PDA

View Full Version : سوء استفاده از انتقال شارژ خط های اعتباری ايرانسل

epsi1on
13 May 2008, 02:04 PM
با سلام!
امروز یه اتفاق جالب برام افتاد و وقتی نشستم پشت کامپیوترم یک IM جالب برام اومد:

:-o :-osharje raygan irancell >>>> yek sms havie matne dakhele parantez (0935415****:20000)(number edited) ro be shomare 1112 sms karde va 47170 R sharje free daryaft namaid :X in servis felan ghat shode be mahze dorost shodan emtehan karde va sharj hadie begirid :X!!!!!!
خلاصه:

شاید شما هم مثل خیلی ها ندونید که میشه شارژ خط های اعتباری ایرانسل رو از خط یه نفر به خط خودتون انتقال بدید البته این کار برای این هست که یه جا شارژ نیازید و امکان خرید شارژ رو هم ندارید برای همین با این ترفندی که بهتون میگم میتونید از دوستتون شارژ بگیرید ولی چون خیلی ها با این کار آشنا نیستند متاسفانه مورد سو استفاده افراد سود جو قرار میگیرند!
خوب اول روش انتقال شارژ رو بهتون میگم بقیه چیزارو خودتون میفهمید:
برای این کار کسی که میخواد شارژ رو انتقال بده وارد صفحه پیام خود میشه و شماره طرفی که شارژ میخواد رو نوشته و با گذاشتن : و نوشتن مبلغ مورد نظر که نیاز داره اون رو به شماره ۱۱۱۲ ارسال کنه.
مانند زیر:
26:5000 **0936331 ( مبلغ رو باید به صورت ریال بنویسید در اینجا 500 تومان معادل5000 ریال در خواست شده است)
خوب حالا قضیه سو استفاده چیه عرض میکنم!!!!!
یه بنده خدایی نمیدونه قضیه چیه یه دفعه یه پیام براش میاد که زده در اولین فرصت 26:5000 **0936331 متنو به شماره 1112 پیامک کن ، من اشتراک اینترنتی گرفتم پیام هات مجانی میشه از این عراجیف اون بنده خدا هم از همه جا بی خبره این کارو میکنه دیگه باقی قضیه معلوم میشه.
این ترفندو به دوستان آشنایانتون بگید تا رکب نخورن.

smail
13 May 2008, 03:58 PM
بازي يك روزي هست كه تمام شده

اين سيستم غير فعال ميباشد

امان از بي ظرفيتي مردم

PAYAM
14 May 2008, 01:00 AM
یه سیستمی ما توی ایرانسل داریم به اسم E-Charge . یسری سیم‌کارت‌های خاص هستند که یسری قابلیت‌ها روشون فعال هستش و این سیم‌کارت‌ها دست دیلرهای منتخب ما هستش و کدهاش هم با 210 شروع می‌شه. از اول این قابلیت انتقال شارژ روی این سیم‌کارت‌ها فعال بود ولی خب استقبال چندانی ازش نشد. (وقتی می‌شه از هر سبزی‌فروشی و بقالی و دکه و نانوایی‌ای کارت شارژ خرید کی می‌ره دنبال این قرتی‌بازیا...)
این مورد 1112 توی حالت تست بود و قرار نبود پابلیک بشه که شد و متاسفانه هم توی همین سه روز کلی دردسر برای ما ایجاد کرد. فعلا بساطش تخته شد و احتمالا اگر بخواهیم یه‌روزی دوباره راه‌اندازی‌ش کنیم احتیاج به sms تایید خواهد داشت. هرچند که بعیده برگرده....

X_Man
30 May 2008, 12:49 AM
امروز هم یه همچین آفلاینی از مدیر سایت irmovie.ir برای من و تمام add لیستش ارسال شد.

