View Full Version : راهنمایی در مورد سیستم صوتی (سیم کشی + خرید)
ali_x6
10 May 2008, 12:31 PM
سلام دوستان
یه سوال درباره ی ضبط ماشین یا هد یونیت :
Sony MEX-BT5100 بهتره یا یه ضبط Pioneer با همین قیمت ؟
اینم بگم که من کیفیت بالا میخوام و سیستم هم برای افراد توی ماشین میخوام نه افراد بیرون !
لطفا بگید که خودتون این مدل sony رو تست کرین ؟
اگه جوابتون Pioneer هست لطف کنید یه مدل خوبشو با قیمت نزدیک به sony معرفی کنید.
ویرایش شد(لطفا از زدن چند تاپیک خودداری فرمایید).ممنون
Hamed
10 May 2008, 03:19 PM
قیمت چند داری؟
ali_x6
10 May 2008, 03:40 PM
250
Rapstar
10 May 2008, 05:01 PM
با سلام
خوب عزیزم اینم سوال داره؟؟... خوب شما که اینقدر پول داری برو سراغ پایونییر... البته به نظر من که برو سراغ کنوود... اینم مدلش Kenwood kdc x8006u ... قیمتش هم حدود 235 تومنه صفحه رنگی... پنل برقی... usb ...از همه مهم تر 24bit هست... پایونییر ها سری 8 و 9 و p هستن که 24 ببیتی هستن... اما بقیشون 16 بیتیه... اما این 24 بیته.. یعنی کیفیتش خوراکه...
اینم لینکش:
http://india.kenwood.com/products/car/1din/kdc-x8006u/index.html
من اگه بودم صد در صد همینو بر می داشتم...
ممنون
ali_x6
10 May 2008, 10:33 PM
سلام
من میخوام رو سمندم سیستم بزارم (خودم میخوام بزارم چون سیستم معمولیه)
ولی خیلی چیزا رو نمیدونم :
1 . سیم آمپ رو که باید به مثبت باتری بزنم رو میخواستم بدونم چجوری باید به فیوز بزنم ! و چجوری بیارمش تو اتاق ؟؟ لطفا کامل توضیح بدید من خیلی مبتدیم.
2. سیم های پشت ضبط رو دقیقا باید از کجا رد کنم و بیارم به سمت راست ماشین (میخوام بفرستم تو صندوق) خودم یه جا پیدا کردم ولی گفتم شاید یه جای بهتر هم باشه !! :icon_neut
3. سیم ها رو دقیقا از کجا میتونم وارد صندوق کنم ؟ اینم لطفا کامل توضیح بدین .
4. از چه سیم هایی استفاده کنم . میتونم از CAT 5 هشت سیم (کابل شبکه ی کامپیوتر) برا رسوندن به آمپ استفاده کنم ؟ چون راحته !!! سیم برق و ... رو هم لطف کنید ... :icon_neut و اگه بخوام دو تا آمپ بزارم (یکیش واسه ساب) سیم مثبت رو به هردو وصل کنم کافیه ؟؟ یا باید کار دیگه ای بکنم ؟
5. سوکت های سیم های <برق و آنتن> و اسپیکرها که به ضبط فابریکش میخوره رو چیکار کنم ؟ راهی هست که خرابشون نکنم !
دیگه خودتون هرچیزی فکر میکنید در این رابطه بهم میاد که ندونم رو توضیح بدین :131:
خیلی ممنون :icon_wink
ali_x6
10 May 2008, 10:40 PM
این Kenwood ی که گفتی خوب بود خوشم اومد ولی از ظاهر و امکاناتش . شما خودت تستش کردی ؟
چرا این با این امکانات خیلی از pioneer ارزونتره ؟
hesamone2006
11 May 2008, 11:40 PM
با سلام
خوب عزیزم اینم سوال داره؟؟... خوب شما که اینقدر پول داری برو سراغ پایونییر... البته به نظر من که برو سراغ کنوود... اینم مدلش Kenwood kdc x8006u ... قیمتش هم حدود 235 تومنه صفحه رنگی... پنل برقی... usb ...از همه مهم تر 24bit هست... پایونییر ها سری 8 و 9 و p هستن که 24 ببیتی هستن... اما بقیشون 16 بیتیه... اما این 24 بیته.. یعنی کیفیتش خوراکه...
