PDA

View Full Version : دزدگیر مناسب تندر

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6

payam1975
27 April 2008, 11:50 AM
از تمامي اساتيد فن و صاحب نظران خواهشمندم با توجه به سطح امكانات تندر 90 - E2پايه كه شامل ايمونولايزر- قفل مركزي- صندوق عقب بدون كليد فشاري ويا كليد داخل اتاق- شيشه هاي عقب دستي ميباشد را براي نصب دزدگير به همراه قيمت تقريبي اعلام فرمائيد.
در صورت امكان مدلهاي سنسور عقب رانيز ذكر نمائيد.
با تشكر

azma
27 April 2008, 12:11 PM
از دزدگيرهاي ماجيكار مي توانيد استفاده كنيد البته بدون استارتر آن .سنسور دنده عقب هم واقعا لازم است وگرنه در صندوق عقب با ميله هاي كوتاهي كه غالبا در خيابانها نصب است برخورد خواهد كرد .از سنسنورهاي چهار تايي استفاده كنيد دزدگير حدودذ 150تا 170 هزار تومان و سنسور حدود 60تا 90 هزار تومان اگر خواستيد يك شماره نصاب به شما مي دهم كه كارش خوب بوده و در منزل هم نصب مي كند.

payam1975
27 April 2008, 02:22 PM
از دزدگيرهاي ماجيكار مي توانيد استفاده كنيد البته بدون استارتر آن .سنسور دنده عقب هم واقعا لازم است وگرنه در صندوق عقب با ميله هاي كوتاهي كه غالبا در خيابانها نصب است برخورد خواهد كرد .از سنسنورهاي چهار تايي استفاده كنيد دزدگير حدودذ 150تا 170 هزار تومان و سنسور حدود 60تا 90 هزار تومان اگر خواستيد يك شماره نصاب به شما مي دهم كه كارش خوب بوده و در منزل هم نصب مي كند.
ممنون ميشم اگر آدرس و يا تلفن وي را برايم بفرستيد.( PAYAM.SADJADI@SPGC.IR )
راستي اين بنده خدا نمايندگي رسميه مجيكاره ( براي خدمات بعد از فروشش!) ؟؟...
باتشكر!:icon_cool

azma
28 April 2008, 11:09 AM
ممنون ميشم اگر آدرس و يا تلفن وي را برايم بفرستيد.( PAYAM.SADJADI@SPGC.IR )
راستي اين بنده خدا نمايندگي رسميه مجيكاره ( براي خدمات بعد از فروشش!) ؟؟...
باتشكر!:icon_cool
e-mail شد:icon_cool

mehdizadeh04
30 April 2008, 12:12 AM
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اگه به تاپیک دزدگیر مجیکار مراجعه کنین میبینین که من برای لوگانم مجیکار 938 نصب کردم
زنگ زدم از خود نمایندگی که تو سایت WWW.Magicar.com (http://www.Magicar.com) هست اومدن نصب کردن
حدود 200 در اومد
سنسور هم میتونید از استیل میت 4 سنسوره نصب کنین.واقعا عالیه!!!!قیمتش هم 70 در میاد
اگه خواستی واست یه نصاب حرفه ای که واسه خودم هم اومد نصب کرد واست پی ام میکنم.واقعا تمیز کار میکنه.اصلا کارش بزن در رو نیست.حاضرم ضمانتش کنم واسه نصب سنسور.
با تشکر
شاد و سربلند باشید

احسان خان
30 April 2008, 01:45 AM
منم قصد دارم سنسور بذارم ولي ميگن اگر به سيستم برق ماشين دست برده بشه، از گارانتي خارج ميشه.

هر چند كه يه مثبت ميخوان از سيستم برقش بگيرن.

tondar joon2
30 April 2008, 07:37 PM
در اینجا می توانید مطالب مربوط به دزدگیر تندر را بنویسید :icon_cool

iriboy
1 May 2008, 12:25 AM
با سلام من ماجیکار 938 نصب کردم خیلی هم راضیم

mehdizadeh04
1 May 2008, 12:41 AM
منم قصد دارم سنسور بذارم ولي ميگن اگر به سيستم برق ماشين دست برده بشه، از گارانتي خارج ميشه.

هر چند كه يه مثبت ميخوان از سيستم برقش بگيرن.

با سلام
کارخانجات خودروسازی دنبال فرصتی میگردند که خودرو را خارج از گارانتی اعلام کنند.ولی با این کار سیمی چیده نشده است.

payam1975
1 May 2008, 01:43 AM
اگه به تاپیک دزدگیر مجیکار مراجعه کنین میبینین که من برای لوگانم مجیکار 938 نصب کردم
زنگ زدم از خود نمایندگی که تو سایت WWW.Magicar.com (http://www.Magicar.com) هست اومدن نصب کردن
حدود 200 در اومد
سنسور هم میتونید از استیل میت 4 سنسوره نصب کنین.واقعا عالیه!!!!قیمتش هم 70 در میاد
اگه خواستی واست یه نصاب حرفه ای که واسه خودم هم اومد نصب کرد واست پی ام میکنم.واقعا تمیز کار میکنه.اصلا کارش بزن در رو نیست.حاضرم ضمانتش کنم واسه نصب سنسور.
با تشکر
شاد و سربلند باشید
لطف میکنی اگه آدرس یا شمارشو بدی:icon_surp

fazarayan
1 May 2008, 07:12 AM
من مجیکار 932 بستم منم راضیم

Reza4223
1 May 2008, 08:49 AM
من قبلا روي پرايدم مدل 932 داشتم كه البته چون استارتر بود به درد ال 90 نميخوره ولي روي ماشينم مدل 937 رو بستم كه تاخير لامپ مطالعه داخل اتاق تاثيري روي اون نداشته باشه و خيلي راضيم. البته از بزرگ بودن اندازه ريموت شاكيم. خيلي تپله.

fazarayan
1 May 2008, 08:53 AM
من قبلا روي پرايدم مدل 932 داشتم كه البته چون استارتر بود به درد ال 90 نميخوره ولي روي ماشينم مدل 937 رو بستم كه تاخير لامپ مطالعه داخل اتاق تاثيري روي اون نداشته باشه و خيلي راضيم. البته از بزرگ بودن اندازه ريموت شاكيم. خيلي تپله.