In Shomararo Be 1112 sms Kon Etebar Rayegan Hedeye Begir 09354556918..10000 Ba Irancell

دزد :icon_bigg

alidesign
30 May 2008, 03:53 PM
چه کارا که نمیکنن :icon_cool

z_qz54
31 May 2008, 12:56 AM
سیستم انتقال شارژ در بعضی از کشور های دیگه به جای کارت شارژ فعاله
به جای خرید کارت شارژ ، به فروشنده یا بقالی!! مراجعه میکنید و میفرمائید که چه مقدار میخواهید شارژ کنید.شماره را داده و وجه را پرداخت کرده و فروشنده هم از طریق موبایلی که در دست داره و سهمه ای روزانه یا انتهای روز صاف میشه خط شما رو شارژ میکنه

PAYAM
1 June 2008, 03:02 AM
سیستم انتقال شارژ در بعضی از کشور های دیگه به جای کارت شارژ فعاله
به جای خرید کارت شارژ ، به فروشنده یا بقالی!! مراجعه میکنید و میفرمائید که چه مقدار میخواهید شارژ کنید.شماره را داده و وجه را پرداخت کرده و فروشنده هم از طریق موبایلی که در دست داره و سهمه ای روزانه یا انتهای روز صاف میشه خط شما رو شارژ میکنه

یهسیستمی ما توی ایرانسل داریم به اسم E-Charge . یسری سیم‌کارت‌های خاصهستند که یسری قابلیت‌ها روشون فعال هستش و این سیم‌کارت‌ها دست دیلرهایمنتخب ما هستش و کدهاش هم با 210 شروع می‌شه. از اول این قابلیت انتقالشارژ روی این سیم‌کارت‌ها فعال بود ولی خب استقبال چندانی ازش نشد. (وقتیمی‌شه از هر سبزی‌فروشی و بقالی و دکه و نانوایی‌ای کارت شارژ خرید کیمی‌ره دنبال این قرتی‌بازیا...)

sahandpotter
1 June 2008, 10:47 AM
یه سیستمی ما توی ایرانسل داریم به اسم E-Charge . یسری سیم‌کارت‌های خاص هستند که یسری قابلیت‌ها روشون فعال هستش و این سیم‌کارت‌ها دست دیلرهای منتخب ما هستش و کدهاش هم با 210 شروع می‌شه. از اول این قابلیت انتقال شارژ روی این سیم‌کارت‌ها فعال بود ولی خب استقبال چندانی ازش نشد. (وقتی می‌شه از هر سبزی‌فروشی و بقالی و دکه و نانوایی‌ای کارت شارژ خرید کی می‌ره دنبال این قرتی‌بازیا...)
این مورد 1112 توی حالت تست بود و قرار نبود پابلیک بشه که شد و متاسفانه هم توی همین سه روز کلی دردسر برای ما ایجاد کرد. فعلا بساطش تخته شد و احتمالا اگر بخواهیم یه‌روزی دوباره راه‌اندازی‌ش کنیم احتیاج به sms تایید خواهد داشت. هرچند که بعیده برگرده....
----------
شما توی ایرانسل هستین؟؟
اتفاقا من هم جزو یکی از همون خط ها بودم که این طرح روشون آزمایش میشد....هنوزم البته میشه !!!اولا با 2500 تومان بود...کلی حال میکردم...بعد شد 500 تومان هر دفعه !!
شماره ی من ولی 214 هستش...

PAYAM
2 June 2008, 03:03 AM
طرحش آزمایشی نیست، از اول بود و هنوزم هست، منتهی عرض کردم از این قسمتش استقبال نشد.
این شماره‌ها شرکتی ثبت‌نام شدن و توی اون منوی خدمات IRCELL شون که توی همه سیم‌کارتای ایرانسل هست چندتا گزینه اضافه‌تر دارن که می‌تونن باهاش شارژ جابجا کنن و منوی ویترین و ... دارن و چیزای دیگه. کلا شناسه ورودشون به سیستم DP هم که ازش برای ثبت‌نام و تغییر مالکیت و ثبت WBP و ... استفاده می‌کنن هم همون شماره‌شونه.

ماندانگاس
2 June 2008, 03:13 AM
پیام جان این مشترک ها چه جوری انتخاب شدن؟

PAYAM
2 June 2008, 03:39 AM
اینا مشترک خاصی نیستن، همون فروشنده‌های موبایل هستن. ایرانسل برای فروشنده‌های یسری دوره خاص گذاشت و این سیم‌کارت‌ها هم از طرف توزیع‌کننده‌ها (موبایل‌پلاس و ایزایران و اتصالات و ایترنت تهران و ...) هم بین‌شون پخش شد.