View Full Version : اشکال در اتصال جمین به کامپیوتر
BOROAMOO
16 May 2008, 06:54 PM
خیلی خلا صه بگم که وقتتونو کمتر بگیرم
جمین دارم.روش ویندوز موبایل 6 نصبه.رو pc اکتیو سینک 4.5 دارم.امروز که گوشیمو وصل کردم ارور داد که نمی تونه وصل بشه.هم اکتیو سینک رو دوباره اینستال کردم.همگوشی رو هارد ریست کردم.تازه همه برنامه هام هم پاک شد بدبخت شدم.بازم درست نشد.تنها چیزی که می تونم بگم اینه:
[COLOR="Lime"]کمکOLOR]
خیلی ممنونم.از اساتید می خوام کمک کنند
lover
17 May 2008, 09:23 AM
به مسیر Start / Settings / Connections رفته و به USB to PC بروید و تیک گزینه Enable advanced network functionality را بردارید
mohammad51
17 May 2008, 10:22 AM
با تشكر از فرشيد عزيز
اگر اين گزينه رو هم زديد و جواب نگرفتيد بهتر كابل گوشي و usbكامپيوترتون رو چك كنيد كه مشكلي براشون پيش نيومده باشه :icon_cool
BOROAMOO
18 May 2008, 08:07 PM
خیلی ممنونم .حالا یه مشکل دیگه پیش اومده.آلارم کار نمی کنه!
My Rom : 4.0.0.0.6 PV-Touch
lover
18 May 2008, 08:51 PM
این مشکل دیگه به تنظیمات و رام داره ...
BOROAMOO
19 May 2008, 08:30 PM
آخه قبل از اینکه هارد ریست کنم کار می کرد.یادمه قبلا تو یه فروم دیگه یکی یه همچین مشکلی پیدا کرده بود.یه فایل کوچیک در حد کیلو بایت معرفی شد که این مشکل رو حل می کرد ولی الآن سایتشون فیلتر شده.ممنون میشم دوباره کمک کنید.در ضمن بهترین رام wm6 در حال حاضر چیست؟
lover
20 May 2008, 03:59 PM
بهتره بخش مخصوص wm6 را ببنید در آنجا به بحث در رابطه با رام ها پرداخته میشود
nimaoo
29 May 2008, 10:18 PM
با سلام
زماني كه من گوشي به كامپيوتر وصل مي كنم ACTIVE SYNC غعال ميشه ولي اصلا گوشي انگار نه انگار كه به كامپيوتر وصله.فقط شكلش فعال مشيه.توي my computer توي mobile device هيچي نشون نميده.
گوشي imate k-jam
ويندوز موبايل 5
لطفا سريع جواب دهيد.
مرثي
Researcher
30 May 2008, 02:20 AM
قبلاً این مشکلو خودم داشتم که با راهنمایی فرشید عزیز که تو پست 2 گفتن حل شد .
تا اینکه این مشکل تو گوشی جدید هم اتفاق افتاد اما گزینه USB TO PC رو برای انجام تنظیمات تو گوشی نداشتم :icon_eek:
بعد از کلی تفکر و .. ! یادم افتاد آنتی ویروسم خاصیت Personal firewall هم داره ..چون هر Network رو چک میکنه و از اونجایی که قبل از اجرای ActiveSync ، نتورک چک مشه ، در نتیجه آنتی ویروس اجازه فعالیت نمیده (Untrusted Zone). بنابراین در این مواقع کافیه فایروال ویندوز و فایروال آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و به همین سادگی مشکل حل میشه :icon_surp
bibal
23 June 2008, 11:23 AM
من همه این کار ها رو کردم ولی کانکت نمیشه ؟!!!
mohammad51
24 June 2008, 09:17 AM
با سلام
زماني كه من گوشي به كامپيوتر وصل مي كنم ACTIVE SYNC غعال ميشه ولي اصلا گوشي انگار نه انگار كه به كامپيوتر وصله.فقط شكلش فعال مشيه.توي my computer توي mobile device هيچي نشون نميده.
گوشي imate k-jam
ويندوز موبايل 5
لطفا سريع جواب دهيد.
مرثي
دوست عزيز
يك بار ديگه ACTIVE SYNC نصب كنيد ممكنه مشكل از برنامه باشه :icon_cool
چمن
13 July 2008, 06:37 PM
تو Imate-JAM هم من همین مشکل را پیدا کردم لطفا راهنمائی کنید :icon_ques
Researcher
14 July 2008, 12:38 AM
یعنی شما همه دستورالعمل های بالا رو اجرا کردید و بازم مشکل دارید ؟ مشکلتون دقیقا چیه ؟
mohammad51
14 July 2008, 08:07 AM
دوست عزيز
يعني گوشيتون رو كامپيوتر نميشناسه؟؟؟؟؟
چمن
20 July 2008, 09:54 AM
دوست عزيز
يعني گوشيتون رو كامپيوتر نميشناسه؟؟؟؟؟
بله راههائی که گفتین رو رفتم و نشد. جم من win 2003 se داره، البته حدس خود من مشکل سخت افزاری هست چون از وقتی قابش رو دادم عوض کردن این مشکل پیش اومده.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.