View Full Version : براي تعويض روغن تندر 90 چه پيشنهادي داريد؟
eloghlynasrabadi
10 May 2008, 10:26 AM
براي تعويض روغن تندر 90 چه پيشنهادي داريد؟
نمايندگي يا بيرون
eloghlynasrabadi
10 May 2008, 10:32 AM
سلام دوست عزيز
اكثر تندر ها با اين مشكل مواجه هستند والبته ماله من روغن ريزي نداره بلكه بخارات كمي از روغن دور واشر ديده ميشه. اينو بهت بگم ها اينجا تو تبريز نمايندگي قائميان نصف راه رفته بودم ميگفت كه 5 -6 تا شو باز كرديم چسب زديم وقتي بستيم حالا هر كار ميكنيم نميتونيم راش بندازيم . حواست باشه ندي دست اين ...ها .
در پاسخ دوستمون در مورد روغن موتور:
من امروز دادم نمايندگي پارس خودرو برام عوض كرد . روغن elf 10w40 4.8 ليتر . + فيلتر روغن . 22500 تومان روغن = 4800 تومان تعويض روغن و فيلتر =44000 تومان فيلتر روغن .
طرف ميگفت اكيدا كارخونه گفته كه زمستون تابستون نداره هميشه روغن elf 10w40 بايد بريزين.
اگه من جاي شما باشم روغن مطمئن رو از نمايندگي ميگيرم ميدم بيرون برام عوض ميكنند .
MR_DJ_behzad
10 May 2008, 04:37 PM
جناب ال اوغلی:icon_excl نصر آبادی شما از کدوم نمایندگی پارس خودرو تو تبریز این روغن رو گرفتین :icon_evilو همچنین اینکه فیلتر رو هم از همین نمایندگی گرفتین :icon_ques
eloghlynasrabadi
11 May 2008, 11:14 AM
روغن موتور الف
<SPAN id=NewsDetail003_lblBody>روغن موتور الف سالهای بسیاری شریک پیروزی های تیم رنو در انواع مسابقات بوده .
و امروز درج آرم الف بر روی شیشه های تمام محصولات رنو نشان از کیفیت بالای این محصول دارد.
الف روغن موتور توصیه شده رنو از کیفیتی برخودار است که تمام خودروهای جدید با تکنولوژی پیشرفته می توانند
با اطمینان خاطر مصرف نمایند.
تلفن کسب اطلاعات بیشتر : 22914310 - 9821+
روغن موتور الف از سراسر کشور نماینده فعال می پذیرد.
elf car oil
<DIV dir=rtl align=right>
<SPAN lang=FA>
eloghlynasrabadi
11 May 2008, 11:17 AM
<SPAN lang=FA> ([Only registered and activated users can see links])
fazarayan
17 May 2008, 12:48 PM
دوستان سلام
من روی 7500 تا زنگ زدم نمایندگی برای تعویض روغن گفتن باید 5000 تا می اومدی حالا صبر کن 10000 تا بیا
اینجوریه؟ یا ما رو پیچوندن؟
hafez41
17 May 2008, 02:44 PM
دوستان سلام
من روی 7500 تا زنگ زدم نمایندگی برای تعویض روغن گفتن باید 5000 تا می اومدی حالا صبر کن 10000 تا بیا
اینجوریه؟ یا ما رو پیچوندن؟
طبق دفترچه 10000 کیلومتر جهت سرویس. به جز موارذ خاص که در دفترچه راهنما ذکر شده اند.
fazarayan
17 May 2008, 03:31 PM
طبق دفترچه 10000 کیلومتر جهت سرویس. به جز موارذ خاص که در دفترچه راهنما ذکر شده اند.
اینو میدونم ولی فکر کردم شاید بشه زودتر برای تعویض روغن رفت
بعضی از دوستان عوض کردن یعنی اونها از نمایندگی اقدام نکردن؟
Navid_Aref
29 May 2008, 01:08 PM
اطلاعاتی در مورد روغن دنده (واسکازین) مناسب و توصیه شده برای رنو لوگان:
زمان تعویض به نحوه استفاده از خودرو بستگی داره ولی معمولا فکر کنم[Only registered and activated users can see links] بعد از 30 الی 40 هزار کیلومتر باید تعویض شود.
واسکازین ( روغن دنده ) TRANSEELF TRJ 75W80
روغن دنده با سطح کیفیت +GL4 مناسب برای خودروهای جدید و مورد تایید شرکتهای سازنده خودرو از جمله رنو فرانسه( سنتتیک )
سایت ایرانی کار ان پی:
[Only registered and activated users can see links]
عکس ظرف یک لیتری :
و
مشخصات این واسکازین به انگلیسی:
و
راهنمای واسکازین مورد نیاز تمامی خودروهای رنو که روغن دنده مربوط به رنو لوگان هم در پایین صفحه 04A-3 نوشته شده است.
صفحه اینترنتی انواع محصولات ELF فرانسه:
majidmechanic
2 September 2008, 09:34 PM
عزیزان
اگه نمایندگی عوض نکنین و برای سرویس ببرین میگن باید تعهد بدین هر مشکلی برای موتور پیش اومده گارانتی مسولیتی نداره...حتما نمایندگی عوض بشه
اینی که گفتم خودم شاهدش بودم دارم میگم..طرف توتال ریخته بود ازش تعهد گرفتن
خوش باشید
mm_pimp
3 September 2008, 10:46 AM
سلام
من ماشینم رو بردم نمایندگی ایران خودرو برای سرویس 10000 تا .
خودشون روغن توتال 7000 ریختن ! اونم 4 لیتر - البته هنوزم وقتی گیج روغن رو درمیارم از max بیشتره
چرخ ها و ترمز رو هم بازدید کردن.
و جالبه که هزینه بازدید رو هم ازم گرفتن !!!
برای روغن هم گفتن که کارشناسای تندر خودشون گفتن این روغن بهتره !!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.