 PM
دوست عزیز
مشکل شما چیه!!!؟؟؟؟
محمد جان فکر کردم واضحه... میخوام بدونم hermes مموری کارد 4 گیگابایتی رو بدون مشکل ساپورت میکنه یا نه! :icon_ques
mohammad51
25 May 2008, 01:43 PM
محمد جان فکر کردم واضحه... میخوام بدونم hermes مموری کارد 4 گیگابایتی رو بدون مشکل ساپورت میکنه یا نه! :icon_ques
دوست عزيز
تا اونجايي كه من ميدونم بايد اول يك برنامه روي گوشي نصب كنيد تا رم 4 گيگ رو بشناسه ولي چون ويندوز هاي جديد كه رام هاي كوك شده هستند ممكنه تو خودشون داشته باشه ممكنه رم 4گيگ رو ساژورت كنه بايد امتحان كنيد تا مطمئن بشيد :icon_cool
oxydiom
25 May 2008, 04:40 PM
دوست عزيز
تا اونجايي كه من ميدونم بايد اول يك برنامه روي گوشي نصب كنيد تا رم 4 گيگ رو بشناسه ولي چون ويندوز هاي جديد كه رام هاي كوك شده هستند ممكنه تو خودشون داشته باشه ممكنه رم 4گيگ رو ساژورت كنه بايد امتحان كنيد تا مطمئن بشيد :icon_cool
خوب نمیخوام 50تومن پول بدم برای امتحان کردن :icon_arro کسی نیستش که امتحان کرده باشه؟ الو؟؟! :icon_surp
mohammad51
25 May 2008, 04:50 PM
خوب نمیخوام 50تومن پول بدم برای امتحان کردن :icon_arro کسی نیستش که امتحان کرده باشه؟ الو؟؟! :icon_surp
دوست عزيز
شما اگر خريداري كني مطمئنا ميتوني ازش استفاده كني 1- اگر روي رام شما اين برنامه باشه و رم 4 گيگ رو ساپورت كنه كه مشكلي نيست و اگر هم نباشه با نصب يك پچ كوچلو اين رم رو ساپورت ميكنه و مشكلي هم پيش نمياد :icon_cool
oxydiom
25 May 2008, 07:54 PM
دوست عزيز
شما اگر خريداري كني مطمئنا ميتوني ازش استفاده كني 1- اگر روي رام شما اين برنامه باشه و رم 4 گيگ رو ساپورت كنه كه مشكلي نيست و اگر هم نباشه با نصب يك پچ كوچلو اين رم رو ساپورت ميكنه و مشكلي هم پيش نمياد :icon_cool
خوب لطف میکنی لینکی چیزی بهم بدی...؟ یا اسم برنامه رو...:icon_cool
mohammad51
25 May 2008, 11:45 PM
خوب لطف میکنی لینکی چیزی بهم بدی...؟ یا اسم برنامه رو...:icon_cool
دوست عزیز
لینک زیر پست شماره 20 که فرشید گذاشته رو ببینیدالبته مثل اینکه زمان اپلودش تموم شده و دوستمون hossein505 دوباره اپلودش کرده
لینک (http://www.phalls.com/showthread.php?t=27599&page=3)
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.