View Full Version : رفع سر و صداهای احتمالی تندر
fazarayan
1 May 2008, 06:26 PM
با اجازه مدیریت محترم
این تاپیک رو برای تشخیص و رفع سر و صداهای احتمالی تندر راه انداختم :icon_excl
fazarayan
1 May 2008, 06:27 PM
:icon_biggمشکل ویز ویز بلندگوی جلو سمت شاگرد
حدود یک ماه بعد از دریافت ماشین بلندگوی جلو سمت شاگرد روی آهنگهای بیس دار شروع به ویز ویز کرد
:icon_sad:راه جل
قاب مربوطه را با استفاده از یک پیچگوشتی دو سو به آرامی باز کرده و کمی چسب آکواریوم بین قسمتی از بدنه پلاستیکی قاب بلندگو که با برخورد با روکش درب ویز ویز میکرد ریختم و برای اینکه کمی محکم بشه حدود یک ساعت یک چوب کبریت بینشون قرار دادم و از ضبط استفاده نکردم. بعد که چوب کبریت رو کشیدم محکم شده بود و دیگه ویز ویز نکرد.:icon_cool
mori_230
1 May 2008, 07:42 PM
با سلام خدمت دوستان محترم
یه پیشنهاد داشتم اونم اینکه جهت روانسازی دربها و جلوگیری از سرو صدای احتمالی تمام قسمتهای متحرک درب و خود قفل درب که روی دربها سوار هستند رو با گریس نسوز آغشته کنید این کار باعث روان تر شدن عمل بازو بسته شدن دربها میشه و از تمام دوستانی که سوار ماشینتون میشن خواهش کنید دربو آهسته ببندند من این کارو رو حداقل 4 تا ماشین مختلف امتحان کردم با ماشین های مشابه که اقوام داشتند مقایسه کردم سرو صدای درب ماشینهای من به مراتب کمتر بود در ضمن هر چند وقت یکبار تمام دربهای ماشینو به مدت چند ساعت کاملا باز بزارید این کار باعث این میشه لاستیکهای دور درب دوباره به حالت اولیه برگردند در ضمن اگه بتونید از پارافین مایع جهت چرب کردن لاستیکهای دور درب استفاده کنید بهتره البته یادتون نره جائی دربها رو باز بزارید که امنیت کامل داشته باشه (این کارو جحت تسریع در انجام امور مربوط به دزدان شریف انجام ندین)
fazarayan
2 May 2008, 08:44 AM
:icon_biggمشکل قرقر زیر فرمون
از وقتی که دزدگیر بستم توی دست اندازهای ریز و با سرعت پایین از زیر فرمون صدای قرقر میومد
:icon_sad:راه حل
فکر میکردم مربوط به باکس دزدگیر باشه ماشین رو بردم پیش نصاب دزدگیر ، ایشون هم زحمت کشیدن و باکس دزدگیر رو با بست پلاستیکی به یک گوشه از ماشین محکم بستن دیگه صدا نمیده:icon_cool
چون من به پارازیت خیلی حساسم:icon_arro
fazarayan
3 May 2008, 07:05 AM
از دوستانی که تجربه رفع سر و صدای احتمالی تندر را داشتند خواهشمندم تجربیات خودشون رو در اختیار باقی قرار بدن:icon_cool
fazarayan
3 May 2008, 12:46 PM
:icon_biggمشکل تق تق کردن کمربند سمت شاگرد
البته صداش خیلی خفیفه ولی و باید مثل من خیلی به پارازیت و نویز حساس باشین تا متوجه بشین
این صدا از برخورد بند کمربند با درگاه کاور کمربند به وجود میاد
کمی پارچه از جنس تودوزی صندلی تهیه کرده و به قسمتی که در عکس نشون داده شده بچسبونید:icon_cool
[Only registered and activated users can see links] %22[Only registered and activated users can see links] mage%20Hosted%20by%20UploadHouse.com%22%20border=% 220%22%20/%3E%3C/a%3E
Navid_Aref
3 May 2008, 08:37 PM
:icon_biggمشکل ویز ویز بلندگوی جلو سمت شاگرد
حدود یک ماه بعد از دریافت ماشین بلندگوی جلو سمت شاگرد روی آهنگهای بیس دار شروع به ویز ویز کرد
:icon_sad:راه جل
قاب مربوطه را با استفاده از یک پیچگوشتی دو سو به آرامی باز کرده و کمی چسب آکواریوم بین قسمتی از بدنه پلاستیکی قاب بلندگو که با برخورد با روکش درب ویز ویز میکرد ریختم و برای اینکه کمی محکم بشه حدود یک ساعت یک چوب کبریت بینشون قرار دادم و از ضبط استفاده نکردم. بعد که چوب کبریت رو کشیدم محکم شده بود و دیگه ویز ویز نکرد.:icon_cool
با تشکر از شما. دلیل اصلی این مشکل به محافظ رطوبت و قاب مشکی دور بلندگو ها بر می گرده که اگر دقت کرده باشید چندین قسمت خار و گیره مانند داره تا درپوش بلندگو به خوبی و بدون لرزش در جایش ثابت بشه.
