PDA

View Full Version : مشکل عجیب با lingvo soft dictionary

osho
17 May 2008, 12:51 PM
درود

دوستان با سپاس

باید عرض کنم من imate ultimate 6150 دارم و از topic مربوط به dictionary

lingvo soft dictionary رو دان کردم و کرک و مراحلی که گفته شده بود و برنامه نصب و

کرک شد اما زمانی که اجراش می کنم اون آرم اول شرکت lingvo soft می یاد و نرم افزار

برای 1 ثانیه باز و بلافاصله بسته می شه .

لطفا راهنمایی کنید .

پایدار باشید .

lover
17 May 2008, 09:07 PM
از دیکشنری ای که در این تاپیک معرفی شده استفاده بکنید
فارسی ساز / تقویم فارسی / دیکشنری فارسی - برای پاکت پی سی (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=38559)

osho
18 May 2008, 01:56 AM
سپاس

ممنون ولی ممکته بگید مشکل ناشی از چی می تونه باشه ؟

من همون ورژنی که خودتون معرفی کردید نصب و کرک کردم .

در ضمن تو اون تاپیک که معرفی کردین کدومشو منظورتونه ؟

پایدار باشید

lover
18 May 2008, 09:22 AM
سپاس

ممنون ولی ممکته بگید مشکل ناشی از چی می تونه باشه ؟

من همون ورژنی که خودتون معرفی کردید نصب و کرک کردم .

در ضمن تو اون تاپیک که معرفی کردین کدومشو منظورتونه ؟

پایدار باشید
منظورم Persian Suite (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=488231&postcount=16) هست لطفا تاپیک ها را با دقت بخوانید
یکبار و درجای درست پست بزنید من پست شما را از بخش نوکیا به اینجا منتقل کردم

osho
18 May 2008, 11:22 AM
منظورم Persian Suite (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=488231&postcount=16) هست لطفا تاپیک ها را با دقت بخوانید
یکبار و درجای درست پست بزنید من پست شما را از بخش نوکیا به اینجا منتقل کردم

درود

با سپاس از راهنمایی شما

1. تاپیک رو با دقت خوندم lover عزیز چون dictionary متفاوتی ندیدم سوال کردم .
2. به تعداد پستهای من دقت کنید حداقل با این فروم هنوز آشنا نیستم ،
خودم هم از اینکه نتونستم تاپیکم رو تو پرسش و پاسخ پیدا کنم تعجب کردم .
3. من یه تاپیک زدم نه 100 تا دوست عزیز !

در پایان persian suite رو گرفتم و ریختم تو sd وقتی می خوام نصب کنم پیغام
failed to start process می ده ، مشکل از کجاست ؟

پایدار باشید

lover
18 May 2008, 12:07 PM
1- کرک قبلی مشکل داشت برای همین کرکی را که خودم کردم پیشنهاد دادم
2- انشالله که آشنا میشوید
3- دو پست تکراری زدید که من یکیش را پاک کرده و دیگری را هم منتقل کردم در هنگام ورود به سایت فراشخانه (http://www.phalls.com/vbulletin/usercp.php) را بزنید تا پستهایی را که اشتراک دارید را ببینید

شما بایستی ورژن قبلی lingvosoft را remove بکنید و این ورژن را نصب بکنید اگر باز نا موفق بودید با یک registry editor هرگونه اسمی از lingvosoft هست را جستجو کرده و delete بکنید اگر باز موفق نبودید یا اشکال از arabizer نصب شده هست یا از ROM پیشنهاد میکنم رام خودتان را عوض بکنید یا hard reset بکنید

osho
19 May 2008, 01:42 AM
درود

با سپاس از راهنمایی شما

فرشید عزیز من ورژن قبلی رو ریموو کردم ولی نشد و چون برنامه regedit هم نصب نشد

hard reset کردم ولی هنگام نصب persian suite همان پیغام failed to start process داده می شه .