اینم لینکش:
http://india.kenwood.com/products/car/1din/kdc-x8006u/index.html
من اگه بودم صد در صد همینو بر می داشتم...
ممنون
استاد جی وی سی هم 24 bitهست
mr.designer
12 May 2008, 01:00 AM
سلام
من میخوام رو سمندم سیستم بزارم (خودم میخوام بزارم چون سیستم معمولیه)
ولی خیلی چیزا رو نمیدونم :
1 . سیم آمپ رو که باید به مثبت باتری بزنم رو میخواستم بدونم چجوری باید به فیوز بزنم ! و چجوری بیارمش تو اتاق ؟؟ لطفا کامل توضیح بدید من خیلی مبتدیم.
2. سیم های پشت ضبط رو دقیقا باید از کجا رد کنم و بیارم به سمت راست ماشین (میخوام بفرستم تو صندوق) خودم یه جا پیدا کردم ولی گفتم شاید یه جای بهتر هم باشه !! :icon_neut
3. سیم ها رو دقیقا از کجا میتونم وارد صندوق کنم ؟ اینم لطفا کامل توضیح بدین .
4. از چه سیم هایی استفاده کنم . میتونم از CAT 5 هشت سیم (کابل شبکه ی کامپیوتر) برا رسوندن به آمپ استفاده کنم ؟ چون راحته !!! سیم برق و ... رو هم لطف کنید ... :icon_neut و اگه بخوام دو تا آمپ بزارم (یکیش واسه ساب) سیم مثبت رو به هردو وصل کنم کافیه ؟؟ یا باید کار دیگه ای بکنم ؟
5. سوکت های سیم های <برق و آنتن> و اسپیکرها که به ضبط فابریکش میخوره رو چیکار کنم ؟ راهی هست که خرابشون نکنم !
دیگه خودتون هرچیزی فکر میکنید در این رابطه بهم میاد که ندونم رو توضیح بدین :131:
خیلی ممنون :icon_wink
میتونی از 2 تاپیک زیر کمک بگیری :
http://www.phalls.com/showthread.php?t=41400
http://www.phalls.com/showthread.php?t=41152
ali_x6
12 May 2008, 02:32 PM
میتونی از 2 تاپیک زیر کمک بگیری :
http://www.phalls.com/showthread.php?t=41400
http://www.phalls.com/showthread.php?t=41152
ممنون از جوابتون
ولی قبلا این دو تاپیک و چند تاپیک دیگه با همین موضوع ها رو خوندم . ولی بازم جواب اون سوالامو دقیق نگرفتم چون کامل توضیح داده نشده
اگه یه توضیح نیمه کامل بدید ممنون میشم
mr.designer
13 May 2008, 12:09 AM
شما یک بار دیگه دقیق بخونید...
حالا بفرمایید مشکلتون دقیقا در کدوم قسمت هست..؟
ali_x6
13 May 2008, 09:24 AM
خوندم.ولی جواب دقیق نگرفتم
سوال ها :
1. برای بردن سیم ها ، باید صندلی عقب رو حتما در بیارم ؟ چجوری ؟!!
2. یه سوال جدید هم پیش اومد: خازن به چه درد میخوره ؟ فقط اگه 2 تا ساب داشته باشیم ؟
3. سوال 4 و 5 قبلیم هم یه توضیح کوچولو بدین لطفا
ممنون
pouya system
13 May 2008, 03:32 PM
ج1 - باید صندلی عقب رو در بیاری.... اگه خودت نمیتونی ، ببرش پیشه یه تودوزی کار اتومبیل تا عملا نشونت بده
ج2- جبران کننده افت برق بصورت لحظه ای در بیشترین توان آمپلی ... ببین یه نکته هست و اونم اینه که خازن مثله باطری نیست و نمیتونه به شما مقدار زیادی برق برسونه .. فقط جهت جبران پیک هایه ولتاژه
ج3-این که خودش دو سواله که >>>
برایه کابل اگه میخوای از دو آمپ استفاده کنی فقط ، باید حداقل از کابل0 استفاده کنی و اگه واسه یه آمپه همون 2 گیج هم زیاده واسش ...