کی گفته 932 استارترش با تندر کار نمیکنه؟ :icon_bigg
زمستونی صبح ها هر روز از خونه استارت میزدم تا برس به ماشین حسابی گرم شده بود :icon_mad:
کار میکنه بابا :icon_cool

Reza4223
1 May 2008, 01:29 PM
کی گفته 932 استارترش با تندر کار نمیکنه؟ :icon_bigg
زمستونی صبح ها هر روز از خونه استارت میزدم تا برس به ماشین حسابی گرم شده بود :icon_mad:
کار میکنه بابا :icon_cool

ولي مگه ال 90 داراي سيستم ضد سرقت نيست كه حتما بايد سوئيچ سر جاش باشه.:icon_ques

fazarayan
1 May 2008, 01:37 PM
ولي مگه ال 90 داراي سيستم ضد سرقت نيست كه حتما بايد سوئيچ سر جاش باشه.:icon_ques

چرا خوب سوئیچ روش میمونه دیگه:icon_razz
(فقط توی پارکینگ خونه این کار رو میکنم):icon_arro:icon_arro:icon_arro

mehdizadeh04
1 May 2008, 02:34 PM
با سلام من ماجیکار 938 نصب کردم خیلی هم راضیم

با سلام
منم با این مدل موافقم
چون هم خودم دارم هم هرچی لوگان دیدم همین مدل رو بستن
فقط 938

CaptainReza
1 May 2008, 09:02 PM
سلام
یعنی این دزدگیرا نیازی به دستکاری سیستم برق ماشین نداره؟
سیستم برق از گارانتی خارج نمیشه؟

fazarayan
1 May 2008, 09:07 PM
سلام
یعنی این دزدگیرا نیازی به دستکاری سیستم برق ماشین نداره؟
سیستم برق از گارانتی خارج نمیشه؟

بستیم نشد ببند نمیشه!:icon_arro

mohammad1983
1 May 2008, 09:10 PM
من براي خودم 935 و براي پدرم تله ماتيكس FC2 بستم.از كاركرد هر 2 راضي هستم.
اما تله ماتيكس خروجي هاي بيشتري براي مثال براي صندوق پران و پاور ويندوز و ... داره.

iriboy
1 May 2008, 10:15 PM
ماجیکار935 و938 هم این دو خروجی aux برای پاور ویندو سانروف و اپشنهای دیگه استفاده میشه و دارای صندوق پران هم هست. راستی تا حالا کسی تونسته صندوق پران روی لوگان استفاده کنه چون ضامن قفل صندوق تا کلید توی قفل نباشه از چاش حرکت نمیکنه؟

dariushiraz
1 May 2008, 11:28 PM
وقتی که یک دزد حرفه ای بخواهد ماشین بدزدد هیچ دزدگیری ؟ به درد نمی خورد .

mehdizadeh04
2 May 2008, 12:05 AM
ماجیکار935 و938 هم این دو خروجی aux برای پاور ویندو سانروف و اپشنهای دیگه استفاده میشه و دارای صندوق پران هم هست. راستی تا حالا کسی تونسته صندوق پران روی لوگان استفاده کنه چون ضامن قفل صندوق تا کلید توی قفل نباشه از چاش حرکت نمیکنه؟

مخواستم بگم من بستم
اگه خواستی واسم پی ام بده تا آدرس بدم بیای ببینی

mehdizadeh04
2 May 2008, 12:20 AM
بستیم نشد ببند نمیشه!:icon_arro

با سلام

بستیم نشد ببند نمیشه!!!!!

mohammad1983
2 May 2008, 07:23 AM
من هم رو دزد گير صندوق پران رو دارم هم كليد داخل اتاق گذاشتم برقي بشه

nimarad
2 May 2008, 09:56 AM
ممنون می شم شماره این نصاب که گفتید برام mail کنید
nimahaziran@yahoo.co.uk

azma
3 May 2008, 02:31 PM
ممنون می شم شماره این نصاب که گفتید برام mail کنید
nimahaziran@yahoo.co.uk
چشم ،ضمنا بواسطه يكي از دوستان مطلع شدم كه ايشان هم نصاب و هم نماينده شركت ماجيكار است و گارانتي معتبر ارائه مي كنند .:icon_cool

k4m1600
3 May 2008, 02:57 PM
با سلام
لازم به ذکر است که مطابق دستورالعمل گارانتی تمامی تعمیرات غیر استاندارد و خارج از مجموعه نمایندگی های مجاز،باعث از بین رفتن شرایط گارانتی در مورد قطعه مورد نظر خواهد شد همچنین نصب دزدگیر بروی خودرو ایموبلایزر دار مورد تایید شرکث خودرو ساز نمی باشد.
با تشکر
RENAULT COTECH

iriboy
4 May 2008, 12:23 AM
از دوستانی که برای تندر صندوق پران نصب کردن خواهش میکنم عکسی از محل نصب پمپ صندوق پران توی تاپیک قرار بدن تا ما هم که در شهرستان هستیم الگوئی برای نصب داشته باشیم ایا برای نصب نیاز به دستکاری قفل هم هست که بدون کلید هم ضامن پشتش ازاد بشه ؟ ار همه دوستان ممنون

fazarayan
4 May 2008, 07:09 AM
از دوستانی که برای تندر صندوق پران نصب کردن خواهش میکنم عکسی از محل نصب پمپ صندوق پران توی تاپیک قرار بدن تا ما هم که در شهرستان هستیم الگوئی برای نصب داشته باشیم ایا برای نصب نیاز به دستکاری قفل هم هست که بدون کلید هم ضامن پشتش ازاد بشه ؟ ار همه دوستان ممنون

دوست عزیز برای نصب صندوق پران و همچنین سنسور دنده عقب آدرس زیر رو ببین :icon_mad:
http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=496764&postcount=2418

azma
4 May 2008, 09:08 AM
1- گارانتي دزدگير مورد نظر بود .
2-به ايموبولايزر كاري ندارد مگر اينكه نوع استارتر دار را نصب كنيد كه بايد آن را از مدار خارج كنيد
3-كلا قبول دارم كه شركت هاي خودرو ساز براي در رفتن از مسئوليت گارانتي بهانه هاي زيادي مي آورند .
مثلا در مورد سمند باك آن عيب پيدا كرد و گارانتي داشت و گفتند باك نداريم مجبور شدم از بازار آزاد بخرم .اين هم گارانتي :icon_cry:

iriboy
11 May 2008, 12:47 AM
سلام دوستان من خودم میخوام صندوق پران را نصب کنم خواهش میکنم هرکس پمپ صندوق را نصب کرده عکسهای دقیقتری بگیره توسایت بذاره تو فرومهائی که معرفی کردید عکسها زیاد دقیق نبود ممنون میشم تا ما هم که شهرستان هستیم بتونیم صندوقپران را نصب کنیم

