PDA

View Full Version : سوالی در رابطه با پخش (کاست) 206

sdssh2037
14 May 2008, 05:00 PM
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
چطور ميشه از پخش کاست 206 يکLine In يا AUX يا ورودی برای يک MP3 Player يا موبايل گرفت؟

GHAHRAMAN
14 May 2008, 05:52 PM
با کار کیت
نوار هایی هست که کابل سوکت دار ازش خارج شده.
روی بعضی از از MP3 پلیر ها موحود هست و بیرون هم جدا گونه میفروشن

pouya system
14 May 2008, 07:14 PM
شما میتونید از همون کاست مغناطیسی ها استفاده کنید ...
البته یه مفدار از کیفیت صدا کم میشه ... البته این مقدار خیلی کمه و در مقابل اون همه زحمت و ریسکی که باید برایه AUX بکشید خیلی بهتره

nojex
14 May 2008, 08:36 PM
براي اين کار شما 3 راه داريد .
1- استفاده از کارکيت هاي معمولي
2- استفاده از فرستنده هاي fm
3- استفاده از کابل aux

استفاده از کارکيت ابتداعي ترين راه هست . هم کيفيت از همه کمتره و هم معمولا نويز بيشتري داره ( به علت جنس هد و کثيف شدنش و ...) روش دوم که من پيشنهاد مي کنم استفاده از مبدل هاي فرستده fm هست . و روش سوم استفاده از ورودي aux هست . الان اين سيستم هست و به راحتي نصب ميشه . سيم اتصال اسپيکر قطع ميشه و وارد يک دو راهي ميشه که يک سرش ميره به ضبط و سر ديکش هم به مبدل پورت ورودي متصل ميشه . به محض ورود سوکت خروجي ضبط از مدار خارج ميشه. من تو خيابان سورنا زياد ديدم و خيلي ها نصب مي کنند اما خوب سيستم برقي ماشين دستکاري ميشه و ريسکش با شماست

sdssh2037
14 May 2008, 11:15 PM
سلام .
از راهنمايی همه متشکرم

در حال حاضر از کارکيت (نوار مغناطيسی) استفاده میکنم ولی اشکالات زيادی داره.
فرستنده FM رو هم کيتشو دارم.
اين AUXی که تو خيابون سورنا نصب می کنند رو هم خودم میتونم درستش کنم.

می خواستم ببينم که آيا روشی هست که بشه يه خروجی از Mp3 player يا موبايل رو طوری به ضبط وصل کرد که ضبط، اونو به جای CD Changer خودش، به حساب بياره و با زدن دکمه Source بين سه حالت 1.راديو 2.پخش کاست 3.صدای ورودی بچرخه؟
پشت اين ضبط ها سه تا Port هستش که به دو تاش دو تا سوکت وصل می شه ولی به سوميش چيزی وصل نمی شه.
آيا میشه سه تا سيم خروجی از Mp3 Player يا موبايل رو به جايی در مدار داخلی ضبط يا پورت خالی پشت ضبط وصل کرد که به اين صورت کار کنه؟ يا حداقل در حالت راديو يا کاست صدای ورودی رو پخش کنه؟ مثلا به سيمهای تيونر راديو يا سيمهای هد ضبط؟
کسی فايل Pdfی در رابطه با نفوذ به داخل ضبط 206 نداره؟
يا کسايی که CD Changer خود پژو رو نصب کردند، البته نه از راه فرستنده FM می دونند که مکانيسم وصل شدنش به ضبط چيه؟ آيا دياگ لازم داره که سه تا Source (راديو-کاست-CD Changer) رو برای ضبط تعريف کنه؟

nojex
15 May 2008, 05:20 AM
سلام .
از راهنمايي همه متشکرم

در حال حاضر از کارکيت (نوار مغناطيسي) استفاده ميکنم ولي اشکالات زيادي داره.
فرستنده FM رو هم کيتشو دارم.
اين AUXي که تو خيابون سورنا نصب مي کنند رو هم خودم ميتونم درستش کنم.

