View Full Version : AMIB Joiner 0.1.1
AMIB
10 May 2008, 01:57 PM
من خیلی پیش میومد که بخوام فایلها رو به هم پیوند بدم یا اینکه بخوام به انتهای فایلهای اجرایی Overlay اضافه کنم برای همین این برنامه رو نوشتم [Only registered and activated users can see links]
تغییرات در نسخهی جدید
- اضافه شدن امکانات Drag & Drop
- به روز رسانی نصاب با نمای مدرن
- مجوز استفادهی جدید (ZLib License)
- چند اشکال جزئی برطرف شد
- نمایش پیام هنگام پایان عملیات
- تغییر آیکون برنامه
- حذف برخی منابع استفاده نشده
دریافت برنامهی نصب - 74 کیلوبایت
[Only registered and activated users can see links]
دریافت سورس کامل 30 کیلوبایت
[Only registered and activated users can see links]
این برنامه بیشتر به درد برنامه نویسان و کرکرها میخوره مثلا برای ساخت SFX نصب 7Zip توی اون مورد ۳ تا فایل باید به هم بچسبن تا خروجی نصب آماده بشه
یا برای ساخت SFX معمولی WinRAR که میتونید فایل RAR خودتون رو بسازید بعد با این برنامه به انتهای Default.sfx برنامهی WinRAR بچسبونید تا فایل اجرایی شما ایجاد بشه
یا برای اضافه کردن یه سری عکس و موسیقی به انتهای فایل کرک مثل بعضی Patchها
یکی دیگه از کاربردهای برنامه یکی کردن فایلهای چند تکه شده با hjsplit و ... هست فایلها رو با کمک دکمهی Add files... یا با کمک ماوس و کشیدن اونها به داخل پنجرهی برنامه به فهرست اضافه کنید و بعد دکمهی Join رو بزنید
epsi1on
13 May 2008, 02:16 PM
با سلام!
من خیلی پیش میومد که بخوام فایلها رو به هم پیوند بدم یا اینکه بخوام به انتهای فایلهای اجرایی Overlay اضافه کنم برای همین این برنامه رو نوشتم [Only registered and activated users can see links]
تغییرات در نسخهی جدید
- اضافه شدن امکانات Drag & Drop
- به روز رسانی نصاب با نمای مدرن
- مجوز استفادهی جدید (ZLib License)
- چند اشکال جزئی برطرف شد
- نمایش پیام هنگام پایان عملیات
- تغییر آیکون برنامه
- حذف برخی منابع استفاده نشده
دریافت برنامهی نصب - 74 کیلوبایت
[Only registered and activated users can see links]دریافت سورس کامل 30 کیلوبایت
[Only registered and activated users can see links]این برنامه بیشتر به درد برنامه نویسان و کرکرها میخوره مثلا برای ساخت SFX نصب 7Zip توی اون مورد ۳ تا فایل باید به هم بچسبن تا خروجی نصب آماده بشه
یا برای ساخت SFX معمولی WinRAR که میتونید فایل RAR خودتون رو بسازید بعد با این برنامه به انتهای Default.sfx برنامهی WinRAR بچسبونید تا فایل اجرایی شما ایجاد بشه
یا برای اضافه کردن یه سری عکس و موسیقی به انتهای فایل کرک مثل بعضی Patchها
یکی دیگه از کاربردهای برنامه یکی کردن فایلهای چند تکه شده با hjsplit و ... هست فایلها رو با کمک دکمهی Add files... یا با کمک ماوس و کشیدن اونها به داخل پنجرهی برنامه به فهرست اضافه کنید و بعد دکمهی Join رو بزنید
با تشکر از شما و این کار زیباتون!
این برنامه رو بعنوان یک نرمافزار آزاد ([Only registered and activated users can see links]) (در این انجمن) منتشر کردید دیگه؟
منظورم اینه که ممکنه برنامه شما رو کسی برداره و اگر برنامه شما نرمافزار آزاد باشه طبق تعاریف کسی که کد منبع این برنامه رو بر میداره حتی مجازه هر تغییری توی برنامه بده و حتی در آخر به نام خودش این برنامه رو منتشر کنه!
