View Full Version : روآ (آردي سابق) يا پرايد (معمولي و 141) ؟
pilban2005
8 March 2005, 09:07 AM
سلام :!:
بعد از عمري مي خوام يه ماشين بخرم !!!
نمي دونم آردي بگيرم يا پرايد؟؟
لطفن نظرتون رو بگيد كه كدوم رو صلاح مي دونين با دليل!!!
ممنونم!! :o
mahdi8487
8 March 2005, 10:03 AM
از نظر استحكام آردي
از نظر اصطلاك پايين پرايد
شتاب اوليه پرايد
سرعت يكسان
كلاس !! آردي (بالاخره هر چي باشه ظاهرش پژوه)
در ضمن آردي هاي توليد امسال از نظر ديفرانسيل و ... تقويت شدن و قابل مقايسه با توليدات سالهاي قبل نيستند
در كل من آردي رو پيشنهاد مي كنم
موفق باشيد
مهدي
علی سلیمی
8 March 2005, 10:43 AM
منم آر دي رو پيشنهاد ميكنم البته خودم تو راه رفتن پرايد رو قبول دارم چون تو شيب هاي تند سر بالايي همه ماشين ها با سرعت 70-80 كيلومتر و حتي بيشتر در حال حركت هستن اما شما به ناچار مرتبا بايد براي اينكه افت سرعت نداشته باشين دنده معكوس بدين به ماشين (تو سربالايي اصلا راه نميره)٬ اما كلا ماشين خوب و جا داري هست و البته يه مشكلي هم كه داره اينه كه شما ماشين آر دي سوار ميشي و بماند حاشيه هاش اما وقتي كه بر فرض مثال آينه بغل ماشين شكست بايد آينه پژو رو بندازيد و هزينه قطعات پژو رو پرداخت كني٬ كمك عقب هاي چندان مناسبي هم نداره و تو خيابون ها و بزرگراه هاي ما سرنشينان عقب به خصوص روي سرعت گير ها خيلي اذيت ميشن٬ اما با اين حال ويژگي ها و محاسن ديگه ايي هم داره مثل استحام بدنه بيشتر از پرايد (راستي فراموش نكنيد بنزين تو سال جديد كپني ميشه بنابراين ماشيني رو انتخاب كنيد كه مصرف سوخت پاييني داشته باشه و اين رو هم يادتون نره كه بعد از پيكان٬ اگر اشتباه نكنم پرايد از رده خارج ميشه)٬ و خيلي عوامل ديگه ..
به نظر من مناسب ترين كار اينه كه شما تو هر دو ماشين بشينيد و ببينيد آيا اون انتظاراتي كه شما از ماشين داريد رو كدوم يكي بر آورده ميكنه و همون رو انتخاب كنيد من عاشق شتاب و سرعت هستم بنابراين پرايد رو انتخاب ميكنم اما شما فضاي داخل كابين و صندوق عقب و .. برات مهمه در نتيجه آر دي رو انتخاب ميكني بنابراين بهتره خودتون بيشتر مواردي كه مد نظرتون هست رو تو هر دو ماشين بسنجيد و انتخاب كنيد.
اميدوارم بهترين و مناسب ترين انتخاب رو داشته باشي دوست عزيز :wink:
محمد رضا محمدي
8 March 2005, 12:07 PM
بستگي به انتظارات شما از ماشين داره ...
پرايد :
مزايا: كم مصرف تر .. جمع و جور تر .... استهلاك پايين تر ... قطعات ارزان تر ... ترمز هاي بهتر ... شتاب و سرعت بهتر .... كولر مناسب ... جاداري اتاق و صندوق عقب هم براي 4 نفر بد نيست ... هندلينگ بهتر
معايب : بدنه ضعيف تر .... جاي كمتر ... جنس داشبرد و تزيينات باعث ايجاد سروصدا ميشه ... مرگ پرايد تو سربالايي هستش
آردي :
مزايا : اتاق بزرگتر ... بدنه بهتر ... كشش تا حدودي بهتر در سربالايي ها
معايب : سرو صداي زياد .... زوزه موتور و اگزوز به طوري كه سرنشينان عقب خيلي اذيت ميشن ... ايراد مكانيكي خيلي زياد داره ... رينگ ها به نسبت اتاق كوچيكه و اگه بزرگتر بشه به تعليق ضربه ميزنه .. كمك ها خوب نيستند ...
پيكان سواري بايد خرج پژو بدي .... مراجعه به تعميرگاه زياد تره ... اگر يه مسافرت باهاش بري از آردي بدت مياد ..
از لحاظ روحي رواني هم روي راننده تاثير داره ... تيپ مثل پژو ديناميك مثل پيكان :twisted:
hamidjan
8 March 2005, 03:13 PM
كاملا با جناب محمدي موافقم
به نظر من پرايد مناسب تر . 8)
kima
8 March 2005, 04:13 PM
من هم پراید رو پیشنهاد می کنم
جواد مخفی همون پیکان 100.000 سال پیش هست
بلاخره پراید مصرفش هم پایین تره و جمع و جور تر
مخصوصا واسه این ترافیک و قطعاتش هم ارزانه و مثل پژو نیست
پویا بیژنی
8 March 2005, 05:05 PM
آقا من پرايد دارم و دومادمون آردي...
از من ميشنوي اگه دنبال يه ماشين كم خرج هستي و شتاب و سرعت بالا پرايد بخر.
آردي فقط قيافه پژو داره و خرجش مث پژو هست :twisted: اما وقتي سوارش ميشي واااااااااااااي
صداي هلكوپتر تو اتاق مياد :oops: و تو سربالايي ژيانم ميگيردش :shock: و دنده هاشم كه نگووووووو :x
گرچه پرايد از نظر بدنه واقعا ضعيف هست اما اگه كمي با احتياط بروني (يعني سرعت زير 160-170 ) :arrow: واقعا پرايد بهتره...
لازم است بدونين كه آردي و سپند به عنوان بي كيفيت ترين ماشينهاي توليد داخل انتخاب شده اند.
حال خود دانيد.... :!:
hamid_6600
8 March 2005, 05:47 PM
عزیز جون من آردی دارم خیلی ازش راضیم یعنی خیلی بهتر از پرایده هم اتقش جادارتره و هم زیرو بند خیلی قوی تر داره کلاسشم بیشتره فقط کمی مشکل گیر بکس دارن.
payamix
8 March 2005, 06:07 PM
آردي رو همه به چشم پيكان نگاه ميكنند ٬ جو گير نشين :mrgreen:
saeed57
8 March 2005, 08:32 PM
با سلام
با عرض معذرت بايد خدمت شما عرض كنم كه آردي سواري مثل اين ميمونه كه آدم الاغ سوار شه درعوض موقع خرج كردن بايد خرج اسب را براش بكنه .
Evanescence
9 March 2005, 10:30 AM
انتخاب بين خوب و بد نيست ٬ انتخاب بين بد و بدتره .
بعد از پيكان٬ اگر اشتباه نكنم پرايد از رده خارج ميشه
براي توليد پرايد تا 5 سال ديگه و در مجموع 1 مليون دستگاه برنامه ريزي شده :x
خود من هم پرايد رو انتخاب ميكنم به همون دلايلي كه محمد رضا محمدي فرمودن .
توي اين رنج قيمتي ميتونيد به اپل كورسا و اسپرو و ريسر و حتي ماتيز هم فكر كنين :?:
ali_tl2000
9 March 2005, 07:32 PM
آقا من هر دو رو داشتم ! به نظر من اشتباهه محضه كه ادم آر دي بخره !! اين ماشين قطعاتش به هيچ عنوان با هم همخوني ندارند و استهلاك قطعات به طرز محشري ! بالا هست . توي سرعت 110 همه ار دي ها مشكل زدن فرمون دارند ! كشش موتور فابل مقايسه با پرايد نيست و كمه ! به نظر من سيستم تعليق پرايد از ار دي بهتره ! لذت رانندگي پرايد هم يهتره ! علاوه بر اينكه قطعاتش هم ارزوت تره چه موتور چه بدنه ! اقا نخر اين ار دي رو تورو خدا !!!! بازم پيكان اخه ! تا كي ؟!!! :oops:
پژمان22
23 March 2005, 02:57 PM
اگه يه مدت با پرايد رانندگي كرده باشي رانندگي با اردي برات عذاب اور ميشه.
كيفيت جفتشون افتضاحه(جديدا) ولي اردي افتضاحتره(بالاخره از نظر نيرو محركه همون پيكانه)
در ضمن به نظر من كشش اردي تو سربالايي با موتور ضعيف و وزن نسبتا زياد قابل مقايسه با پرايد نيست.
niceevil
24 March 2005, 09:47 AM
من پرايد داشتم مدل 80 فروختم هيچ مشکلی هم نداشت
خواهرم هم مدل 76 داشت اونم مشکلی نداشت 2 سال داشتن در کل 100 تومان خرج ماشين نکردن
پرايد خوبی که داره همه چيزش ارزونه هيچ وقت يه قطعه رو نميدی تعمير کنن
يدفه نو ميخری
البته اردی های جديد هم تو جاده بد نميرن اما يکم طول داره تا دور بگيرن
من يک بار پشت اردی فاميلمون نشستم
چون از ماشين انتظار پژو رو داری اصلاً حالت گرفته ميشه
دنده از پيکان هم بد تر جا ميره
شتاب خيلی خنده داره دور موتور ميره بالا اما ماشين با همون حالت قبل حرکت ميکنه :arrow:
تنها چيزی که به نظر من خوب بود فرمون نرمش بود که نسبت به 3-4 تا پژو که دستم بود
خيلی نرم بود
irreza
24 March 2005, 08:44 PM
يك ماه پيش كه برف اومده بود همه پرايدها و پژوها و ماشينهايي كه ديفرانسيل جلو هستند سربالايي رو
مثل جت ميرفتن بالا و آردي و پيكان به *** *** افتاده بودن. :arrow: :|
دوست عزيز ابتدا قوانين سايت رو مطالعه بفرماييد و از الفاظ بد و نادرست كه سبب رنجش ساير بازديد كنندگان ميشود استفاده نفرماييد٬ تنها به خاطر تعداد پست هاي كم شما و ورود تازه شما بهتون اخطار ندادم
razaviraz
15 November 2005, 02:22 PM
به نام خدا
با سلام
من پرايد دارم ازش راضي هستم واقعا كم خرج است در زمستان سال گذشته چندين مسير برف گير مانند ياسوج - باباميدان - شيراز - اردكان را رفتم توي شهر ياسوج كوچه و پس كوچه ها هم كه هميشه برف بود ولي لازم نشد از زنجير استفاده كنم
ولي غير از معايب و مزاياي پرايد و ار دي كه دوستان گفتند مشكل ديگر آر دي موقع فروش هست كه خيلي دير تر به فروش مي رود در صورتيكه پرايد زودتر فروش مي رود كمتر روي دستت مي ماند
nazila
17 November 2005, 01:39 AM
سلام به همه اقایون عزیز من یه زمانی پراید داشتم البته الان یه دوو سیلو دارم یکی از دوستام اردی داره واقعا مزخرفه با پراید قابل قیاس نیست .اصلا من اردی رو به عنوان یک ماشین قبول ندارم و تنها یک کار را اندازه.در ضمن اردی هم همون پیکانه قرن بوقه و هم ابتکار خود ایران خودرو است.برو پراید بخر و حالشو ببر
آرمان
17 November 2005, 03:36 PM
اسم دیگر آردی هم پژوحسرت هستش که واقعا ماشین بی ارزشیه مرحبا به خلاقیت ایران خودرو افراد زیادی رو میشناسم که از خریدنش بسیار پشیمان هستند.
حداقل پراید از اول پراید بوده نه ترکیبی از چند چیز.
Soleimanepir
17 November 2005, 09:09 PM
خوب این خیلی بی انصافیه .....درسته که RD شتابش پایینه و تو سر بالایی کم میاره ولی برای خانواده و مصارف عادی خیلی از پراید بهتر هست .....ایمنی بالاتر - جای بیشتر برای سرنشین ها و ....