Orion
13 May 2008, 09:16 AM
ديروز واسه ماشين پدرم زنگ زديم ايمن خودرو آسيا و بالاخره مجيكار 938 روش نصب كرديم. فقط يه چيزي! اينا از سوكت فابريك استفاده نكردند و از سيم كشي ماشين استفاده كردند. آيا اين كار گارانتي رو باطل نميكنه؟! بعد هم گفتند امكان نصب صندوق پران وجود نداره.

iriboy
13 May 2008, 10:07 AM
ديروز واسه ماشين پدرم زنگ زديم ايمن خودرو آسيا و بالاخره مجيكار 938 روش نصب كرديم. فقط يه چيزي! اينا از سوكت فابريك استفاده نكردند و از سيم كشي ماشين استفاده كردند. آيا اين كار گارانتي رو باطل نميكنه؟! بعد هم گفتند امكان نصب صندوق پران وجود نداره.
نگران نباش تا انجا که من تحقیق اگه دزدگیر باعث خرابی سیستم برقی ماشین نشه گارانتی را باطل نمیکنه ک معمولا اگه کار نصاب خوب باشه این اتفاق نمی افته سوارش شو حال کن

mohammad1983
13 May 2008, 11:28 AM
دوست عزيز من و شايد تعداد زيادي از دوستان صندوق پران نصب كرديم كه هم با دزدگير كار ميكنه هم داخل اتاق شاسي داره.
اما چون نصبش رو در صندوق سخته و آدم كار بلد ميخواهد.در ضمن ميببينن به پولش نمي ارزه خودشونو خسته كنن.

tondar joon2
13 May 2008, 06:08 PM
دوست عزيز من و شايد تعداد زيادي از دوستان صندوق پران نصب كرديم كه هم با دزدگير كار ميكنه هم داخل اتاق شاسي داره.
اما چون نصبش رو در صندوق سخته و آدم كار بلد ميخواهد.در ضمن ميببينن به پولش نمي ارزه خودشونو خسته كنن.

ببخشید میشه ادرس محل خرید و نصب صندوق پران را بدید

mehdizadeh04
18 May 2008, 11:49 PM
ببخشید میشه ادرس محل خرید و نصب صندوق پران را بدید

ا سلام خدمت دوستان عزيز
من براي دزدگير خودم صندوق پران بستم.براي چند تا از دوستان هم بستم.اگه ميخواي براي شما هم نصب ميکنم.اگه ميخواي ببيني واسه خودم چه جوري بستم اين عکسه.در ضمن اگه بخواي ميتوني خودت هم ببندي که اگه راهنمايي بخواي همه دوستان متخصص که پست هاي زيادي هم دادن راهنماييت ميکنن
http://tinypic.com/view.php?pic=2lks38x&s=3
با تشکر
شاد و سربلند باشيد

n.masoudi
30 May 2008, 12:24 PM
با سلام من e2lpگرفتم میخوام دزدگیر ببندم تصویری نمیخوام اما میخوام صندوق پرون داشته باشه راهنمای
بفرمایید لطفا

hs_sol
1 June 2008, 12:19 PM
با سلام من e2lpگرفتم میخوام دزدگیر ببندم تصویری نمیخوام اما میخوام صندوق پرون داشته باشه راهنمای
بفرمایید لطفا

آقا بلاخره راهنمائيمون كنيد كجا مي تونم بدون نصب دزدگير، صندوق پران رو نصب كنم؟ مرسي

Navid_Aref
1 June 2008, 10:05 PM
بفرمایید لطفا

آقا بلاخره راهنمائيمون كنيد كجا مي تونم بدون نصب دزدگير، صندوق پران رو نصب كنم؟ مرسي

لوازم جانبي (http://www.tondar90.net/forum/forumdisplay.php?f=10) برای تندر 90

http://tondar90.blogfa.com/comments/?blogid=tondar90&postid=323&timezone=12642&p=2

tondar joon2
4 June 2008, 03:38 PM

فکر کنم مرکز اپشن ایران خودرو (mem-khodro) داشته باشه چند وقت پیش زنگ زدم قیمت گفت 9500 تومان :icon_cool

Fariborz560
7 June 2008, 12:08 AM
سلام واسه مد E2 LP که ریموت با قفل مرکزی داره دزدگیری وجود داره که از همون ریموت خود ماشین استفاده کنه؟

Raminium2001
7 June 2008, 10:23 AM
برای هیچ دزدگیری نمیشه از ریموت خود ماشین استفاده کرد چون هر کمپانی کدهای امنیتی خودش رو داره که ریموت رو از اون طریق به دستگاه اصلی میشناسونند. مگر اینکه سفارش خود کارخانه باشه و در یک کار مشترک کدها روی ریموت سوییچ قرار گیرد که البته این کار رو هم سازندگان معتبر دزدگیر انجام نمی دهند.

mohsen3
14 July 2008, 10:50 PM
سلام

در مورد سنسور دنده عقب چند سوال دارم:

۱- آیا برای نصب سنسور باید سپر عقب باز شود؟

۲- آیا سیستم سنسور از دزدگیر کاملا جداست؟

۳- حدود قیمت سیستم سنسور عقب چقدر است؟

۴- آیا برای نصب سیمهای این سیستم، تغییر قابل توجه در سیم کشی خودرو ایجاد می شود؟

با تشکر

arman 321
15 July 2008, 09:15 AM
سلام

۴- آیا برای نصب سیمهای این سیستم، تغییر قابل توجه در سیم کشی خودرو ایجاد می شود؟

با تشکر

1-خيز
2-بله جداست
3-قيمتهاي متفاوت هستند.از 40 هزار تا 200 هزار.
4-خير. فقط براي فعال شدن از سيم لامپ دنده عقب استفاده ميشود

mohammad1983
15 July 2008, 03:11 PM
سلام

با تشکر
اين پست (http://www.phalls.com/showpost.php?p=496764&postcount=2418) رو ببين فكر ميكنم كمكت بكنه.حدود قيمت اين سنسور الان 75 هزار تومان هست.

