PDA

View Full Version : BMW M1 Homage زیباترین زشت

VIGO
10 May 2008, 03:23 AM
BMW
M1 Homage

[Only registered and activated users can see links]

BMW نسل جدید M1 را پس از سالیان طولانی عرضه کرد. طراحی بسیار هنرمندانه، تولدی دوباره از مدلی که در اوایل دهه 70 میلادی ساخته شد در سال 2008 با این همه حفظ اصالت هنر محض است.
مدل M1 یک مدل قدیمی با آرایش موتور جلو و انتقال قدرت در چرخهای عقب بود. این هیولای قدرتمند قطعا با مدل موفق 3.0 CSL رقابت بسیار داغ و جذابی خواهد داشت. M1 همچنین با عنوان "پروژه موتور وسط BMW M1" شناخته میشد که از سال 1976 شکل گرفت و 4 سال بعد به تکامل رسید.

متاسفانه هنوز اطلاعات دقیق از M1 Homage بطور رسمی منتشر نشده. این هیولای پر ابهت بصورت رسمی توسط Auto Bild و BMW در چند روز آینده پرده برداری خواهد شد.

po2ya
10 May 2008, 07:53 PM
این خودرو فعلا در حد کانسپت هستش و هنوز معلوم نیست به تولید برسه !و در تاریخ 27 آپریل 2008 پرده برداری شده !

z_qz54
10 May 2008, 11:48 PM
چه تولید بشه چه نشه طراحی شده
حالا چرا زشت به کار رفته؟؟
بحث سر طراحی اگر باشه به نظر من بسیار زیبا و محجوب است
در نگاه اول شاید خیلی خارق العاده به نظر نیاد ولی با کمی دقت پی به ظرافت و سادگی در عمق طراحی میبرید
به دو لبه های دو طرف اسپویلر جلو دقت کنید،به نظر من خیلی ظاهر رو مرموز و زیرک کرده!
نمای عقب هم که به نظرم جای بحث نداره! فوق العاده است!!

kickerboy
11 May 2008, 01:13 PM
چرا می گی زیباترین زشت vigo عزیز ,, !!!
آخه کجاش زشته ,, فرض کن این خودرو رو تو تهران ببینی , خداوکیلی نمی زاری دنبالش تا بهش نزدیک شی و بهتر بتونی (از نزدیک ) ببینیش , فکر می کنی چند نفر پیاده دنبال این ماشین راه بیافتن , بهتر هست بگیم زیبا ترین عجیب .
البته این طرح به نظر می رسه تا خودرو واقعی (جادوی فتوشاپ و از این صحبت ها ) باید منتظر عکس اصلی و بدون افکت خودش بود تا بهتر نظر داد .

VIGO
11 May 2008, 04:28 PM
والا این مقاله رو یکی از دوستان که فن بوی B.M.W هست از نیویورک برای من میل زده و من عین متن رو ترجمه کردم و گذاشتم اینجا، شاید تعبیر از زشتی، خشمگین بودن این ماشین بوده.
ریاست بوگاتی همیشه در مورد ویرون یک مثل جالب میزنه، میگه که ویرون منو بیاد کارتون Beauty & the Beast میندازه، چون از نظر ظاهری Beauty و از نظر باطنی Beast هستش.

والا عنوان ایمیل این بود :

BMW Homage M1 : Most Beautiful Ugly

reza engine
11 May 2008, 04:38 PM
عكس و مطالب بيشتر براي علاقمندان