در ضمن پراید هم از اول پراید نبوده ..... اول فورد بوده - به دلیل آبروریزی به KIA Motors داده شد و بعدشم که مگا موتور و ....خودتون میدونید حالا ....
only red
18 November 2005, 02:24 AM
به نظر منم پرايد بگير و اون تفاوت قيمت را خرج همون پرايد ( كمك ها ،لاستيك، لنت و... راعوض كن) كن هرچي نباشه از آر دي بهتر مي شه.
بهروز2005
18 November 2005, 01:49 PM
منم با پراید موافقم
hamed.black
18 November 2005, 04:01 PM
دوست عزيز درسته كه اردي يه كم فضاش جا دار تر از پرايده ولي برتريهاي پرايد به حدي هستش كه بشه انتخاب برتر دونستش.... من پرايد داشتم ولي تا چند روز پيش پشت يه اردي نشسته بودم ولي هفته پيش پشت يه اردي مدل 84 كه مال دوستم بود نشستم به حدي اين ماشين مزخرف بود كه حد نداشت با اينكه اطاق 405 داره ولي به اندازه زمين تا اسمون با 405 فرق داشت با پرايدم كه كلي فرق ميكرد به حدي اين ماشين بده كه حتي اگه ارزونتر از پرايدم بدن باز ارزشه خريدن نداره..............
zeebolon
27 November 2005, 07:26 PM
فکر فروش رو بکن که پراید رو بهتر میتونی بفروشی تا اردی
در مورد از رده تولید خارج شدن , پراید دو سال دیگه وقت داره اما اردی با موتور پیکان باید تولیدش موتوقف می شد که با زدوبند نشده
parsboy
24 December 2005, 10:02 PM
پراید چک نقد روز جمعه است -هر موقع که بخواهی نقد میشه - موقع فروشش مشکل نداری -
من که میبینیم کسایی که آردی دارن همش با تعلیقش مشکل دارن و همش تعمیرگاهن
آخرشم که درست نمیشه ! خودتم خسته میشی از دستش
دوست عزیز توهم که ماشینه اولته پراید بخر تا ماشین زده نشی ! بعدش
تبدیل به احسنش کن اینجوری بیشتر بهت حال میده
hamid_6600
25 December 2005, 11:52 PM
من آردی داشتم ... من رو بیچاره کرد از بس خرجش کردم یعنی از صفر دستم بود الان 3-2 ماه فروختمش پراید گرفتم خیلی بهتر از آردی هستش ...
kiantom
14 January 2006, 10:58 AM
با سلام
100 ٪ در انتخاب و خريد پرايد شك نكن چون گذشته از مزاياي فني (شتاب و سرعت بهتر، مصرف كمتر، راحتي بيشتر، كيفيت ساخت بالاتر، مشكلات فني كمتر، كولر مناسبتر، تنوع رنگ بيشتر همراه با رنگهاي متاليك و ...) امكان تبديل به پولش بسيار بالاتر از آردي هستش چون صاحب اول و آخر آردي خودتي و در سال جديد با توجه به قيمت و وضعيت عرضه سوخت پيش بيني من اينه كه قيمتش به شدت افت ميكنه (اينو جدي بگيريد). حالا انتخاب و قضاوت با خودتان.
پيروز باشيد.
config
17 January 2006, 03:38 PM
من پرايد كاربراتوري دارم به شدت ازش رازيم . در مقايسه با اين پرايد جديدا قورتشون ميدم.:icon_arro :icon_cool
hassan_19273
17 January 2006, 07:01 PM
سلام
دوستم 9ماه ایت که اردی مدل83داره واز ماشین فوق العاده راضیه وحاضره باتمای شماها که پراید دارید کورس بذاره
hami320
23 January 2006, 01:32 AM
با سلام آیا ماشین پراید فرمان هیدرولیک است یاخیر اگر هست کدام مدل....
با سلام آیا در صورتی که ماشین پژو آردی بخرم صفر کیلومتر و زیاد استفاده نشود باز هم مشکلی پیش می اید تا 2 سال نگهدارم
config
23 January 2006, 03:41 PM
ار دي همين طوريش مشكل داره يهو ديدي شب خاموش كردي ديگه روشن نشد.
JASON
23 January 2006, 04:36 PM
با سلام ،
عرض شود كه من مدتي پرايد داشتم (مدل آخر 81 كاربوراتوري) ، اما تازگيها آردي انژكتوري جديد دارم ...
خوب به نظر من آردي هاي جديد خيلي بهتر از اون قديميها هستند گير بكس آلماني و دف بهتري دارند ميل گاردن يك تكه دارند كه انتقال نيرو رو خيلي بهتر كرده به دفرانسيل ... از نظر قدرت موتور هم خيلي بهتر شدن ... با يك استارت حتي بعد از چند روز روشن ميشه ... از لحاظ امكانات داخلي چيزي كمتر از glx405 نداره و...
من براي تست يادگار رو به 6 نفر ! بزرگسال حدودا 120-130 ميرفتم بالا به طرف فرح زاد خوب به نظر كم نمياورد ... اما ترسيدم بيشتر گاز بدم !!!
و هم يكبار steper انژكتورش رو كه خيلي دوده گرفته بود تميز كردم شتابش بهتر شد .... فكر كنم به خاطر اين بنزين آشغالي كه ميدن به ملت !!!
البته خيلي از آردي بد ميگن اما اگه يه آردي خوب گيرت بياد از اين آمپر جديدا به نظر من از چند لحاظ بهتر از پرايد هست
1- اينكه امنيت بالاتري داره نسبت به پرايد .
2- به نظر من رانندگي با آردي نرم تر از پرايد هستش ... و احساس بهتري داري
3- فرمان هيدروليك خوبي داره موقع پارك كردن اينو بهتر متوجه ميشي .
4- جا دار تر از پرايد هستش.
5- سرو صداش از لحاظ اتاق خيلي كمتر از پرايد هستش تو چال چوله خيلي كمتر از پرايد صدا ميده .
6- تو سرعتهاي بالاي 150 كنترل و رانندگي بهتر از پرايد هستش... با پرايد بالاي 155 انگار ميخوهي پرواز كني ديگه لاستيكها رو حس نميكني... اما آردي پايداري بيشتري داره ...
7- از لحاظ بخاري و كولر خيلي بهتر از پرايد هستش.
8- تو كفي سرعت خيلي خوبي ميگيره طوريكه پرايد بهش نميرسه !!!!
اما پرايد مزايا زير رو داره ...
1- لوازمش ارزونه
2- مصرف بنزينش كمه .
3- شتاب اوليه بهتري داره .
4- جمع و جوره براي پارك كردن .
5- صداي اگزوزش كمتر از آردي هستش ... صداي اگزوز آردي مثل ماشين هاي مسابقه اي غرش ميكنه !!!! هه هه :)
6- مثل تمام ماشنهاي محور جلو توي برف سر بالايي رو بهتر طي ميكني بدون اينكه ماشينت ليز بخور و منحرف بشي اما آردي مثل اكثر ماشينهاي محور عقب، توي برف و بوران سربالايي رفتن براشون مشكله از لحاظ كنترل اتومبيل و جلوي ماشين مدام منحرف ميشه و ليز ميخوره !
خوب اين تجربيات من بود نسبت به اين دوتا ماشين ارزون قيمت !!!
اما بايد خودتون مدتي رانندگي كنيد با هردوي اين شاهكارهاي اتومبيلل سازي ايران !!!! LOL :) تا بتونيد براي خريد تصميم بگيريد .
موفق و شاد باشيد .
Ace
23 January 2006, 05:21 PM
پراید و بس
parsboy
23 January 2006, 08:19 PM
دوست عزیز پراید هایی که این چند هفته اخیر اسم مینویسن با آپشن فرمان هیدرولیک
عرضه میشوند - هنگام ثبت نام هم میتونید پراید فرمان معمولی اسم بنویسی هم فرمون هیدرولیک
javanepoldar
24 January 2006, 08:52 AM
سلام
بنده پراید داشتم و فروختم و آردی خریدم.صد تا پراید دیگر هم داشتم میفروختم و آردی میخریدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Soleimanepir
24 January 2006, 08:07 PM
آر دی های جدید (انژکتوری) نسبت به سری های معمولی خیلی تغییر کرده ..... من تا چند وقت پیش خیلی در مورد این دو تا ماشین تحقیق می کردم ولی از وقتی که آر دی خریدیم (آنژکتوری) دیگه شک ندارم که آردی با پراید قابل مقایسه نیستند .....من با آردی با 140km سرعت فرمون میدم ماشین یه ذره از جاش بلند نمیشه .... در ضمن خدمت دوستای پراید پسندمم عرض کنم که شتاب آردی توی دنده 2 - 3 -4 -5 خیلی خوف تر از پرایده .... فقط توی دنده 1 خیلی کنده ): .
موتور هم اصلا با پیکان قابل مقیسه نیست ... نه قدرت - نه شتاب و نه صدا ..........
در ضمن یه خواهشی دارم و اون اینه که از این به بعد با تعصب و غیرت از نظرات خودمون دفاع نکنیم .... باور کنید که تا وقتی هر کدوم بخواهیم سر حرف خودمون بمونیم هیچ وقت به نتیجه نمی رسیم ... در ضمن این مقایسه اصلا منطقی نیست ... موفق باشید ....
