View Full Version : راهنمایی برای خرید آنتن تلویزیون LCD
mehran1350
11 May 2008, 08:59 PM
سلام از دوستان خوبی که ال سی دی سامسونگ دارن می خواستم بپرسم که چه نوع آنتی برای تلویزیونشون گرفتن البته می دونم که بستگی به منطقه هم داره و من سمت ستارخان تهران ویلا هستم. با تشکر
smail
11 May 2008, 11:15 PM
از رسيور استفاده كنيد مخصوصا اگر lcdشما بزرگ است
چون هرچي تلويزيون بزرگتر باشه اشكالات تصوير بيشتر در چشم ميزنه .
RoSo
11 May 2008, 11:22 PM
متاسفانه برای LCD آنتن مناسب پیدا نمیشه یا حداقل من ندیدم. و هرکس رو دیدم ازجمله خودم از ماهواره میگیریم.
چون شما بهترین آنتن رو هم که پیدا کنید خیلی ضایع میکنه ظاهر LCD رو و هیچجا نمیشه نصبش کرد.
mehran1350
12 May 2008, 09:30 AM
با تشكر از دوستان عزيز به خاطر راهنمايي هايشان بايد بگويم كه از ريسيور استفاده مي كنم ولي شبكه 3 هنگام هنگام مسابقات كد مي شود و دستگاه من نيز اين كدهايي كه گفته مي شود روي آن نصب نمي شود ضمنا" مدل ريسيور من دريم باكس 500 هست. به اين دليل آنتن هوايي مي خواستم. با تشكر
ashinem
12 May 2008, 10:48 AM
منم LCD سامسونگ دارم ولی به همون دلیلی که شما گفتین دنبال آنتن خوب هستم(البته مسابقات داخلی رو روی شبکه جام جم 2 هم میشه دید ولی مشکل من دیدن مسابقات خارجیه).یکی از دوستان "آنتن کار" رو پیشنهاد داده بود.
salman24h
12 May 2008, 12:42 PM
تلویزیون ما LCD نیست اما من برای اینکه بتونم فوتبال های خارجی رو از شبکه 3 ببینم (چون با ماهواره اسکرمبل میشه) از این آنتن های کاغذی 1000 تومنی که توی مترو میفروشن استفاده میکنم!
باور کن جدی میگم... کیفیتش حرف نداره. :icon_excl
من از یه یارویی دم ایستگاه مترو میرداماد خریدم 800 تومن.
PAYAM
13 May 2008, 02:04 AM
آفتاپیک:
دستگاه من نيز اين كدهايي كه گفته مي شود روي آن نصب نمي شود
ضمنا" مدل ريسيور من دريم باكس 500 هست.
این دوتا جمله رو جایی باهم نگیدهااا...
Farbod.E
13 May 2008, 09:20 AM
احساس کردم در این زمینه بهتر است کمی تخصصی تر و علمی تر بحث شود . شاید در انتخاب دوستان موثر باشد :
به طور کلی برادکستینگ در کشورهای دنیا به دو شکل عمده آنالوگ و دیجیتال صورت میگیرد . در برادکستینگ ( Broadcasting) دیجیتال شما با پهنای باند عظیم و در نتیجه بر پایه فلسفه دیجیتال اقدام به ارسال سیگنال میکنید . تکنولوژی ارسال همان RF است . اما اگر تلوزیون شما دیجیتال باشد قابلیت Decode کردن آن را نیز خواهد داشت . متاسفانه این سیستم در کشور ما وجود ندارد و به طور یقین تا 10 سال آینده نیز ایجاد نخواهد شد . هزینه های بینهایت بالا مهمترین دلیل برای دیجیتالی نشدن مرکز پخش صدا و سیما است !
روش دیگر که خب در کشور ما هم وجود دارد روش برادکست آنالوگ است که بر 2 پایه ارسال سیگنال در باندهای UHF و VHF صورت میگیرد . کمی قبل تر کلیه کانالهای تلویزیونی بر روی باند فرکانسیVHF که مخفف Very High Frequancy است اقدام به پخش میکردند ، با گسترش شهرها و وسیع شدن محدوده سیگنال رسانی ، بعد از سالها مسئولین فهمیدند که باید باند فرکانسی رو از VHF به UHF تغییر دهند .
فراموش کردم بگم که گستره فرکانسی UHF بین 300Mhz تا 3 Ghz است ( اگر اشتباه نکرده باشم ) البته ما استانداردهای دیگری مثل SHF و یا EHF هم داریم که خب از آنها برای ارسال تصویر استفاده نمیشود
باند UHF مخفف Ultra High Frequancy است که خب طبیعتاً همانطور که از اسمش پیداست از VHF قوی تر است !