AMIB
20 May 2008, 10:21 PM
البته توی نصب برنامه یه متن هست که اگه قرار باشه قانونی رفتار بشه باید مطابق اون رفتار کنن و این طوری که شما میفرمایید نمیشه
بعدش هم متنباز این چیزا رو هم داره دیگه
اگه سورس این برنامه به یه نفر کمک کنه برنامه نویسی یاد بگیره یا بهش علاقه مند بشه من به هدفم رسیدم
افرادی که به این شکل دزدی کنن خودشون رو کوچیک میکنن
و یه جا آبروشون میره
باید یه کم فرهنگ استفاده از برنامههای متن باز رو جا بندازیم
خیلی از جهان تو این موضوع عقب هستیم
epsi1on
20 May 2008, 10:35 PM
با سلام!
افرادی که به این شکل دزدی کنن خودشون رو کوچیک میکنن
و یه جا آبروشون میره
باید یه کم فرهنگ استفاده از برنامههای متن باز رو جا بندازیم
خیلی از جهان تو این موضوع عقب هستیم
بازهم ممنون از کار زیباتون بعنوان سازنده یک برنامه!
ولی دقیقا منظور من این هست که اگر شما این کدها رو به عنوان "برنامه آزاد" منتشر کردید، دیگه اسم کارهایی از این قبیل رو نمیشه دزدی گذاشت (بنا بر تعریف نرمافزار متن باز) و هر کسی مجاز به دستکاری در این کدها هست!
ولی در کل با وجود کدهای منبع فراوانی که در اینترنت پیدا میشه به نظر نمیاد کسی برنامه شما رو به این صورت edit کنه!
این متن هم صرفا برای اطلاع رسانی به شما بعنوان سازنده این نرمافزار بود...!
;)
AMIB
22 May 2008, 11:06 AM
برای نرم افزارهای رایگان هم مجوزهای مختلفی هست که به انتخاب نویسنده هست
مثلا GNU، GNU Lesserُ، دانشجویی، ZLib یا ....
مجوزی که من گذاشتم اجازهی چنین کاری رو نمیده
ولی هستن کسایی که این کارارو میکنن
epsi1on
22 May 2008, 12:53 PM
با سلام!
برای نرم افزارهای رایگان هم مجوزهای مختلفی هست که به انتخاب نویسنده هست
مثلا GNU، GNU Lesserُ، دانشجویی، ZLib یا ....
مجوزی که من گذاشتم اجازهی چنین کاری رو نمیده
ولی هستن کسایی که این کارارو میکنن
فکر کنم مشکل رو فهمیدم! شما نرمافزارتون رو بعنوان یک نرمافزار رایگان خطاب کردید و وقتی من از شما پرسیدم که:
این برنامه رو بعنوان یک نرمافزار آزاد ([Only registered and activated users can see links]) (در این انجمن) منتشر کردید دیگه؟شما پاسخی به این سوال من ندادید!
و من همچنان (البته اشتباها!) فکر میکردم که این نرمافزار رو بعنوان "نرمافزار آزاد" منتشر کردید و کد منبع برنامه شمارو download نکردم تا از این موضوع مطمعن بشم!
دقت داشته باشید که "نرم افزار آزاد" و "نرم افزار رایگان" التزاما یکی نیستند!
یعنی نرمافزاری که "آزاد" هست میتونه در ازای پرداخت وجه خریده بشود(رایگان نباشد) و نرم افزاری که رایگان هست میتواند "نرمافزار آزاد" نباشد!
مواردی که در قایل Copying.txtی که در کد منبعی که گذاشتید شامل شده با تعریف نرمافزار ازاد تناقض داره و این نرمافزار در عین حالی که کد باز و رایگان هست، "نرمافزار آزاد" به شمار نمیاد...!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.