3284
17 July 2008, 07:56 PM
آقا این 938 چنده ؟

mohammad1983
17 July 2008, 08:38 PM
آقا این 938 چنده ؟
با نصب و يك چشمي مجيكار اشانتيون روش در مياد 190 تومان.
ولي براي لوگان اصلا نياز نيست 938 بسته بشه.همون 935 با قيمت 175 تومان عالي هست.(پول اضافي دادن هست)

pooyan.tt
18 July 2008, 12:18 PM
ماجیکار 935 و 938 تصویری هستند؟
الان قیمتشون چنده؟
برای نصب کجای ماشین باز می شه، و چه سیم کشی‏هایی می‏کنن؟
نماینده رسمی داره؟
در مورد گارانتی چی، باطل نمی‏کنه؟

mohammad1983
18 July 2008, 01:17 PM
ماجیکار 935 و 938 تصویری هستند؟
الان قیمتشون چنده؟
برای نصب کجای ماشین باز می شه، و چه سیم کشی‏هایی می‏کنن؟
نماینده رسمی داره؟
در مورد گارانتی چی، باطل نمی‏کنه؟
بله تصويري هستند.
قيمت رو در پست قبليم گفتم:icon_ques
بله خيلي از دزدگير فروش ها نمايندگي مجيكار رو دارند البته بايد برگه نمايندگي رو بگيد بهتون نشون بدهند.
اگر درست بسته بشه مثل مال من و مشكل نداشته باشه چرا گارانتي رو باطل كنه.

pooyan.tt
18 July 2008, 08:39 PM
می‏خوام ببینم اگه فردا روزی یه مشکل برقی پیش اومد و گفتن مربوط به نصب دزدگیر و در نتیجه تداخل با سیستم کامپیوتری ماشین هست، چه طور می تونم ثابت کنم که دزدگیر درست بسته شده و علت چیز دیگری است؟ نمایندگی رو که می شناسد، منتظرن یه بهونه بیارن تا شما رو از سر خودشون وا بکنن
قبلا پاور ویندو و صندوق پران نصب کردم، امکان اضافه کردنشون به دزدگیر هست؟
دزدگیر ماجیکاری که تصویری نباشه و با لوگان هم مچ باشه، چه مدلیه و چنده؟
راستی، نگفتید برای نصب کجای ماشین باز می شه، و چه سیم کشی‏هایی می‏کنن؟
ماجیکار در ایران گارانتی رسمی هم داره، اگه داره چه شرکتیه؟
ماجیکار کره‏ای؟
چینی که نداره؟

ممنون

arman 321
18 July 2008, 09:07 PM
مجيكار كره اي
گارانتي رسمي 3 ساله توسط شركت ايمن خودرو اسيا دارد

mohammad1983
18 July 2008, 10:14 PM
می‏خوام ببینم اگه فردا روزی یه مشکل برقی پیش اومد و گفتن مربوط به نصب دزدگیر و در نتیجه تداخل با سیستم کامپیوتری ماشین هست، چه طور می تونم ثابت کنم که دزدگیر درست بسته شده و علت چیز دیگری است؟ نمایندگی رو که می شناسد، منتظرن یه بهونه بیارن تا شما رو از سر خودشون وا بکنن
قبلا پاور ویندو و صندوق پران نصب کردم، امکان اضافه کردنشون به دزدگیر هست؟
دزدگیر ماجیکاری که تصویری نباشه و با لوگان هم مچ باشه، چه مدلیه و چنده؟
راستی، نگفتید برای نصب کجای ماشین باز می شه، و چه سیم کشی‏هایی می‏کنن؟
ماجیکار در ایران گارانتی رسمی هم داره، اگه داره چه شرکتیه؟
ماجیکار کره‏ای؟
چینی که نداره؟

ممنون
ببين تو اين مملكت هيچ چيز سر جاي خوش نيست.شكي نيست كه اگر مثلا برف پاك كن ماشين خراب شه ممكن هست بگن ايراد از دزدگير هست اما همه چيز راه خودش رو داره.
بله تمام اون هارو ميتوني به دزدگير وصل كني.
مجيكار كره اي هست.گارانتيش هم همون ايمن خودرو آسيا (http://www.magicar.ir/) هست.
مدل هاي چيني هم ديدم به اسم مجيك كار.در حالي كه اصلي مجيكار هست.
اين نصاب بنده اصلا كاري با ECU نداره و همه سيم كشي ها به صورت مطمئن انجام ميگيرد.براي نصب هم مشخصه در قسمت بالاي پدال ها كار ميكنند.

pooyan.tt
21 July 2008, 12:06 AM
می خوام دزدگیر ماجیکار ببندم، تو سایت لیست یه سری نمایندگی ایساکو هست که این کار رو می کنن، نظرتون در مورد این نمایندگی ها چیه؟

خود شرکت ایمن خودرو آسیا هم دزدگیر رو می بنده؟

اصلا کجا ببندم بهتره، کی رو تندر خوب می بنده؟

فرق بین 935 و 938 چیه؟

932 چنده؟

یه سوال دیگه، واسه بستن دزدگیر درب ها رو هم باز می کنن؟

ممنون

mehdizadeh04
21 July 2008, 12:44 AM
می خوام دزدگیر ماجیکار ببندم، تو سایت لیست یه سری نمایندگی ایساکو هست که این کار رو می کنن، نظرتون در مورد این نمایندگی ها چیه؟

خود شرکت ایمن خودرو آسیا هم دزدگیر رو می بنده؟

اصلا کجا ببندم بهتره، کی رو تندر خوب می بنده؟

فرق بین 935 و 938 چیه؟

932 چنده؟

یه سوال دیگه، واسه بستن دزدگیر درب ها رو هم باز می کنن؟

ممنون

من زنگ زدم از خود ایمن خودرو اومدن خونه بستن
خیلی تمیز میبندن
در ها با نمیشه واسه دزدگیر
938 ببند واسه چراغ تاخیری سقفت
نمایندکی رو ول کن آقا
فقط پول جا و اسمشمونو میگیرن نامردا
938 با نصب و چشمی چیتا با نصب در خوته در میاد 200
خیلی عالی کار میکنه
اگه خواستی بیا ماشین من رو ببین
با تشکر

pooyan.tt
21 July 2008, 01:02 AM
اگه 935 وصل کنم چراغ تاخیری کار نمی کنه؟

در مورد چشمی و چیتا توضیح می دید؟

بدون اونها چند می شه؟

راستی 332 چطوره؟

ممنون

mehdizadeh04
21 July 2008, 01:51 AM
اگه 935 وصل کنم چراغ تاخیری کار نمی کنه؟

در مورد چشمی و چیتا توضیح می دید؟

بدون اونها چند می شه؟

راستی 332 چطوره؟

ممنون

با سلام
آقا اگه میتونی یه سر به این لینک ها بنداز
مخصوصا به قسمت کارای های 938:
http://www.phalls.com/showpost.php?p=450910&postcount=123
http://www.phalls.com/showpost.php?p=448834&postcount=121
http://www.phalls.com/showpost.php?p=461759&postcount=138
http://www.phalls.com/showpost.php?p=453333&postcount=133
راستی توی چشمی هایی که تو ماشین میذارن چیتا از همه بهترین و کاراایش عالیه
به نظر من 332 اصلا خوب نیست
با تشکر

mohammad1983
21 July 2008, 06:28 AM
من 935 كه بستم هيچ مشكلي با چراغ نداره.چون از كليد در ها گرفته شده.938 پول اضافي هست.

pooyan.tt
21 July 2008, 09:19 PM
من 935 كه بستم هيچ مشكلي با چراغ نداره.چون از كليد در ها گرفته شده.938 پول اضافي هست.