خب از عرایض بنده 2 نتیجه میتوان گرفت :
1) گیرنده های دیجیتال قابلیت دریافت تصاویر آنالوگ را با کیفیت مطلوب ندارند !
2) سیستم پخش تصاویر در ایران آنالوگ است و با توجه به ارسال سیگنال به صورت زمینی و Line Of Sight بودن آن ، ارتفاع ، محل قرار گیری آنتن گیرنده و نوع آنتن در کیفیت تصویر تاثیر فراوانی دارد !!!
دوست عزیزی که فرمودند با یک آنتن 1000 تومانی چنین تصویر خوبی گرفتند به همین دلیل است ! و دوستی که با آنتن خیلی گران هم نمیتوانند تصویر خوب بگیرند آن هم به همین دلیل است !!
و اما راهکارهای پیشنهادی بنده :
من هم در منزلم تلویزیون LCD آن هم با مارک Samsung دارم . کاری که کردم دریافت تصاویر از ماهواره بوده که تقریباً کیفیت مناسبی رو داره . اما برای داشتن یک آنتن خوب هم اقدام به خرید آنتنهای بوستر دار کردم .
این آنتنها دارای تقویت کننده های سیگنال هستند و ضعیف ترین سیگنال را نیز میتوانند تقویت کنند . در دو مدل گردان و ثابت نیز در بازار موجود است !
achachi
13 May 2008, 10:02 AM
احساس کردم در این زمینه بهتر است کمی تخصصی تر و علمی تر بحث شود . شاید در انتخاب دوستان موثر باشد :
به طور کلی برادکستینگ در کشورهای دنیا به دو شکل عمده آنالوگ و دیجیتال صورت میگیرد . در برادکستینگ ( Broadcasting) دیجیتال شما با پهنای باند عظیم و در نتیجه بر پایه فلسفه دیجیتال اقدام به ارسال سیگنال میکنید . تکنولوژی ارسال همان RF است . اما اگر تلوزیون شما دیجیتال باشد قابلیت Decode کردن آن را نیز خواهد داشت . متاسفانه این سیستم در کشور ما وجود ندارد و به طور یقین تا 10 سال آینده نیز ایجاد نخواهد شد . هزینه های بینهایت بالا مهمترین دلیل برای دیجیتالی نشدن مرکز پخش صدا و سیما است !
روش دیگر که خب در کشور ما هم وجود دارد روش برادکست آنالوگ است که بر 2 پایه ارسال سیگنال در باندهای UHF و VHF صورت میگیرد . کمی قبل تر کلیه کانالهای تلویزیونی بر روی باند فرکانسیVHF که مخفف Very High Frequancy است اقدام به پخش میکردند ، با گسترش شهرها و وسیع شدن محدوده سیگنال رسانی ، بعد از سالها مسئولین فهمیدند که باید باند فرکانسی رو از VHF به UHF تغییر دهند .
فراموش کردم بگم که گستره فرکانسی UHF بین 300Mhz تا 3 Ghz است ( اگر اشتباه نکرده باشم ) البته ما استانداردهای دیگری مثل SHF و یا EHF هم داریم که خب از آنها برای ارسال تصویر استفاده نمیشود
باند UHF مخفف Ultra High Frequancy است که خب طبیعتاً همانطور که از اسمش پیداست از VHF قوی تر است !
2) سیستم پخش تصاویر در ایران آنالوگ است و با توجه به ارسال سیگنال به صورت زمینی و Line Of Sight بودن آن ، ارتفاع ، محل قرار گیری آنتن گیرنده و نوع آنتن در کیفیت تصویر تاثیر فراوانی دارد !!!
دوست عزیزی که فرمودند با یک آنتن 1000 تومانی چنین تصویر خوبی گرفتند به همین دلیل است ! و دوستی که با آنتن خیلی گران هم نمیتوانند تصویر خوب بگیرند آن هم به همین دلیل است !!
من هم در منزلم تلویزیون LCD آن هم با مارک Samsung دارم . کاری که کردم دریافت تصاویر از ماهواره بوده که تقریباً کیفیت مناسبی رو داره . اما برای داشتن یک آنتن خوب هم اقدام به خرید آنتنهای بوستر دار کردم .
این آنتنها دارای تقویت کننده های سیگنال هستند و ضعیف ترین سیگنال را نیز میتوانند تقویت کنند . در دو مدل گردان و ثابت نیز در بازار موجود است !
