View Full Version : کلوپ K850
msp_ok
19 May 2008, 12:02 PM
خوب من خریدم :icon_mrgr
از دوستان دیگه کی خریده ؟
من فقط یه مشکل باهاش دارم اونم اینه که بعضی وقت ها عکس که باهاش میگیریم عکس کاملا سیاه میشه....
در ضمن یه چیزی که خیلی خوشم اومد کیفیت فیلم برداری نسبتا خوب این گوشی بود و پسوند فیلم های گرفته شده با دوربین MPEG-4 هستش که قابل توجه :icon_wink
salman24h
22 May 2008, 02:48 PM
سلام به همه اساتید
دیشب خواهرم یدونه K850 خرید
حتی عکس هایی رو که توی نور معمولی هم میگیره سیاه مطلق هستن!
فقط اگه توی روز یا با فلاش عکس بگیره کیفیتش بد نیست اما رفتارش کاملا غیر عادی هست.
همه منوهاش رو هم کنترل کردم و هیچ مشکلی نداره
الان که داشتم دفترچه راهنماش رو میخوندم توی صفحه 36 اینطور نوشته:
Do not hold any finger close to the camera flash.
if the flash reflects on a finger, this may disturb the light sensor and result in an underexposed (too dark) photo
نوشته که "انگشتتون رو نزدیک فلاش قرار ندید. چون ممکنه که بازتاب نور فلاش به سنسور نور ، کارش رو مختل کنه و عکس خیلی تیره بشه"
ما که چنین کاری نکردیم اما اگه این اتفاق هم افتاده باشه فقط برای همون عکس باید باشه. از اون به بعد که نباید عکس ها تیره بشن!
یعنی الان سنسور نور خراب شده؟ (گرچه یه ذره غیر منطقی به نظر میرسه)
گوشی رو هم یه بار کلا ریست کردم اما درست نشد.
راستی... یه چیزی شبیه دکمه (پیچ) زیر فلاش و کنار اون LED هست. اون چیه دیگه؟
msp_ok
23 May 2008, 10:27 PM
راستی... یه چیزی شبیه دکمه (پیچ) زیر فلاش و کنار اون LED هست. اون چیه دیگه؟
نمی دونم چیه اما فکر می کنم سرعت سنج باشه
یه چیز جالب با زدن کد مخصوص گوشی های سونی در قسمت سرویس تست یه گزینه به نام سرعت سنج داره که مقادیر X Y Z را نمایش میده و مدام تغییر میکنه اطلاعات بیشتری در موردش پیدا نکردم
در مورد دوربینش هم باید بگم اگه دستتون جلوی حسگر نباشه و حسگر هم کاملا تمیز باشه باید عکس خوب بشه اما در کل اگه فلش را خاموش کنید عکس ها خوب میشن :icon_wink
در مورد باطری گوشی هم باید بگم من را که خیلی راضی کرده چون قبلش P990 داشتم و خیلی کمتر از این شارژ نگه می داشت
کسی اطلاعات بیشتری نداره
salman24h
24 May 2008, 07:15 PM
سلام
در مورد سیاه شدن عکس ها چی؟
چرا اینطور میشه؟
من که هنوز نتونستم دلیلش رو پیدا کنم. خیلی random این اتفاق میوفته.
بله. سرعت سنج رو هم دیدم. فکر میکنم کاربردش برای عکس هایی هست که در مد اسپرت گرفته میشه.
این تیره شدن عکس ها واقعا داره منو اذیت میکنه.
کسی دیگه ای نظری نداره؟!
msp_ok
24 May 2008, 09:59 PM
شما فلش را خاموش کنید باید درست بشه.....
salman24h
25 May 2008, 12:44 AM
اتفاقا وقتی با فلاش عکس میگیرم خوبه. اگه فلاش خاموش باشه تیره میشه (حتی توی روز!!!)
mahdi612560
25 May 2008, 09:10 PM
اتفاقا وقتی با فلاش عکس میگیرم خوبه. اگه فلاش خاموش باشه تیره میشه (حتی توی روز!!!)