پایدار باشید

lover
19 May 2008, 09:45 AM
از چه مدل پاکت پی سی و چه ROM ای استفاده میکنید؟

osho
19 May 2008, 11:19 AM
imate ultimate 6150
ROM : WWE_RC073410

lover
20 May 2008, 11:13 AM
ظاهرا رام شما با دیکشنری لینگوسافت مشکل داره !!!!!!!!
فکر نکنم در حال حاضر هم رام جدیدی برای پاکت پی سی شما وجود داشته باشه . راستی شما با دیگر دیکشنری های لینگوسافت نیز همین مشکل را دارید؟؟
آیا فایل cab را نصب میکنید این پیغام خطا را میدهد؟

osho
21 May 2008, 12:15 AM
سپاس از شما

من قبلا دیکشنری lingvo رو که توpt معرفی کرده بودید نصب کردم و اشکالشو تو پست اول گفتم

ولی این فایل شما رو وقتی ریختم تو sd و اومدم اجراش کنم ارور داد که گفتم در پستهای قبل اما

فایلهای cab رو نصب نکردم .

lover
21 May 2008, 12:32 AM
خوب فدات شم شما این دفعه ورژن cab را دانلود بکن و روی پاکت پی سی با file explorer اجراش بکن اون exe را باید در pc اجرا بکنید

osho
22 May 2008, 11:15 PM
فدات شم دان کردم توی هر کدوم از فولدرهای اون پکیج دو تا فایل setup هست و یه سری فایله دیگه وقتی ریختم

تو SD و با file explorer رفتم اجراش کنم یکیش xml هست و اون یکی هم می گه از یه برنامه کاربردی باید استفاده

کنی تا بتونی بازش کنی .

با سپاس از راهنمایی شما من صفر کیلومترم دوست من تو ppc حتما این فایلهای cab یه روش نصب داره

که من نمی دونم یا اول باید روی pc اون exe اجرا شه بعد اون فایلهای cab ریخته شه که من مطلع نیستم

لطف کنین یه راهنمایی کامل کنین تا مشکل من حل شه چون به یه دیکشنری نیاز دارم .

lover
22 May 2008, 11:24 PM
قربان شما فایل CAB را در روی پاکت پی سی با FILE EXPLORER اجرا بکنید یکمی هم قسمت پرسش و پاسخ و آموزش را مطالعه بکنید حتما

osho
24 May 2008, 12:18 AM
درود

دوست عزیز من از طریق فایل exe تونستم مجموعه رو نصب کنم همه مجموعه کار می کنه بجز

همونی که لازم دارم یعنی dictionary en-fa ، البته نصب شده ولی مثل بار گذشته پس از باز شدن

برنامه بلافاصله بسته می شه !

لطفا راهنمایی کنید

سپاس

osho
24 May 2008, 10:51 AM
منتظر پاسخ شما هستم ( البته لطف کنید یه راهنمایی اساسی برای این مشکل بکنید )

آنچه که مهمه اینه که این دیکشنری تو دستگاه نصب شده فقط بلافاصله پس از کلیک کردن

رو آیکونش لوگوی شرکت lingvo soft می یاد و برنامه یه لحظه باز و بلا فاصله بسته می شه

من چون کار تو این محیط رو تازه شروع کردم نمی تونم بررسی کنم بگم مشکل چیه در نتیجه

مسئله رو تعریف کردم ، راه حلش به کمک شما دوستان .

سپاس

lover
26 May 2008, 12:23 AM
دوست عزیز همانطور که قبلا هم گفتم احتمالا با ROM گوشی شما این برنامه مشکل داره امکان داره ایراد از Arabizer هم باشه در این مورد کاری از دست من برنمیاد رام جدیدی هم برای ultimate هنوز نیامده

Researcher
26 May 2008, 01:15 AM
سلام
برای اینکه تاپیک جدیدی ایجاد نشه و مرتبط به موضوع هست اینجا مزاحم شدم
برای سرچ یه کلمه تو این دیشکنری ، چه باید کرد ؟! من تو کادر سرچ (اگه اشتباه نکنم همون کادر بالای صفحه که کنارش ذره بین داره)کلمه رو مینویسم اما جستجو نمیکنه !! معمولاً وقتی یه کلمه رو می نویسیم ، دیشکنری بصورت هوشمند میره رو همون کلمه

lover
26 May 2008, 11:35 AM
از کدام فارسی ساز و چه رامی استفاده میکنید؟

Researcher
26 May 2008, 10:11 PM
از کدام فارسی ساز و چه رامی استفاده میکنید؟

فرشید جان خوشبختانه مشکلی با فونت ندارم . کامل و بدون مشکل کلمات رو نشون میده .
Farsi : Arabizer 2.0
ROM : Kumara WM 6.1 Latest Present