البته من امروز زنگ زدم به ایمن خودرو آسیا گفت که 938 الان 175 و فرقش با 935 فقط 5 تومنه.

mehdizadeh04
22 July 2008, 12:33 AM
البته من امروز زنگ زدم به ایمن خودرو آسیا گفت که 938 الان 175 و فرقش با 935 فقط 5 تومنه.

با سلام
آقا ببخشید اگه قیمت ها رو قدیمی دادم
من این قیمت ها رو نزدیک 6 7 ماه پیش دادم
با تشکر

mohsen3
23 July 2008, 09:23 AM
خیلی تمیز میبندن
نمایندکی رو ول کن آقا
خیلی عالی کار میکنه
با تشکر
با سلام

چند سال قبل که برای پرایدم دزد گیر نصب کردم، نصاب سیمهای زیر داشبورد رو کشید بیرون. اما بعد از نصب نتونست مثل اول سیمها رو در جای خودش قرار بده.

لذا هنوز هم چند روز یکبار سیمها به پایین آویزون میشه و حتی موقع پدال گرفتن، نوک کفش به سیمها گیر می کنه. همین موضوع باعث شد یکبار یکی از سیمها قطع بشه و عملکرد دزدگیر مختل بشه.

آیا تندر 90 شما این مشکل رو نداره؟ آیا در زمان نصب حضور داشتید؟ سیمهای زیادی از زیر داشبورد بیرون کشیده میشه؟ بعد از نصب تونست سیمها رو سر جای خودش قرار بده؟

آیا فقط با سیمهای زیر داشبورد کار داره یا قسمتهای دیگر رو هم باید دستکاری کنه؟

با تشکر

mehdizadeh04
23 July 2008, 12:26 PM
با سلام

چند سال قبل که برای پرایدم دزد گیر نصب کردم، نصاب سیمهای زیر داشبورد رو کشید بیرون. اما بعد از نصب نتونست مثل اول سیمها رو در جای خودش قرار بده.

لذا هنوز هم چند روز یکبار سیمها به پایین آویزون میشه و حتی موقع پدال گرفتن، نوک کفش به سیمها گیر می کنه. همین موضوع باعث شد یکبار یکی از سیمها قطع بشه و عملکرد دزدگیر مختل بشه.

آیا تندر 90 شما این مشکل رو نداره؟ آیا در زمان نصب حضور داشتید؟ سیمهای زیادی از زیر داشبورد بیرون کشیده میشه؟ بعد از نصب تونست سیمها رو سر جای خودش قرار بده؟

آیا فقط با سیمهای زیر داشبورد کار داره یا قسمتهای دیگر رو هم باید دستکاری کنه؟

با تشکر

نصاب برای من اومد تو حیاط خونه کاراشو انجام داد
و من در زمان نصب از اول تا آخر بالا سرش ایستادم
این نصاب که از شرکت ایمن خودرو نمایندگی مجیکار اومد حتی یک سیم هم نکشید بیرون
من حتی سر نصاب رو هم نمیدیدم
چون سرشو برده بود زیر داشبورد و همه رو همونجا بدون اینکه من یه نصفه سیم ببینم دزدگیر رو نصب کرد
با سیم های جاهای دیگر کاری نداره
ولی کاور ستون سمت راننده رو در آورد تا سیم های چشمی و آنتن دزدگیر رو از اونجا رد کنه
آخه آنها رو بالای آینه وسط نصب کرده
و یک سیم هم برای صندوق عقب برد و یک سیم دیگر هم برای آژیر
با تشکر

tondar joon2
1 August 2008, 03:19 PM
آقا این لینک دانلود بروشور دزدگیر ماجیکار که خودم اسکنش کردم وبعد آپلودش کردم امیدوارم به دردتون بوخوره :icon_evil

http://rapidshare.com/files/134036708/magicar.pdf.html

mehdizadeh04
1 August 2008, 05:26 PM
آقا این لینک دانلود بروشور دزدگیر ماجیکار که خودم اسکنش کردم وبعد آپلودش کردم امیدوارم به دردتون بوخوره :icon_evil

http://rapidshare.com/files/134036708/magicar.pdf.html

پیش از اینکه این تاپیک بوجود بیاد من دفتر چه راهنمای مجیکار (همه مدل ها) رو گذاشتم در تاپیک مجیکار
با تشکر

hosseinabd
1 August 2008, 07:37 PM
اگر میشه این لینک تاپیک ماجیکار رو بزارید.

mehdizadeh04
2 August 2008, 12:54 AM
اگر میشه این لینک تاپیک ماجیکار رو بزارید.

با سلام
اینم لینک مجیکار
http://www.phalls.com/showthread.php?t=20992
با تشکر

baghbanzadeh
12 August 2008, 03:00 PM
با سلام
ایا با توجه به وجود سیستم ایموبلایزر نصب دزدگیر روی خودرو ضروری است؟
با تشکر

mohammad1983
12 August 2008, 08:12 PM
با سلام
ایا با توجه به وجود سیستم ایموبلایزر نصب دزدگیر روی خودرو ضروری است؟
با تشکر
سلام
ايموبيلايزر تا حدي جلوي دزديده شدن ماشين رو ميگيره.
اگر دزدگير نباشه آقا دزده تا بتونه از رو ماشينت چيز ميز باز ميكنه و خدا حافظ.
براي مثال ضبط رو من امتحان كردم 15 ثانيه كلا نياز هست كه ببرنش.

pooyan.tt
16 August 2008, 09:16 PM
من امروز رفتم مدل 938F رو بستم
طرف خیلی خوب کار کرد
صندوق پران و پاور ویندو که از قبل داشتم، بدون مشکل با این دزدگیر کار می کنن
البته قیمت دزدگیرهای ماجیکا 20 تومن رفته بالا، دلیلش هم اینه که با بیمه آسیا قرارداد بستن و ماشین رو به مدت یک سال برای سرقت بیمه کردن و در صورت سرقت تا 13 میلیون بسته به قیمت ماشین خسارت پرداخت می کنن

mehdizadeh04
16 August 2008, 11:16 PM
من امروز رفتم مدل 938F رو بستم
طرف خیلی خوب کار کرد
صندوق پران و پاور ویندو که از قبل داشتم، بدون مشکل با این دزدگیر کار می کنن
البته قیمت دزدگیرهای ماجیکا 20 تومن رفته بالا، دلیلش هم اینه که با بیمه آسیا قرارداد بستن و ماشین رو به مدت یک سال برای سرقت بیمه کردن و در صورت سرقت تا 13 میلیون بسته به قیمت ماشین خسارت پرداخت می کنن