با سلام من خودم k850 دارم وقتی که دستمو نزدیک لنز دوربین میگیرم عکسها کاملا سیاه میشه:icon_ques
دستتو جوری بگیر که هیچ یک از انگشتات پشت گوشیت نباشه :icon_exclبخصوص نزدیک فلش حتی اگه فلش خاموش باشه:icon_cool
enamoured1985
1 June 2008, 10:41 AM
آخرین فرمویر این گوشی چیه؟
mahdi612560
4 June 2008, 11:16 PM
آخرین فرمویر k850 اینه( R1EA037) به همه پیشنهاد می کنم اگه k850 دارند آپدیتش کنند چون کیفیت عکاسیش خیلی بالا میره
salman24h
5 June 2008, 02:10 AM
از کجا باید ببینیم فرمویر گوشی رو؟
چطوری باید آپدیت کنیم؟
mahdi612560
6 June 2008, 10:52 AM
از کجا باید ببینیم فرمویر گوشی رو؟
چطوری باید آپدیت کنیم؟
برای اینکه بفهمی فرمویر گوشیت چیه این کارو بکن: (منظور از چپ و راست حرکت چپ و راست جواستیک هستش و منظور از * دکمه ستاره)
{{راست* چپ چپ * چپ*}}
حالا تو قسمت اطلاعات خدمات وارد قسمت اطلاعات نرم افزار شو حالا در اولین سطر فرمویر گوشیتو نوشته.:icon_cool
mahdi612560
6 June 2008, 11:04 AM
آقا سامان بلاخره نگفتی مشکل گوشی خواهرت حل شد یانه. اگه مشکلتون حل شده بگید که چطوری شاید برای افراد دیگه هم همین مشکل بوجود بیاد بتونند از نوشته شما استفاده کنند. با تشکر از شما
salman24h
6 June 2008, 03:56 PM
برای اینکه بفهمی فرمویر گوشیت چیه این کارو بکن: (منظور از چپ و راست حرکت چپ و راست جواستیک هستش و منظور از * دکمه ستاره)
{{راست* چپ چپ * چپ*}}
حالا تو قسمت اطلاعات خدمات وارد قسمت اطلاعات نرم افزار شو حالا در اولین سطر فرمویر گوشیتو نوشته.:icon_cool
فرمویر گوشی خواهرم اینه: R1EA031
آقا سلمان بلاخره نگفتی مشکل گوشی خواهرت حل شد یانه. اگه مشکلتون حل شده بگید که چطوری شاید برای افراد دیگه هم همین مشکل بوجود بیاد بتونند از نوشته شما استفاده کنند. با تشکر از شما
نمیدونم میشه گفت که حل شده یا نه
تقریبا هر K850 ی رو که دیدم همینطور بود و در بعضی از اوقات بصورت کاملا اتفاقی عکس ممکنه خیلی تیره و یا کاملا سیاه بشه!
حتی چند تا از K810 ها هم همینطور بودن
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که موقع عکس گرفتن هیچ کدوم از انگشت ها نباید پشت گوشی باشه. دستت رو دقیقا باید همونطوری که توی دفترچه راهنما نشون داده بگیری
کلا دوربینش کیفیت خیلی خوبی داره اما گاهی اوقات اونطور که دلش میخواد رفتار میکنه! :icon_arro
mahdi612560
6 June 2008, 04:01 PM
[quote=msp_ok;516811]نمی دونم چیه اما فکر می کنم سرعت سنج باشه
یه چیز جالب با زدن کد مخصوص گوشی های سونی در قسمت سرویس تست یه گزینه به نام سرعت سنج داره که مقادیر X Y Z را نمایش میده و مدام تغییر میکنه اطلاعات بیشتری در موردش پیدا نکردم
این گزینه مربوط به حسگر داخل گوشی است که در اینجا میتونید تست کنید
enamoured1985
9 June 2008, 10:48 AM
سلام.فرمویر گوشی من R1CA037 هست ولی وقتی میخوام آپدیت کنم میزنه کهUpdate not available.
لطفا راهنمایی کنید
salman24h
16 June 2008, 02:30 PM
سلام.فرمویر گوشی من R1CA037 هست ولی وقتی میخوام آپدیت کنم میزنه کهUpdate not available.
لطفا راهنمایی کنید
سلام
خب شما آخرین ورژن رو دارید دیگه
یه سوال
امروز گوشی من تصمیم روشن شدن نداره. وقتی دکمه پاور رو میزنم چراغ های صفحه کلید روشن میشن و بعدش دیگه گوشی هنگ میکنه
تنها کاری که میتونم بکنم اینه که باتری رو در بیارم
کسی تا حالا چنین مشکلی داشته؟
چیکار باید بکنم؟
کمک لطفا
enamoured1985
16 June 2008, 04:21 PM
!!!
