PDA

View Full Version : آموزش کامل هک iPhone

VIGO
12 May 2008, 03:09 PM
ابتدا لینک تمامی فرمویر های موجود برای iPhone قرار میدم تا کار Upgrade و Downgrade برای شما راحت تر بشه :

1.0.0 ([Only registered and activated users can see links])
1.0.1 ([Only registered and activated users can see links])
1.0.2 ([Only registered and activated users can see links])
1.1.1 ([Only registered and activated users can see links])
1.1.2 ([Only registered and activated users can see links])
1.1.3 ([Only registered and activated users can see links])
1.1.4 ([Only registered and activated users can see links])

یک توضیح کلی در مورد Firmware ها
اگر شما گوشی iPhone خودتان را به تازگی خریده اید، ورژن Firmware آن باید 1.1.4 باشد و آپگرید جدیدی نیاز ندارید، برای چک کردن ورژن Firmware می تونید از این آدرس استفاده کنید :
Settings > General > About
ورژن Firmware جلوی کلمه "version" قابل مشاهده است.

تاریخچه مختصر Firmware های iPhone
ورژن 1.1.1 اولین ورژن با iTunes WiFi Store بود . ورژن 1.1.3 اولین ورژن با امکان ویرایش home Screen و Web Clips بود. اگر شما ورژن 1.1.4 را نصب کنید، آخرین امکانات iphone را در اختیار دارید. قابل ذکر است که آخرین Firmware برای آیفون ورژن 1.2.0 هستش که هنوز بصورت عمومی منتشر نشده و فعلا فقط در اختیار Developer ها برای تست SDK برنامه ها است، و در تاریخ June 2008 به صورت عمومی در اختیار کاربران قرار می گیرد.

توضیحات
همانطور که میدونید ورژن 1.1.4 آخرین نسخه Firmware گوشی iPhone می باشد. این آموزش برای تمامی مدل های آیفون قابل اجراست. ابتدا نام های انگلیسی به کار رفته در آموزش را با معنی و کاربرد خدمتتون عرض می کنم :

Recovery/Restore Mode -
اگر شما بلایی بر سر آیفون بیچاره بیاورید، یا بخواهید بصورت کلی آیفون رو بروز اول در بیاورید این صفحه برای شما بسیار کاربردی خواهد بود.

برای Recovery/Restore Mode دکمه پاور (بالای گوشی) و دکمه Home (دکمه روی گوشی) را نگه دارید. گوشی ریبوت می شود و لوگوی Apple نمایان خواهد شد، سپس یک صفحه با لوگوی iTunes و کابل USB ظاهر خواهد شد. که شما می توانید با iTunes گوشی را Restore کنید.

- DFU Mode
اگر ورژن Firmware شما 1.1.1 یا بالاتر باشد به این Restore Mode مخفی دسترسی خواهید داشت. که برای داونگرید کردن به ورژن 1.0.2 بکار می رود. ((فعلا کابل USB را وصل نکنید.)) در این مرحله دکمه Power و دکمه Home را با هم دقیقا 10 ثانیه نگهدارید، سپس دکمه پاور را رها کنید و دکمه Home را 10 ثانیه دیگر نگهدارید، در این مرحله کابل USB خود را وصل کنید و iTunes باید گوشی شما را در حالت Recovery Mode شناسایی کند. iPhone شما نباید روشن بنظر برسد، صفحه LCD برای مدتی تا زمانی که Restore شروع شود خاموش می شود.

نکته : اگر در حین نگهداشتن دکمه Power و Home صفحه ای ظاهر شود، بیشتر از 10 ثانیه دکمه ها را نگهداشته اید. در این صورت دوباره تکرار کنید.
- Jailbreaking
دسترسی به فایلهای اصلی و سیستمی iPhone که در حالت عادی میسر نیست و این به دلیل متود های امنیتی Apple است که به آن Chroot Jail می گویند، اصطلاحا به هکی که دسترسی شما را به این فایل ها و آدرس ها باز می کند Jailbreak اطلاق می شود. این فولدر قفل شده حاوی تمامی فایلهای Media ی iTunes می باشد که زیاد کاربردی به نظر نمی رسد ولی اصل قضیه فایلهای سیستمی هستند که با ادیت کردن آنها می توانید هک های ارزشمندی را به گوشی القاء کنید.