خیلی خوب کاری کردی 938 بستی
دادی خود نمایندگیش بست؟
آقا یک سوال
پاور ویندوز رو کجا دادی واسه لوگان بستن؟
سیم کشی رو قطع نکرد؟
آنتی پانچ هم داره اگه چیزی بینش بمونه بره پایین دوباره بیاد بالا؟
چند تمام شد واست؟

pooyan.tt
19 August 2008, 01:37 AM
آره رفتم شرکت و با نصابش رفتیم یه کوچه بالاتر تو کوچه بستیم، البته گفت که اگه بخوای یه محل هم می ریم
پاور ویندو رو تو شهرستان بستم، واسه دو شیشه جلو شد 17 تومان
سیم کشی رو فکر نکنم چون از پشت جعبه فرمون گرفت
آنتی پانچ رو بذار چک کنم
البته از این نصابه که سوال کردم گفت پاور ویندو هم می بنده، دو تایی جلو 20 و چهارتایی 40 تومان
خواستی شمارش رو بهت بدم

arman 321
19 August 2008, 10:37 AM
سلام
دوستان من چند وقتي هست كه دزدگير 938 مجيكار بستم.
اولا صندوق پران نميخواستم
ولي الان دوست دارم صندوق پران هم نصب كنم.
به نصابي كه دزدگيرو نصب كرده بود گفتم اون گفت نميشه/
من بهش گفتم دوستان زيادي اين كارو كردن/
اونم گفت من نميتونم.
حالا سوال من:
1-ميشه طوري صندوق پران نصب كرد كه هم با دزدگير و هم يه دكمه داخل اطاق بگذاراره كه در صورتيكه سوييچ باز باشد عمل كند ودر مواقع نبودن سوييچ باز نشود؟
2-دوستان جايي اشنا داريد كه صندوق پران نصب كنند؟
3-هزينه نصب بطوريكه هم با دزدگير وهم بدون دزدگير عمل كند چند است؟

ميبخشيد كه طولانيشد.

mohammad1983
19 August 2008, 09:46 PM
سلام
دوستان من چند وقتي هست كه دزدگير 938 مجيكار بستم.
اولا صندوق پران نميخواستم
ولي الان دوست دارم صندوق پران هم نصب كنم.
به نصابي كه دزدگيرو نصب كرده بود گفتم اون گفت نميشه/
من بهش گفتم دوستان زيادي اين كارو كردن/
اونم گفت من نميتونم.
حالا سوال من:
1-ميشه طوري صندوق پران نصب كرد كه هم با دزدگير و هم يه دكمه داخل اطاق بگذاراره كه در صورتيكه سوييچ باز باشد عمل كند ودر مواقع نبودن سوييچ باز نشود؟
2-دوستان جايي اشنا داريد كه صندوق پران نصب كنند؟
3-هزينه نصب بطوريكه هم با دزدگير وهم بدون دزدگير عمل كند چند است؟

ميبخشيد كه طولانيشد.
دوست عزيز نصب صندوق پران براي نصاب ها سخت است و چون خيلي بهشون فشار مياد قبول نميكنند.
كار نشد نداره هم ميتوني رو دزدگير بذاري هم كليد جدا در داخل اطاق
هزينه نصب با پمپ 20 هزار تومان.

hashemibakhshi
20 August 2008, 08:03 AM
سلام من هنوز دزدگير نبستم. مي خواستم ببينم تله ماتيكس ببندم يا ماجيكار؟ نمايندگي ايران خودرو تله ماتيكس پيشنهاد داد.

mohammad1983
20 August 2008, 09:07 AM
سلام من هنوز دزدگير نبستم. مي خواستم ببينم تله ماتيكس ببندم يا ماجيكار؟ نمايندگي ايران خودرو تله ماتيكس پيشنهاد داد.
ما هم تله ماتيكس هم مجيكار داريم هر دو عالي هستند.كاراي هر دو هم يكي هست.البته من FC2 رو بستم.اگر ظاهر ريموت برات زياد مهم نيست و نميخواهي پول زياد بدي قطعا تله ماتيكس بند.

hashemibakhshi
20 August 2008, 02:42 PM
منظور از پاور ويند چيه؟ قيمت fc2چنده؟

mohammad1983
20 August 2008, 10:47 PM
منظور از پاور ويند چيه؟ قيمت fc2چنده؟
پاور ويندوز قطعه اي هست كه با نصب اون وقتي در هاي ماشين رو با دزدگير يا قفل مركزي قفل ميكنيد شيشه هاي در ها رو بالا ميبره.و احيانا شيشه اي پايين نميمونه.
فكر كنم 150 تومان باشه.

pooyan.tt
21 August 2008, 03:00 AM
پاور ویندو خودم رو چک کردم آنتی پانچینگ نداشت

قیمت پاور ویندو هم حدودا دو تایی جلو 20 و چهارتایی 37 تومان

من خودم تو شهرستان دو تایی رو بستم 16 و چهار تایی هم می گفت 25

mehdizadeh04
25 August 2008, 09:47 AM
ما هم تله ماتيكس هم مجيكار داريم هر دو عالي هستند.كاراي هر دو هم يكي هست.البته من FC2 رو بستم.اگر ظاهر ريموت برات زياد مهم نيست و نميخواهي پول زياد بدي قطعا تله ماتيكس بند.