این کابل CAT 5 رو هم من نمیشناسم
برایه تقسیم برق بین آمپات هم از ترمینال چند راهی برق استفاده کن .. تمومه سیستم صوتی ها دارن
برایه سوکت فابریکیت هم باید بگم که اگه میتونی از قبل از سوکتا یکم سیم رو لخت کن و سیمایه دسته کابل هدیونیته جدیدتو بهشون وصل کن ... توجه کن که سیمایه دسته کابل فابریکی رو فقط لخت میکنی ... نه قطع بکنی
ali_x6
13 May 2008, 06:10 PM
1- لازمه که من از خازن استفاده کنم ؟ اگه 2 آمپ داشته باشم و یه ساب ؟ اگه یه آمپ داشته باشم چی؟
2- یرای سیم اسپیکرها به آمپ و از آمپ به اسپیکرها چه سیمی استفاده کنم ؟ رشته ای باشه بهتره یا مفتولی ؟ قطر سیم چقدر باشه ؟
14 May 2008, 12:08 AM
خازن به تعداد و....بستگی نداره...باید ببینی توان در چه حدودی هست...
اگر باتری خوب + سیم کشی قوی + big3 داشته باشید..نیاز به خازن کمتره...در کنار اینها هم میتونید خازن قرار بدهید.
برای اسپیکر به امپ ؟
برای امپ به اسپیکر یه سیم مناسب و خوب..مثلا 14-16 گیج....رشته ای...حداقل قطرش 2.5 میلیمتر مربع باشه...(از اینجور سیمها میتونی توی جمهوری...پاساژ امجد پیدا کنی...بگو سیم برای اسپیکر میخواستم...و 2.5...).
ali_x6
14 May 2008, 12:50 AM
ممنون
چند تا سوال دیگه :icon_neut
big3 -1 چیه ؟
2- منظورم سیم های سیگنال بود . اشتباه تایپی... بود.سیم های سیگنال به آمپ و سیم ساب و .. هم همون سیمی باشه که گفتید؟ (2.5mm)
3- شما نمیدونین صندلی عقب سمند رو چجوری جدا میکنن ؟:icon_ques. حالا اینو میتونم یه کاریش بکنم . ولی موکت رو هم که خود شما تو یه تاپیک دیگه توضیح داده بودید اونجوری نتونستم بزنم کنار؟ پیچ میچی چیزی ... ؟
کسی قیمت هد یونیت های :
Pioneer DEH-P6050UB
و
Pioneer DEH-P5050UB
رو داره ؟ تفاوت هاشون رو هم لطف کنید ... و اگه خودتون هم پیشنهاد دیگه ای دارید ...
mr.designer
14 May 2008, 12:47 PM
1-مطمئنی اون تاپیک ها رو خوندی..؟ توی خود اون تاپیک کامل توضیح میدم.
2-نه..باید کابل RCA استفاده کنی...نمونه :
http://i27.tinypic.com/nxtmkl.jpg
این پکی که بالا عکسش رو گذاشتم...قیمتش 16 هزار تومان هست.مثلا اگر هم اسپیکر جلو داری..هم ساب هم اسپیکر عقب...باید 3 تا از این پک بخری..میشه حدود 45 تومن...
3-اول باید اون قسمتی که روش میشینی رو در بیاری...بعد هم تکیه گاه رو میدی به سمت بالا..و در میاد...
اونجایی که کمربند ها در اومده....حالا از اون قسمت اونجایی که میشینیم روش رو بگیر...و بده به سمت بالا..و بعدش از جلو از توی گیره ها در بیار.
برای قسمت تکیه گاه ممکنه 2 تا پیچ داشته باشه....وقتی صندلی رو در اوردی...نگاه کن اون پایین...بقل جایی که کمربند ها پیچ شده اند...
5050 حدود 150 تومن...و 6050 هم حدود 200-220 باید باشه...
راستی شما العان چه سیستمی انتخواب کردی...من اصلا از جزئیات خبری ندارم...اگر ممکنه بیشتر توضیح بده میخواهی چیکار کنی...
ali_x6
14 May 2008, 01:32 PM
ممنون از توضیحات کامل
راستی شما العان چه سیستمی انتخواب کردی...من اصلا از جزئیات خبری ندارم...اگر ممکنه بیشتر توضیح بده میخواهی چیکار کنی...
هد یونیت همون 6050
ساب و آمپ سونی (با اینکه همه میگن سونی خوب نیست ولی من پول ندارم) شما اگه ارزون تر و بهتر سراغ دارین بگین لطفا
اسپیکرها رو هم همه میگن JBL !