chiako
26 January 2006, 02:37 AM
دوست خوبمون JASON مطالب رو خیلی خوب و واضح بیان کردن دیگه انتخاب آخر رو خود شخص با توجه به چیزی که از ماشین میخواد باید انجام بده
hami320
28 January 2006, 12:43 PM
آقا این آردی این قدر ها هم بد نسیت من یک دوست دارم که خودش مکانیک هست ویک آردی هم داره زیر پایش که همیشه هم بیرون شهر کار میکنه راه دور البته این دوستم راضی هست از ماشینش دوستم میگه اگه می خواهید از ماشین راضی بشید مخصوصا هنگام سر بالای باید از شمع 4 الکترود استفاده بشه و همین طور دکو پژوی روی ماشین بگذارید که ان موقع تا 200 تا هم پر میکنه البته سوپر شارژ هم هست که گرون در میاد آردی ماشن بدی نیست اگه بدونی چطور باهاش کنار بیای ... البته هرچی باشه از پراید بهتره از لحاظ بدنه دیروز یک پراید با موتور تصادف کرد که نصف در جلو راننده رفت ته که خیلی ضایع بود همه مردم می خندیدند ازبنه بسار ضعیف البته ماشین خوبی تو شهر هست ولی امنیت نداره.... این مطلب هم برای آردی سوارهای محترم که حقشان ظایع گردیده بود .... باتشکر حامی از بندر
hami320
28 January 2006, 12:50 PM
آقا این آردی این قدر ها هم بد نسیت من یک دوست دارم که خودش مکانیک هست ویک آردی هم داره زیر پایش که همیشه هم بیرون شهر کار میکنه راه دور البته این دوستم راضی هست از ماشینش دوستم میگه اگه می خواهید از ماشین راضی بشید مخصوصا هنگام سر بالای باید از شمع 4 الکترود استفاده بشه و همین طور دکو پژوی روی ماشین بگذارید که ان موقع تا 200 تا هم پر میکنه البته سوپر شارژ هم هست که گرون در میاد آردی ماشن بدی نیست اگه بدونی چطور باهاش کنار بیای ... البته هرچی باشه از پراید بهتره از لحاظ بدنه دیروز یک پراید با موتور تصادف کرد که نصف در جلو راننده رفت ته که خیلی ضایع بود همه مردم می خندیدند ازبدنه بسیار ضعیف البته ماشین خوبی تو شهر هست ولی امنیت نداره.... این مطلب هم برای آردی سوارهای محترم که حقشان ظایع گردیده بود .... حالا خودتان قضاوت کنید امنیت
خوب هست یا کیفیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
greela
1 February 2006, 09:44 PM
جلو بندی و مخصوصا جلوداشبورد پراید خیلی سروصدا داره که تقریبا هم لا علاجه می خواستم بدونم اردی هم اینجوریه یا نه؟ و اینکه نظر اساتید محترم راجع به 141 داشبورد جدید چیه؟ایا اتاق و داشبورد اونام مثل داداش بزرگاشون سرو صدا داره یا نه؟
ممنون می شم اگه یه راهنمایی دقیق بکنین چون موندم اردی بگیرم یا 141 ؟مهمترین ایتم من بی سروصدا بودن ماشینه
hami320
2 February 2006, 01:41 AM
در این مورد که داشبورد پراید141 صدا میدهد یانه ؟؟؟
بله داشبورد پراید141 هم صدا میدهد چه بسا شاید هم بیشتر اما ماشین نسبتا به پراید صبا بهتر است فرمان هیدرولیک
و تا حدودی سواری بهتر ......... و اما اردی صدا می دهد باید بگم که نه اردی بدنه پژو می باشد و در دساندازها خیلی بهتر از پراید است و تازگیها آردی خیلی بهتر شده نسبت به سالهای گذشته تقویت شده است گیربکس وموتور
حالا به تو دوست عزیز بگم که چرا آردی مشتری نداره در سال1378 که اردی به بازار امد اردی اوایا کولر و فرمان هیدرولک نداشت و دقیقا ایران حودرو همان موتور پیکان را می بست به اردی که همین امر باعث شود اردی مشتری کمتری داشته باشد ولی الان موتور تقویت شده میباشد و کولر و هدرولیک هم دارد و خمین طور جا دار و اطمینان بیشتر
ودر ادامه باید بگویم کسانی که در اردی مینشینند خیال می کنند در پژو 405 سوار شده اند و میخواهد مثل پژو سرعت بروند یا کورس می بندند وهمین باعث می شود به موتور ماشین فشار بیاید
با تشکر از تو اگر سوالی دیگری داشتی ما را در جریان بگذار و اگر جوابت را گرفتی یک ایمیل بزن دوستار تو حاممممممممی...........[QU:icon_cool OTE]pardis320******.com[/QUOTE]
zeyton
2 February 2006, 05:07 AM
اردی از نظر قدرت و ضریب اطمینان بهتره
alireza_shd
2 February 2006, 08:32 AM
معایب آردی
جلوبندی بسیار خراب (با حذف پلوس ها در چرخ های جلو سیستم جلوبندی بسیار ضعیف شده است که طراحی بد نیز این مشکل را دو چندان کرده است)
بدنه نا امن ( به علت ایجاد شکاف در کف خودرو به منظور ایجاد فضا برای گاردون کلاف کشی این خودرو به کل نغییر کرده است که پایداری و استقامت خودرو را به شدت تحت شعاع قرار داده است)
مصرف زیاد
کشش کم در سربالایی (این مشکل زمانی خودرا نمود می دهد که در سربالایی مجبور به ترمز با دنده معکوس شوید)
مشکل در دنده معکوس (در هنگام سرعت بسیار سخت دنده ها به خصوص به دو یا سه معکوس می شود)
لوازم یدکی کم یاب و گران (لوازم آردی نه پیکان هست نه پژو)
اصتحلاک بالای موتور
در ضمن قدر آردی 50اسب هست وقدرت پراید 60 اسب
hassan_19273
2 February 2006, 10:37 AM
من جای شما بودم نه آردی میخریدم ونه پراید
به نظر من اگر عجله نداری صبر کن سال 85سال تنوع در خودرو است ماشینهایی مثل ال 90به بازار می آیند که مطمئنا از پراید وآردی بهتر است ویا اگر عجله داری دنبال پژو 405یا سمند باش باور کن من پراید 83دارم وماهی یکبار به مسافرت میروم در جاده اصلا امنیت نداری بحث پراید فقط مصرف آن میباشد ودرست است که قیمت قطعات آن نسبت به پژو وسمند ارزانتر است ولی کارکرد قطعات آن 6تا 12ماه بیشتر نمیباشد ایا شما مصرف پایین را با امنیت معامله میکنید من خودم سال 85پراید رامیفروشم وال 90یا پژو میگیرم درهر صورت اگر پراید گرفتی خیلی احتیاط کن و از سرعت 110به بالا نرو
دست حق به همراهتان باد
A.R.T
2 February 2006, 04:46 PM
معایب آردی
جلوبندی بسیار خراب (با حذف پلوس ها در چرخ های جلو سیستم جلوبندی بسیار ضعیف شده است که طراحی بد نیز این مشکل را دو چندان کرده است)
بدنه نا امن ( به علت ایجاد شکاف در کف خودرو به منظور ایجاد فضا برای گاردون کلاف کشی این خودرو به کل نغییر کرده است که پایداری و استقامت خودرو را به شدت تحت شعاع قرار داده است)
مصرف زیاد
کشش کم در سربالایی (این مشکل زمانی خودرا نمود می دهد که در سربالایی مجبور به ترمز با دنده معکوس شوید)
مشکل در دنده معکوس (در هنگام سرعت بسیار سخت دنده ها به خصوص به دو یا سه معکوس می شود)
لوازم یدکی کم یاب و گران (لوازم آردی نه پیکان هست نه پژو)
اصتحلاک بالای موتور
در ضمن قدر آردی 50اسب هست وقدرت پراید 60 اسب
قدرت موتور آردی 70 اسبه نه 50 اسب ولی پرایدو نمیدونم
من خودم هم پرایدسوار شدم و هم آردی... در کل آردی رو بیشتر ترجیح میدم...در حال حاضر هیچکدومشو ندارم:icon_cool
در مورد کشش موتور در سر بالاییها آردی به نظر من خوب بود در ضمن تو دنده معکوس هم مشکلی نداشت...
در ضمن موقعی باید دنده معکوس رفت که سرعت با اون دنده ایی که رانندگی میکنین متناسب نباشه (اطلاحا میگن دنده مرده) وباید به اون دنده ایی معکوس کنید که با سرعتتون متناسب باشه...ولی اگه بخواهین با سرعت مثلا 60 تا از دنده 4 به دنده 2 برید عمرا دنده جا بره اگه هم جا بره با صدای وحشتناکی جا میره...
hami320
4 February 2006, 03:13 AM
با سلام خدمت دوستان
در جواب یکی از دوستان علیرضا باید بگم اگر واقعا از ماشین سر در می اوری بحثی بنوس که موجب سر در گمی دیگران نشود و همین طور احساسی چیزی ننویس این که موتور پراید 60 اسب بخار هست این طور نسیت53 اسب بخار می باشد و آردی75 اسب بخار است و در ایران ضعیف ترین ماشین مونتاژی همین پراید می باشد اگر موتور پراید را در بدنه پژو می گذاشتن باور کنید اصلا ماشین راه نمی رفت این هم از کسانی که از پراید تعریف می کنند
alireza_shd
4 February 2006, 09:17 AM
با تشکر از تذکرات دوستان
من قکر می کردم قدرت موتور آردی با پیکان (50اسب) برابر هست ظاهراً این طور نیست
اما پراید انژکتوری 60 اسب قدرت دارد
مطالب بالا حاصل یک سال رانندگی با آردی (مدل80 که البته او موقع صفر بود) بود شاید کیفیت آردی به تازگی ارتقا یافته باشد (امیدوارم این طور باشد)
ولی خداییش آردی شما سیم کلاچ نمی ترکونه؟
پژمان22
5 February 2006, 12:11 AM
با سلام خدمت دوستان
در جواب یکی از دوستان علیرضا باید بگم اگر واقعا از ماشین سر در می اوری بحثی بنوس که موجب سر در گمی دیگران نشود و همین طور احساسی چیزی ننویس این که موتور پراید 60 اسب بخار هست این طور نسیت53 اسب بخار می باشد و آردی75 اسب بخار است و در ایران ضعیف ترین ماشین مونتاژی همین پراید می باشد اگر موتور پراید را در بدنه پژو می گذاشتن باور کنید اصلا ماشین راه نمی رفت این هم از کسانی که از پراید تعریف می کنند
جناب حامی ظاهرا شما خودتون خیلی هم بی تعصب نیستید رو آردی.قرار نیست موتور پراید رو کسی رو آردی بذاره.این موتور برای این بدنه ساخته شده و از نظر تکنولوژی خیلی از موتور پیکان بهتر و جدیدتره.(از قبیل قدرت با توجه به حجم موتور ، مصرف ، استهلاک و ...)
هر دوی این ماشینها معایب و مزایای خودشون رو دارن (اگه این طور نبود قیمتشون خیلی فرق می کرد.)اما لزومی نداره عیب یک ماشین رو پنهان کنیم.همونطور که معایب پراید هم کم نیست(ایمنی پایین ، فضای کم ، کیفیت پایین ، سیستم تعلیق ضعیف و ...)
شاد باشید.
config
5 February 2006, 04:14 PM
با سلام خدمت دوستان
حامي جان پرايد كاربراتوري 67-68 اسب پرايد انژكتوري 65 و پرايد ال ايكس(قديميا) 55 اسب را دارا مي باشد .لينكشو هم بعدا براتون ميزارم.:icon_bigg
A.R.T
5 February 2006, 08:27 PM
با تشکر از تذکرات دوستان
من قکر می کردم قدرت موتور آردی با پیکان (50اسب) برابر هست ظاهراً این طور نیست
اما پراید انژکتوری 60 اسب قدرت دارد
مطالب بالا حاصل یک سال رانندگی با آردی (مدل80 که البته او موقع صفر بود) بود شاید کیفیت آردی به تازگی ارتقا یافته باشد (امیدوارم این طور باشد)
ولی خداییش آردی شما سیم کلاچ نمی ترکونه؟
محض اطلاع میگم توان موتور پیکان با سیستم سوخت رسانی کاربراتوری در 5000 دور بر دقیقه 65 اسب بخاره و انژکتوریهاش 70 اسبه:icon_cool لازم به ذکر که موتور آردیهای جدید با موتور پیکان اندکی متفاوته(کورس پیستون و اندازه پیستون و ...)
موفق باشی :icon_excl
alireza_shd
6 February 2006, 07:40 AM
من فرض می کنم موتور پیکان 100 اسب قدرت داشته باشد!
اما استحکاک و استحلاک این موتور چقدر است و چه میزان از این انرژی در قطعات انتقال نیرو هدر می رود؟؟؟؟
نمودار گشتاور این موتور چگونه است؟ و قدرت و نیروی ایجاد شده چه بهایی دارد؟ (چه مقدار سوخت مصرف می شود) چند روز در سال را در تعمیرگاه است و هزینه نگاه داری آن چه میزان است؟ عمر مفید موتور چند ساعت است؟
فقط بحث اسب بخار مطرح نیست و عوامل دیگری نیز وجود دارد.
(در ضمن انژکتور تاثیری کمتر از نیم درصد در اسب بخار دارد!)
من علاقه ای به ادامه این بحث ندارم
A.R.T
6 February 2006, 08:23 AM
من فرض می کنم موتور پیکان 100 اسب قدرت داشته باشد!
اما استحکاک و استحلاک این موتور چقدر است و چه میزان از این انرژی در قطعات انتقال نیرو هدر می رود؟؟؟؟
نمودار گشتاور این موتور چگونه است؟ و قدرت و نیروی ایجاد شده چه بهایی دارد؟ (چه مقدار سوخت مصرف می شود) چند روز در سال را در تعمیرگاه است و هزینه نگاه داری آن چه میزان است؟ عمر مفید موتور چند ساعت است؟
فقط بحث اسب بخار مطرح نیست و عوامل دیگری نیز وجود دارد.
(در ضمن انژکتور تاثیری کمتر از نیم درصد در اسب بخار دارد!)
دوست عزیز به ماشین نباید تعصبی نگاه کرد... تمام اطلاعاتی رو هم که قبلا نوشته بودم بر اساس سند و مدرک بود از خودم ننوشته بودم... ما هرچی بگیم شما میگی مرغ یه پا داره:icon_arro
پراید هم ماشین خیلی خوبیه... لوازم و قطعات یدکیش از آردی ارزونتره... موتور آن 1300 سیسیه که گیربکس قدرت اونو چند برابر میکنه که همین طراحی خوب و ست بودن موتور و گیربکس و دیفرانسیل باعث میشه مصرف سوخت خیلی کم بشه
موتور آردی که بلوکه سیلندرش میشه گفت همان پیکانه 1600 سیسیه.
ولی از لحاظ رانندگی و راحتی به نظر من آردی بهتره.