سلام خدمت شما عزیزان
به نظر من ظاهر ریموت های تله ماتیکس خیلی جالب نیست.938 مجیکار هم قیمت خوبی داره هم ظاهر ریموت قشنگ ترو جذاب تر و مشتری پسند تری داره.
938 بدون نصب قیمتش 168 تومان میباشد که به نظر من به صرفه تره
امیدوارم محمد جان و سایر عزیزان بنده را به خاطر جسارت و گستاخی ببخشن
با تشکر

ac800fr
3 September 2008, 01:25 PM
با سلام به همه دوستان
با نمايندگي MAGICAR در اصفهان تماس گرفتم تا ببينم دزدگير 938 را روي ماشين نصب مي كنند. به من گفتند كه دزدگير را بدون سوكت فابريك نصب مي كنند (من هم دوست ندارم دزدگير را بدون سوكت فابريك نصب كنم)
چون سوكت فابريك تندر هنوز تو بازار نيومده
مي خواستم ببينم كسي از دوستان دزدگير با سوكت فابريك روي تندر نصب كرده يا نه؟؟
اصلا" نصب دزدگير براي تندر با وجود سيستم ايموبلايزر ضروري هست يا نه؟؟
نظرتون در رابطه با ايمني تندر در برابر سرقت ، بدون نصب دزدگير چيست؟؟

mehdizadeh04
3 September 2008, 04:10 PM
با سلام به همه دوستان
با نمايندگي MAGICAR در اصفهان تماس گرفتم تا ببينم دزدگير 938 را روي ماشين نصب مي كنند. به من گفتند كه دزدگير را بدون سوكت فابريك نصب مي كنند (من هم دوست ندارم دزدگير را بدون سوكت فابريك نصب كنم)
چون سوكت فابريك تندر هنوز تو بازار نيومده
مي خواستم ببينم كسي از دوستان دزدگير با سوكت فابريك روي تندر نصب كرده يا نه؟؟
اصلا" نصب دزدگير براي تندر با وجود سيستم ايموبلايزر ضروري هست يا نه؟؟
نظرتون در رابطه با ايمني تندر در برابر سرقت ، بدون نصب دزدگير چيست؟؟

با سلام خدمت شما عزیزان
خیر.اصلا سوکت فابریک برای لوگان در بازار وجود نداره و هر کسی هم که نصب کرده از جمله خود بنده هم بدون سوکت نصب کرده ایم.ببینید عزیزان.این سیستم فقط و فقط از دزدیده شدن ماشین جلو گیری میکنه.ولی این سوال هست که آیا این سیستم از ضبط و از زاپاس و بقیه وسایل داخل خودرو محافظت میکنه؟به نظر شما دزد اگر بخواهد از ماشینی دزدی کند که دزدگیر داره راحت تر کارشو انجام میده و دزدیشو میکنه یا خودرویی که دزدگیر نداره؟
اگر زاپاس یا ضبط شما رو بدزدند آیا شرکت های خودرو ساز خسارت وارده رو میده؟
اگر شما خودرویتان رو به نمایندگی اصلی مجیکار بدی تا واست دزدگیر ببندن بیمه داره 1 سال بیمه مینه ماشین رو.اگر میخواهید دزدگیر ببندید فقط به نمایندگی اصلی مراجعه کنید و سیم کشی ماشینتون رو از هرگونه آسیب مصون دارید
با تشکر

ahmad123
6 September 2008, 11:35 PM
آقا امروز رفته بودم نمایندگی ماجیکار طرف اصرار می کرد که 938 با تندر سازگار نیست چون چراغ سقفی تاخیری داره و اگه در ماشین باز باشه بخواهی قفل کنی نشون نمیده و فکر می کنی قفل شده اما در حقیقت قفل نشده و باید سی ثانیه صبر کنی و بعد قفل کنی و از این حرف ها.
البته حرف هاشو قاطی می کرد شاید هم منظورش چیز دیگه ای بود.

به هر حال اصرار می کرد که حتما باید 935 نصب کرد و اونهایی که 938 نصب می کنند چون نمی شناسند تندر رو این کار رو می کنند.

نظر دوستان چیه اونهایی که 938 بستند لطفا بفرمایند مشکلی پیش آمده یا نه؟

mehdizadeh04
6 September 2008, 11:41 PM
آقا امروز رفته بودم نمایندگی ماجیکار طرف اصرار می کرد که 938 با تندر سازگار نیست چون چراغ سقفی تاخیری داره و اگه در ماشین باز باشه بخواهی قفل کنی نشون نمیده و فکر می کنی قفل شده اما در حقیقت قفل نشده و باید سی ثانیه صبر کنی و بعد قفل کنی و از این حرف ها.

به هر حال اصرار می کرد که حتما باید 935 نصب کرد و اونهایی که 938 نصب می کنند چون نمی شناسند تندر رو این کار رو می کنند.

آقا شما برو نمایندگی اصلی واقع در http://www.magicar.ir/contact.html و بده اونجا واست ببمدن.اگر هم اونجا نبستن آقای جم نژاد رو پیدا کن بهش بگو یکی از کسانی که برای ال 90 بنده خدا دزدگیر بستی معرفیم کرده.میخوام واسم دزدگیر ببندی.اگر هم خواستی شمارشو میدم که از اول باهاش هماهنگ کنی کنی که سرگردون هم نشی.حرف هیچ کدوم از این نصاب ها رو هم گوش نکن.مزیت 938 به 935 اینه که چراغ تاخیری داره و برای ال 90 عالیه و هیچ ایرادی هم توی این 1 ساله برای من پیش نیومده و وقتی هم چراغ سقفی روشنه میتونی دزدگیر رو فعال کنی.
با تشکر

mohammad1983
7 September 2008, 12:53 AM

سلام
من 935 دارم و هيچ مشكلي هم با چراغ تاخيري ندارم.هر دو مدل 935 و 938 رو به راحتي رو لوگان ميشه نصب كرد.ولي 30 تومان اضافه تر دادن براي 938 فكر نميكنم زياد به صرفه باشه.
938 به درد ماشين هايي هاي مثل كرولا ميخوره كه تايم چراغ سقفشون خيلي بيشتر از لوگان هست.

pooyan.tt
7 September 2008, 01:24 PM
من که ماهه پیش نصب کردم تفاوت 935 با 938 فقط 5 تومان بود

amingzj
7 September 2008, 05:19 PM
من یه سوالی از دوستان داشتم و اون اینکه ایا میشه بدون نصب دزدگیر روی ماشین پاور ویندو نصب کرد؟
حدودا خرجش چقدره؟
همه جا انجام میدن؟

mehdizadeh04
7 September 2008, 06:55 PM
من یه سوالی از دوستان داشتم و اون اینکه ایا میشه بدون نصب دزدگیر روی ماشین پاور ویندو نصب کرد؟
حدودا خرجش چقدره؟
همه جا انجام میدن؟

