View Full Version : يك مشكل در برنامه نويسي پاسكال
آفتاب مهر2
5 May 2008, 06:43 PM
سلام به دوستان عزيز
يه مشكلي دارم تو پاسكال .ممنون ميشم اگه كمكم كنيد، مشكلم اين برنامه ست.
برنامه اي بنويسيد ، تعدادي عدد از ورودي دريافت كند و اعداد كوچكتر از 4 رقم را در خروجي به حروف چاپ كند
از اونجايي كه تعداد اعداد زياده نميتونم اعداد رو به حروف تعريف كنم و از دستور ايف استفاده كنم ، خيلي وحشتناك ميشه ، نمي دونم ولي فكر مي كنم بايد به صورت يكان ، دهگان و صدگان اعداد به حروف رو تعريف كنم ولي بازم نمي دونم چطوري مي تونم اينو تو برنامه قرار بدم
ميشه لطفا كمكم كنيد؟
alggar
5 May 2008, 06:59 PM
معلومه که نباید از if استفاده کنید.
میتونید با استفاده از دستورات div و mod که خارج قسمت و باقیمانده ی تقسیم رو میدن یکان دهگان و صدگان رو جدا کنید.
fafal
5 May 2008, 07:14 PM
منوجه سولاتون درست نشدم
خوب شما اعداد رو از ورودی میگیرید (توی یک آرایه بریزید)
به رشته تبدیل میکنید (با دستور For)
توی همون حلقه for چک کنید طول کدوم بزرگ تر مشاوی 4 هست و اونو چاپ کنید
Mr.Hossein
6 May 2008, 08:22 AM
سلام به دوستان عزيز
يه مشكلي دارم تو پاسكال .ممنون ميشم اگه كمكم كنيد، مشكلم اين برنامه ست.
برنامه اي بنويسيد ، تعدادي عدد از ورودي دريافت كند و اعداد كوچكتر از 4 رقم را در خروجي به حروف چاپ كند
از اونجايي كه تعداد اعداد زياده نميتونم اعداد رو به حروف تعريف كنم و از دستور ايف استفاده كنم ، خيلي وحشتناك ميشه ، نمي دونم ولي فكر مي كنم بايد به صورت يكان ، دهگان و صدگان اعداد به حروف رو تعريف كنم ولي بازم نمي دونم چطوري مي تونم اينو تو برنامه قرار بدم
ميشه لطفا كمكم كنيد؟
دوست عزيز اعداد با كمتر از 4 رقم رو كه راحت ميشه با يه if a<1000 then تشخيص داد و براي تبديل به حروف هم راحت ارقام رو همونطور كه دوستان گفتند با div , mod جدا كنيد ودر يك case كه ارقام 0 تا 9 رو به حرف مينويسه ادامه بدين و فقط قبلش مرتبه عدد را هم بياوريد. نميدونم واضح هست يا نه؟ اگر نه بگين بيشتر توضيح بدم
آفتاب مهر2
6 May 2008, 08:41 AM
يه دنيا از همه تون ممنونم
ديروز مي خواستم تشكر كنم بابت لطفي كه كرديد ولي كامپيوترم دائم هنگ مي كرد و نتونستم
به هر حال ممنونم.
ولي هر كار مي كنم نميشه
ميشه خواهش كنم اين سئوالو برام جواب بدين؟البته اگه امكان داره. ممنونم
Orion
7 May 2008, 09:03 AM
لطفاً بيشتر توضيح بدين كه يعني چي هر كار ميكنيد نميشه! كجاش گير ميكنيد؟ تقريباً Mr.Hossein جواب كاملي دادند.
Mr.Hossein
7 May 2008, 10:16 AM
يه دنيا از همه تون ممنونم
ديروز مي خواستم تشكر كنم بابت لطفي كه كرديد ولي كامپيوترم دائم هنگ مي كرد و نتونستم
به هر حال ممنونم.
ولي هر كار مي كنم نميشه
ميشه خواهش كنم اين سئوالو برام جواب بدين؟البته اگه امكان داره. ممنونم
دوست عزيز
اگر ميخواين برنامه اي رو كه نوشتين اينجا بذارين تا اشكالشو دوستان بگن ولي به شخصه من اين كارو نميكنم كه برنامه رو براتون بنويسم چون خيلي عذر ميخوام از فردا اينجا ميشه حل المسائل دروس كامپيوتري (فكر كنم نظر دوستان ديگه هم همين باشه) و چون شما هم هدفتون يادگيري است پيشنهاد ميكنم توضيحات گفته شده را دقيق مطالعه كرده و تا جائيكه توانستيد برنامه رو جلو ببريد و اون رو اينجا بذارين تا بعد دوستان روي اون راهنمائيتون كنن نه اينكه براتون برنامه رو بنويسن . اينجوري هم شما به هدفتون ميريسين (به شكل درست) و هم اهداف سايت دنبال ميشه.
آفتاب مهر2
8 May 2008, 07:00 PM
سلام به دوستان عزيز
ببخشيد اصلا همچين منظوري نداشتم ، فقط اونقدر كلافه شده بودم كه اينو نوشتم
چشم ميذارم ، بازم از لطفتون ممنونم
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.