PDA

View Full Version : انتقال اعتبار از سيم كارت ايرانسل به سيم كارت ديگر

am!n
15 May 2008, 05:51 AM
ترفند مخفی ایرانسل: انتقال اعتبار از یک سیم کارت به یک سیم کارت دیگر !
تنها با ارسال یک پیام کوتاه ، مقدار اعتبار دلخواه خود را به سیم کارت ایرانسل دیگری انتقال دهید !
تصور کنید اعتبار سیم کارت اعتباریتان رو به پایان است و نیاز به شارژ سیم کارت دارید ، در حالی که دسترسی به کارت شارژ نیز ندارید .
در چنین مواقعی بهترین گزینه انتقال اعتبار دلخواه از سیم کارت دوستتان به سیم کارت شما است . کافی است با وی تماس بگیرید تا اعتبار دلخواه خود را برایتان ارسال کند.

برای این مظور کافی است ابتدا با سیم کارتی که قصد دارید تا از آن اعتبار بگیرید یک پیام کوتاه به صورت زیر و به شماره 1112 ارسال کنید

مبلغ مورد نظر به ریال: شماره سیم کارت مقصد
به طور مثال فرض کنید قصد داریم تا از سیم کارتی به شماره فرضی 09351111111 به شماره 09352222222 ، مبلغ 1000 تومان اعتبار انتقال دهیم .
بدین منظور کافی است از سیم کارت اول یک پیام کوتاه به شماره 1112 ارسال کنید که در متن آن ابتدا شماره سیم کارت مقصد را نوشته و سپس علامت دو نقظه گذاشته و سپس مبلغ مورد نظر را به ریال وارد کنید
پس از انجام عمل فوق و ارسال متن پیام به شماره 1112 ، به صورت اتوماتیک برای هر دو سیم کارت یک پیام کوتاه با مضمون انتقال موفقیت آمیز اعتبار ارسال خواهد شد .
لازم به ذکر است حداقل مبلغ برای انتقال اعتبار 100 تومان می باشد و بابت انتقال مبلغ 50 تومان کارمزد از سیم کارت مبداء کسر خواهد شد .
با توجه به ترفند فوق زین پس بیشتر مراقبت سیم کارت های اعتباری ایرانسل خود باشید و از در اختیار گذاشتن تلفن همراه خود به افراد ناشناس خودداری کنید چرا که تنها چند ثانیه کافی است تا وی اعتبار سیم کارت شما را به سیم کارت خود منتقل نماید .
من خودم هنوز امتحان نکردم...

:lover:

hupirate
15 May 2008, 07:44 AM
من امتحان کردم و کار میکنه و هنوز تحت ازمایشه بزودی تو سایت ایرانسل اعلام میشه
از یک طرف خیلی خوبه که میتونیم اعتبار رو انتقال بدیم و از طرف دیگه طبق گفته این دوست عزیز خیلی بده

با توجه به ترفند فوق زین پس بیشتر مراقبت سیم کارت های اعتباری ایرانسل خود باشید و از در اختیار گذاشتن تلفن همراه خود به افراد ناشناس خودداری کنید چرا که تنها چند ثانیه کافی است تا وی اعتبار سیم کارت شما را به سیم کارت خود منتقل نماید .

ماندانگاس
15 May 2008, 12:54 PM
یه سیستمی ما توی ایرانسل داریم به اسم E-Charge . یسری سیم‌کارت‌های خاص هستند که یسری قابلیت‌ها روشون فعال هستش و این سیم‌کارت‌ها دست دیلرهای منتخب ما هستش و کدهاش هم با 210 شروع می‌شه. از اول این قابلیت انتقال شارژ روی این سیم‌کارت‌ها فعال بود ولی خب استقبال چندانی ازش نشد. (وقتی می‌شه از هر سبزی‌فروشی و بقالی و دکه و نانوایی‌ای کارت شارژ خرید کی می‌ره دنبال این قرتی‌بازیا...)
این مورد 1112 توی حالت تست بود و قرار نبود پابلیک بشه که شد و متاسفانه هم توی همین سه روز کلی دردسر برای ما ایجاد کرد. فعلا بساطش تخته شد و احتمالا اگر بخواهیم یه‌روزی دوباره راه‌اندازی‌ش کنیم احتیاج به sms تایید خواهد داشت. هرچند که بعیده برگرده....