- Installer.app
این اولین برنامه ای است که شما در اولین Jailbreak نصب می کنید. این برنامه مثل یک ترمینال عمل می کند که شما را به دنیایی از برنامه ها متصل می کند.

- Activation
اگر شما گوشی Activate یا بهتر بگوییم Hacktivate شود، iPhone تبدیل به یک iPod تاچ با دوربین و بلوتوث! میشود:icon_razz و فقط Unlocking است که می تواند گوشی شما را یک iPhone واقعی کند.

- Unlocking
Apple گفت که آنلاک کردن iPhone پسر مسیح را به گریه می اندازد !!! اما بچه ها در هر حال گریه می کنند :icon_arro . عملیات آنلاک کردن به شما اجازه می دهد که از سیم کارت های GSM استفاده نمایید. این هک درواقع هک BaseBand می باشد که در پایین مطالعه می کنید.

- BaseBand
Baseband یا مخفف آن BB مرکز کنترل ارتباطات آیفون می باشد که با هک کردن آن می توان از سیم کارت های آن آفشیال استفاده کرد.

- Downgrading
Apple یک بازی موش و گربه ای (همانطور که وعده اش را داده بودند) به پا کرده است. وقتی ما نیاز به استفاده از بعضی از ضعف های Apple داریم مجبوریم دوباره به ورژن های قبلی داونگرید کنیم. و اما برای این کار ما نیاز به اجرای روش DFU داریم (که در بالا در مورد آن توضیح دادم) و از این روش گوشی را Restore کنید. و شما یک Error دریافت خواهید کرد که این یک مورد طبیعی است، نگران نباشید.

- Bootloader
Bootloader در آیفون نقش یک نگهبان را بازی می کند که از Baseband نگهبانی می کند. Bootloader 3.9 با هک به خواب ابدی می رود و درب را بروی شما باز می گذارد ولی اگر ورژن BL شما 4.6 باشد کمی قوی تر است. اگر ورژن Firmware شما 1.2 یا بالاتر با باشد BL 4.6 دارید ولی اگر 1.1 یا پایین تر باشد از BL 3.9 استفاده می کنید.

VIGO
12 May 2008, 03:34 PM
قبل از انجام این دستورات، شما باید ورژن Firmware را به 1.1.4 توسط iTunes ارتقاء داده باشید.
قبل از هر چیز شما باید iPhone را به کامپیوترتان متصل کرده باشید و iTunes آیفون را شناسایی کرده باشد.

1. ابتدا iLiberty+ 1.2 را از این لینک ([Only registered and activated users can see links]) دانلود کنید.

2. iLiberty+ 1.2 را نصب کنید.

3. iLiberty را باز کنید.
[Only registered and activated users can see links]

عملیاتهایی که می خواهید انجام دهید را انتخاب کنید، اگر قصد Unlocking دارید تمام 5 گزینه را انتخاب کنید.

4. روی تب Advanced کلیک کنید. از قسمت تب Payloads در پایین صفحه می توانید Payload های اضافی را انتخاب کنید که در حین jailbreaking و Unlocking نصب شوند.
در مورد Payload ها فعلا بیخیال تا بعدا روش داونلود و نصب و حتی ساخت آنها توضیحات کامل خواهم داد.

5. به تب Standard بازگردید وبرای شروعروی دکمه Go for it کلیک کنید.

در ادامه شما با پیامی روبرو می شوید که از شما میخواهد گوشی را از کامپیوتر جدا کنید، سپس دوباره متصل کنید. روی دکمه Ok کلیک کنید.