راستی من میخوام همش رو از دوبی بگیرم , ارزون تره ؟ (نه که بخوام واسه اینا برم دوبی , سر راهه !)
pouya system
14 May 2008, 06:53 PM
دوباره اینجا هم توضیح میدم
Big3= یه کابل از بدنه دینام به بدنه ماشین + یه کابل از سر مثبت دینام به سر مثبت باطری + یه کابل از سر منفی باطری به بدنه ماشین ...
توجه کن که حداقل باید از سیم 2 گیج استفاده کنی تا جوابتو بده ...
ali_x6
14 May 2008, 11:38 PM
چند تا سوال دیگه :icon_ques :
1-آمپ pioneer مدل های GM-6300F و GM-7300M قیمتشون چنده ؟ خوبن اینا ؟ تو این رنج قیمت چیز بهتر هم پیدا میشه؟
2-اگه فاصله ی آمپ تا اسپیکر ها زیاد باشه اشکال داره ؟ اگه آره اگه قطر سیم ها رو بیشتر بگیرم مشکل حله ؟ (چون احتمالا فعلا نمیخوام باند ها رو عوض کنم ! چون بودجه کمه :icon_twis)
3-برای سیم مثبتی که به آمپ وصل میشه حتما باید فیوز بزارم ؟ چه فیوزی ؟( اون فیوز های روی خود آمپ چی هستن پس ؟)
4- پشت چند نوع هد یونیت رو که دیدم هم سوکت rca داشتن هم سیم معمولی برای اسپیکرها . میشه مثلا اسپیکر های جلو رو به خود هد یونیت وصل کرد عقب رو به آمپ ؟
ببخشید اینقدر سوال میکنما . تازه کارم دیگه .. :icon_neut
mr.designer
15 May 2008, 09:25 PM
1-پیشنهاد میکنم خیلی سمت امپهای پایونیر نری...نه اینکه امپ هاد بدی باشند...میتونی توی این رنج قیمت انتخواب های بهتری داشته باشی...
2-یعنی چی فاصله زیاد باشه...؟
3-بله..حتما در کنار باتری...متناسب با نوع سیمی که استفاده میکنید...4 گیج 100 امپر...0 گیج هم 250-200 امپر...
فیوز رو با holder باید بگیری...
4-اگر اسپیکر های عقب به امپ باشند و جلو هم به پخش...روی ولوم بالا صدای جلو خراب میشه..مگه اینکه level جلو رو کم کنید.
در اخر...اگر ممکنه بودجه رو بفرمایید.ساب و امپ سونی هم اصلا پیشنهاد نمیکنم.
ali_x6
16 May 2008, 02:41 AM
برای آمپ ها (که یکی واسه ساب هست و یکی واسه اسپیکرها) روی هم 250 تومن در نظر گرفتم
اگه ممکنه آمپ هایی رو که گفتید تو این رنج قیمت میتونم بگیرم رو معرفی کنید
اسپیکر رو هم دوست دارم نظر شما رو بدونم که چی برام مناسبه . قیمتشم پایین باشه و کیفیتش در حد چیزای دیگم باشه
بی زحمت این چند تا سوال هم یه نیمچه جواب بدین :
1- تفاوت آمپ 4 کاناله با 2 کاناله و اینکه کدوم برای من مناسب تره و ....
2- برای دو تا آمپ سیم کنترل رو باید چیکار کرد ؟ (یه سیم که بیشتر نیست !؟)
3-سیم ها رو برای بردن به صندوق باید از زیر موکت کف اتاق رد کنم دیگه ، ولی نمیدونم چجوری موکت رو بزنم کنار نه پیچی داره نه چیزی ! . اینو هم اگه کمک کنید ممنون میشم (صندلی عقب رو 3 سوت آوردم پایین و بردم بالا ! :icon_evil مرسی)
4- آیا این آمپ ها , اسپیکر ها و ... که اینجا معرفی میشه که من بار اولمه که اسمشون رو میشنوم (که مشکل از من هست) رو میتونم توی دوبی گیر بیارم؟ یعنی نمایندگی داره ؟ (چون من تهران نیستم برام راحت تره که از دوبی بگیرم. فکر کنم توی تهران این جور چیزا کلا" همه چیز راحت تر گیر میاد !)
