View Full Version : تعویض لامپ چراغ جلو 206
Dokhtaroneh
4 May 2008, 05:52 PM
سلام دوستان.من از نور چراغ های جلو ماشینم راضی نیستم و می خوام اونا رو عوض کنم.بالاترین قدرت لامپی که می شه برای 206 استفاده کرد چه قدرتیه؟؟ که نه به سیستم برق آسیبی برسون و نه به کاسه چراغ و نور خیلی بالایی داشته باشه!من در شب خیلی مشکل دارم و نور زیاد خیلی به من کمک میکنه.
در ضمن مارک لامپ و قیمت اون رو هم بفرمائید.با تشکر.
simbaleo
4 May 2008, 06:04 PM
لامپ 80 وات استفاده کن، با نور سفید، اسرام اصل اگر پیدا کنی مارک خوبیه متاسفانه چینیش خیلی زیاده. از قیمتش دقیق با خبر نیستم اما حتما به شرط اصل بودن و از آدم آشنا بگیر.
Dokhtaroneh
4 May 2008, 06:42 PM
از لامپ های 100/90 نمی شه استفاده کرد؟ یعنی 80 بالاترینه برای 206؟؟
po2ya
4 May 2008, 06:48 PM
من لامپ 60 بوش اصل گرفتم دونه ای 10 تومن و نورش خیلی خووب بووود !
نمیدوونم چند وقته که ماشینتوون رو دارید اما بعد از یه مدت که لامپ ها کار میکنن قدرتشوون رو از دست میدن !معمولا با تعویض با لامپ نو درست میشه !لازم نیست دیگه قوی تر بندازین !
Dokhtaroneh
4 May 2008, 06:51 PM
ماشینم صفره تازه گرفتم اما از قدرت نورش راضی نیستم.راستش وقتی نور پژو پارس رو می بینم جلوش لنگ می ندازم.
راستی مگه قدرت لامپ خودشون چنده که شما 60 گرفتی و نورش بیشتر بوده؟؟؟
po2ya
5 May 2008, 01:22 AM
والا مال خود 206 لامپ اسرام هستش و 60 هست !
ولی من بوش 60 گرفتم و راضی هم هستم !
در ضمن من اکثرا در شهر از مه شکن زیر استفاده میکنم فقط تو جاهایی که ماشینی جلوم نیست بعضی وقتها لامپ بزرگ رو روشن میکنم و مشکلی با نور ندارم !
راستی نوع چراغتوون چیه ؟!
از این جدید شفاف ها یه از اوون کریستالی قدیمیا؟
ehsan62
5 May 2008, 12:44 PM
دوست عزیز لامپ اسرام هفت رنگ 55/60 بنداز نورش خوبه،من دارم ازش راضیم..قیمتشم قبلا 3500 بود الان نمیدونم
Dokhtaroneh
5 May 2008, 02:26 PM
راستی نوع چراغتوون چیه ؟!
از این جدید شفاف ها یه از اوون کریستالی قدیمیا؟[/quote]
چراغ من از کریستال قدیمی هاست.راستش می دونی مشکل چیه؟من به نور ماشین های جلویی در شب خیلی حساسم و هر وقت به اونا با نور بالا علامت می دم اونا نورشون رو پایین نمی یارن!!! نور چراغ هامو بالاتر بردم بازم فایده نکرد! گفتم حداقل یه لامپ پرقدرت بزارم تا وقتی نور بالا می زنم مجبور شن نورشون رو پایین بیارن.
Rapstar
5 May 2008, 04:09 PM
با سلام
خوب چرا نمیری زنون بدازی؟؟؟ نورش خداس..
ممنون
Dokhtaroneh
5 May 2008, 06:23 PM
چراغ زنون درسته نورش خداست اما پولش هم خداست!! 500 هزار تومان!! بدی 2 تا لامپ خدا رو خوش نمی یاد!!
راستی لامپ این پژو پارسها چیه که این قدر نورش زیاده یا به خاطر کاسه چراغشه؟؟اگه کسی می دونه قدرتش چنده و مارکش چیه کمک کنه؟؟
Dokhtaroneh
6 May 2008, 12:22 AM
علائم لامپ اسرام اصلی چیه؟از همشون بهتر کدومه(گازی-هفت رنگ-مهتابی و ...).