6. سپس شما یک Progress بار می بینید که باید تا انتهای کار صبر کنید.

castilla_ht
12 May 2008, 11:40 PM
تا الان با اینکه کلی سرچ کرده بودم ، اموزشی به این واضحی و کاملی ندیده بودم
متشکرم و منتظر ادامه مطلب مفیدتون هستم.

raadazmoon
13 May 2008, 12:32 AM
از اون ادرس که لینک دادی نمیشه iLiberty+ 1.2 رو گرفت

VIGO
13 May 2008, 01:18 AM
از اون ادرس که لینک دادی نمیشه iLiberty+ 1.2 رو گرفت

دوست گرامی؛ شما باید برای دانلود فایل مذکور در اون سایت ثبت نام کنید، اگر مایل نیستید میتونید از این تورنت که سیدهای خوبی هم داره دانلود کنید :

Download ([Only registered and activated users can see links])

raadazmoon
13 May 2008, 06:56 PM
من iphoneمو upgrade کردم به 1.1.4که اصلا نمیشه به 1.1.1ارتقا دادم اما unlock نمیشه ولی منوهاشو تونستم باز کنم فقط sim cardرو نمیخونه و به itune هم دیگه وصل نمیشه اگه کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم

VIGO
13 May 2008, 07:11 PM
من iphoneمو upgrade کردم به 1.1.4که اصلا نمیشه به 1.1.1ارتقا دادم اما unlock نمیشه ولی منوهاشو تونستم باز کنم فقط sim cardرو نمیخونه و به itune هم دیگه وصل نمیشه اگه کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم

میشه مراحل کارتون رو توضیح بدین ؟

raadazmoon
13 May 2008, 08:10 PM
man iphonam 1.0.2 bood unlock bood bad man upgarade kardam be 1.1.4 bad erorr dad too itune
bad 1.1.1 rikhtam shod bad az tarighe internete wierless ye sito adres dade boood ye chizi dl kardam bad iconash omad bad any simo rikhtam ama nashod :( hala mondam bayad chi kar konam idie manam hast wing_ding_amin

ترجمه:
من آی‌فونم 1.0.2 بود آنلاک بود بعد من آپگرید کردم به 1.1.4 بعد ارور داد تو iTunes
بعد 1.1.1 ریختم شد باز از طریق اینترنت وایرلس یه سایتو آدرس داده بود یه چیزی [داونلود] کردم بعد آیکوناش اومد بعد anysim رو ریختم اما نشد :( حالا موندم باید چی‌کار کنم [...]

دوست عزیز زبان رسمی این فورم پارسی است، لطفا پینگلیش ننویسید.
PAYAM

raadazmoon
13 May 2008, 08:11 PM
age betoni komakam koni mamnon mishi alan 1 mahe iphono nemitonam estefade konam :(

ترجمه:
اگر بتونی کمکم کنی ممنون [می‌شم] الان 1 ماهه آی‌فونو نمی‌تونم استفاده کنم :(

دوست عزیز زبان رسمی این فورم پارسی است، لطفا پینگلیش ننویسید.
PAYAM

ArmiN
18 May 2008, 05:44 PM
با اجازه جناب VIGO
آقا شما iPhone رو ببر تو DFU با iTunes بعد Restore کن به 1.1.4 ، اگه Error هم داد زیاد مهم نسیت ، بعد با همین روش بالا jail break & unlock کن

raadazmoon
19 May 2008, 10:56 PM
تو dfu مود بردم اما به 1.1.4 اپگرید نمیشه ارور میده

raadazmoon
20 May 2008, 02:06 PM
به 1.1.4 اپگرید کردم اما با iliberty انلاک نمیشه اگه کسی کمک کنه ممنون میشم

ArmiN
20 May 2008, 04:25 PM
با Ziphone بکن
میتونی از ziphone.org بگیری بعد وقتی بازش کردی Do it all رو بزنی ، ولی یادت باشه فقط 1.1.4
حالا اگه وقت کردم با عکس توضیح میدم

raadazmoon
20 May 2008, 05:11 PM
:icon_excl:icon_exclمن ziphone گرفتم اما نمیشه نمیدونم کجاشو اشتباه میزنم اگه با عکس توضیح بدی خیلی خوبه :lover:

Glimpser
20 May 2008, 05:40 PM
میگن ziphone استفاده کنی دیگه نمیتونی نرم افزاری بوت لودر را تغییر بدی
من ا آنلاک 1.1.4 با برنامه plusأ تا الان مشکلی نداشتم

فریمور استفاده شده ([Only registered and activated users can see links])

توضیحات بیشتر ([Only registered and activated users can see links])

ArmiN
22 May 2008, 12:03 PM
تو این Page همه چیش هست [Only registered and activated users can see links]
iPlus رو هم از همین Page دانلود کن