View Full Version : مغازه های فروش pocket pc در اهواز
hossputer
17 May 2008, 03:59 PM
دوستان شما ها بیشترتون در تهرانید و مغاز ها ی زیادی رو میتونید پیدا کنید اما من خودم داخل اهواز فقط مغازهی پاتریس که داخل بازار بزرگ اهوازه رو میشناسم که اونم ماشالله همشون با گرانتین و حداقل شصت هفتاد تومن رو باید باسهی گارانتی روش کشید.(با این پول میشه مموری 8 گیگ و ... باسهی گوشی خرید گارانتی دیگه چیه) من تا حالا هر چی گرفتم بدون گارانتی بوده اما خوب جنس بوده و جیکشونم در نیومده. آدر س مغازیی رو که بتونه pocket pc بیاره میخواستم.(در اهواز)
am!n
18 May 2008, 02:51 AM
دوست گرامی
من تاپیک شما را به
رفع اشکال / پرسش و پاسخ (http://www.phalls.com/forumdisplay.php?f=91)
انتقال دادم و عنوان تاپیک را هم ویرایش کردم.
لطفا بیشتر دقت کنید.
---------------------------------
در مورد سوالتون:
اگر از من می پرسید که ساکن اهواز هستم می گم پاکت پی سی فقط از تهران بخرید.
تو اهواز هم هرکی سوال کرده ازم من فروشگاه پاتریس را معرفی کردم که از بچه های همین سایت هم هست.
پاساژ کربلایی هم هست که من اصلا توصیه نمیکنم.
در ضمن گارانتی برای پاکت پی سی خیلی خوبه باشه.
با تشکر
hossputer
18 May 2008, 03:15 PM
فکر نمیکنم که اسم تاپیک مشکلی داشت (آدرس مغازههای که در اهواز Pocket PC بفروشن رو لطف میکنید؟؟) اما کاش یک اسمی رو براش میذاشتی که حالت پرسی داشته باشه نه خبری. بازم نظر لطفته. حالا که تاپیک خبری شد این موضوع رو داخل چند سایت دیگه با همون آدرس ..... بیان کردم و به اینا رسیدم هر کی دوست داره استفاده کنه. 1- طبقه سوم بازار بزرگ جنب سرزمین رایانه پاتریس نمایندگی htc & imate 2- خیابان کاوه - فرعی حافظ - آقای دشتستانی . 3 - پاساژ کربلایی - پرشیا موبایل . 4 - کیانپارس آسمانه ( اسم مغازه رو فراموش کردم ) مغازه چهارمی از سمت راسته . یا حق.
kambizonline
18 May 2008, 09:41 PM
حق با دوست خوبمون آقا امینه
از اهواز نمیشه پاکت پی سی رو خرید چون قدرت انتخابتون خیلی کمه ، قیمت هم بالاست...
در ضمن این مغازه هایی که اسم بردین فقط چند تا پاکت پی سی خشک و خالی دارن و اصلن از لوازم جانبی و خدمات بعد از فروش خبری نیست پس نمیشه اسمشونو نمایندگی گذاشت...
حالا اگر مغازه ای با این مشخصات پیدا کردین ما رو هم بی نصیب نزارین...
hossputer
19 May 2008, 07:15 AM
درسته حق با شماست اما تنها نمایدگی htc & imate همون پاتریس موبایله که مغازهی نسبتا کاملیه و قراره که مدلای جدید جاما رو هم بیاره و تمام جنسای نوش با گارانتین اما اگه خراب بشن خودش که نمیتونه حتی قابشم باز کنه کلا هر چیزی که نمایندگیه اصلی باشه خراب که بشه میفرستن تهران. اگه من هم از تهران با گارانتی بخرم اگه اهیاننا خراب بشه بازم باید بلند شم برم تهران که دیگه غوز بالا غوز میشه . اگه بخوام هزینه رفتو برگشت رو هم در نظر بگیرم همون میشه با پست هم که میبینی یه چیز دیگه میاد دستت!!!... من مدل دستگامو با پولی که میخوام خرج کنم و با کارایی که میخوام انتخاب کردم .( p3400 با مموری 8 گیگ = 400 تومن) اما با گارانتی گرون تموم میشه. اما خوب اگه مشکلی داشته باشه داخل شهر خودمونه. من pc یم رو از آبادان که 1.5 ساعت با اهواز فاصله داره گرفتم اما پاورش سوخت خودم رفتم 1 پاور برش گرفتم حالا اگه دستگام خراب شه من که حوصله 16 ساعت راه رو ندارم. !!! .
kambizonline
20 May 2008, 11:14 PM
من امروز رفتم پاتریس رو دیدم شما درست گفتین میشه به عنوان نمایندگی پاکت پی سی ها روش حساب کرد واقعن عالی بود هر چی که میخواستم داشت...
من یه کیف جاس جار و یه قلم خوب ازش خریدم با قیمت عالی...
میشه گفت چیزی کم و کسر نداره...تازه ممکنه دستگاهمو بدم یه مشکل کوچیک سخت افزاری داره تا درستش کنه...ممکنه...
به نظر من شما با خیال راحت ازش خرید کن البته اگر اون چیزی رو که میخوای داشته باشه...چون اینا به راحتی خراب نمیشن و سعی کن بدون گارانتیش رو هم بخری آخه گارانتی اصلن تو ایران معنی نمیده...
از خود تهران هم که بخری بازم خودشون دست به گوشی نمیزنن و میفرستن جای دیگه...
hossputer
21 May 2008, 05:59 PM
آره مغازهی خوبیه اما p3400 رو با گارنتی 400 گفت که آدم ازش 380 بخره اما اگه بدون گارانتی پیدا کنم بهتره.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.