PDA

View Full Version : مه شکن برای تندر های E1وE0

tondar joon2
4 May 2008, 03:53 PM
می توانید در این محل خرید و نصب لوازم مه شکن تندر بپردازید :lover:

Navid_Aref
4 May 2008, 06:01 PM
می توانید در این محل خرید و نصب لوازم مه شکن تندر بپردازید :lover:

با تشکر از دوستان خوبم آقایان Raminazad و M.karimi:
(البته قیمت قطعات متغیر است و ممکن است در حال حاضر کمتر یا بیشتر شده باشند).

با سلام مجددبه دوستان گرامی بخصوص آقای RaminAzad گرامی ،بدلیل اونکه در مورد پست قبلی (فایلهای مربوط به مه شکن ) سئوالهایی پیش اومده بود روی فایلهای PDF قبلی کامنت گذاشتم کافیه که کرسر رو روی کادر زرد رنگ در اون فایلها قرار بدهید . اینم لینک دانلود :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
امیدوارم کمکی کرده باشم

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

سلام به تندريان عزيز
در پاسخ به سوالات دوستان

- مه شكن جلو يك جفت 52000 تومن(دونه اي26000 تومن) از مركز ايران خودرو نبش يادگار امام در تهران خريدم دو ماه پيش
- برش جاي مه شكن توسط فايبرگلاس چي 10000 تومن (حرومش بشه)
- دسته راهنماي E2 439964 ريال يا 44000 تومن
- نگهدارنده چراغ مه شكن جلو راست 44946 ريال يا 4500تومن
- نگهدارنده چراغ مه شكن جلو چپ 44946 ريال يا 4500تومن
- سرسيم 12 عدد 300تومن
- لنت الكتريكي يك عدد 200 تومن
- رله 30 آمپر 1250 تومن
- سرسيم 3 عدد 1500 تومن
- چسپ قطره اي يك عدد 450 تومن
- دست مزد 15000 تومن
- رنگ كاري جلو پنجره 30000 تومن
- توضيحا كد رنگ رو از روي پلاك موتور ميشه خوند . بردم يه نفر كه تو تركيب رنگ مهارت داشت اين كار رو برام كرد و250 گرم رنگ عين رنگ نقرهاي البته مخصوص براي رنگ كاري پلاستيك سپر تهيه كرد و45 دقيقه هم طول كشيد.
- در ضمن چراغ پانل از قبل روش نصبه و به چيز خاصي نياز نداره

مه شکن جلوی تندر90

سلام به تندريان عزيز
بالاخره يه سري اطلاعات كلي در رابطه با نحوه نصب مه شكن جلو پيدا كردم .ببينيد :

tondar joon2
4 May 2008, 07:11 PM
ببخشید اگه میشه آدرس دقیق و شماره تلفن این مرکز ایران خودرو نبش یادگار امام را به ما بدهید :icon_razz

Navid_Aref
4 May 2008, 07:53 PM
ببخشید اگه میشه آدرس دقیق و شماره تلفن این مرکز ایران خودرو نبش یادگار امام را به ما بدهید :icon_razz

مركز آپشن ايران خودرو. خيابان آزادي. ابتداي يادگار امام. متاسفانه شماره تلفن را نمی دانم.

دوست گرامی بهتر است از جناب raminazad ([Only registered and activated users can see links]) که از این آدرس خرید کرده اند در یک پیغام خصوصی نشانی دقیق محل فروشگاه و شماره تلفن آنجا را بپرسید.