هم تو سرچ کلمات انگلیسی و هم فارسی مشکل دارم .

lover
26 May 2008, 11:13 PM
ممکنه شما با فارسی ساز و رامتون مشکل نداشته باشید ولی این lingvosoft با اکثر عربی ساز ها مشکل داره البته بجز mobidiv v3

osho
5 June 2008, 09:05 AM
درود

سپاس از دوستان بالاخص فرشید عزیز

اگه ممکنه راهکاری پیشنهاد بدید تا من بتونم یه dic رو ppc خودم نصب کنم

مثلا ممکنه یه کرک دیگه بجز کرکی که فرشید داده باشه و بشه امتحانش کرد شاید مشکل کرک باشه .

یا یه دیکشنری en to fa بدرد بخور معرفی کنین .

یا حداقل یه پروسه ای رو پیشنهاد بدید :

مثلا اول arabizer رو پاک کنم ( چطوری ؟ ) بعد rom ( ممکنه ؟ چطوری ؟ ) رو آپدیت کنم سپس یه

فارسی دیگه مثل mobidiv ( چطوری ؟ ) نصب کنم ، و . . .

نکته : در ضمن لطفا مشکلات کار رو که ممکنه در اثر نصب یا ریموو کردن هر کدام از موارد بالا بوجود بیاد

بگید و راه حل ارائه بدید .

من تو این فروم به این بزرگی ندیدم یه آموزش گام به گام یا راهنمایی جامع یا تاپیکی باشه برای ارائه راهکار

مناسب برای افراد تازه کار تا مشکلشون حل شه .

lover
5 June 2008, 02:24 PM
درود

سپاس از دوستان بالاخص فرشید عزیز

اگه ممکنه راهکاری پیشنهاد بدید تا من بتونم یه dic رو ppc خودم نصب کنم

مثلا ممکنه یه کرک دیگه بجز کرکی که فرشید داده باشه و بشه امتحانش کرد شاید مشکل کرک باشه .

یا یه دیکشنری en to fa بدرد بخور معرفی کنین .

یا حداقل یه پروسه ای رو پیشنهاد بدید :

مثلا اول arabizer رو پاک کنم ( چطوری ؟ ) بعد rom ( ممکنه ؟ چطوری ؟ ) رو آپدیت کنم سپس یه

فارسی دیگه مثل mobidiv ( چطوری ؟ ) نصب کنم ، و . . .

نکته : در ضمن لطفا مشکلات کار رو که ممکنه در اثر نصب یا ریموو کردن هر کدام از موارد بالا بوجود بیاد

بگید و راه حل ارائه بدید .

من تو این فروم به این بزرگی ندیدم یه آموزش گام به گام یا راهنمایی جامع یا تاپیکی باشه برای ارائه راهکار

مناسب برای افراد تازه کار تا مشکلشون حل شه .

دوست عزیز شما بهتره اول این تاپیک را ببینید تا اصلا با نحوه کار پاکت پی سی برای نصب و remove برنامه ها آشنا شوید
نكاتي در مورد پاكت پي سي (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=2418)
همچنین یادتان باشه که میتوانید از گزینه جستجو استفاده بکنید به کاربرانی که جستجو نمیکنند اخطار داده خواهد شد این بار را من به خاطر اینکه تازه وارد هستید اخطار نمیدهم!!

در مورد فارسی ساز ها و نکات مربوط به آنها در این تاپیک
فارسی ساز / تقویم فارسی / دیکشنری فارسی - برای پاکت پی سی (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=38559)
بحث شده
در باره ROM ما یک زیر تالار مخصوص آن داریم:
http://www.phalls.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=255
همچنین کلوپ ها پاکت پی سی های مختلفی وجود داره که میتوانید در آنجا به موارد و مشکلات منحصر به پاکت پی سی مورد نظر خود بپردازید همچنین راهنمایی در مورد ROM های مختلف و تجربه دیگران در مورد استفاده از آنها نیز در آنجا بحث میشود:
http://www.phalls.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=89