موفق باشی
sima0000
6 February 2006, 04:56 PM
اينكه جاي ؟ نداره جواب مشخصه پرايد
AHOORAMAZDA
6 February 2006, 05:45 PM
[QUOTE=hami320]در این مورد که داشبورد پراید141 صدا میدهد یانه ؟؟؟
بله داشبورد پراید141 هم صدا میدهد چه بسا شاید هم بیشتر اما ماشین نسبتا به پراید صبا بهتر است فرمان هیدرولیک
و تا حدودی سواری بهتر .........
در مورد صدا که خیلی بیشتره موافقم اما کی گفته فرمان هیدرولیک داره ؟هاهاهاهاهاهاها
Nomad
6 February 2006, 09:16 PM
با 200 تومن فرمونشو از خود کارخونه هیدرولیک میکنن .
hami320
7 February 2006, 03:07 AM
اقا آرد? بگ?ر حالشو ببر تمام ختم کلام
Nomad
7 February 2006, 08:41 PM
اگر جای زیادی نمیخوای پراید ولی اگر میخوای جادار باشه RD . البته در کل RD بهتره . . .
dr_mehry
7 February 2006, 08:42 PM
سلام عزيزان
بنظر من آردي و پرايد هر كدام براي شرايط و كاربر خاصي مناسب هستند.
اگر مجبوريد كه در مسيرهاي ناهموار و خاكي رانندگي كنيد آردي ماشين مناسبي برا ي اين كار است. حتي نسبت به پژو و سمند.
ولي اگر اكثر مواقع داخل شهر يا اتوبان و جاده آسفالت راننگي مي كنيد پرايد براي اين كار مناسبتره.
چون هم سيستم تعليق نرم تري داره و هم شتاب و كشش بيشتر در سربالاييها.همچنين پرايد لوازم يدكي ارزانتري هم نسبت به آردي داره.
از نظر سرعت هر دو تقريبا با هم برابر هستند . ولي اگر با بار زياد و سرنشين زياد سر و كار داري پرايد ماشين مناسبتريه چون نسبت نيرو به وزن مناسبتري داره.آردي براي هر 100 كيلو وزن 6.7 اسب قدرت داره ولي پرايد 8.2 اسب
از نظر ايمني هم اگر با سرعت كمتر از 110 كيلومتر حركت كني هر دو خودرو مناسب هستند هر چند آردي فرمان هيدروليك و وزن بيشتري داره ولي پرايد هم ترمزهاي بهتر و پايداري بيشتري سر پيچها داره.
براي سرعت بالاتر از 120 كيلومتر هم با هر خودروي كه باشي با اين وضعيت جاده هاي ايران بايد 50 -50 رو شانس خودت حساب كني. چند وقت پيشتر تو جاده زانتيايي رو ديدم كه به علت لغزندگي ليز خورده بود رو باند چپ و رفته بود زير يك كاميون و هر 4 سرنشينش خداحافظ.
ولي بطور كلي پرايد ماشيني اقتصادي و راحته و آردي هم جادار و مناسب براي جاده هاي خراب.
ا
hami320
16 February 2006, 01:55 AM
با سلام ختم این گفتمان را من تمام می کنم
بنده هم پراید هم اردی داشته ام و تعصوبی هم نگاه نمی کنم به این مطلب
در کل همه می دانند که جفت ماشینها استاندارد نیستند
ولی همه قبول دارند که پراید اصلا امنیت نداره شما اگر جان خود را دوست دارید پراید نخرید هر چند که با اردی هر روز تعمیرگاه باشید که این طور هم نیست حالا خود دانید البته تجربه چپ شدن با پرادو دارم و الان 2 سال هست در پایم پلاتین مت بر اثر چپ کردن .... البته من الان یک سمند دارم .... با تشکر فراوان خدمت غیرت مردان ایرانی....
pesaremelli
16 February 2006, 12:59 PM
سلام امروز پسرعموم زنگ زد گفت بيا بريم ماشينمو تحويل بگيريم(اردي)
خلاصه رفتيم و واقعن مزخرفتر از اون چيزي بود كه هردومون فكر ميكرديم
كلاج بسيار بد خيلي بالا بود
دنده ها بسيار سفت جا ميرن
نمايندگي گفت روغنش رو همين الان بريد عوض كنيد چون روغن توش 20 بود
حالا يه سوال از اردي سوارها دارم اينكه دنده هاش بعد از يه مدت كمي نرمتر ميشه يا هميشه اينجرويه
Fire_Boy
23 February 2006, 10:54 PM
سلام...
خود منم الان مدتي كه براي خريد بين اين 2 ماشين گير كردم...اما تحقيقاتي كه كردم الان تو توليد RD بيشتر عيب و ايراداشا برداشتن..در ضمن رنگ متاليكشم كه دارن ميزنن...بعدشم با كمي تغيير تو RD ميشه ازش يه ماشين توپ ساخت..مثلا الان بيشتر RD سوارها ديفرانسيل و چند قطعه ديگه تويوتا روش سوار ميكنن رو شتابش خيلي تاثير داره:icon_cool ...من خودم استفاده از ماشين 50/50 شهري و بين شهري هستش اما خدايي رو امنيت ماشين خيلي حساب ميكنم:icon_twis ...درسته كه همه ميگن با پرايد احتياط كني مشكلي نيست...اما خوب هر چه شما احتياط كني و رانندگيت خوب باشه رانندگي طرف روبرو را چند درصد تضمين ميكنيد؟:icon_mad: ما در كل بستگي به اين داره كه ميخواي با ماشين حال كني يا زندگي...
خوش باشيد
sepehr_share
24 February 2006, 01:40 AM
محض اطلاع میگم توان موتور پیکان با سیستم سوخت رسانی کاربراتوری در 5000 دور بر دقیقه 65 اسب بخاره و انژکتوریهاش 70 اسبه:icon_cool لازم به ذکر که موتور آردیهای جدید با موتور پیکان اندکی متفاوته(کورس پیستون و اندازه پیستون و ...)
موفق باشی :icon_exclمگه موتور آردی 5000 تام گاز میخوره :icon_arro :icon_arro فکر کنم 4000 به بدش زنگ زده باشه...:icon_surp :icon_lol:
sepehr_share
24 February 2006, 02:59 AM
فقط پراید اونم جدیداش(انژکتور ساژم و کولر پاناسونیک عالی):
دیدین این آردیا وقتی میرن این دیفرانسیلاشون زار زار گریه میکنه.به خصوص وقتی را می یفتن خوب البته پرایدام کم و بیش گریبکساش تو دنده 2 اش زوزه می کشه ولی اون زوزه تازه صدا ماشین قشنگ می کنه و تو دور بالا کولیم بهت حال میده (از لحاظ صدا)
از لحاظ زیرو بندم آردی بی صدا تره ولی ولی... بعد 1 سال 2 سال اتاق خودشو ول میکنه... اینقدرم زشته اینگار ماشین 50 سال کار کرده... خوب پرایدم از لحاظ کمک فابریک کارخونه اشغال باید حتما کمکاشو عوض کنی... باید بگم اگه پراید تایراش خوب باشه و کمکاشم دلفی یا کره ای باشه واقعا بی صدا میشه... تازه این جدیدا داشبورتاشم صدا نمی ده حداقل از من که نمی ده...
از لحاظ دیفرانسل عقب بودنم که دیگه خودتون میدونید خدا نکنه یه آردی تو یه روز برفی به سر بالایی بخوره...
از لحاظ کولر من کولر آردی یو ندیدم ولی کولر پراید خوبه به خصوص این پاناسونیکا هم خنکی 20 هم آمپر پایین...اصلا داغ نمی کنه...دیدین این آردیا وقتی کولراش روشنه اینگار هلکوپتر داره رد میشه...مثل چی این فناش کار می کنه تا یه وقت خدایی نکرده جوش نیاره...
داری با آردی میری به پا ماشینت دو نصف نشه... واقعا که وسط اتاق بریدن گاردن رد شه حالا بازم خوبه از تو اتاق ردش نکردن :D
مصرف بنزینشو بگو... من با 37 لیتر پراید550 کیلومتر رفتم میشه با آردی بیشتر از 250 تا رفت میگن این انژکتوریاش مصرفش پاییه... مثلا 8 لیتر ولی بازم پراید کمتره 6.5 حالا بد که کارتی شد می فهمید... این یه کمم که کم مصرف تر شده بعد باید بدی انژکتورشو تنظیم کنید...
از لحاظ شتاب 1و2و3و4 پراید 5 می شه گفت آردی بهتر را میره(البته اگه به قول خدتون بهش رسیده باشی دلکو و دیفرانسیل عوض شده باشن) ولی سرعت پایین عمرا به گرد پراید برسه البته با پرایدم اگه با 4 تا 130 تا پر کنی پا به پا آردی میره...
یه حسنیم که داره اینکه دستیش تزیینیه به درد اونایی میخوره که تو ترکن...
در آخر باید بگم از هرچی بچه توپ فورمول یکم سوال کنی بهت میگه کدوم بهتره آردی ماشین بازنشستگییه...50 سالگی آردی حال میده...
یه لطیفه ی من دربیاریم بگم: یه بار یه آردیه(پژو عقده ایه) EX میترکونه جو میگیردش جلو رفیقاش 5500 تا گاز پر میکنه ( البته اونم تو توهم) این آردیاما مثل این لطیفه من در بیارین...
در کل امنیت خوبی داره اونایکه خیلی جونشونو دوست دارن آردی سوار شن پراید سوار شدن فقط برا همون فرمول یکاست...نه پراید ماشینه نه آردی...اگه پول دارید فقط پژو206و L90 هم ماشینیه که از همه نظر از پراید و آردی بهتره...
Fire_Boy
24 February 2006, 09:50 PM
از بين شما پرايد سوارا كدومتون با ماشينتون بين شهري زياد سفر كردين..توي جاده هاي خراب شهرستان ها و توي سربالايي ها خودشو چطور نشون داده؟...البته با چند سرنشين....ممنون ميشم جواب بديد.
پژمان22
25 February 2006, 01:49 AM
از بين شما پرايد سوارا كدومتون با ماشينتون بين شهري زياد سفر كردين..توي جاده هاي خراب شهرستان ها و توي سربالايي ها خودشو چطور نشون داده؟...البته با چند سرنشين....ممنون ميشم جواب بديد.
پراید اصلا به درد جاده خراب نمی خوره . لاستیک و سیستم تعلیق خیلی ضعیفی داره. اما تو جاده به نسبت خوبه و تو سربالایی با توجه به حجم موتور خیلی خوب عمل می کنه و در حد ماشینای گرونتر از خودش هست.البته اگه تعداد سرنشینا زیاد باشن وضع یه کم فرق میکنه چون موتورش کم حجمه و تا زمانی که وزن ماشین کمه خوب عمل میکنه.
شتابگیری در دنده های 1و2و3 قابل قبوله اما دنده 4و5 بیش از حد سبک هستن و قدرت و کشش لازم رو ندارن.
Fire_Boy
25 February 2006, 02:38 AM
اگر كسي در سال قرار باشه2-3 بار شهرستان بره و با اين جاده ها سروكار داشته باشه چه طور....؟:icon_twis
راستي يه چيز يادم رفت در مورد كشش دنده هاي 4-5 مگه با يه سري تغيراتي كه رو موتور ميدن درست نميشه ؟مثل شمع چند پلاتينه ، هدرز ، .....؟
Javid
25 February 2006, 05:00 PM
آقا بنظر من هیچکدومشو نخر!
مگه پولتو از سر راه گیر آوردی؟
روی ماتیز خیلی فکر کن. ماشین خیلی راحتیه و رانندگی باهاش لذت بخشه نسبت به اون دو تا ارابه...
فقط مشکل ظاهر داره که تازه از ام وی ام خیلی سره
ام وی ام مثل کاریکاتوره ماتیزه!!
من پراید دارم، تا به حال از هیچ چیزی به اندازه ی این ماشین متنفر نبودم از بس که دردسر داره...
