View Full Version : سوال: پاسخگویی به تلفن ، هنگام اتصال به اینترنت
eastern
4 May 2008, 03:13 PM
سلام
من می خوام زمانی که به اینترنت وصل هستم بتونم از تماسهای تلفنی هم خبردار بشم . یک برنامه در سی دی مودم هست به اسم Faxtalk Net Onhold . تنظیماتش رو که بسیار ساده است انجام دادم. اما باز هم وقتی کسی تماس می گیره، تلفنم مشغول می زنه و این برنامه هم هیچ واکنشی نشون نمی ده!
قاعده اش اینه که اعلام کنه تماس جدید دارم و امکان صحبت کردن با تلفن بدون قطع از اینترنت رو به من بده. اما این اتفاق نمی افته.
میشه لطفا راهنماییم کنید که چه کار باید انجام بدم؟
d@nial
4 May 2008, 03:17 PM
سیستم پشت خطی رو خطتون فعاله؟
eastern
4 May 2008, 03:18 PM
راستش خبر ندارم دانیال عزیز ! تا به حال دقت نکرده بودم. چطور می تونم مطمئن بشم؟
d@nial
4 May 2008, 03:32 PM
تو حالت عادی که دارین صحبت میکنین اگه کسی پشت خط بیاد اعلام میکنه؟ میتونین از طریق منطقه مخابراتیتون هم از وضعیتش مطلع بشین و هم در صورت فعال نبودن، سیستم پشت خطی رو فعال کنید
eastern
4 May 2008, 03:49 PM
یعنی ممکنه مشکل از این مورد باشه؟ وقتی فکر می کنم می بینم تا به حال بوق انتظار رو از تلفنم نشنیدم! از اونجایی هم که خط تلفن به نام صاحب خونه محترمه ، فکر نکنم مخابرات بدون اجازه ایشون این کار رو انجام بده. درسته؟
X_Man
4 May 2008, 04:19 PM
با #43* می تونید پشت خطی رو فعال کنید. وقتی هم که پشت خطی داشتید باید دکمه فلش رو بزنید.
آموزش نحوه استفاده از سرویس های رایگان مخابرات (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=18485)
eastern
4 May 2008, 04:45 PM
متاسفانه برای من کار نمی کنه. یعنی می گه کد مورد نظر شما در شبکه موجود نمی باشد. فکر کنم باید به مخابرات مراجعه کنم. به هر حال از راهنمایی ها ممنون
palizesoftware
4 May 2008, 05:23 PM
بعد از اينكه سرويس انتظار مكالمه رو فعال كردي، بايد اول مطمئن بشي كه مودم caller id رو پشتيباني ميكنه و دوم اينكه مودم قابليت تشخيص زنگ+دريافت شماره در حين زنگ زدن رو هم داره. فقط نصب نرم افزار نيست كه اينها رو پيشتياني ميكنه، سخت افزار هم بايد از پسش بر بياد.
eastern
4 May 2008, 05:37 PM
قابلیت تشخیص زنگ رو داره چون وقتی برای دریافت فکس تنظیمش می کنم به درستی بعد از تعداد زنگی که معلوم کردم کانکت میشه و فکس رو می گیره. فقط برای تماس های تلفنی کار نمی کنه.
PAYAM
4 May 2008, 11:51 PM
مودمتون باید v92 باشه (که هست احتمالا) و البته خط تلفنتون هم علاوه بر CallWating باید این مورد رو هم ساپورت کنه (که معمولا بجز بعضی مناطق ساپورت نمیکنه!)
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.