متاسفانه در هنگام مونتاژ برخی از این خارها را به نظر عمدا مونتاژ کارها شکستند تا کار نصب از نظر آنها را ساده تر بشود و دلیل لرزش هم همین اهمال کاری می باشد.
fazarayan
3 May 2008, 08:44 PM
با تشکر از شما. دلیل اصلی این مشکل به محافظ رطوبت و قاب مشکی دور بلندگو ها بر می گرده که اگر دقت کرده باشید چندین قسمت خار و گیره مانند داره تا درپوش بلندگو به خوبی و بدون لرزش در جایش ثابت بشه.
متاسفانه در هنگام مونتاژ برخی از این خارها را به نظر عمدا مونتاژ کارها شکستند تا کار نصب از نظر آنها را ساده تر بشود و دلیل لرزش هم همین اهمال کاری می باشد.
نوید عزیز با وجود اینکه در پوش بلندگو را برداشتم باز هم صدای ویز ویز قطع نشد و تنها با فشار آوردن به قاب بلندگو متوجه قطع شدن صدای ویز ویز شدم که از چسب آکواریوم استفاده کردم و باقی داستان :icon_cool
در ضمن خارهای مربوطه همگی سالم بودند:icon_surp
ام اي
5 May 2008, 12:26 PM
:icon_biggمشکل تق تق کردن کمربند سمت شاگرد
البته صداش خیلی خفیفه ولی و باید مثل من خیلی به پارازیت و نویز حساس باشین تا متوجه بشین
این صدا از برخورد بند کمربند با درگاه کاور کمربند به وجود میاد
کمی پارچه از جنس تودوزی صندلی تهیه کرده و به قسمتی که در عکس نشون داده شده بچسبونید:icon_cool
[Only registered and activated users can see links] %22[Only registered and activated users can see links] mage%20Hosted%20by%20UploadHouse.com%22%20border=% 220%22%20/%3E%3C/a%3E
دوست عزيز هنگامي كه كمربند شاگرد بسته است صدايي از داخل قفل كمربند به گوش ميرسد صدا شبيه صداي به هم خوردن دو فلز است و با صداي برخورد كمربند با پلاستيك فرق دارد .
fazarayan
5 May 2008, 12:58 PM
دوست عزيز هنگامي كه كمربند شاگرد بسته است صدايي از داخل قفل كمربند به گوش ميرسد صدا شبيه صداي به هم خوردن دو فلز است و با صداي برخورد كمربند با پلاستيك فرق دارد .