پژمان22
26 February 2006, 05:03 PM
اگر كسي در سال قرار باشه2-3 بار شهرستان بره و با اين جاده ها سروكار داشته باشه چه طور....؟:icon_twis
راستي يه چيز يادم رفت در مورد كشش دنده هاي 4-5 مگه با يه سري تغيراتي كه رو موتور ميدن درست نميشه ؟مثل شمع چند پلاتينه ، هدرز ، .....؟
در کل پراید تو جاده بد نیست.خیلی مطمئن نیست . اما حداقل تو شتابگیری و سربالایی خیلی از آردی سره.رانندگی با آردی تو جاده عذاب آوره چون ماشین به نسبت سنگینه و موتورش خیلی ضعیفه.اما سرعتش بد نیست چون بدنه اش خیلی آئرودینامیکه.
در مورد دنده 4 و 5 مشکل از ضریب دنده گیربکس هست.اصطلاحا گیربکسش سبکه پراید و این موضوع ربطی به موتور نداره.
hamidjan
28 February 2006, 04:30 PM
به نظر من پراید بهتره .آردی= استفاده از پیکان ولی خرج کردن برای پژو.
HBN110
28 February 2006, 05:10 PM
ببین دوست عزیز به نظر اصلا آردی نخر چون تو بارون خمیر میشه!!! شوخی کردم . به نظر من آردی نخری به نفعته چون باید یه پات تو نمایندگی باشه یه پات تو تعمیر گاه ، قطعات این به ظاهر ماشین هر کدوم یه چیزیه نمی گم پراید خیلی محشره ولی هر چی باشه ساخت کره هستش و خرجش خیلی خیلی کمتر از آردیه ، آردی چون وزن زیادی داره و چون سیستم تعلیق یا همون فنر بندی ماشین پیکانه خیلی سریع افت میکنه و پشت ماشین میاد پائین و خیلی سریع به صدا می افته . حالا دیگه یه همچین ماشینی رو هیچ کس نمی خره !! آردی فقط چند ماهه اول که نو هست خوبه . البته اینا فقط نظر منه که مهندس خودرو هستم ، تصمیم گیرنده نهائی خود شما هستی .
Fire_Boy
1 March 2006, 12:18 AM
از نظرهاي همتون واقعاً ممنون..پژمان ممنون.....خوب يه خبر بگم و اون اينكه منم تو فروردين ماه به جمع پرايد سوارها مي پيوندم...در ضمن از فروردين به بعد ممنون ميشم يا توي تاپيك تيونينگ كمكم كنيد يا توي تعميرات و تصادفات..:icon_arro
باز هم از همتون ممنون....هم اكنون در تاپيك آب بندي پرايد نيازمند ياري شما هستيم....با تشكر فراوان
hami320
6 March 2006, 02:03 AM
پدال ترمز:
نوع: معلق
نسبت اهرم پدال: 4.26
حداكثر كورس: 140 ميلي متر
پمپ اصلي ترمز:
نوع: تاندوم(با سنسور سطح روغن)
قطر داخلي سيلندر: 19.05 ميلي متر
ديسك ترمز جلو
نوع: ديسك تو پر(انتگرال)
قطر سيلندر: 48.1 ميلي متر
ابعاد لنت: سطح 3080 ميليمتر مربع و ضخامت 9.5 ميلي متر
ابعاد سيبك: قطر مؤثر 180 ميلي متر و ضخامت 13 ميلي متر
كاسه چرخ عقب
نوع: كفشكی
قطر داخلي سيلندر چرخ: 15.78 ميلي متر
ابعاد لنت ترمز(عرض*طول*ضخامت): ۴*۱۴۸*۲۵ ميليمتر
قطر داخلي كاسه چرخ عقب: 170 ميلي متر
نوع رگلاژ: رگلاژ اتوماتيك
بوستر
نوع: خلائی
قطر: 188 ميليمتر
كنترل نيروي ترمز
نوع: سوپاپ تناسبي دو گاز(سوپاپ تعادلي دوبل)
مايع ترمز:
SAE 1703 يا DOT-4 يا DOT-3
ترمز دستي
نوع: اهرم در وسط
سيستم و طرز كار: كشش عرضي
بازديدهاي دورهاي سيستم ترمز:
مايع ترمز(روغن ترمز) را هر دو سال يكبار تعويض كنيد. در صورتي كه از اتومبيل در مناطق كوهستاني يا مناطقي كه داراي آب و هواي مرطوب ميباشند استفاده ميكنيد مايع ترمز را هر سال تعويض كنيد.
هر 10 هزار كيلومتر سطح روغن ترمز، پدال ترمز، كيفيت كار بوستر و ترمز دستي را بازديد نمائيد.
هر 20 هزار كيلومتر اتصالات، لولهها، شيلنگهاي ترمز، نيروي ترمز، ترمز ديسكي و ترمز كاسهاي را بازديد نمائيد.
بازديد روغن ترمز:
دقت كنيد كه سطح مايع ترمز نزديك علامت MAX روي منبع ذخيره روغن ترمز باشد. در غير اينصورت به مقدار لازم روغن ترمز (از همان نوع و همان رنگ) اضافه كنيد و سيستم را از نظر نشتي مايع ترمز بازديد كنيد.
مشخصات مايع ترمز: DOT-3 يا DOT-4 ميباشد.(fmvss 116 يا (SAEJ 1703a
بازديد ترمز دستي
با نيروي معادل 10 كيلوگرم اهرم ترمز دستي را كشيده و كورس آن راامتحان كنيد. كورس حركت 8-6 دندانه(صدای تيک). دقت کنيد که حتی با کشيدن ترمز دستی به اندازه يک دندانه(تيک) میبايست چراغ قرمز هشدار دهنده Break در جلو آمپر روشن شود.
بازديد شيلنگهای ترمز:
شيلنگ خلاء، اتصالات و سوپاپ مکشی را از نظر سائيدگی، خوردگی و يا هرگونه خرابی و نشتی روغن ترمز بازديد کنيد.
کنترل کيفيت کار بوستر ترمز:
مرحله اول:
۱- پدال ترمز را در حالتی که موتور خاموش است چند بار فشار دهيد تا اطمينان يابيد که ديگر مقدار حرکت پدال تغيير نمیکند.
۲- در حاليکه پدال را نگه داشتهايد، موتور را استارت بزنيد.
۳- در حالتی که استارت میزنيد پدال بايد کمی پايين برود.
مرحله دوم:
۱- موتور را استارت بزنيد.
۲- بعد از دو دقيقه آنرا خاموش کنيد.
۳- نيروی معمولی را به پدال وارد کنيد.
۴- اگر کورس حرکت ابتدا بلند بوده و پس از هر بار فشار دادن پدال کوتاهتر شود بوستر سالم است.
۵- در صورت وجود هرگونه اشکال، سوپاپ يک طرفه و يا شيلنگ خلاء را بازديد کنيد. در ضمن دقت کنيد که اتصالات نيز بی نقص باشد. در صورت لزوم تعميرت را انجام داده و آزمايشات را مجددا انجام دهيد.
مرحله سوم:
۱- موتور را استارت بزنيد.
۲- نيروی معمول را به پدال وارد کنيد.
۳- در حالتی که پدال را نگه داشتهايد موتور را خاموش کنيد.
۴- حدود سی ثانيه پدال را نگه داريد.
۵- در صورت تغيير نکردن ارتفاع پدال بوستر سالم است.
۶- در صورت وجود هرگونه اشکال، سوپاپا يکطرفه و شيلنگ خلاء را بازديد کنيد. دقت کنيد که اتصالات هم بی نقص باشند. در صورت لزوم تعميرات لازم را انجام داده و آزمايشات را مجدداٌ انجام دهيد.
بازديد ترمز ديسکی:
۱- سيلندر ترمز ديسکی جلو را از نظر نحوه کار و نشتی بازديد نمائيد.
۲- مقدار سائيدگی لنتها را بازديد نمائيد.
۳- ضخامت دسيک را بازديد نمائيد.
حد ضخامت لنت ترمز: ۳ ميلیمتر
حد ضخامت ديسک ترمز: ۱۱ ميليمتر
بازديد ترمز کاسهای:
۱- طرز کار سيلندر ترمز چرخ و نشتی احتمالی آن را بازديد کنيد.
۲- لنت را از نظر سائيدگی و يا هرگونه آسيب ديدگی بررسی کنيد.
۳- قطر داخلی کاسه چرخ را اندازه بگيريد.
حد استاندارد:
لنت ترمز: ۱ ميليمتر
قطر داخلی کاسه چرخ: ۱۷۰ ميليمتر
بازديد ارتفاع پدال:
فاصله مرکز سطح لاستيک روی پدال تا سينی جلو میبايست بين ۲۰۴ تا ۲۰۹ ميليمتر باشد.
بازديد خلاصی پدال:
۱- پدال را چند بار فشار دهيد تا خلاء آن از لوله خارج شود.
۲- پدال را به آرامی و با دست فشار داده تا ميزان خلاصی آن مشخص گردد.(زمانيکه زير دست مقاومت احساس شود)
خلاصی پدال میبايست بين ۴ تا ۷ ميليمتر باشد.
بازديد فاصله پدال تا کف اتومبيل:
پدال را با نيروئی معادل ۶۰ کيلوگرم فشار داده و در همين حال، فاصله مرکز سطح بالای کفشک پدال تا کف اتومبيل بايد در حد استاندارد (حداقل ۶۱ ميليمتر) باشد. اگر ميزان فاصله کمتر از حد استاندارد باشد موارد ذيل را بازديد کنيد:
الف: وجود هوا در سيستم
ب- عملکرد بد رگلاژ اتوماتيک
ج- فاصله بيش از حد کفشک تا کاسه چرخ
در صورت عدم عيب يابی سیستم ترمز با روشهای فوق، نياز به دستگاههای خاص میباشد. لذا به تعميرکاران مجرب، مجهز و مورد اعتماد مراجعه کنيد.
در يادداشت بعدی در مورد عيب يابی سيستم ترمز پرايد مینويسم.
پس تا بعد.
A.R.T
7 March 2006, 09:32 PM
مژده به اونایی که میخوان آردی بخرن: فعلا دست نگه دارین!!!؟؟؟
خودروي پژوRDX محصول پرقدرت و كم مصرف جديد ايران خودرو به زودي به بازار عرضه مي شود.
مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو با اعلام خبر فوق اظهار داشت: اين محصول كه با تلاش متخصصان گروه صنعتي ايران خودرو و شركت تحقيقات موتور ايران خودرو و بهره گيري از آخرين دانش فني روز جهان توليد شده با مصرف سوخت 5/8 ليتر درصد كيلومتر، قدرت موتوري بيش از 80 اسب بخار دارد.
دكتر منوچهر منطقي با اشاره به امكان استفاده از سوخت گاز طبيعي در خودروي پژو RDX افزود: اين خودرو با موتورOHV 1600 سي سي، داراي استاندارد يورو2 بوده و قابليت تامين استاندارد يورو3 را نيز خواهد داشت.
وي گفت: افزايش قدرت موتور و كاهش قابل ملاحظه مصرف سوخت، اين خودرو را در كلاس خودروهاي تقريبا هم قيمت، متمايز نسبت به خودروهاي مشابه قرار داده است.
دكتر منطقي اضافه كرد: ايران خودرو به منظور كاهش مصرف سوخت و آلاينده هاي زيست محيطي محصولات خود و همچنين توليد خودرويي پرقدرت و ارزان قيمت، از مدت ها قبل برنامه ريزي كرده و پژوRDX محصول اين برنامه ريزي و تلاش همه جانبه است.
مديرعامل ايران خودرو تاكيد كرد: اين خودرو با توجه به نيازهاي بازار و بازخورد گرفته شده از مشتريان ايران خودرو طراحي شده است و نياز بازار را به يك خودروي پر قدرت با مصرف سوخت پايين و ارزان قيمت تامين مي كند.
مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو با اشاره به آمار بالاي تلفات جاده اي در ايران به دليل استفاده از خودروهاي مستهلك و ارزان قيمت با ايمني كم و به خصوص در بين اقشار كم درآمد گفت: ايران خودرو تاكيد بسيار بر ايمني خودروهاي توليدي دارد و به هيچ وجه حاضر نيست خودروي با ايمني پايين را روانه بازار كند.