نکته: برای دسترسی به پست های مرجعی که بنده در اینجا از آنها نقل قول کرده ام می توانید بر روی علامت .: کنار اسم در بالای هر نقل قول کلیک کنید تا به صفحه اصلی منتقل شوید.

salman24h
5 May 2008, 12:11 AM
اگه در اصفهان کسی این کار رو انجام داده ممنون میشم که آدرس و قیمت رو بدونم

Navid_Aref
9 June 2008, 09:32 AM
با سلام خدمت لوگان سواران عزیز

امروز که تصمیم گرفتم برای ماشین مه شکن ببندم با چند نفر که تو کار هستند و چند تا آشنا که تو نمایندگی های خودرو سازی هستند صحبت میکردم به این به من پیشنهاد دادند که میتونی جای خرید مه شکن و پایه های نگهدارنده آن میتونم سپر رو با یه سپر ای2 کلا عوض کنم و هم قیمت کمتری بپردازم هم اینکه هم مه شکن اصله هم به صورت فابریکی مه شکن روی آن نصب شده است.گفتند که اگر سپر خودتون بی خط و خش باشه سپر خودتون رو میگیریم و با ای 2 عوض میکینیم.قیمتش هم در میاد 80000 تومان
به نظر شما عزیزان میصرفه که این کارو انجام بدم و با یک تیر 2 نشون بزنم که هم سپر همرنگ بدنه بشه و هم مه شکن فابریک نصب شده رو سپر؟
البته فقط یه دسته چراغ هم میمونه که اونم قیمتش 44000 تومانه که باید تعویض شه.

با تشکر از پاسخگویی شما عزیزان

سلام دوست عزيز

درسته اين بهترين و عاقلانه ترين انتخابتون ميتونه باشه.
قيمت سپر جلوي ايدو با رنگ كارخونه و مه شكن ها بصورت نصب شده ولي بدون كروم جلو پنجره99800 تومنه .

سپر اي 1 رو با كلي مكافات
15000 تومن ميگيره بازش كنه 10000تومن ميگيره سوراخ كنه.30000 تومن ميگيره نصب كنه 30000 تومن ميگيره رنگ كنه
كه باز هم هر چقدر وسواس به خرج بدين مثل فابريكش نميشه.
من هم كه 1 ماه پيش تصادف كردم قسمت مشكي سپر جلو خش عميق ورداشته كه بقول دوستمون آزارم ميده . من جلو پنجره اش رو داده بودم رنگ كرده بودند و كروم هم نصب كردم ولي چون رنگ بدنه رو تركيب كرد و روي جلو پنجره زد رنگ جلو پنجره با رنگ جلو پنجره ديگر اي دو ها فرق داره و تابلو شده . آخه اون موقع كه من دادم رنگش كردند مدل اي دو هنوز در نيومده بود تا مقايسه اش كنم . رنگ سپر رو تو كار خونه توليد سپر(مهركام پارس) ميزنند و مه شكن هاش رو روش ميبندند ( اگه ماله اي دو باشه) بعد ميفرستند خط توليد.

نكته مهمتر اينكه اون موقع كه من دادم جاي مه شكن ها رو سوراخ كردند هر چند باسليقه كار كرد ولي اولا گردي دايره ايجاد شده نا منظمه دوما كه در حالت استاندارد جلو آمدگي شيشه مه شكن بيشتر از وقتي هست كه ما اون رو بصورت دستي سوراخ ميكنيم.و هزينه سوراخ كردن هم 10000 تومنه:icon_razz
حالا ميمونه نكته مهم ديگه و اون هم برچسب هشدار يا راهنما كه دوتا در طرفين قفل كاپوت چسبوندند. نگرانش نباشيد من امتحان كردم به راحتي كنده ميشند . ولي مراقب باشين باسليقه بكنين و بچسبونين روي سپر تازتون بعد هم يه نفس راحت بكشين.:icon_cool

با تشکر از دوست عزیزم رامین جان
خدمت دوستان عزیز عرض کنم که فعلا هیچ کس این کار رو انجام نداده
ولی من تصمیم گرفتم جای اینکه بدم با خرج اضافه واسم مه شکن ببندن کلا سپر رو عوض کنم که هم از شر رنگ سیاه جلو پنجره خلاص شم هم اینکه مه شکن به صورت فابریکی روش نصب باشه.فقط میمونه اینکه یه دسته چراغ ای 2 بخرم و بدم همراه با سپر عوض کنن.
فکر میکنم خیلی شیک تر و تمیز تر در بیاد
اینم سایت که میتونید آدرس و تلفن رو از توش در بیاری

با تشکر
شاد و سر بلند باشید