PDA

View Full Version : چراغ داشبورد و نحوه نصب آن

mehdizadeh04
11 May 2008, 07:46 AM
با سلام خدمت شما دوستان عزیز لوگان سوار
یک سوال برای من پیش اومده که میخواستم مطرح کنم.در لوگان من که ای 1 فول پارس خودرو هستش اثری از چراغ داخل داشبورد نیست.
میخواستم ببینم برای تمام این تیپ ها از چراغ داشبورد استفاده نکردند؟
آیا مثل 206 راهی برای ما وجود داره که بتونیم نصبش کنیم؟
آیا سیم کشی خاصی برای این مورد در نظر گرفته شده که فقط چراغ رو بخریم و جاگذاری کنیم؟
با تشکر از پاسخ همه لوگان سواران عزیز
شاد و سربلند باشید

Navid_Aref
11 May 2008, 11:51 AM
با تشکر از دوست گرامی آقای کریمی:
سلام ، دوستانی که نقشه های سیم کشی لوگان رو میخوان به این آدرس مراجعه کنند
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
فایل rar مربوطه حدود 38.8 مگابایته بعد از دانلود و unzip یک فایل iso میشه که با نرم افزار nero روی یک cd رایت کنید.
cd ایجاد شده بصورت اتوران هست و چندین زبان رو ساپورت میکنه (از جمله انگلیسی) بقیه رو خودتون ادامه بدین !!

[Only registered and activated users can see links]

نکته : برق مثبت مورد نیاز از طریق دسته راهنما و در حالت روشن بودن چراغ های کوچک تامین می شود و در هنگامی که آنها خاموش هستند ( مثلا در هنگام روز) چراغ داشبورد روشن نمی شود.

نقشه سیم کشی چراغ و کلید داشبورد لوگان:

mehdizadeh04
18 May 2008, 11:44 PM
[quote=Navid_Aref;511697]با تشکر از دوست گرامی آقای کریمی:

نکته : برق مثبت مورد نیاز از طریق دسته راهنما و در حالت روشن بودن چراغ های کوچک تامین می شود و در هنگامی که آنها خاموش هستند ( مثلا در هنگام روز) چراغ داشبورد روشن نمی شود.

با سلام خدمت نوید عزیز و دیگر عزیزان
اگر کسی از چراغ داخل داشبورد عکسی داره لطف کنه بذاره.از کجا میتونم پیدا کنم؟

taba
19 May 2008, 02:12 PM
با سلام خدمت شما دوستان عزیز لوگان سوار
یک سوال برای من پیش اومده که میخواستم مطرح کنم.در لوگان من که ای 1 فول پارس خودرو هستش اثری از چراغ داخل داشبورد نیست.
میخواستم ببینم برای تمام این تیپ ها از چراغ داشبورد استفاده نکردند؟
آیا مثل 206 راهی برای ما وجود داره که بتونیم نصبش کنیم؟
آیا سیم کشی خاصی برای این مورد در نظر گرفته شده که فقط چراغ رو بخریم و جاگذاری کنیم؟
با تشکر از پاسخ همه لوگان سواران عزیز
شاد و سربلند باشید
سلام
من هم E1 فول ایران خودرو گرفتم (آذر 86) و فاقد چراغ داشبرد است.
قیمت این چراغ را (بطور کامل با کلید مربوطه) در خیابان ملت (چراغ برق) تهران 22000 تومان اعلام کردند.

mehdizadeh04
19 May 2008, 02:39 PM
سلام
من هم E1 فول ایران خودرو گرفتم (آذر 86) و فاقد چراغ داشبرد است.
قیمت این چراغ را (بطور کامل با کلید مربوطه) در خیابان ملت (چراغ برق) تهران 22000 تومان اعلام کردند.

با سلام خدمت عزیزان
یک سوال داشتم اونم اینه که اگه ما که ای 1 فول داریم این چراغ رو جدا بخری آیا این سیم مجزا برای چراغ داشبورد وجود داره یا باید اونم بکشیم؟
با تشکر

Navid_Aref
19 May 2008, 03:35 PM
با سلام خدمت نوید عزیز و دیگر عزیزان
اگر کسی از چراغ داخل داشبورد عکسی داره لطف کنه بذاره.از کجا میتونم پیدا کنم؟

با تشکر از جناب طبای گرامی که راهنمایی در مورد خرید انجام دادند عکس های زیر را به همراه نقشه سیم کشی با توضیحات قرار می دهم. امیدوارم که مفید باشه.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mehdizadeh04
20 May 2008, 11:32 PM
با سلام خدمت دوستان عزيز لوگان سوار
از عکس هايي که من مقايسه کردم چراغ داشبورد با چراغ صندوق عقب يکي هستند.آيا درست است؟
از عزيزاني که اطلاع دارند سوال دارم که آيا چراغ داشبورد 206 هم به اين ماشين ميخوره يا خير؟فکر ميکنم چراغ داشبوردي 206 چون ساخت ايران اسن ارزان تر از لوگان باشد.اين طور نيست؟
چرا وقتي با کمترين هزينه ميشود که يک چراغ هم در داخل داشبورد گذاشت خودرو سازان اين کا را نميکنند؟
با تشکر
شاد و سربلند باشيد

mehdizadeh04
28 June 2008, 12:44 AM
عزیزان با سلام
برای اصلاع بیشتر این پست رو مشاهده کنید
با تشکر