مطمئنی؟
پس فرمویر R1EA037 چیه؟
rayman
20 June 2008, 02:22 AM
با سلام .
من هم تقریبا 1 ماهی هست که خریدم ولی هیچ یک از مشکلات ذکر شده ی دوستان برام پیش نیومده.
در ضمن من خودم فریمور گوشی رو آپدیت کردم و تنها فرق قابل حسی که میکنه اینه که سرعت منوها تو قسمت مدیا بیشتر میشه و منوها نرم تر و با سرعت بیشتری حرکت میکنن.
در مورد عکسها هم اینکه ، K850 خیلی حرفه ای تر شده و اگر نسبت به محیط دوربین رو تنظیم کنید واقعا عکسهای خیلی خفنی میتونید بگیرید. (حتما امتحان کنید).
توصیه : هنگام عکس گرفتن یا فیلم برداری ، گوشی رو از پایین و بالا با انگشتتون بگیرید. سعی کنید هیچ قسمتی از دستتون پشت گوشی نباشه.
من که کلا ازش راضی هستم و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم. کلی برنامه ، بازی و تم هم روش نصب کردم و بخوبی کار میکنه.:icon_surp
enamoured1985f19
22 June 2008, 06:45 PM
با سلام .
من هم تقریبا 1 ماهی هست که خریدم ولی هیچ یک از مشکلات ذکر شده ی دوستان برام پیش نیومده.
در ضمن من خودم فریمور گوشی رو آپدیت کردم و تنها فرق قابل حسی که میکنه اینه که سرعت منوها تو قسمت مدیا بیشتر میشه و منوها نرم تر و با سرعت بیشتری حرکت میکنن.
در مورد عکسها هم اینکه ، K850 خیلی حرفه ای تر شده و اگر نسبت به محیط دوربین رو تنظیم کنید واقعا عکسهای خیلی خفنی میتونید بگیرید. (حتما امتحان کنید).
توصیه : هنگام عکس گرفتن یا فیلم برداری ، گوشی رو از پایین و بالا با انگشتتون بگیرید. سعی کنید هیچ قسمتی از دستتون پشت گوشی نباشه.
من که کلا ازش راضی هستم و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم. کلی برنامه ، بازی و تم هم روش نصب کردم و بخوبی کار میکنه.:icon_surp
فرمویر گوشیت چیه؟
salman24h
26 June 2008, 03:47 PM
یه خواهش داشتم
این خواهر من زده تم های اصلی گوشی و اون 3 تا demo ی گوشیش رو پاک کرده
میخواستم ببینم میشه از جایی دانلودشون کرد و دوباره بریزمشون روی گوشیش؟
ممنون از راهنماییتون
msp_ok
1 July 2008, 10:40 AM
دقيقا بگيد چي مي خواييد تا از رو گوشي واستون آپلود كنم :icon_cool
marlin
1 July 2008, 01:45 PM
با سلام بنده چند روزی است که K850 خریدم و ازش راضی ام
حال سوال بنده اینجاست که چه جوری میتونم روی این گوشی پسورد بزارم تتا زمانی که رمزش رو نزنی کسی نتونه ازش استفاده کنه یا شماره بگیره البته روی قسمت security>luck رفتم و PHONE رو فعال کردم ولی تغییری ایجاد نشد از دوستان تقاضا دارم تا راهنماییم کنید مگه میشه همچین گوشی با این امکانات ای سرویس ساده رو نداشته باشه (1100 اینو داره :icon_lol: ) در ضمن من قبلا w810 داشتم روی اونم نتونستم فعال کنم
msp_ok
2 July 2008, 09:59 AM
با سلام بنده چند روزی است که K850 خریدم و ازش راضی ام
حال سوال بنده اینجاست که چه جوری میتونم روی این گوشی پسورد بزارم تتا زمانی که رمزش رو نزنی کسی نتونه ازش استفاده کنه یا شماره بگیره البته روی قسمت security>luck رفتم و PHONE رو فعال کردم ولی تغییری ایجاد نشد از دوستان تقاضا دارم تا راهنماییم کنید مگه میشه همچین گوشی با این امکانات ای سرویس ساده رو نداشته باشه (1100 اینو داره :icon_lol: ) در ضمن من قبلا w810 داشتم روی اونم نتونستم فعال کنم
سلام
من تا حالا بجز سري P هيچ كدوم از مدل هاي ديگه سوني اريكسون را نديدم كه اين قابليت را داشته باشه....