16 May 2008, 12:31 PM
250 تومن برای 2 تا امپ کمه...
اگر ممکنه کل بودجه در نتظر گرفته شده برای سیستم رو بفرمایید....(برای همه اجزا).
تا من بتونم بودجه رو بهتر تقسیم بندی کنم و نظر نهاییم رو بگم...
1-تفاووت امپ 4 کاناله با 2 کاناله مشخص هست...شما لطفا بودجه کل رو بفرمایید.
2-قبل از اینکه به یه امپ بدی...یه انشعا ازش میگیری و میدی به اون یکی امپ...کار خواصی نداره...
3-از دم رکابی...من نمیدونم ماشین شما چی هست....عکس اگر تهیه کنید ممنون میشوم.
4-نمیدونم.
ali_x6
16 May 2008, 06:21 PM
کل بودجه 800 تومنه (بیشتر از کل گفتم ؛ دیگه جا نداره!)
3-از دم رکابی...من نمیدونم ماشین شما چی هست....عکس اگر تهیه کنید ممنون میشوم.
ماشینم سمنده - عکس هم اگه لازمه چشم
22 May 2008, 11:08 PM
سلام.
چند روز گرفتار بودم , فکر کردم تا الان جواب دادین ! :icon_ques
اون مسئله ی سیم کشی رو حلش کردم یکی از آشنا ها خودش رو سمندش سیستم نصب کرده !
یه سوال دیگه : آمپهای Alpine چطورن ؟ مثل اینکه تاییدیه ی نمیدونم چی چی دارن :icon_twis. تو اینترنت که تحقیق کردم به نظر میرسید خوب باشن . نظر شما چیه ؟
کل بودجه رو 1 میلیون در نظر بگیرید (با سیم و ... !) حالا اگه ممکنه یه سیستم بهم معرفی کنید
هد یونیت تو فکر 6050 هستم
1 ساب میخوام 10 اینچی که میخوام توی باکس بزارم ولی نمیدونم ساب رو چه مدلی بگیرم
بقیه رو نظری ندارم !
ممنون
pouya system
22 May 2008, 11:52 PM
ساب رو 12 یا 15 انتخاب کن .. بسته به سلیقت داره...
هد یونیت رو p80 پایونییر اگه تو دبی گیرت میاد بگیر .
خازن و باطری اضاف و بیگ تری و سیم خوب یادت نره ...
راستی شما ساکن کجا هستی؟؟؟
mr.designer
23 May 2008, 08:29 PM
شرمنده...یادم رفت...منتظر عکس بودم...
با 1 ملیون...
من یه سری پیشنهاد میدم...شما یه قیمت بگیر...ببین چقدر میشه...چون من قیمت دبی رو ندارم...
برای جلو : کامپوننت الپاین Type-R SPR-13S حدود 150 تومن.
برای عقب : اسپیکر 6*9 الپاین Type-R SPR-69C حدود 130 تومن.
امپیلیفایر 4 کانال الپاین MRP-F600 قیمت ندارم...
ساب الپاین Type-R SWR-15 1242ِD قیمت اینجا حدود 200 تومن.
امپ ساب هم الپاین MRP-M850 قیمت ندارم...
پخش رو هم اینا رو قیمت بگیر...
الپاین :
CDA-9887
CDA-9886
اگر بخواهی همچین ستی رو توی ایران جمع کنی...بالای 1 تومن میره....ولی قیمت دبی ندارم....
ali_x6
24 May 2008, 11:59 AM
ممنون از راهنمایی ها
اگه نمایندگی الپاین رو پیدا کنم عالیه ! ولی فکر کنم پیدا کردنش سخته. پایونر باید راحتر باشه
بازم چند تا سوال : :icon_ques
1. کامپوننتی که برای جلو گفتید روی سمند میشه نصب کرد ؟ (عکس (http://www.ikco.com/persian/products/Gallery/sarir/data/images/larg/wallpaper/car14.jpg))(عکس سریر ه ولی میدونید که فرقی با سمند عادی نداره)
2.ساب 12 اینچی بزرگ نیست ؟ میشه 30 سانت . سیستم خونه ما سابش حدود 20 سانت قطرشه خونه رو میتکونه :icon_twis !
