PDA

View Full Version : مشكل X650 با سيم كارت همراه اول

s_m_alhakim
11 May 2008, 08:09 PM
دوستان سلام
من جند روز بيش يك Eten Glofiish X650 خريدم و روي اون سيم كارت ايرانسل كذاشته بودم براي تست عادي باهاش كار ميكردم ولي سيم كارت دولتي مخابرات رو كه روش كذاشتم تو شبكه رجسيتر نميشه و بايد 7-8 بار GSM رو روشن و خاموش كنم و هي search كنم دستي يا اتوماتيك تا اينكه راه بيافته و حتي بعضي وقتها بعد از اينكار هم دوباره از شبكه خارج ميشه , مطمن نيستم اما اكه مال رجيستر مخابرات باشه كه اون از كار افتاد و رجيستر كردن حذف شد علاوه بر اون بعضي وقتها در همون محل بدون تعويض انتن دكل وارد شبكه موبايل ميشه اكه با رجيستر مخابرات مشكل داشته باشه نبايد هيج وقت وارد بشه.
كسي تجربه داره كه جطور ميشه حلش كردم , ممنون ميشم راهنماييم كنيد .

smail
11 May 2008, 11:18 PM
رجيستر بودن گوشيتان را ميتوانيد در سايت زير تست كنيد
http://www.mci.ir/?56

mohammad51
12 May 2008, 08:41 AM
دوستان سلام
من جند روز بيش يك Eten Glofiish X650 خريدم و روي اون سيم كارت ايرانسل كذاشته بودم براي تست عادي باهاش كار ميكردم ولي سيم كارت دولتي مخابرات رو كه روش كذاشتم تو شبكه رجسيتر نميشه و بايد 7-8 بار GSM رو روشن و خاموش كنم و هي search كنم دستي يا اتوماتيك تا اينكه راه بيافته و حتي بعضي وقتها بعد از اينكار هم دوباره از شبكه خارج ميشه , مطمن نيستم اما اكه مال رجيستر مخابرات باشه كه اون از كار افتاد و رجيستر كردن حذف شد علاوه بر اون بعضي وقتها در همون محل بدون تعويض انتن دكل وارد شبكه موبايل ميشه اكه با رجيستر مخابرات مشكل داشته باشه نبايد هيج وقت وارد بشه.
كسي تجربه داره كه جطور ميشه حلش كردم , ممنون ميشم راهنماييم كنيد .

دوست عزيز

براي اينكه مطمئن بشيد اين مشكل از ريجستر كردن گوشيتون هست يانه ميتونيد تشريف ببريد امور مشتركين دولتي مثل رسالت و به اونها بديد تا براتون ريجستر كنن و اميدوارم با همين مسئله مشكلتون حل بشه:icon_cool