نوكيا اين قابليت را داره ولي سوني اريكسون كه تا حالا نداشته ، اگه بگرديد شايد با جاوا اين برنامه نوشته شده باشه....
moderator
13 July 2008, 04:06 AM
سلام دوستان من ميخوام اين گوشي رو بگيرم يه دست 2 هست ميخواتمس بدونم اون الس ي ديش كه لمسي هست چندجاش لمسيه و چطوري ميشه فهميد كه سالمه و در ضمن تو پكش چيا هستند ممنون ميشم زودتر راهنمائيم كنين...
الان قيمت آكش بدون گارانتي چنده؟؟؟
salman24h
13 July 2008, 09:20 PM
دقيقا بگيد چي مي خواييد تا از رو گوشي واستون آپلود كنم :icon_cool
سلام
اون Demo Tour و 3 تا تم اورجینالش رو میخواستم. اسمشون رو یادم نیست.
ممنون از کمکت
msp_ok
14 September 2008, 10:14 PM
سلام
اون Demo Tour و 3 تا تم اورجینالش رو میخواستم. اسمشون رو یادم نیست.
ممنون از کمکت
http://www.4shared.com/file/62976434/9b0777d9/inbox.html
آقا شرمنده که با تاخیر شد.......
همه تم ها + Demo Tour
salman24h
18 September 2008, 03:53 PM
http://www.4shared.com/file/62976434/9b0777d9/inbox.html
آقا شرمنده که با تاخیر شد.......
همه تم ها + Demo Tour
سلام
آقا ممنون از کمکت
حالا یه سوال داشتم
میخواستم ببینم چطوری میشه Demo tour رو دوباره بزارم سر جاش. منظورم اینه که دوباره از توی منو
Menu - > Entertainment - > Demo tour
دوباره فعالش کنم
واقعا باید ببخشید اما این خواهر من یه ذره گیره و میخواد همه چیز دوباره مثه روز اولش بشه!
ممنون از کمکت
msp_ok
18 September 2008, 10:40 PM
من تا حالا این کارا نکردم ، اما من 2 تا راه بهت پیشنهاد میکنم
1- بیخیال این کار بشی و اصلا بزاری گوشی آپدیت بشه تا همه چیز مثل روز اول بشه
2- وقتی گوشی را وصل میکنی حالت Phone mode را انتخاب کنی و خودت بریزی تو قسمت ویدئو ...
امیدوارم بهت جواب بده
sdssh2037
20 September 2008, 05:26 PM
سلام
من دو سال بود K750i داشتم، فوق العاده هم ازش راضی بودم.
بنا به دلايلی مجبور شدم عوضش کنم و يه K850 گرفتم، دوربينش اصلا اون چيزی که از يه دوربين 5 مگاپيکسل انتظار داشتم نيست. حتی در شرايطی از K750 هم بدتر عکس ميگيره، فقط توی آفتاب عکساش تقريباً خوب ميشه. فلاشش علی رقم شدت نور خوب، تو شب در فاصله های بيشتر از 3 متر اکثرا عکسها رو سياه و در روز بيش از حد روشن و غير قابل ديدن ميکنه. هر چه تنظيماتش در محيط های مختلف و ايزو و ... رو عوض می کنم عکسهاش خوب نميشن. مشکلم تاری عکسها، نداشتن کنتراست مناسب، وجود سايه بنفش در کنار جزييات عکس و ... اينهاست>
ورژنش prg12004400_Generic_SO R1FA035 و نسخه نرم افزار دوربين 7/3 می باشد. شماره سريال نرم افزاری و برچسب بدنه گوشی و جعبه گوشی همش يکيه.
به نظر دوستانی که K850 دارند، آيا با نصب درايور ديگری برای دوربينش يا فلش کامل يا آپديتش، مشکلم حل ميشه؟ با فلش يا آپديت prg12004400_Generic_SO R1FA035 عوض ميشه؟ آپديت از سايت سونی اريکسون با مودم Dial Up چقدر طول ميکشه؟ با تشکر.
salman24h
20 September 2008, 10:30 PM
سلام
من دو سال بود K750i داشتم، فوق العاده هم ازش راضی بودم.
