View Full Version : خراب شدن پمپ درب راننده و...
hupirate
4 May 2008, 11:36 PM
سلام مدتی پیش پمپ درب راننده ماشینم از کار اوفتاد و درب راننده فقط با سوییچ باز و بسته میشه و درای دیگه رو باید با ریموت باز و بسته کنم بردم نمایندگی گفتند کل قفل رو باید عوض کنی که 40 تومن ناقابل آب میخوره
امروز هم درب عقب شاگرد خراب شد که نه از داخل باز میشه نه از خارج کلا قفل کرده و بد جوری کلافه شدم:icon_cry:
سوالم اینه که آیا میشه قفل در راننده را تعمیرش کرد یا غیر قابل تعمیره؟
po2ya
5 May 2008, 01:20 AM
سلام مدتی پیش پمپ درب راننده ماشینم از کار اوفتاد و درب راننده فقط با سوییچ باز و بسته میشه و درای دیگه رو باید با ریموت باز و بسته کنم بردم نمایندگی گفتند کل قفل رو باید عوض کنی که 40 تومن ناقابل آب میخوره
امروز هم درب عقب شاگرد خراب شد که نه از داخل باز میشه نه از خارج کلا قفل کرده و بد جوری کلافه شدم:icon_cry:
سوالم اینه که آیا میشه قفل در راننده را تعمیرش کرد یا غیر قابل تعمیره؟
غیر قابل تعمیره چون کامل پرچ شده و نمیشه بازش کرد !
کلا الکترونیک 206 خیلی ضعیفه و این مشکلات نقل و نبات هست !
:icon_cool
hupirate
5 May 2008, 04:08 PM
ممنون از لطفتون
میتونم خودم عوضش کنم یا ببرم نمایندگی؟
po2ya
5 May 2008, 04:49 PM
یه برق کار هم میتوونه تعویض کنه زیاد چیز عجیب قریبنی نیست که ماشین رو به خاطرش ببرید نمایندگی و یه نصف روز بی ماشین باشید !
حداکثر 10 دقیقه کار داره!
Glimpser
5 May 2008, 07:19 PM
پژو را نمیدونم ولی در ماشینهایی مثل تویوتا این مشکل معمولا بخاطر جرم گرفتن اهرم قفل که میره داخل پمپ پیش میاد که با شستن بوسیله اسپری کنتاکت شور حل میشه تو که قراره یک نو بخری قبلش این کار را امتحان کن
hupirate
6 May 2008, 06:23 AM
حداکثر 10 دقیقه کار داره!
اگه اینقدر راحته خودم جمعه میوفتم به جونش بالاتر از سیاهی که رنگی نیست اگه درست شد که هیچ اگه نشد شنبه میدم یه وارد عوضش کنه
پژو را نمیدونم ولی در ماشینهایی مثل تویوتا این مشکل معمولا بخاطر جرم گرفتن اهرم قفل که میره داخل پمپ پیش میاد که با شستن بوسیله اسپری کنتاکت شور حل میشه تو که قراره یک نو بخری قبلش این کار را امتحان کن
از بیرون میشه یا باید روکش در رو باز کنم؟
Glimpser
7 May 2008, 02:32 PM
باید درش بیاری تا در وقت شستن با سروته گرفتنش باعث خروج جرمهای شسته شده بشی
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.