PDA

View Full Version : مشکل با JASJAM ...

RASOOLPPC
10 May 2008, 10:14 AM
سلام خدمت مدیران عزیز؛ من یک JASJAM دارم و موقع نصب رام به مشکل بر خوردم ،وسط تعویز رام گوشی خاموش شد و دیگه بالا نیومد.
به حالت bOOtloader هم نمیره،فکر کنم گوشیم سوخته به نظر شما من چکار کنم..؟؟؟:icon_redf

mohammad51
10 May 2008, 11:50 AM
سلام خدمت مدیران عزیز؛ من یک JASJAM دارم و موقع نصب رام به مشکل بر خوردم ،وسط تعویز رام گوشی خاموش شد و دیگه بالا نیومد.
به حالت bOOtloader هم نمیره،فکر کنم گوشیم سوخته به نظر شما من چکار کنم..؟؟؟:icon_redf

دوست عزيز

در حال حاضر گوشي شما هيچ كاري انجام نميده؟مثلا چراغ شارژرش روشن ميشه وقتي به شارژ ميزني؟

RASOOLPPC
10 May 2008, 11:52 AM
دوست عزيز

در حال حاضر گوشي شما هيچ كاري انجام نميده؟مثلا چراغ شارژرش روشن ميشه وقتي به شارژ ميزني؟

ممنون ، میزنم به شارژ بعد از یک مدت چراغ روشن میشه،ولی در کل خاموش است.
لطفا کمک کنید.:icon_cry:

mohammad51
10 May 2008, 11:55 AM
ممنون ، میزنم به شارژ بعد از یک مدت چراغ روشن میشه،ولی در کل خاموش است.
لطفا کمک کنید.:icon_cry:

دوست عزيز

وقتي به كامپيوتر وصل ميشه چه عكس العملي داره؟؟؟

RASOOLPPC
10 May 2008, 11:57 AM
دوست عزيز

وقتي به كامپيوتر وصل ميشه چه عكس العملي داره؟؟؟

هیچ عکس العملی ندارد خاموش است ولی چراغ قرمز میشه.

mohammad51
10 May 2008, 12:02 PM
هیچ عکس العملی ندارد خاموش است ولی چراغ قرمز میشه.

دوست عزيز

كليد بالاي okوروبروي اون رو بگيريد و بعد با قلم دكمه ريست رو فشار بزنيد ببينيد ايا اتفاقي روي صفحه ميفته؟

RASOOLPPC
10 May 2008, 03:14 PM
دوست عزيز

كليد بالاي okوروبروي اون رو بگيريد و بعد با قلم دكمه ريست رو فشار بزنيد ببينيد ايا اتفاقي روي صفحه ميفته؟

ممنون ولی صفحه سفید میشه بعد دوباره خاموش،تورو خدا یکی کمک کنه دارم سکته می کنم..:icon_redf:icon_cry:

L O V E L Y
10 May 2008, 04:22 PM
ببخشيد اون لينك كه دادم اشتباهي شده

آقا شما به اين لين بريد ببنيد مشكلتون حل ميشه ؟
http://www.phalls.com/showpost.php?p=509807&postcount=12

mohammad51
10 May 2008, 04:24 PM
ممنون ولی صفحه سفید میشه بعد دوباره خاموش،تورو خدا یکی کمک کنه دارم سکته می کنم..:icon_redf:icon_cry:

دوست عزيز

اين صفحه سفيد كه مياد هيچ پيغامي به شما نميده؟؟؟

RASOOLPPC
11 May 2008, 01:29 PM
دوست عزيز

اين صفحه سفيد كه مياد هيچ پيغامي به شما نميده؟؟؟

سلام، نه هیچ پیغامی نمیده.باید چکار کنم کسی بلد نیست بگه من چکار کنم؟؟؟:icon_cry:

L O V E L Y
11 May 2008, 05:00 PM
نتونستي با روش پايين گوشي رو تو بوت لودر ببري ؟

ببين اينجوري عمل كن ببين صداي Plug & UnPlug رو از اسپيكر كامپيوتر ميشنوي؟
اول سیم & رم گوشی باید حتما دربیاد
باطری رم یه 5 دقیقه ای نباید جا بزنی ..
بعد تو کامپیوتر ..تیک گزینه ALLOW USB Conection رو بایدتوی ACTIVE SYNC حتما برمیدارید ..
باطری رو جا بزن ..
دکمه Camera رو میگیری .. PPC رو روشن میکنی ..
بايد یه صحفه 4 رنگ مثل Operating System DOS ظاهر بشه ..
حالا گوشی رو به کامپیوتر وصل کن و ببين صدارو ميشنوي ؟!؟!؟!؟

RASOOLPPC
11 May 2008, 05:13 PM

بعد تو کامپیوتر ..تیک گزینه ALLOW USB Conection رو بایدتوی ACTIVE SYNC حتما برمیدارید ..
باطری رو جا بزن ..