X_Man
8 June 2008, 09:27 PM
الان سیستم جواب میده اما برای بیش از 10000 تومان
به این صورت
0935xxxxxxx:etebar: pincode

تو کلوپ هواداران ایانسل دیدم
http://www.mtnclub.ir/forum-12/thread-469

آرمان
8 June 2008, 10:04 PM
100000 که خیلی زیاده !!!!!!

oldarash
8 June 2008, 10:16 PM
ولی بالاخره هستن کسایی که در خوست انتقال بیش از این مقدار را هم دارن . و این جالبه که ایرانسل برای همه نوع صلیقه ای برنامه داره .

nader875
10 June 2008, 02:35 AM
pin code چیه؟ از کجا باید گیر اوردش

ماندانگاس
10 June 2008, 03:55 AM
pin code چیه؟ از کجا باید گیر اوردش

چهار تا صفر بزنید.

oldarash
10 June 2008, 07:03 PM
البته تا انجایی که بنده می دونم پیک کد هر سیم کارت روی جعبه یا سند سیم کارت درج شده ویک کد امنیتی سیم کارت است و اپراتورها سعی میکنن که پین کد سیم کارتها متفاوت باشه و این 0000 که فرمودید معمولاً رمز گوشی یا همون PHONE LOCK CODE که بطور پیش فرض 0000 می باشد .:icon_ques

ماندانگاس
10 June 2008, 07:04 PM
نخیر پین کد سیم کارتهای ایرانسل همه 0000 هستش!

tower-crane
10 June 2008, 07:10 PM
سیم کارت های ایرانسل بر خلاف 912 پین 1 و پین 2 puk 1 , puk 2 نداره و فقط یه دونه puk داره

oldarash
10 June 2008, 08:04 PM
دقیقاً صحیح می فرمایید ,البته فکر کنم اسمش کد قفل گشاست .(unblocking code)

آرمان
11 June 2008, 02:40 PM
نه دوستان عزیز شما اشتباه می کنید تمام سیمکارتها از جمله ایرانسل 2 تا PUK دارند.

و در بیشتر اوقات اون کدی که روی قاب سیکارتهای ایرانسل نوشته شده است هم اشتباه است و هم با PUK1 , PUK2 اصلی سیم کارت شما فرق دارد.
برای دیدن ا PUK1 , PUK2 اصلی سیم کارت خود باید از طریق E-CARE ایرانسل آن راببینید و چک کنید.

برای مثال این عکس صفحه من و PUK1 , PUK2 من است که با شماره روی قاب کاملا فرق دارد.

http://i30.tinypic.com/34y5gs5.jpg

PAYAM
13 June 2008, 02:38 PM
پین 1 و 2 پیش‌فرض در ایرانسل 0000 است که می‌تونید تغییرش بدهید.
PUK (یا همون کد قفل‌گشای شخصی) 1 و 2 هم برای وقتی است که پین 1 و 2 قفل بشوند که PUK1 پشت قاب هم نوشته می‌شه و که PUK1 و 2 روی شبکه ست می‌شه و بستگی به شماره سریال شما دارد و بصورت تصادفی هم Generate می‌شود اما اگر بسته بازگشت نخریده باشید (یعنی سیم‌کارت‌تون عوض نشده باشه) معمولا فرقی بین PUK پشت قاب و داخل سیستم (که شما از E Care) هم می‌تونید ببینید، وجود نداره.