بنا به دلايلی مجبور شدم عوضش کنم و يه K850 گرفتم، دوربينش اصلا اون چيزی که از يه دوربين 5 مگاپيکسل انتظار داشتم نيست. حتی در شرايطی از K750 هم بدتر عکس ميگيره، فقط توی آفتاب عکساش تقريباً خوب ميشه. فلاشش علی رقم شدت نور خوب، تو شب در فاصله های بيشتر از 3 متر اکثرا عکسها رو سياه و در روز بيش از حد روشن و غير قابل ديدن ميکنه. هر چه تنظيماتش در محيط های مختلف و ايزو و ... رو عوض می کنم عکسهاش خوب نميشن. مشکلم تاری عکسها، نداشتن کنتراست مناسب، وجود سايه بنفش در کنار جزييات عکس و ... اينهاست>
ورژنش prg12004400_Generic_SO R1FA035 و نسخه نرم افزار دوربين 7/3 می باشد. شماره سريال نرم افزاری و برچسب بدنه گوشی و جعبه گوشی همش يکيه.
به نظر دوستانی که K850 دارند، آيا با نصب درايور ديگری برای دوربينش يا فلش کامل يا آپديتش، مشکلم حل ميشه؟ با فلش يا آپديت prg12004400_Generic_SO R1FA035 عوض ميشه؟ آپديت از سايت سونی اريکسون با مودم Dial Up چقدر طول ميکشه؟ با تشکر.
سلام
درسته که دوربین 5 مگاپیکسلی داره اما واقعا بعضی وقتا گیج بازی در میاره!
البته بعد از یه مدت که باهاش کار کردی متوجه میشی که چطوری باهاش خوب و بدون دردسر عکس بگیری.
به نظر من حتما فریمور رو آپدیت کن. فکر کنم آخرین ورژن A037 باشه
من وقتی گوشی خواهرم رو آپدیت کردم راندمان گوشی به شکل محسوسی بالا رفت. سرعت منوها زیاد شد... کیفیت عکس ها بالا رفت و دیگه خبری از اون عکس های تیره نبود
برای آپدیت کردن با dial up هم حدس میزنم بین 40 دقیقه تا 1 ساعت زمان ببره
msp_ok
21 September 2008, 12:04 AM
ممنون از salman24h (http://www.phalls.com/member.php?u=53139) اما من با تجربه ای که از قبل دارم با dial up حداقل 5-6 ساعت طول میکشه و تازه اگه وسطه دانلود قطع نشه یا برق نره
دوست عزیز آقای sdssh2037 (http://www.phalls.com/member.php?u=86312) شما اگه از کافی نت استفاده کنید البته در ساعتهای خلوت خیلی راحتتر هستید....
در مورد سایه بنفش هم اگه لرزشگیر دست را غیر فعال کنید به احتمال زیاد مشکل شما حل میشه
البته بین خودمون باشه من از دوربینش راضی نیستم و فقط زیر نور افتاب عکس های خوبی میگیره ولی زیر نور چراغ اصلا راضی کننده نیست
در مورد آپدیت هم من همه نوع و روشش را آزمایش کردم اگه سوالی دارید در خدمتم.....
sdssh2037
22 September 2008, 01:20 AM
سلام به همه دوستان عزيز
اين صفحه http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=157121 (http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=157121) مروری بر فيرمويرهای مختلف K850 هستش
در ابتدا آخرين ورژن فيرموير (R1FA035 تاريخ 18/06/2008) رو نوشته که مال خودم هم همينه و در ادامه ورژنهای قبليشو به ترتيب با باگ ها يا اشکالاتی که داشتند نوشته
R1FA035 sdssh2037
- Released on SEUS starting 18/6/08
با برتری های زير
زمان روشن شدن 2 تا 3 ثانيه سريعتر از نسخ قبلی
عمر باطری بهبود يافته
کارکرد بهتر
کم شدن اشکالات (Crashes)
...