دكتر منطقي در خصوص ويژگي هاي ديگر محصول جديد ايران خودرو اضافه كرد: پژوRDX از تنوع رنگ و قيمت مناسبي نيز برخوردار بوده و پيش بيني نمايندگان فروش ايران خودرو اين است كه مشتريان با توجه به قدرت بالاي موتور اين خودرو و قيمت بسيار مناسب آن، استقبال گسترده اي به عمل آورند.
Ace
7 March 2006, 09:57 PM
مشتريان با توجه به قدرت بالاي موتور اين خودرو و قيمت بسيار مناسب آن، استقبال گسترده اي به عمل آورند.
مگه روش موتوره جت بستن که این جوری دم از قدرت میزنن
همش 1600cc
اینم یه توفه ای مثل rdوgli
وای از دست ایران خودرو چه میکنه با این ماشیناش
vahid13
7 March 2006, 11:52 PM
pراید ماشین داخل شهری هست فقط باید داخل شهر با هاش رانندگی کنی
hami320
9 March 2006, 01:32 PM
با با این قوطی حلب چیه که ازش این قدر تعریف می کنید ماشینی که امنیت نداره بدرد لای جرزهم نمی خوره البته ماشین اردی هم بهتر از پراید نیست البته قراره اردی جدید در سال 85 به بازار بیاد که زمین تا اسمان با اردی های مدل84 فرق داره از لحاظ موتور کاملن تقویت شده گیر بکس کاملن عوض شده دیگه مشکل دنده عوض کردن نداریم سیستم تعلیق تغییر یافته شتاب خودرو بیشتر شده وهمین طور سرعت قدرت موتور هم افزایش یافته به 83 اسب بخار ارتقا یافته و دیگر قابل قیاس با پراید نسیت به هیچ عنوان تنها فرق پراید با اردی این است که اردی سال به سال بهتر می شود و پراید سال به سال بدتر. پرایدهای چند سال پیش بسیار بهتر از این جدید ها است و همین طور اردی های چند سال پیش به درد لای جرز هم نمی خورد.. حالا از این حفها که بگذریم دیروز به اسکله شهید رجایی رفتم یک بنز که تازه ترخیص کرده بودند را دیدم کفم برید با خود گفتم از ما بهترون سوار چه ماشینهای می شوند وما باید درباره این که پراید بهتر است یا اردی باید بحث کنیم البته نا گفته نماند که اگر خودرو ال 90 به بازار بیاید دیگر هیچ کس سراغ پراید و اردی را نمی گیرد حالا معلوم نیست سیاست ایران خودرو و سایپا چیست قیمتها تغییر می کند یا خیر با منتظر ماند.با تشکر به غیرت مردان ایرانی در زم انرژی هسته ای حق مسلم ماست....
kiantom
9 March 2006, 02:30 PM
با سلام
monzajer عزيز البته فكر ميكنم در خبر اشاره شده منظور مديرعامل ايران خودرو از بهره گيري از آخرين دانش فني روز جهان، دانش فني روز جهان در دهه 80 ميلادي بوده است!!! نظر شما چيه؟؟؟
پيروز باشيد.
config
9 March 2006, 10:18 PM
اول که شنیدم گفتم مهندسین(نسبتا خفن) ایران خودرو اتاق بنز رو برداشتن روش موتور پیکان گذاشتن.
alireza_shd
10 March 2006, 09:45 AM
با این توصیفات از آردی جدید به صاحبان 405 توصیه می کنم ماشین رو بفروشن و یه آردی ثبت نام کنند!!!!!
Fire_Boy
17 March 2006, 03:59 PM
حامي خدا بگم چي كارت نكنه.....(شوخي)....آخه بيكار بودي اسم ال90 و اوردي.....تازه داشتيم به يه چيزي ميرسيديم...
ولي در كل با حامي موافقم..حالا كه بحث ال90 اومد وسط خدائي اگه ايران خودرو در مورد قيمت همون بازي 206 و در نياره ديگه ارد و پرايد ميرن كنار....اين آرد جديد هارو منم خيلي ازش تعريف شنيدم اما بايد منتظر موند....
trafficteam
19 March 2006, 07:12 PM
در حاله حاضربا7 میلیون همینه
اما اردی نگو افت داره پیکان بهش شرف داره حداقل با پراید به ادم نمیگین عقده ای (عقده405)
Nomad
20 March 2006, 01:30 AM
در حاله حاضربا7 میلیون همینه
اما اردی نگو افت داره پیکان بهش شرف داره حداقل با پراید به ادم نمیگین عقده ای (عقده405)
خیلی ببخشید ولی شما دارید به خیلی از افراد جامعه که عالقمند به این اتومبیل هستند یا توانایی مالیشون بیشتر از این نیست که مثل بنده و جنابعالی برن ماشین خفن برای خودشون بخرن یا از صبح تا شب تو اینترنت گشت بزنن .:icon_mad: :icon_conf
از نظر اخلاقیش بود .
از نظر فنی هم که آردی شرف داره به پیکان نه بلعکس . و اگر شما با هر کدوم از این دو ماشین رانندگی کرده باشید اینو متوجه میشید .
flipflop
20 March 2006, 08:42 AM
اینا هر کدام نقاط ضعف و قوت خودشون رو دارن. این دیگه به خریدار بستگی داره که کدامیک از نقاط قوت ماشین براش جذاب تر باشه. آر دی امنیتش بیشتر هست. جای بیشتری داره. ماکسیمم سرعتش هم بیشتره. اما پراید شتاب بالا داره ، مصرفش کمتره ...
flipflop
20 March 2006, 03:27 PM
ضمنا آردی یکم اسمش بد در رفته ، خوبیت نداره آدم سوار بشه ، نه که بگم پراید خیلی با کلاس هست اما مثل آردی آدم لازم نیست بره چند تا کوچه پایین تر پارکش کنه
reza a
12 May 2006, 01:05 PM
سلام لطفا کمک کنید.
دولوکس141یا rdکدوم بخرم؟
مصرف واقعی هر کدوم چقدره؟
کدوم یکی راحت میتونم بفروشم؟
راستی امنیت بدنه141مثل پراید ضعیفه؟
با تشکر از همه اساتید اهل فن.
XELTEK
12 May 2006, 01:38 PM
رضا جان !! یخورده بذار رو پولت سی یلو بگر که از همه بهتره !!!
amir_CLK500
12 May 2006, 02:59 PM
پراید بهتره.
KJB2Fun
5 June 2006, 02:16 PM
با سلام خدمت دوستان
من يك ماشين ميخوام بخرم براي جاده، يعني مسافت هاي برون شهري البته در اتوبان. خواستم ببينم اگر پرايد هيدروليك بگيرم بهتره يا آر-دي فول (منظورم هيدروليك و كولر هستش)؟
ممنون :icon_excl
XELTEK
5 June 2006, 03:48 PM
دوست عزیز !! یخورده بذار رو پولت سی یلو بگر که از همه بهتره !!! اما دروبره پراید هیدرولیک نرو !!!
KJB2Fun
5 June 2006, 06:31 PM
دوست عزیز !! یخورده بذار رو پولت سی یلو بگر که از همه بهتره !!! اما دروبره پراید هیدرولیک نرو !!!
خيلي رو پولم گذاشتم تا به حد يك آر-دي رسيده، حالا اگر ميشه بگيد كه بخرم دردسرش بيشتر از لذت رانندگي باهاش هست يا نه (حداقل كارم رو راه ميندازه يا نه).
ممنون :icon_excl
XELTEK
6 June 2006, 12:40 AM
اگر اردی میخری مبرکت باشه !!! اما اول باید یه کمی خرج کنی تا بتونی سوارشی !!! پراید هم همینطوره !!!
Reyhan
8 June 2006, 12:51 AM
آردی امنیت.سرعت و قدرتش بالاتره جادارتر و امن تره کولرش تو ترافیک و سربالایی هم قابل استفاده است فرمونش هیدرولیکه و ماشین خیلی نرمتره برای جاده فوق العاده بهتره من الان 2 ساله آردی دارم و 40000 کیلومتر راه رفتم ولی هیچ خرجی نکرده ام و کاملا راضی ام چند ماه هم پراید داشتم ولی فقط شتابش بیشتره و موتورش کمی دیرتر به خرج می افته مصرفش هم تو جاده یک لیتر کمتره و تو شهر2لیتر در ضمن آردی اتاق و جلوبندیش دیرتر به خرج می افته
Hesamzzz
15 August 2006, 03:17 PM
آر دی های انژکتوری یعنی RD.i خیلی خوب هستن و اصلا قابل مقایسه با آردی های کاربراتوری نیستن چون اتاقشون یکم سبک تره و موتورشون قوی تره.پراید مثله یه اسباب بازیه که پیچاشم سفت نکردن تو دست انداز سر و صدای تو اتاقش آدمو دیوونه می کنه.
adel66
9 September 2006, 04:20 PM
آردی جدید بهتره یا پراید؟
می خواستم آردی جدید بخرم شک کردم.
نمی دونم از آردی معمولی بهتره یا نه میگن مصرفش خیلی کمه.
خواهش می کنم هرکی یه اطلاعاتی داره راهنماییم کنه .
متشکرم
رامتين123
9 September 2006, 09:35 PM
به نظر مياد از پرايد بهتر باشه . ولي هنوز زوده براي قضاوت كردن . ولي كسايي رو ميشناسم كهتستش كردند و ميگويند بيشتر از حد انتظارشون بوده .
شاهین سرشار
9 September 2006, 10:54 PM
از پراید بهتره یکی از آشناهام تست کرده روش میگه خیلی از آردی بهتر شده .
dr_mehry
27 October 2006, 03:29 PM
پراید یه ماشین اصل و نسب داره.از نظر اقتصادی هم کاملا بصرفست.
shahram2006_m
27 October 2006, 07:52 PM
دوستان برای داخل شهر پراید پیشنهاد میشه به دلیل:
1.حجم کمتر پراید و کنتر خوب در ترافیک
2.پیدا کردن راحتر جای پارک برای پراید
3.شتاب قابل قبول در مقابل شتاب بسیار کم اردی
برای خارج شهر اردی به دلیل:
1.امنیت بیشتر اردی در مقابل امنیت پایین پراید
2.جای حمل مسافر و بار بیشتر
mehdi_f
7 March 2007, 11:20 AM
سلام دوستان
انتخاب شما كدومه:
پرايد يا ROA
XELTEK
7 March 2007, 12:21 PM
درود
بستگي به سليقه شما داره !
اگه دنبال شتاب اوليه ي بالا ! خرج پايين ! پارك كردن راحت ! راحت بودن تعميرات ! مصرف نسبتا" كم هستي پرايد بگير !
اما اگه جاي مسافر زياد و راحتي و امنيت در مسافرت و قدرت خوب ميخواي ! روا !
اگه ماشين درون شهريت قراره بشه ! پرايد بهتره !
PoYo
7 March 2007, 02:20 PM
سلام دوستان
انتخاب شما كدومه:
پرايد يا ROA
با سلام خدمت شما.
دوست عزیز اگه شما یک نظر سنجی به این گفتگو اضافه میکردید بهتر به نتیجه میرسیدید
البته انتخاب این دو خودرو به نسبتی که جناب Xeltek عرض کردند فرق خواهد داشت
موفق باشید:icon_cool
Ramtin329
9 March 2007, 11:35 AM
من سال گذشته پراید داشتم و امسال روآ گرفتم ... مزیتهای روآ نسبت به پراید جای بیشتر و تسلط بر جاده هنگام رانندگی و هندلینگ بهتر و قدرت بیشتر باور کنید من با روآ سربالاییها را با دنده 5 بالای 130 رفتم در حالیکه پراید با دنده 5 از اون بالا نمیرفت و ماشین میلرزید و معکوس میخورد . در ضمن روآ خیلی نرمتر از پراید هست اتاقش هم خیلی کم صداست کولر و بخاریش هم از پراید قوی تره تنها عیب این ماشین در مقایسه با پراید دیفرانسیل عقب بودنه و اینکه بالای140 صدای گاردان نیاد داخل اتاق
dr_mehry
9 March 2007, 09:21 PM
من سال گذشته پراید داشتم و امسال روآ گرفتم ... مزیتهای روآ نسبت به پراید جای بیشتر و تسلط بر جاده هنگام رانندگی و هندلینگ بهتر و قدرت بیشتر باور کنید من با روآ سربالاییها را با دنده 5 بالای 130 رفتم در حالیکه پراید با دنده 5 از اون بالا نمیرفت و ماشین میلرزید و معکوس میخورد . در ضمن روآ خیلی نرمتر از پراید هست اتاقش هم خیلی کم صداست کولر و بخاریش هم از پراید قوی تره تنها عیب این ماشین در مقایسه با پراید دیفرانسیل عقب بودنه و اینکه بالای140 صدای گاردان نیاد داخل اتاق
من قصد داشتم ماشینمو که کم کم داره به خرج میفته بفروشم و روا بخرم.با امتحان یکی از اونا واقعا خوشحال شدم که روا نخریدم .متاسفانه هیچکدام از موارد ذکر شده از قبیل نرمتر بودن نسبت به پراید و قدرت بالا تر و... در این ماشین دیده نمیشه.فقط وضعیت شتاب و صدای داخلش نسبت به آردیهای معمولی کمی بهتر شده .