3.پخش های الپاین فکر کنم خیلی از پایونر گرونتره , برای وصل کردن هارد دیسک usb هم باید براشون آداپتور بگیری ولی پایونر usb ش داخلیه و رو خودشه (چون من میخوام یه هارد بزارم دیگه نخوام سی دی عوض کنم) .تفاوت کیفیت الپاین و پایونر واقعا محسوسه ؟
راستی شما ساکن کجا هستی؟؟؟
بوشهر
mr.designer
24 May 2008, 05:00 PM
1. کامپوننتی که برای جلو گفتید روی سمند میشه نصب کرد ؟ (عکس (http://www.ikco.com/persian/products/Gallery/sarir/data/images/larg/wallpaper/car14.jpg))(عکس سریر ه ولی میدونید که فرقی با سمند عادی نداره)
اگه اشتباه نکنم سایز در سمند 13 سانت هست.که این کامپوننت درست جای میگیره.
2.ساب 12 اینچی بزرگ نیست ؟ میشه 30 سانت . سیستم خونه ما سابش حدود 20 سانت قطرشه خونه رو میتکونه
بحث Car Audio با بقیه فرق داره...من توی خونمون با Woofer 6.5 اینچی شیشه هارو میلرزونم....ولی توی ماشین که میزارمش اب از اب تکون نمیخوره...
نظر من با توجه به بودجه روی 12 هست..شما اگر 10 میخواهی...10 ببند...ولی بعدا اگر راضی نشدید....
3.پخش های الپاین فکر کنم خیلی از پایونر گرونتره , برای وصل کردن هارد دیسک usb هم باید براشون آداپتور بگیری ولی پایونر usb ش داخلیه و رو خودشه (چون من میخوام یه هارد بزارم دیگه نخوام سی دی عوض کنم) .تفاوت کیفیت الپاین و پایونر واقعا محسوسه ؟
اگر بخواهی پایوینر بگیری...باید یه چیزی مابین DEH-7000UB یا مثلا DEH-6050UB بگیری..
تفاووت کیفیت اینها هم هم با P80-RS پایونیر هم با الپاین کاملا محسوس هست....کنوود هم گذینه های خوبی داره...
Orion
24 May 2008, 11:01 PM
من ميخوام واسه لوگان بابام يه سيستم بگيرم. البته ساب و باند و آمپلي نميخوام (مطمئنن آدم 60 ساله اين چيزا به دردش نميخوره)! فقط خود ضبط. يه ضبطي هم ميخوام كه Flash memory بخوره و جنسش هم خوب باشه. شما چه برند و مدلي رو پيشنهاد ميكنيد؟
ali_x6
25 May 2008, 11:09 PM
ممنون از جواب
این مدل آلپاین iDA-X001 که سی دی نمیخوره ، فقط آی پاد و فلش ، خیلی برای من بهتره چون فکر میکنم کلا از 9887 ارزونتره و من هم که از سی دی زیاد نمیخوام استفاده کنم . فکر کنم کیفتشم تفاوت زیادی با 9887 نداره . منتظر تایید شما هستم :icon_ques
یه سوال دیگه : اگه خواستم اسپیکر و ساب و .. آلپاین رو از تهران بگیرم از کجا باید بگیرم ؟
يه ضبطي هم ميخوام كه Flash memory بخوره و جنسش هم خوب باشه. شما چه برند و مدلي رو پيشنهاد ميكنيد؟
من وارد نیستم ولی فکر میکنم اول از شما میپرسن که چقدر بودجه دارین !
Orion
25 May 2008, 11:22 PM
شما فرض كنيد 250 تومان.
kevin_m_bb
26 May 2008, 12:13 AM
ممنون از جواب
این مدل آلپاین iDA-X001 که سی دی نمیخوره ، فقط آی پاد و فلش ، خیلی برای من بهتره چون فکر میکنم کلا از 9887 ارزونتره و من هم که از سی دی زیاد نمیخوام استفاده کنم . فکر کنم کیفتشم تفاوت زیادی با 9887 نداره . منتظر تایید شما هستم :icon_ques
یه سوال دیگه : اگه خواستم اسپیکر و ساب و .. آلپاین رو از تهران بگیرم از کجا باید بگیرم ؟
من وارد نیستم ولی فکر میکنم اول از شما میپرسن که چقدر بودجه دارین !