دوست عزیز
موردی که بنده اشاره کردم مربوط به زمانی است که کمربند باز است :icon_evil
کمربند بسته ماشین من صدا نمیده خوشبختانه :icon_arro
Reza4223
6 May 2008, 08:51 AM
نمي دونم دوستان عزيز از اين مطلب خبر دارند يا نه كه ايران خودور نمد زير درب موتور (كاپوت) را برداشته و قيمت اون توي بازار 30 هزار تومان است. از اينكه پارس خودرو هم اين كار رو كرده يا نه خبر ندارم. فكر كنم اين نمد علاوه بر اينكه باعث ميشه حرارت موتور باعث خرابي رنگ درب موتور نشه تا حدودي هم سروصداي موتور رو ميگيره . اگه دوستان اطلاعات بيشتري در خصوص كاربرد اين نمد دارند به مابگويند. آيا لازمه كه اين نمد تهيه بشه ؟
Navid_Aref
6 May 2008, 09:10 AM
نمي دونم دوستان عزيز از اين مطلب خبر دارند يا نه كه ايران خودور نمد زير درب موتور (كاپوت) را برداشته و قيمت اون توي بازار 30 هزار تومان است. از اينكه پارس خودرو هم اين كار رو كرده يا نه خبر ندارم. فكر كنم اين نمد علاوه بر اينكه باعث ميشه حرارت موتور باعث خرابي رنگ درب موتور نشه تا حدودي هم سروصداي موتور رو ميگيره . اگه دوستان اطلاعات بيشتري در خصوص كاربرد اين نمد دارند به مابگويند. آيا لازمه كه اين نمد تهيه بشه ؟
دوست عزیز نمد زیر کاپوت قطعه ای آپشن است و در هیچ کشوری که لوگان در آن تولید می شود نصب نمی شود. بجز دو استثنا که اولی لوگان پرستیژ رومانی و دیگری یک سری از لوگان هایی هستند که با موتور دیزلی عرضه شده اند.
در لوگان به علت ساختار بسیار خوب و محکم کاپوت و شبکه های ورود هوای جلوی خودرو نیازی به این قطعه نیست. باطری نیمه خشک خودرو هم دارای سیستمی است که گازهای خروجی از آن را به کمک لوله کوچکی به پایین خودش منتقل می کند تا به زیر در پوش موتور یا همان کاپوت صدمه ای نخورد. علاوه بر این، نمد صداگیر بین موتور و کابین موجود است و صدای اضافی موتور را کاهش می دهد.
Reza4223
6 May 2008, 10:34 AM
دوست عزیز نمد زیر کاپوت قطعه ای آپشن است و در هیچ کشوری که لوگان در آن تولید می شود نصب نمی شود. بجز دو استثنا که اولی لوگان پرستیژ رومانی و دیگری یک سری از لوگان هایی هستند که با موتور دیزلی عرضه شده اند.
در لوگان به علت ساختار بسیار خوب و محکم کاپوت و شبکه های ورود هوای جلوی خودرو نیازی به این قطعه نیست. باطری نیمه خشک خودرو هم دارای سیستمی است که گازهای خروجی از آن را به کمک لوله کوچکی به پایین خودش منتقل می کند تا به زیر در پوش موتور یا همان کاپوت صدمه ای نخورد. علاوه بر این، نمد صداگیر بین موتور و کابین موجود است و صدای اضافی موتور را کاهش می دهد.
حالا بهتره بخريم يا نه ؟ آيا از خرابي رنگ كاپوت به خاطر حرارت موتور جلوگيري نميكنه؟
Navid_Aref
6 May 2008, 11:46 AM
حالا بهتره بخريم يا نه ؟ آيا از خرابي رنگ كاپوت به خاطر حرارت موتور جلوگيري نميكنه؟
دوست گرامی، مطمئنا بودن نمد زیر کاپوت بهتر از نبودن آن است و کارایی خودش را که کمک به راندمان حرارتی موتور و سالم تر ماندن قسمت داخلی کاپوت هست دارد ولی نبودش مشکل خاصی ایجاد نمی کند.
سلام
حتی رنگ کاپوت پیکان هم در اثر حرارت موتور خراب نمیشود، اگر قرار باشد رنگ تندر 90 به این علت خراب شود که فاجعه خواهد بود!.
al47ab
7 May 2008, 12:27 PM
با توجه به اینکه رنگ ماشینها در کارخانه توسط حرارت در کوره خشک میگردد لذا حرارت موتور نمی تواند باعث تغییر رنگ کاپوت حتی در حد جزیی شود علاوه بر آن به یاد داشته باشید که لوگان سه سال گارانتی رنگ دارد.من فکر می کنم که عایق زیر کاپوت برای مناطق سردسیر جهت حفظ دمای موتور مخصوصـا در توقفهای کوتاه مفید است.
mojtabaabbasnejad
31 July 2008, 11:20 AM
سلام
من وقتی کولر روشن میکنم ماشین بشدت صدا میده علت چیه ؟
Raminium2001
31 July 2008, 05:24 PM
آیا لرزش هم داره؟ احتمالا یک دیاگ لازم داری.