Ramtin329
10 March 2007, 08:08 PM
من قصد داشتم ماشینمو که کم کم داره به خرج میفته بفروشم و روا بخرم.با امتحان یکی از اونا واقعا خوشحال شدم که روا نخریدم .متاسفانه هیچکدام از موارد ذکر شده از قبیل نرمتر بودن نسبت به پراید و قدرت بالا تر و... در این ماشین دیده نمیشه.فقط وضعیت شتاب و صدای داخلش نسبت به آردیهای معمولی کمی بهتر شده .
بقول یک از دوستان ماشینهای تولید داخل مثل تخم مرغ شانسی هستند . ولی همونطور که گفتم من 9 ماه یک پراید 84 داشتم و پس از اون هم سمند 82 ... اصلا بخاطر سر و صدای اتاق سمند فرو ختمش . ولی اتاق روآ خیلی نرم تر و کم صدا تر از پراید هست ماله من که اینطوره ... اتفاقا برادرم که پراید داره حرف منو تایید کرد . یعنی توی سرعت 120 با دنده 5 احساس میکنی ماشین ایستاده و حرکت نمیکنه .. کوچکترین صدایی از بیرون داخل نمیآد . ضمن اینکه من در ماه چند بار از اراک به تهران میرم سربالایی هایی که قبلا پراید با دنده معکوس بالا میرفت اون هم به زور با 90 کیلومتر با روآ در حالیکه 5 تا سرنشین هم داشت با 120 کیلومتر با دنده 5 براحتی بالا رفت . ضمن اینکه محاله بزارم پراید از من رد بشه حتی 405 را هم اذیت میکنم :icon_surp یعنی اینکه با فاصله کمی پشت سرشون حرکت میکنم نه اینکه سبقت بگیرم :icon_idea . البته این ماشین معایب هم داره ... یکیش اینه که بالای 150 تا صدای گاردان میاد داخل ماشین . باز اگر سوالی بود در خدمتم
dr_mehry
12 March 2007, 08:01 PM
بقول یک از دوستان ماشینهای تولید داخل مثل تخم مرغ شانسی هستند . ولی همونطور که گفتم من 9 ماه یک پراید 84 داشتم و پس از اون هم سمند 82 ... اصلا بخاطر سر و صدای اتاق سمند فرو ختمش . ولی اتاق روآ خیلی نرم تر و کم صدا تر از پراید هست ماله من که اینطوره ... اتفاقا برادرم که پراید داره حرف منو تایید کرد . یعنی توی سرعت 120 با دنده 5 احساس میکنی ماشین ایستاده و حرکت نمیکنه .. کوچکترین صدایی از بیرون داخل نمیآد . ضمن اینکه من در ماه چند بار از اراک به تهران میرم سربالایی هایی که قبلا پراید با دنده معکوس بالا میرفت اون هم به زور با 90 کیلومتر با روآ در حالیکه 5 تا سرنشین هم داشت با 120 کیلومتر با دنده 5 براحتی بالا رفت . ضمن اینکه محاله بزارم پراید از من رد بشه حتی 405 را هم اذیت میکنم :icon_surp یعنی اینکه با فاصله کمی پشت سرشون حرکت میکنم نه اینکه سبقت بگیرم :icon_idea . البته این ماشین معایب هم داره ... یکیش اینه که بالای 150 تا صدای گاردان میاد داخل ماشین . باز اگر سوالی بود در خدمتم
405 هم وقتی داری 120 باهاش میره این حس و حالی که گفتید نداره.کمی عادلانه تر صحبت بفرمایید.هر چی باشه روا جزء بی کیفیت ترین ماشنهای ساخت داخل است البته دوش به دوشه پی کی.یه سرچ بزنید چیزای خوبی پیدا می کنید.
Ramtin329
12 March 2007, 10:42 PM
دوست عزیز من سعی می کنم بی غرض قضاوت کنم . من بین پراید و روآ این مقایسه را انجام دادم . همون طوری هم که گفتم سال گذشته پراید داشتم . الان هم روآ . اگر از لحاظ کیفیت در نظر بگیرید پراید از نظر کیفیت هم پایین تر از روآ نباشه بالاتر نیست مقایسه ما هم در اینجا بین این دو هست . بهتره سری به نمایندگیهای سایپا بزنید تا ببینید چه خبره . پراید سال گذشته من این مشکلات را داشت : دنده 2 زوزه داشت اون هم از ابتدا ... پلوس سمت شاگرد تاب داشت که با کلی دعوا نمایندگی عوضش کرد ... رینگ چرخ عقب از زمان تحویل خراب بود و نمایندگی زیر بار تعویض اون نرفت ... آمپر آب ماشین همیشه از وسط پایین تر نمی امد حتی اگر کولر هم استفاده میشد بالاتر میرفت و این نقص را کارشناسان فنی نتوانستند پیدا کنند یعنی حوصله نداشتند دقیق بررسی کنند ... بلبرینگ چرخ سمت شاگرد صدا میداد که نمایندگی عوضش کرد البته با ایرانیش !!! ولی الان من با روآ نصف این اشکلات را هم ندارم تنها مشکل حال حاضر ماشین من اینه که دنده دو زوزه داره اون هم خیلی کم البته قراره تعمیر بشه و این کار گذاشتم برای پس از عید . در ضمن من با روآ براحتی 170 تا رفتم ...... بیشتر را ترسیدم در حالیکه با پراید بیشتر از 120 میترسیدم گاز بدم چرا که ماشین اینقدر سبک بود که با باد کامیونها و اتوبوسها کشیده میشد . لطفا شما هم دلایل خود را برای برتری پراید بر روآ بیان کنید
icha
12 March 2007, 11:00 PM
آقا پراید بگیر چون تو برف نمیزارتت و در ضمن دیفرانسیل جلو است و از نظر شتاب و مصرف خیلی خیلی خوب .درمورد کلاس کار ماشین با 500000کلاس خوبی به خود میگیره.
dr_mehry
15 March 2007, 09:35 PM
دوست عزیز من سعی می کنم بی غرض قضاوت کنم . من بین پراید و روآ این مقایسه را انجام دادم . همون طوری هم که گفتم سال گذشته پراید داشتم . الان هم روآ . اگر از لحاظ کیفیت در نظر بگیرید پراید از نظر کیفیت هم پایین تر از روآ نباشه بالاتر نیست مقایسه ما هم در اینجا بین این دو هست . بهتره سری به نمایندگیهای سایپا بزنید تا ببینید چه خبره . پراید سال گذشته من این مشکلات را داشت : دنده 2 زوزه داشت اون هم از ابتدا ... پلوس سمت شاگرد تاب داشت که با کلی دعوا نمایندگی عوضش کرد ... رینگ چرخ عقب از زمان تحویل خراب بود و نمایندگی زیر بار تعویض اون نرفت ... آمپر آب ماشین همیشه از وسط پایین تر نمی امد حتی اگر کولر هم استفاده میشد بالاتر میرفت و این نقص را کارشناسان فنی نتوانستند پیدا کنند یعنی حوصله نداشتند دقیق بررسی کنند ... بلبرینگ چرخ سمت شاگرد صدا میداد که نمایندگی عوضش کرد البته با ایرانیش !!! ولی الان من با روآ نصف این اشکلات را هم ندارم تنها مشکل حال حاضر ماشین من اینه که دنده دو زوزه داره اون هم خیلی کم البته قراره تعمیر بشه و این کار گذاشتم برای پس از عید . در ضمن من با روآ براحتی 170 تا رفتم ...... بیشتر را ترسیدم در حالیکه با پراید بیشتر از 120 میترسیدم گاز بدم چرا که ماشین اینقدر سبک بود که با باد کامیونها و اتوبوسها کشیده میشد . لطفا شما هم دلایل خود را برای برتری پراید بر روآ بیان کنید
اگه مقایسه اینجوری باشه باید بگم که منم قبلا یه پراید 83 داشتم که تو مدت 2 سال که سوارش شدم 50 تومن بیشتر خرجش نکردم (یه جفت کمک جلو) ولی با خریدن 206 تیپ 3 که حدود یک سالی میشه که خریدمش البته صفر کیلومتر ، خارج از قطعاتی که در گارانتی تعویض شد تا حالا نزدیک 300 تومن پول باطری و سنسورهای موتور و بلبرینگهای اصلی گیربکس شد.البته باید همیشه بی غرض بود.
Ramtin329
16 March 2007, 10:24 PM
دوست عزیز مقایسه ما در اینجا بین پراید و روآ است و نظرم هم در پستهای قبلی گفتم ...قضاوت با دیگر دوستان .. خوب بود شما هم دلایل برتری پراید بر روآ را بیان میکردید .
پیمان ق
9 April 2007, 01:40 AM
سلام دوستان
من خودم روآ دارم( 2 ماهه) ازش زیاد رازی نیستم . با این حال که به گفته بعضیها بهتر از آردیه ولی من تفاوت آنچنانی احساس نمی کنم. (البته در کل شانس خوبی ندارم. :icon_evil )
مودي
12 April 2007, 01:43 PM
به نظر من غیر از این واقعیت که ماشینهای داخلی تخم مرغ شانسی هستن، یه نکته مهمتر هم هست و اون نحوه رفتار با ماشین و نوع رانندگی هستش. من یه پراید 83 دارم که تا حالا شکر خدا غیر از خرجهای معمولی روغن و صفحه کلاچ و لنت ترمز خرج دیگهای براش نکردهام. سعی میکنم ماشین رو اذیت نکنم. به نظر من وقتی با ماشین آروم تا کنی اونم خیلی اذیتت نمیکنه. خیلی از ایرادهایی که ماشینای ما پیدا میکنن (غیر از مشکلات مونتاژ اولیه) مربوط به کشتی گرفتن راننده با ماشینه. به همین خاطر من فکر میکنم خیلیها هم هستن که روا دارن و ازش راضین.
