PDA

View Full Version : مشکل جدي Memmory Card Corrupted لطفاً راهنمائي کنيد



سابقي
7 March 2005, 07:57 AM
با سلام
من ديشب چند تا بازي دانلود کردم بعد ار نصب بازيها هر چه سعي کردم بازيها رو اجرا
کنم نشد بعد از اينکه موبايل رو خاموش کردم و روشن کردم ديدم اين پيغام رو ميده و کلاً اطلاعاتم پاک شده.
در ضمن بعد از فرمت کردن مموري کارت پيغام ميده مموري کارت وجود ندارد.

سابقي
7 March 2005, 08:35 AM
دوست عزيز
راستش من مموري ريدر ندارم و مدل كارت مموري رو هم نميدونم چيه
من وقتي گوشي رو خريدم باهاش بود (7610)
ماركش .... MC12U ساخت کره
آيا اين مشکل مربوط به مموري مي باشد يا موبايل

siavash100200
25 November 2005, 07:58 PM
سلام ! من گوشی 6630 دارم ولی امروز که اومدم برم سره گوشی دیدم تم اصلی نوکیا اومده و تمی که گذاشته بودن نیست بعدم متوجه شدم که برنامه های رو موبایلم که تو مموری کارت بود نیست بعد رفتم تو قسمت مموری این پیام رو نوشته memory card corrupted این یعنی اینکه مموریم سوخته؟ نمیشه درستش کرد؟

F.®.A
26 November 2005, 06:30 AM
مشخصات كامل ram شما جيست؟

vatoovatoo80
26 November 2005, 11:39 AM
من چند بار با این مشکل مواجه شدم.با فرمت کردن مموری کارد با کارد ریدر کامپیوتر مشکل حل شد.اول با ریدر مموریتون رو فرمت کنید و سپس با گوشی خودتونم اونو فرمت کنید.احتمالش هست که حل بشه.
در ضمن اون مموری هایی که من باهاشون مشکل پیدا کردم،MicroSIM بودن.مموری شما چیه!

siavash100200
26 November 2005, 07:58 PM
اسمش رو نمی دونم ولی سیاهه و روش نوشته MultiMediaCard 64MB
اینم شکل مموریم http://www.phalls.com/vbulletin/attachment.php?attachmentid=1412&stc=1&d=1133019760

ara_13552002
29 November 2005, 03:37 PM
سلام:
مموري كارت رو فرمت كن درست ميشه!

babak
1 December 2005, 02:23 AM
میتونید به این لینک مراجعه کنید

مشکلتون حل میشه :icon_cool :icon_wink
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=138961#post138961
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

matrix6617254
15 December 2005, 12:25 AM
دوست عزيز احتمالا مموري شما قبلا با ويندوز ايكس پي فرمت شده وبعد روش نرمافزار كپي كردن
1=مموري را در مموري ريدر بگذاريد وفرمت كنيد
2=سپس مموري رادرگوشي بگذاريد ووارد منوي مموري شويد(**** يا ستينگ)
3=پيغامي ظاهرشده ودرخواست فرمت مموري پرسيده ميشود
4=حالا مموري رافرمت كنيد

ATOS
15 December 2005, 05:21 PM
دوست عزيز احتمالا مموري شما قبلا با ويندوز ايكس پي فرمت شده وبعد روش نرمافزار كپي كردن
1=مموري را در مموري ريدر بگذاريد وفرمت كنيد
2=سپس مموري رادرگوشي بگذاريد ووارد منوي مموري شويد(**** يا ستينگ)
3=پيغامي ظاهرشده ودرخواست فرمت مموري پرسيده ميشود
4=حالا مموري رافرمت كنيد
كاملا تائيد ميكنم:icon_cool

pedrambade
7 January 2006, 02:15 PM
آقا این مموری ماهم رو 6630 نمین طوری شده:
مموری رو از رو گوشی فرمت که می کنی یکم بیشتر از وسط پر میکنه و بعد گیر می کنه و دیگه بیرون نمی ره مگر با قرمز که اونم خارج نمی شه می ره تو لیست

به نظر شما رم سوخته یا راه دیگه ای هم هست
دو بار هم دادم بیرون با رم ریدر فرمت کردند که QUICK فرمت می شه ام دفعه دوم و فرمت کامل نمی شه

لطف بفرمائید قدری راهنمایی

vahid_190_P
18 January 2006, 02:44 PM
عزیزان ماله من فرمت هم نمیشه من هم هم همین مشگل را دارم قبلا اینتوری شده بود فرمت می شد والی الان فرمت هم نمیشه امکانه سوختنه مموری هست؟

vatoovatoo80
18 January 2006, 03:04 PM
اگه با برنامه Onbelay فرمت کنید بهتره!
این لینک ورژن 2 هست که میتونید باهاش مموریتون رو Low Level Format کنید.ولی Trial هست.با این وجود کارتون رو راه میندازه!
http://www.compuapps.com/Download/onbelay/OnBelayV2.exe

vahid_190_P
18 January 2006, 03:38 PM
اگه اشگالی نداره طرز کارشم به من بگین؟

vatoovatoo80
18 January 2006, 04:14 PM
برنامه رو اجرا کنید.از سمت چپ درایوی که برای مموری کارتتون هست انتخاب کنید.از بالای برنامه دکمه tools رو بزنید.از لیستس که میاد Format که آخرین گزینه هست رو انتخاب کنید.و گزینه Full رو انتخاب کنید.و دکمه Format رو بزنید.

pedrambade
21 January 2006, 09:53 PM
آقا ممنون از برنامه
اما کار نمی کنه من 6630 دارم و این برنامه رو هم نصب کردم اما مموری مو نمی شناسه نمی دونید چرا

من با کابل usb به کامپیوتر وصل هستم و از طریق PC SULITE کاملا مموری رو می شنایه
اما وقتی میرم تو برنامه مموری مو نمی شناسه یعنی فقط درایو :A می نویسه و بس درایوهای مموری کارت رو نمی شناسه.
لطفا کمک چطوری مموری مو پیدا کنه
مرسی

registeration رو اگر دارید بدید ممنون می شم

vatoovatoo80
21 January 2006, 10:41 PM
دوست خوبم شما باید مموری ریدر داشته باشید.بدون اون نمیشه چون نیاز به دسترسی مستقیم به مموری هست!