بهبود حساسيت شتاب سنج
R1EA037 mahdi612560 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=87720)
- Released on SEUS starting 12/4/08
R1EC001
- Released on SEUS 12/3/08 (ORANGE UK only)
R1EA031 salman24h (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=53139)
- Released on EMMA 15/02/08
- Released on SEUS starting 21/2/08
R1DA039
- '3' network branded version of R1DA038
R1DA038
- Released on SEUS starting 21/12/07
R1CA037 enamoured1985 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=37684)
- Released to SE Service Centres around 25/10/07
- Released on SEUS starting 3/12/07 (Nordic)
R1CA029
- First release
اين اولين فيرموير (R1CA029) هم که پر از اشکاله! عدم همزمانی فلاش با لحظه گرفتن عکس و تاريک و سياه شدن عکس، عدم به خاطر سپردن اکولايزر دستی،...، عدم شناسايی کارت MicroSDHC در حالت MTP؟ و ...
حالا باز هم به نظر شما دوستان آپديت فايده ای برای گوشی من داره يا بايد منتظر ورژن بعديش بمونم؟
msp_ok
22 September 2008, 09:53 PM
اگه که از یه کامپیوتر شخصی واسه آپدیت استفاده میکنی به نظر من آپدیت کن چون دفعه بعدی آپدیت با سرعت خیلی بیشتری انجام میشه ....
salman24h
23 September 2008, 02:29 AM
ممنون از salman24h (http://www.phalls.com/member.php?u=53139) اما من با تجربه ای که از قبل دارم با dial up حداقل 5-6 ساعت طول میکشه و تازه اگه وسطه دانلود قطع نشه یا برق نره
دوست عزیز آقای sdssh2037 (http://www.phalls.com/member.php?u=86312) شما اگه از کافی نت استفاده کنید البته در ساعتهای خلوت خیلی راحتتر هستید....
در مورد سایه بنفش هم اگه لرزشگیر دست را غیر فعال کنید به احتمال زیاد مشکل شما حل میشه
البته بین خودمون باشه من از دوربینش راضی نیستم و فقط زیر نور افتاب عکس های خوبی میگیره ولی زیر نور چراغ اصلا راضی کننده نیست
در مورد آپدیت هم من همه نوع و روشش را آزمایش کردم اگه سوالی دارید در خدمتم.....
سلام دوست خوبم
یه سوال
مگه واسه آپدیت کردن چند نوع و روش هست؟! :icon_arro
راستش برای آپدیت کردن من یه برنامه ای بود به اسم sony upsate service که روی کامپیوتر نصب کردم. بعدش وقتی اون برنامه رو اجرا میکنی مدل گوشی رو سوال میکنه و بعدش میگه که گوشی رو خاموش کنی و باتری رو در بیاری و دوباره جا بزنی.
بعدش هم باید دستت رو روی دکمه ی C نگه داری و کابل رو به گوشی وصل کنی تا موقعی که خود ـ برنامه بگه که دکمه ی C رو رها کنی.
من با این روش آپدیت کردم.
با adsl هم چیزی حدود 25 دقیقه طول کشید
برنامه در طول دانلود و نصب هیچ اطلاعاتی نمیده و آدم متوجه نمیشه که پروسه در کجای کار هست.
شما که در این مورد وارد هستی به نظرت این روش خوبه؟ روش بهتری هم سراغ داری؟
ممنون از راهنمایی های خوبت :icon_cool
msp_ok
25 September 2008, 01:20 AM
من فکر کنم اگه به چند تا نکته اشاره کنم بهتر باشه....
1- سونی اریکسون هر چند وقت یه بار یه ورژن جدید از نرم افزار Upade Service بیرون میده که مثلا گوشی های جدیدش به صورت پیش فرض داخلش هست و یا سرعت دانلودش بیشتره.
2- آپدیت در 2 مرحله کلی انجام میشه، مرحله اول دانلود فایل ها از اینترنت به کامپیوتر که اگه در این مرحله ارتباط به هر دلیلی قطع بشه واسه گوشی مشکلی پیش نمیاد ، مرحله دوم انتقال فایل ها از کامپیوتر به گوشی هست که مهمه و اگه مثلا کابل جدا بشه یا برق بره امکان این که گوشیتون خراب بشه هست که در این صورت یا با یه فلش ساده درست میشه یا دیگه تمام...... :icon_cry:
3- اگه دفعه اولتون باشه که آپدیت میکنید یه کم زیاد طول میکشه ولی دفعه بعدی آپدیت با سرعت بیشتری انجام میشه.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.