Masoud 206-16v
6 May 2008, 12:53 AM
راستی لامپ این پژو پارسها چیه که این قدر نورش زیاده یا به خاطر کاسه چراغشه؟؟اگه کسی می دونه قدرتش چنده و مارکش چیه کمک کنه؟؟
شما اگه میخواید فابرک باشه چراغهای جلو ماشینتون، بهترین کار اینه که کل کاسه چراغ رو با این نمونه کریستالی ها که از 85 تا اویل 86 روی هاچ بکه و اس دی ها سوار کردن استفاده کنید.چون اینها از لامپ هالوژنH7استفاده میکنن و نور پایین و بالا جداست و خیلی راحت با فعال کردن آپشن دبل رفلکتور میتونید از ی نور بالای حسابی با کارایی زیاد استفاده کنید.
**حالات دبل رفلکتور فقط واسه این نمونه کاسه چراغهاست چون از دو عدد لامپ استفاده شده **
Dokhtaroneh
6 May 2008, 01:15 AM
شما اگه میخواید فابرک باشه چراغهای جلو ماشینتون، بهترین کار اینه که کل کاسه چراغ رو با این نمونه کریستالی ها که از 85 تا اویل 86 روی هاچ بکه و اس دی ها سوار کردن استفاده کنید.چون اینها از لامپ هالوژنH7استفاده میکنن و نور پایین و بالا جداست و خیلی راحت با فعال کردن آپشن دبل رفلکتور میتونید از ی نور بالای حسابی با کارایی زیاد استفاده کنید.
**حالات دبل رفلکتور فقط واسه این نمونه کاسه چراغهاست چون از دو عدد لامپ استفاده شده **
این که شما می فرمائید هزینش خیلی می شه.خیلی ها رو می بینم چراغهاشون مثل مال من شیشه ماته ولی یه نور سفید کور کننده ای دارن. می خوام بدونم اونا چی کار کردن؟؟؟از چه لامپی استفاده کردن .همین!!
Dokhtaroneh
6 May 2008, 01:19 AM
ای خدااااااااااااااااااااااااااا کور شدم کمک کنید.یه بعضی ها نوشتی از لامپ اسرام هفت رنگ استفاده کردن و نورش خیلی بالاست راست می گن.اگه درسته تا برم بخرم و قضیه رو تموم کنم چون باید برم مسافرت.
mamadghomi
25 May 2008, 09:21 AM
جهت اطلاع
لامپ اسرام آلمانی 55/60 وات سیلوراستار جفتی 6000 تومان
لامپ اسرام آلمانی 80/100 وات آف رود چهار فصل جفتی 7500 تومان
صاحب مغازه میگفت بهتره که 100 وات ندازی چون برق زیاد میکشه و به کامپیوتر صدمه میزنه سیلوراستار بهتره 50% افزایش نور و 20 متر بیشتر روشن میکنه در مقایسه با لامپ فابریک 206.
پاساژ کاشانی نمایندگی لامپ اسرام:icon_surp
Dokhtaroneh
27 May 2008, 11:10 PM
فعلا که 100/80 اسرام انداختم اما بازم از نورش راضی نیستم دنبال یه زنون می گردم البته خیلی ارزون حالا نمی دونم گیرم می یاد یا نه.تا 30 تومن باشه خوبه البته اگه نورش خیلی شدید و کورکننده باشه بهتره.!!!!!!!!!!!
arash_2006
29 May 2008, 11:45 PM
سلام دوست عزیز Masoud 206-16v (http://www.phalls.com/member.php?u=6837) من با نظر شما کاملا موافقم و بنظر من بهترین راه حل
اگر براتون امکان داره چندتا عکس واضح که شکل و مدل اونا رو نشون بده بذارید آخه من هرچی به مغازه دار میگم متوجه نمیشه کدوم مدل
اگر براتون امکان داره قیمتش رو هم لطف کنید بگید ممنون می شم
bahar206
1 August 2008, 01:53 PM
دوستان مي شه عكس تعويض كردن لامپ جلو رو هم بزارين
ممنون
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.