پیمان ق
13 April 2007, 12:23 AM
در جواب دوست عزیز مودی جان باید عرض کنم که من انواع ماشینهای ایرانی رو داشتم ( از رنو و پیکان گرفته تا پراید و 405 ) . در مورد نگهداری و مدارا کردن با خودرو هم خیلی حساسم. ولی هیچ ماشینی مثل روآ منو اینقدر کلافه نکرده. :124:
البته نمایندگی قول داده کاملا مشکلاتشو رفع کنه اما گاهی از دست این ماشین اشکم در میاد!:nothing_to_say:
k000m
4 September 2007, 04:56 PM
به نظره من پرايد خيلي بهتره چون شما داريد يه ماشين با كلاس 1600 رو با پرايد 1300 مقايسه ميكنيد . و پرايد از نظر اكثر option ها بالا تر هستش .
jasapour
23 February 2008, 01:41 PM
والا من شخصا پراید و انتخاب می کنم چون هم کم مصرف تره هم برو تره هم به روز تره و ... من یه پراید 82 داشتم وسه سال دستم بود و 105000 کیلومتر باهاش راه رفتم و بارها عقربه رو روی 180 آوردم ولی تو این سه سال فقط بنزین و روغن و البته سالی یه بار تعویض جلو بندی و یه بارم تو 55000 تا تعویض صفحه کلاچ الانم بابام یه پراید 84 داره که اونم خدا رو شکر سه ساله فقط بنزین و روغن و واقعا هیچ اذیتی نداره در حالی که عموم یه آردی آخر 83 داره تا حالا دوبار گیربکس عوض کرده که بار اول گارنتی بود ولی بار دوم حسابی به خرج افتاد 3 بار پمپ بنزین سوزوند و ... استهلاک بالایی داره خلاصه حسابی مشغولش کرده و راه رفتنشم که معروفه البته دوست عزیز این نظر شخصی و مشاهدات شخصی منه در ضمن چون ایران خودرو بازار زیر 10 تومن و کاملا از دست رفته می دید و فروش آردی تقریبا داشت به صفر می رسید با یه تدبیر زیرکانه روآ رو عرضه کرد و بازم همون هیاهوی همیشگی چون شما تو هر طایفه و فامیلی که ببینین در مقابل هر 15-10 تا پراید یه آردی یا روآ می بینین که اونم به احتمال زیاد یا مسافر کشه یا تو آژانس کار می کنه
jalil_enrique
21 March 2008, 03:10 AM
اینجا گفتن روآ ... روآ همون آردی سابقه؟؟
یعنی روآ فرقی با اردی نداره ؟؟؟
همون مشکلات آردی رو روآ هم داره؟
jalil_enrique
21 March 2008, 05:14 AM
خب.. من همه نوشته های دوستان رو از اول نشستم خوندم..
3ساعتی طول کشید.. و الان ساعت 5.15 دقیقه صبح شده..
با توجه به گفته دوستان پراید طرفداران بیشتری داره.. و ظاهران خرید پراید به صرفه تره.
فقط این میمونه چه پرایدی بخرم؟؟؟؟؟ با توجه به مدل هایی که در بازار هست .. انتخاب کمی مشکله..
jalil_enrique
21 March 2008, 02:21 PM
مثل اینکه روآ مثل اردی شاسی نداره .. درسته؟؟
باتلاق
21 March 2008, 02:54 PM
سلام
من هم آردي سري اول رو داشتم و هم پرايد انژكتوري. البته در حال حاضر آردي ندارم.
درمورد روآ واقعا اطلاعي ندارم و خودم پشت فرمون نشستم ولي مواردي كه ميتونم بهش اشاره كنم اينها هستند.
اولا ايران دروغ پرداز ترين خودروساز جهان هست و من به همه دوستان توصيه مي كنم تا حد ممكن از اين دروغگوي بزرگ خريد نكنند چون در هر صورت بعد از خريد متوجه ميشيد كه خودروي شما با چيزي كه تبليغ شده تفاوت زيادي ميكنه حالا هر خودرويي كه مي خواد باشه. خدمات پس از فروش بسيار مزخرف هست و بودن و نبودنش زياد فرقي نمي كنه.
اشكالات آردي من:
1. در خصوص آردي درست از روز اول فرمون ماشين ميزد و نه تعميرگاه مجاز و نه نمايندگي و نه هيچ جاي ديگه نتونستن درستش كنن جواب آخر اين بود ه همه آردي ها همينطور هستند. (من هنوز مطمئن نيستم اين اشكال برطرف شده باشه البته مال من هيدروليك نبود).
2. مصرف سوخت نسبت به پرايد بسيار بالا تر بود و شايد بيش از دو برابر مصرف مي كرد.
3. هر 10 الي 15 هزار كيلومتر ي بار دسته موتور مي شكست و من شايد بيش از 10 بار رابط دسته موتور رو تعويض كردم. (اين اشكال در سري هاي بعدي با تغيير كلي طراحي و كوتاه كردن اين قطعه برطرف شد).
4. گاردان دو تكه مشكلات زيادي بوجود آورده بود و علاوه بر لرزش و ارتعاش داخل اتاق خطرات زيادي هم داشت كه در مدل هاي بعدي يك تكه شد!!!
5. لاستيك سايي شديد و جلوبندي بسيار ظعيف اين خودرو واقعا شاهكاره.
6. عملكرد ترمز ها بسيار مزخرف بود.
7. حذف منبع دوم صداگير اگزوز باعث مي شد وقتي داخل اتاق نشته ايد فكر كنيد لوله اگزوز خودرو را از داخل حلق شما عبور داده اند و صداي اگزوز واقعا عذاب آور بود.
8. كلاچ بسيار سفت و خسته كننده بود به طوري كه هر ماه سيم كلاچ تعويض كردم و چند بار هم به خاطر سفتي پدال قطعات رابط شكست و من در بين راه با بدبختي به مقصد رسيدم.
9. بر خلاف چيزي كه عده اي تصور مي كنند كه جاي اتاق آردي بيشتر است بايد عرض كنم كه به دليل وجود گاردن در وسط اتاق قسمت صندلي هاي عقب اين خودرو فقط به درد نشستن 2 نفر در عقب مي خورد و همينطور صندوق عقب اين خودرو به خاطر وجود زاپاس و بالا بودن كف صندوق (به دليل وجود ديفرانسيل) از پرايد كوچكتر است.
10. ترمز دستي دكور مي باشد. (يعدني اصلا عمل نمي كنه!!! حالا بالا بريد پايين بيايد)
11. در خودروي دوستنم كه هيدروليك بود اين اشكال وجود داشت: شكستن پيچ هار جعبه فرمان و جدا شدن جعبه فرمان از شاسي نگهدارنده! (تا حالا شده دو بار) به نظر مي رسه اين اشكال به دليل نيروي زياد توليد شده در جعبه فرمان و عدم هماهنگي اين نيرو با طرح اتصالات كاربرد شده مي باشد.
12. رينگ و لاستيك فرغون روي بدنه اي بزرك!
مزيت نسبت به پرايد:
1. نسبت به پرايد احساس امنيت بيشتري داريد.
2. صداي قرچ و قروچ داشبورد كمتر است.
3. با سرنشين كامل و صندوق پر اتاق به جاده نمي چسپد ولي پرايد خيلي مي خوابه.
معايب پرايد نسبت به آردي:
1. احساس امنيت كمتر نسبت به آردي.
2. قرچ و قروچ گهگاه داشبورد كه نياز به صداگيري دارد.
3. خم شدن خودرو در پيچ ها و پايداري كمتر.
4. امكان دزديده شدن آسانتر (اين اشكال با قفل پدال و فرمان و دزدگير و ... قابل برطرف كردن است).
اما مزاياي پرايد (انژكتوري) نسبت به آردي معمولي:
1. مصرف به نسبت كم و حدود 6.5 در 100 كيلو متر. (به طور متوسط)
2. سستم تعليق بسيار نرم در دست انداز هاي شهري. (حتي نرم تر از خودروي پرطرفداري مثل 206)
3. نسبت دنده سبك و عملكرد نرم موتور در سرعت هاي بالا.
4. كشش بهتر نسبت به آردي معولي (روآ رو نميدونم).
5. لرزش بسيار كمتر فرمان در سرعت هاي بالا.
6. سر و صداي كمتر اگزوز.
7. كلاچ و دنده نرم تر.
8. مشكلي جلوبندي كمتر.
9. خرابي كمتر در موتور و متعلقات.
10. ترمز دستي واقعي!
11. مراجعه بسيار كمتر به تعميرگاه.
12. خدمات پس از فروش بهتر (حداقل وقتي ميگه گارانتي، قطعه رو با جنس مورد تاييد كارخانه تعيض ميكنه!!! و مثل ايرانخودرو نميگه 50 هزارتومن بيشتر بده قطعه خوب وصل كنيم يا بدون هزينه قطعه آشغال كارخونه روبندازيم!)
13. شتاب بسيار بهتر.
14. جا و راحتي بيشتر از آردي براي سرنشينان جلو و عقب. به خصوص استفاده راحتتر از پداله و عدم برخورد پا با پدال هاي ديگر. در آردي به دليل گيربكس بزرگ فاصله پدال ها با الجبار كم شده است و پدال گاز و ترمز خيلي نزديك شده! اگر پاي بزرگ داريد مطمئن باشيد گاهي براي ترمز كردن مشكل پيدا ميكنيد چون گير وقتي مي خواهيد با سرعت پاتون رو روي ترمز قرار بديد پاي شما گير ميكنه به پدال ترمز! يعني اشكلات ارگونوميكي.
15. فرمانپذيري بهتر پرايد نسبت به آردي در روزهاي برفي.
در خصوص صدمات وارده به سرنشينان دو خودرو در تصادفات نميشه تصميم گيري كرد چون موتور در آردي به صورت طولي قرار گرفته و در تصادفات به داخل اتاق وارد خواهد شد و پرايد هم بدنه بسيار ضعيفي داره پس نتيجه ميگيريم كه هر دو خودرو از نظر امنيتي بسيار مزخرف هستند.
كولر هر دو خودرو افتضاخ مي باشد!
چند نكته:
البته اين موارد مربوط به آردي هست ولي از اونجا كه ابران خورد دائم به ملت دروغ ميگه بعيد ميدونم آردي و روآ خيلي فرقي با هم داشته باشند.
شنيدم بعضي اشكالات در روا برطرف شده ولي ديگه پول مفت ندارم كه مثل سري قبل از ايران خودرو خريد كنم و ببسنم آيا راست ميگن و اشكالات واقعا برطرف شده يا نه!
به نظر من اگر مي خواهيم خودروسازي كشورمون پيشرفت كنه چارش اينه كه ايران خودرو توسط مردم تحريم بشه، اونوقت يا ورشكست ميشه و سايپا جاش رو ميگيره و يا درست ميشه!
انتخاب با شما!
jalil_enrique
22 March 2008, 02:03 AM
توضیحات خوبی دادی باتلاق جان.
واقعا بدون تعصب نظرت رو گفتی.
فقط کاش در مورد روآ هم اطلاعاتی داشتی تا شک من بین پراید و روآ بر طرف میشد...
هر چند تا اینجا فکر میکنم با توجه به گفته دوستان پراید بهتر باشه..
به هر حال من عجله ای برای خرید ندارم.. اگه دوستان باز چیز خاصی در مورد روآ و پراید مد نظر دارن ممنون میشم اگه بنویسن..
با توجه به اینکه تفاوت قیمت روآ و پراید بسیار کم می باشد انتخاب خیلی دشوار تر میشه
تو این سطح قیمت ماشین بهتری اگه سراغ دارید معرفی کنید
jalil_enrique
23 April 2008, 02:34 PM
اگه دوستان 132 خریدن یکمی بیشتر نظر بدن.. وبین روآ و 132 هم مقاسیه خودسون رو ذکر کنن.. ممنون
jalil_enrique
3 May 2008, 12:30 AM
دوستان روآ دار لطفا ناراحت نشن... این چیزایی که میگم نتیجه 2 ماه تحقیق و پرس جو بود
لطفا بزارید کسایی که این ماشین رو نخریدن بهتر بتونن رو پولشون سرمایه گزاری کنن
بعد از مدت ها تحقیق در مورد روآ roa به این نتیجه رسیدم که پراید 100 % از روآ بهتره..
کلیه دوستان . آشنا هایی که روآ خریده بودند شدیدآ تاکید میکردن که اشتباه کردن...
فقط خواستم نتیجه 2 ماه سوال پرسیدن رو در اختیار شما هم بزارم..
اکثرن با مشکلاتی مثل نیم سوز شدن سر سیلندر.. صفحه کلاچ نا مرغوب.. و هزاران مشکل دیگه
و جالب اینجا بود اکثرا بعد از 1 سال قصد فروش این ماشین رو داشتن... در صورتی که دست دوم این ماشن ظاهرا سخت به فروش میره ... یعنی در کل هر کی این ماشین رو خریده یه جورایی رو دستش باد کرده
نتیجه گیری من بعد از 2 ماه به پراید ختم شد.. البته ماشین زیر 10 میلیون
نا گفته نمونه از همه کسایی که میپرسی این ماشین چطوره با نا امیدی میگن شتابش از آردی بهتره ولی خب پیکانه دیگه
pasam
3 May 2008, 10:55 AM
به نظر من آدم سوار الاغ بشه ولي سوار آردي نشه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.