ممنون از توضیحات مفیدتون ،
منم برای مواقع خاص از آنتن بوستر دار استفاده میکردم ولی چند وقت پیش یکی از تعمیرکارای تلویزیون بهم گفت که بوستر فوق العاده برای تیونر تلویزیون ضرر داره و باعث سوختن و یا معیوب شدنش ممکنه بشه ( استدلال ایشون این بود که باعث میشه مقداری برق از طریق سیم آنتن در این حالت به بوستر برسه )
Farbod.E
13 May 2008, 08:45 PM
ممنون از توضیحات مفیدتون ،
منم برای مواقع خاص از آنتن بوستر دار استفاده میکردم ولی چند وقت پیش یکی از تعمیرکارای تلویزیون بهم گفت که بوستر فوق العاده برای تیونر تلویزیون ضرر داره و باعث سوختن و یا معیوب شدنش ممکنه بشه ( استدلال ایشون این بود که باعث میشه مقداری برق از طریق سیم آنتن در این حالت به بوستر برسه )
متاسفانه مردم در کشور ما همیشه در بخش خدمات حقشان ضایع شده و تنها دلیل آن هم کم سوادی ( بخوانید بی سوادی ) تعداد کثیری از تعمیرکاران و تکنسینهاست !
خیر !! چنین حرفی کذب محث است و هیچ گونه پایه و اساس علمی هم ندارد ! پس اگر اینطور بود احتمالاً در برجهای مسکونی مرتفع در هنگامی که رعد و برق در آسمان ایجاد میشد تلویزیون باید میترکید !
جهت اطلاع دوستان :
بوسترها در حقیقت تقویت کننده های سیگنال هستند که در یک بازه فرکانسی مشخص سیگنال های دریافتی را در دامنه های از پیش تعین شده تقویت میکنند . همین و لا غیر . :icon_cool
دوست عزیزم اگر در مواردی نیاز به اطلاعات دقیق داشتید همواره به مراجع و منابع موثق مراجعه نمایید . نمایندگان رسمی ، تعمیرگاههای مجاز ، افراد تحصیل کرده و سایتهای معتبر اینترنتی میتوانند منابع و ماخذهای مناسبی برای شما باشند :icon_surp
j2j4k
14 May 2008, 08:32 AM
لطفا مدل و قیمت آنتنی رو که استفاده میکنید بگید ممنون میشم.
Farbod.E
14 May 2008, 08:59 AM
لطفا مدل و قیمت آنتنی رو که استفاده میکنید بگید ممنون میشم.
قیمتها با توجه به شرکت سازنده ، ایرانی و یا خارجی بودن آن ،و... متفاوت است .
متاسفانه بنده تمامی مارکهای بازار رو نمیشناسم . اما گویا آنتنهای بوستر دار با مارک تجاری " سیماران " نسبت به دیگر آنتنها از کیفیت خوبی برخوردار است !
قیمت هم یحتمل باید در حدود 20 هزار تومن باشه !
mehran1350
14 May 2008, 03:30 PM
با تشكر از توضيحات مفيد دوستان با يكي از آگهي هاي روزنامه تماس گرفتم و براي LCD آنتن كار مدل 58 را پيشنهاد دادن كسي اين مدل آنتن رو داره؟ و همچنين از دوست عزيزي كه آنتن بوستردار نصب كردن مي خواستم بپرسم كه آيا بوستر سايه هاي شبكه رو محو مي كند يا خير چون شبكه 3 در محلمون با سايه دريافت مي شود. با تشكر مجدد از همگي
ashinem
26 May 2008, 12:48 PM
من دیروز رفتم آنتن بخرم هیچ جا آنتن کار نبود فقط یه جا مدل 44 داشت میگفت 14 تومن ولی چون دوستان گفته بودن مدل 58 نخریدم.حالا میشه بگین این دو مدل چه فرقی داره و کدوم بهتره؟در ضمن یه فروشنده میگفت آنتن تصویر مثل آنتن کاره حتی بهتره ولی من به حرفش اعتماد نکردم.
alireza_sk
26 May 2008, 01:31 PM
سلام
پسر عموي من سيماران خريده و خيلي خوب جواب داده در ضمن فكر ميكنم ارتفاع ومحل آنتن خيلي توكيفيت تاثير داره من يك آنتن معمولي جماران دارم قبل از اينكه LCD بگيرم چون جاش خوب نبود روي تلويزيون معمولي هم تصوير خوبي نداشتم بعد از خريد LCD جاي آنتن و ارتفاع اونو تغيير دادم هر 8 كانال رو بسيار خوب ميگيره
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.