9887 یه هدیونیت های اند هست.تنظیمات زیادی داره ولی x-001 هیچ تنظیم قابل توجهی نداره.
mr.designer
26 May 2008, 01:15 AM
این مدل آلپاین iDA-X001 که سی دی نمیخوره ، فقط آی پاد و فلش ، خیلی برای من بهتره چون فکر میکنم کلا از 9887 ارزونتره و من هم که از سی دی
زیاد نمیخوام استفاده کنم . فکر کنم کیفتشم تفاوت زیادی با 9887 نداره . منتظر تایید شما هستم
همانطور که دوستمون فرمودند...این پخش از نظر اکولایزر ضعیف هست و در واقع یک Media Receiver هست...
از نظر اکولایزر و پردازش صدا قطعا از 9887 ضعیف تره...ولی بستگی داره شما کدوم رو ترجیح بدید...من نه با این پخش کار کرم...و نه قیمت ازش دارم..
برای خرید در تهران میتونید به نمایندگی های الپاین مراجعه کنید...اگر خواستید شماره یکی از نمایندگی ها رو بدم...
من ميخوام واسه لوگان بابام يه سيستم بگيرم. البته ساب و باند و آمپلي نميخوام (مطمئنن آدم 60 ساله اين چيزا به دردش نميخوره)! فقط خود ضبط. يه ضبطي هم ميخوام كه Flash memory بخوره و جنسش هم خوب باشه. شما چه برند و مدلي رو پيشنهاد ميكنيد؟
از مدلهای DEH-5050UB یا DEH-6050UB پایونیر میتونید استفاده کنید....
ali_x6
26 May 2008, 03:02 PM
9887 مموری usb نمیخوره . من نمیتونم اینو تحمل کنم ! اگه آداپتر هم روش بزارم بازم کار با مموریش ضعیفه !
مدل X100 چطوره ؟ این مدل اگه یه قطعه (PXA-H100) بهش وصل بشه اکولایزرش مثل 9887 میشه و تقریبا" اکثر امکانات اونو میگیره !
از این لینک میتونید مقایسه ی دقیق 9887 و X100 رو ببینید . (http://www.alpine-usa.com/US-en/products/compareProduct.php?c=Alpine&model[]=CDA-9887&model[]=iDA-X100&source=/US-en/products/series-c.php&category=AV_HU)
راستی شما قیمت دقیق 9887 رو دارین ؟ (حالا دقیقم نباشه مشکلی نیست!)
شماره ی نمایندگی ها رو اگه ممکنه لطف کنید شاید لازم شد
تشکر.
mr.designer
26 May 2008, 11:27 PM
ببین معمولا این پخش رو در کنار یه پخش دیگه استفاده میکنند...چون CD هم نمیخونه....در واقع بخاطر زیبایی و قابلیت اتصال USB و....
باز انتخواب با خودتون هست...
قیمت نمایندگی حدود 360 تومن هست...(9887).
ali_x6
30 May 2008, 09:20 PM
بدجوري تو شك افتادم . حالا بخوايم يه مقايسه بين 9887 , 9886 , 9885 , x100+pxa و p80 بكنيم ترتيب چجوريه ؟ (از CD زياد استفاده نميكنم و برام مهم نيست)
ممنون
mr.designer
30 May 2008, 09:38 PM
از بین 3 تای اولی 9887 بهتره...ولی باید براش رابط USB بخری و....تنظیماتش هم مشکل تره...
بین 9887 و P80 این رو بگم که P80 از تنظیمات راحت تری برخورداه و کار کردن باهاش هم راحت تره + پنل برقی...ولی باز هم برای USb و..باید رابط تهیه کنی...
اون پخشی هم که فرمودید رو من باهاش کار نکردم که بخواهم نظر قطعی بدم....CD نمیخونه...ولی خوب امکانات جالبی بیشتری داره....
manotanha351
30 May 2008, 11:55 PM
بدون شک آلپاین 9887
ali_x6
1 June 2008, 04:15 PM
ممنون از راهنمایی ها
ببخشید دیگه خیلی شلوغش کردم ! انتخاب نهایی رو میزارم موقع خرید . ماشینم رو میخوام عوض کنم , خرید سیستم یخورده میفته عقب.
ولی فکر میکنم مدیا ریسیور ها بخاطر اینکه کار مکانیکی ندارن عمرشون بیشتر باشه ! حداقل یه مزیت :icon_twis
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.