PDA

View Full Version : بنز C200K و E200K

ah504man
16 May 2008, 11:10 AM
با سلام خدمت تمامی عزیزان
می خواهم یک بحثی را شروع کنم در مورد این دو مدل بنز تا یک دید خوب برای خودم و یا کسانی که بعدا این پست را می خوانند ایجاد شود.
اولا منظور من در هر دو مدل سال 2008 آنهاست.
کسانی که تجربه رانندگی با هر دو مدل را دارند در مورد راحتی ، فرمان پذیری ، امکانات و سایر موارد در هر دو مدل توضیحاتی بدهند.
دوما می دانیم که کلاس E مرسدس چند سالی از طراحیش می گذره و دیگه شکلش باید تغییر کنه در این حالت اگر کسی بخواد یکی از این ماشین ها را بخره توصیه می شه کدوم مدل را انتخاب کنه؟
در آخر این که قیمت E200K که در ایران هم مونتاژ می شه حدود 100 تومن هست. C200K در مدل های 2007 و قبل را در بازار 65 تومن می دهند این تغییر مدل در کلاس مذکور چقدر تغییر قیمت در بازارهای جهانی ایجاد کرده و قیمت در بازار ایران چقدر هست.
با تشکر

Rapstar
16 May 2008, 12:36 PM
با سلام
به نظر من که تاپیک خوبی خواهد شد...
این قمیت E200 که گفتین واسه ستاره بنز هست... اگر شما از بنگاه خرید کنین قیمت درحد C200 ... اما من یه سوال داشتم. اینکه مگه ستاره بنز چیکار می خواد بکنه که به اندازه ی حداقل 30 ملیون برای خدمات پس از فروش و گارانتی و بیمه می گیره؟؟؟
ممنون

ah504man
17 May 2008, 03:21 PM
طبق گفته شما که شرکت ستاره ایران گرانتر می فروشد، قیمت این مدل ها در بازار چنده؟
لطفا هر کسی اطلاعاتی در این زمینه دارد بیاد و نظر بده.
با تشکر

ah504man
18 May 2008, 08:56 PM
قيمت مرسدس بنز C200K در امارات به شكل زير است:
35،850USD
كه در مدل الگانس فكر مي كنم 2500USD بايد اضافه تر پرداخت بشه.
البته اين هزينه شامل يك سال گارانتي علاوه بر 2 سال گارانتي جهاني بنز و يكسري تجهيزات اضافه تر براي خودروهاي به اصطلاح مخصوص بازار GCC مي باشد.
توجه كنيد كه هنگام خارج كردن خودرو از امارات براي واردات به ايران فكر مي كنم %4 پول ماشين را بر مي گردونند.
حالا خودتون حساب كنيد چجوري اين ماشين را در ايران به قيمت 99،000،000 تومان مي فروشند انگار تعرفه واردات %200 هست كه اين ماشين اين قيمت شده.
براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه به سايت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) يا سايت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه كنيد.
از دوستان اگر كسي اطلاعات بيشتري در اين زمينه داره يا فكر مي كنه من اشتباه مي گم لطفا بياد و نظر خودش را بگه.
با تشكر

shahram2006_m
18 May 2008, 09:38 PM
قيمت مرسدس بنز C200K در امارات به شكل زير است:
35،850USD
كه در مدل الگانس فكر مي كنم 2500USD بايد اضافه تر پرداخت بشه.
البته اين هزينه شامل يك سال گارانتي علاوه بر 2 سال گارانتي جهاني بنز و يكسري تجهيزات اضافه تر براي خودروهاي به اصطلاح مخصوص بازار GCC مي باشد.
توجه كنيد كه هنگام خارج كردن خودرو از امارات براي واردات به ايران فكر مي كنم %4 پول ماشين را بر مي گردونند.
حالا خودتون حساب كنيد چجوري اين ماشين را در ايران به قيمت 99،000،000 تومان مي فروشند انگار تعرفه واردات %200 هست كه اين ماشين اين قيمت شده.
براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه به سايت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) يا سايت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه كنيد.
از دوستان اگر كسي اطلاعات بيشتري در اين زمينه داره يا فكر مي كنه من اشتباه مي گم لطفا بياد و نظر خودش را بگه.
با تشكر

دوست عزیز 99 میلیون تومن قیمت E200 هست نه C200

ah504man
19 May 2008, 08:33 AM
ای کاش اینطو بود که شما می گید.
در مورد قیمت :
1- هفته پیش خودم به شرکت ستاره ایران زنگ زدم گفت قیمت 95 تومن
2- آدرس یک تبلیغ برای فروش خودروی بنز را میذازم که قیمت را زده 99 تومن.
[Only registered and activated users can see links]