مي خواستم ببينم که آيا روشي هست که بشه يه خروجي از Mp3 player يا موبايل رو طوري به ضبط وصل کرد که ضبط، اونو به جاي CD Changer خودش، به حساب بياره و با زدن دکمه Source بين سه حالت 1.راديو 2.پخش کاست 3.صداي ورودي بچرخه؟
پشت اين ضبط ها سه تا Port هستش که به دو تاش دو تا سوکت وصل مي شه ولي به سوميش چيزي وصل نمي شه.
آيا ميشه سه تا سيم خروجي از Mp3 Player يا موبايل رو به جايي در مدار داخلي ضبط يا پورت خالي پشت ضبط وصل کرد که به اين صورت کار کنه؟ يا حداقل در حالت راديو يا کاست صداي ورودي رو پخش کنه؟ مثلا به سيمهاي تيونر راديو يا سيمهاي هد ضبط؟
کسي فايل Pdfي در رابطه با نفوذ به داخل ضبط 206 نداره؟
يا کسايي که CD Changer خود پژو رو نصب کردند، البته نه از راه فرستنده FM مي دونند که مکانيسم وصل شدنش به ضبط چيه؟ آيا دياگ لازم داره که سه تا Source (راديو-کاست-CD Changer) رو براي ضبط تعريف کنه؟

براي استفاده از پورت چنجر هم يک کيت connects 2 در بازار هست که همين کار رو با پورت ورودي چنجر انجام ميده . مدلش رو دقيق يادم نيست اما با clarion هر دو مدل PU1633A, PU2294A که در 206 نصب ميشه سازگاره و ميتونيد از اون هم استفاده کنيد

Senator
16 May 2008, 11:28 AM
من حدود 1سال پيش كاركيت اوريجينال سوني رو گرفتم 27تومن.با شارژر فندك.كيفيتشم عالي.:icon_cool
ولي واقعا اعصاب ميخواد بزاري برداري ولي ضبط داشته باشي راحتي....

simbaleo
16 May 2008, 01:15 PM
براي استفاده از پورت چنجر هم يک کيت connects 2 در بازار هست که همين کار رو با پورت ورودي چنجر انجام ميده . مدلش رو دقيق يادم نيست اما با clarion هر دو مدل PU1633A, PU2294A که در 206 نصب ميشه سازگاره و ميتونيد از اون هم استفاده کنيد

اینطوری USB هم میشه به پخش فابریک وصل کرد؟ یا فقط MP3 Player رو وصل میکنن؟

nojex
16 May 2008, 08:02 PM
اينطوري USB هم ميشه به پخش فابريک وصل کرد؟ يا فقط MP3 Player رو وصل ميکنن؟

اين مدل فقط وروديaux داره . فکر نمي کنم براي usb ورودي به اين شکل باشه .

sdssh2037
18 May 2008, 12:54 PM

اين کيت connects 2 رو کجا میشه پيدا کرد؟
عکسی يا اطلاعات ديگه ای ازش نداريد؟
اسمش کيت connects 2 اه؟
به همون پورت سوم پشت ضبط متصل ميشه؟

nojex
18 May 2008, 07:56 PM
اين کيت connects 2 رو کجا ميشه پيدا کرد؟
عکسي يا اطلاعات ديگه اي ازش نداريد؟
اسمش کيت connects 2 اه؟
به همون پورت سوم پشت ضبط متصل ميشه؟

کيت aux به چنجر هست و به همون پورت سوم وصل ميشه و سيستم اون رو به جاي چنجر ميشناسه. متاسفانه الان عکسي ندارم اما تو خيابان سورنا ديدم . فکر مي کنم هنوز هم هست . اونجا 3 تا مغازه نماينده connect 2 هستند فکر کنم اونها داشته باشند