ممنون ولی گوشی من اصلا روشن نمیشه؟؟میاد صفحه روشن میشه سفیده...به کامپیوتر که وصل می کنم اصلا نمیشناسه فقط چراغ قرمز میشه.:icon_redf

فکر کنم باید قید گوشی رو بزنم.

L O V E L Y
11 May 2008, 05:18 PM

باطری رو جا بزن ..

موارد قرمز رو رعايت كن و دوباره تست كن
من فقط صداي پلاگ و آنپلاگ برام مهمه
اين دوتا رو بشنوي مشكلت حله
بزار يه ذره گوشي بدون برق باشه

Y@SH@R
11 May 2008, 10:29 PM
با سلام خدمت آقا رسول...
اول بگم اون لینکی که LOVLY عزیز دادند مخصوص سری Prophet است و روی Hermes با یکم تغییرات انجام می دهیم.
خب میرم سر اصل مطلب و مشکل این دوستمون...
ببین دوست عزیز کلا سری Hermes بخاطر Main bord حساسی که در آن بکار رفته است اگر دقت لازم را اعمال نکنیم به مشکل بر خواهیم خورد.
این روشی که من الان به شما می گم صرفا برای گوشی شماست و از دیگران خواهش می کنم رو گوشی خودشان امتحان نکنند چون ممکن است گوشی دیگر بالا نیاید،چون این روشهایی که بنده می نویسم ابداعی بنده است و در جایی عنوان نشده که 100% بشود به آن اعتماد کرد.
خب دوست عزیز شما گوشی را با کابل به PC خود متصل کنید،چراغ شارژ وقتی روشن شد شما باتری را از گوشی در بیاورید و با قلم خود کلید ریست را فشار دهید و نگه دارید بعد باتری را در بیاورید بعد از چند ثانیه باتری را بگذارید و همانطور که کلید ریست را نگه داشته اید کلید Power را بزنید و بعد گوشی را به Bootloader ببرید، فقط دقت کنید گوشی را از PC خود جدا نکنید بعد گوشی که به Bootloader رفت شما رام 5 را نصب کنید حتی اگر هم Hardspl هم کرده باشید شما رام 5 را نصب کنید ،این کار امکان 70% دارد که گوشی را به Bootloader ببرد ، که من فکر کنم مشکل شما زیاد حاد نباشد.اینهم بگم شما اگر موقعی که این مشکل برایتان پیش آمد گوشی را از PC جدا نمی کردید می توانستید گوشی را بر گردانید.، به هر حال خونسردی خود را حفظ کنید این کار نیاز به تمرکز دارد...

مشکل شما این است که در حین نصب رام رو PC شما برنامه ای در حال اجرا بوده و با Update ROM تداخل داشته است.

مشکلتان حل خواهد شد.
موفق باشید.

RASOOLPPC
12 May 2008, 10:32 AM
سلام یاشار جان آقا دمت گرم ، به قول معروف ترکوندی:icon_exclمن این کارو کردم بار اول تا صفحه آبی imate بالا اومد ولی بار دوم گوشی به bootloader رفت و من هم رام 5 رو ریختم، عجب روشی بود این روش.خدا حفظت کنه منونجات دادی، معلومه مخ ppc هستی.واقعا دستت درد نکنه:icon_cool:icon_sad::icon_lol:

sherx1
8 June 2008, 10:15 AM
سلام. من هم به همين مشكل برخوردم ولي با گرفتن دگمه هاي ژاور و اوكي در دو طرف كناره گوشي و ري ست كردن از طريق زير گوشي - روشي كه قبلا توشط لاور گفته شده بود - سيستم به بوت لودر رفت و بعد متوجه شدم كه يكي از رام هاي نسخه 5 Telstra خودش داراي هارد SPL مناسب هست و توسط اون سيستمم احيا شد!