اگه ماشینت نو هست، زیاد نگران نباش تا حدودی طبیعیه.
mohammad1983
2 August 2008, 03:36 PM
يك موردي كه بعد ازمدت ها رانندگي با لوگان به اون بر خوردم و تا حالا تو 4 تا لوگان ديدم اينه كه از زير قاب پلاستيكي روي كمربند ها يك قطعه آهني هست كه بعد از مدتي كه ماشين كار ميكنه شروع ميكنه به تماس پيدا كردن با بدنه كه صداي قيژ و ويژ شديدي رو ايجاد ميكنه البته در ابتدا كم هست ولي يواش يواش بعد از چند هزار تا كاركرد شديد ميشه.
1- ابتدا لاستيك دور در رو در قسمت ستون جدا نماييد.(دو طرف ستون)
[Only registered and activated users can see links]
2- پيچ ها رو باز كنيد.(پيچ ها ستاره اي هستند)
3 - قطعه آهني تقريبا زير اين جاست چسبيده به اين قاب پلاستيكي بين اون و آهن بدنه يك چيزي مثل پارچه قرار دهيد حتي اگر به صداهم نيافتاده قطعا مؤثر خواهد بود.
persia
31 August 2008, 09:28 AM
با سلام
آیا دوستان تجربه ای برای حذف نویز درب داشبورد و همچنین محتویات داشبورد (محفظه نگهداری پنل هد یونیت که در داشبورد قرار می دهیم و . . .) در دست اندازهای جاده دارند؟
با تشکر
mohammad1983
31 August 2008, 01:03 PM
با سلام
آیا دوستان تجربه ای برای حذف نویز درب داشبورد و همچنین محتویات داشبورد (محفظه نگهداری پنل هد یونیت که در داشبورد قرار می دهیم و . . .) در دست اندازهای جاده دارند؟
با تشکر
من كه خودم درب داشبورد رو رگلاژ كردم و كيپ كيپ شد.
داخل داشبورد هم ابر خريدم بريدم و انداختم كه چيزهايي مثل كليد و ... صدا ندهند.
persia
31 August 2008, 03:25 PM
من كه خودم درب داشبورد رو رگلاژ كردم و كيپ كيپ شد.
داخل داشبورد هم ابر خريدم بريدم و انداختم كه چيزهايي مثل كليد و ... صدا ندهند.
ضمن تشکر از پاسخ شما
ممنون میشم در مورد نحوه رگلاژ و ابزارهای مورد نیاز توضیح بدید.
با تشکر
pooyan.tt
4 September 2008, 03:19 AM
يك موردي كه بعد ازمدت ها رانندگي با لوگان به اون بر خوردم و تا حالا تو 4 تا لوگان ديدم اينه كه از زير قاب پلاستيكي روي كمربند ها يك قطعه آهني هست كه بعد از مدتي كه ماشين كار ميكنه شروع ميكنه به تماس پيدا كردن با بدنه كه صداي قيژ و ويژ شديدي رو ايجاد ميكنه البته در ابتدا كم هست ولي يواش يواش بعد از چند هزار تا كاركرد شديد ميشه.
1- ابتدا لاستيك دور در رو در قسمت ستون جدا نماييد.(دو طرف ستون)
2- پيچ ها رو باز كنيد.(پيچ ها ستاره اي هستند)
3 - قطعه آهني تقريبا زير اين جاست چسبيده به اين قاب پلاستيكي بين اون و آهن بدنه يك چيزي مثل پارچه قرار دهيد حتي اگر به صداهم نيافتاده قطعا مؤثر خواهد بود.
اگه ممکنه در مورد شماره 3 و این قطعه آهنی بیشتر توضیح دهید و در صورت امکان عکسی از این قطعه آهنی و موقعی که این قاب پلاستیکی رو برداشته اید قرار دهید
pooyan.tt
7 September 2008, 01:11 PM
من از این روش استفاده کردم و مفید بود
این عکس از اون قطعه آهنی
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.