خیر.عملکرد پاور ویندوز اصلا به دزدگیر وابشته نیست و شما هر زمان که قفل مرکزی رو ببندین پاور ویندوز وارد مدار شده و به ترتیب برنامه ریزی شده و یا هر دو شیشه با هم بالا خواهند رفت.
در مورد قیمتش هم شما میتونید شماره نماینده انحصاری استیل میت که در قسمت سنسور قرار دادم قیمت بگیری و از همین مارکرو از همونجا بخری و بدی یه نصاب برات ببنده.
با تشکر

ahmad123
7 September 2008, 07:39 PM
آقا شما برو نمایندگی اصلی واقع در http://www.magicar.ir/contact.html و بده اونجا واست ببمدن.اگر هم اونجا نبستن آقای جم نژاد رو پیدا کن بهش بگو یکی از کسانی که برای ال 90 بنده خدا دزدگیر بستی معرفیم کرده.میخوام واسم دزدگیر ببندی.اگر هم خواستی شمارشو میدم که از اول باهاش هماهنگ کنی کنی که سرگردون هم نشی.حرف هیچ کدوم از این نصاب ها رو هم گوش نکن.مزیت 938 به 935 اینه که چراغ تاخیری داره و برای ال 90 عالیه و هیچ ایرادی هم توی این 1 ساله برای من پیش نیومده و وقتی هم چراغ سقفی روشنه میتونی دزدگیر رو فعال کنی.
با تشکر

ممنون از لطفت ولی من تهران نیستم البته اگر چاره ای نباشه برای اینکار تهران هم میام چون میترسم خراب کنند.
من قم هستم اگر از دوستان کسی رو میشناسه که خوب به کار نصب دزدگیر بر تندر مهارت داشته باشد لطفا معرفی کند. البته این آقایی که من رفتم پیشش نماینده رسمی ماجیکار بود.

ahmad123
7 September 2008, 07:41 PM
سلام
من 935 دارم و هيچ مشكلي هم با چراغ تاخيري ندارم.هر دو مدل 935 و 938 رو به راحتي رو لوگان ميشه نصب كرد.ولي 30 تومان اضافه تر دادن براي 938 فكر نميكنم زياد به صرفه باشه.
938 به درد ماشين هايي هاي مثل كرولا ميخوره كه تايم چراغ سقفشون خيلي بيشتر از لوگان هست.

تفاوت قیمت 935 با 938 فقط پنج هزار تومان بود.

938 با نصب 175 هزار که در صورت نصب صندوق پران پنج هزار هم به آن اضافه میشود.

پاور ویندو برای چهار پنجره با مارک ماجیکار سی هزار تومان و مارک متفرقه ( به قول فروشنده) 23 هزار تومان.

mehdizadeh04
7 September 2008, 08:45 PM

پاور ویندو برای چهار پنجره با مارک ماجیکار سی هزار تومان و مارک متفرقه ( به قول فروشنده) 23 هزار تومان.

ببین دوست من.از قم تا تهران راهی نیست.در عوضش هم از دزدگیرت راضی هستی هم از نصب درستش هم اینکه ماشینت رو اذیت نمیکنه.به نظر من که زحمتش رو بکش و بیا تهران.چون تقریبا دیگه تمام این اسپرتی ها نماینده مجیکار شدن و تابلو دارن.ولی نمایندگی اصلی برای همه ماشین ها رو بلدن.به طور مثال اون روز که من رفتم یک ماشینی هست که کیلومترش وسطه و تازه وارده بازار شده.اونجا اومده بود براش دزدگیر ببندن.تمام سیم کشی و کاتالوگی که رنگ سیم ها و محل رد شدن سیم ها رو داشتن و از روی اون با مهارت خاصی میبستن.بازم برای پاور ویندوز قبل اینکه بری یک قیمت هم از نماینده انحصاری استیل میت که توی تاپیک سنسور دنده عقب آوردم بگیر ببین اون 4 شیشه رو بهت چند قیمت میده؟؟؟صندوق پران هم فکرکنم ببندن.اگر نه که من میتونم برات ببندم.
با تشکر

mohammad1983
7 September 2008, 08:51 PM

خوبه.5 ماه پيش 25 تومان فقط خود دزدگير ها با هم تفاوت داشتند.

ahmad123
7 September 2008, 10:38 PM
ببین دوست من.از قم تا تهران راهی نیست.در عوضش هم از دزدگیرت راضی هستی هم از نصب درستش هم اینکه ماشینت رو اذیت نمیکنه.به نظر من که زحمتش رو بکش و بیا تهران.چون تقریبا دیگه تمام این اسپرتی ها نماینده مجیکار شدن و تابلو دارن.ولی نمایندگی اصلی برای همه ماشین ها رو بلدن.به طور مثال اون روز که من رفتم یک ماشینی هست که کیلومترش وسطه و تازه وارده بازار شده.اونجا اومده بود براش دزدگیر ببندن.تمام سیم کشی و کاتالوگی که رنگ سیم ها و محل رد شدن سیم ها رو داشتن و از روی اون با مهارت خاصی میبستن.بازم برای پاور ویندوز قبل اینکه بری یک قیمت هم از نماینده انحصاری استیل میت که توی تاپیک سنسور دنده عقب آوردم بگیر ببین اون 4 شیشه رو بهت چند قیمت میده؟؟؟صندوق پران هم فکرکنم ببندن.اگر نه که من میتونم برات ببندم.
با تشکر

فرمایشت صحیحه. پس لطف کن شماره این آقای جم نژاد رو بده و بفرما که اصلا ایشون کی هستند شما خودتون دزدگیرتون رو ایشون بسته؟ ظاهرا خودتون هم بلدین و می تونین صندوق پران نصب کنین.
در ضمن شما قیمت پاور ویندوز رو گرفتین؟ چند بوده؟ فرق استیل میت با ماجیکار چیه؟ کدوم بهتره؟
همچنین این آقایی که معرفی می فرمایید می تونه سنسور هم ببنده؟

mehdizadeh04
7 September 2008, 11:08 PM
فرمایشت صحیحه. پس لطف کن شماره این آقای جم نژاد رو بده و بفرما که اصلا ایشون کی هستند شما خودتون دزدگیرتون رو ایشون بسته؟ ظاهرا خودتون هم بلدین و می تونین صندوق پران نصب کنین.
در ضمن شما قیمت پاور ویندوز رو گرفتین؟ چند بوده؟ فرق استیل میت با ماجیکار چیه؟ کدوم بهتره؟
همچنین این آقایی که معرفی می فرمایید می تونه سنسور هم ببنده؟

شماره رو به صورت پی ام برات میذارم.ایشون یکی از نصاب های برگزیده شرکت مجیکار هستند که اطلاعات فنی خوبی دارن و کارشون رو کامل بلد هستند.ایشون نه فامیل بنده هستند نه آشنا.ولی وقتی کار ایشون رو روی ماشین خودم دیدم حسابی کیف کردم.برای ماشین بنده رو ایشون دزدگیر بستن.بله.اون موقع که هنوز لوگان زیاد دیده نمیشد توی بازار و خیابان ایشون دزدگیر رو که بستن گفتن در رابطه با نصب صندوق پران این ماشین چون اطلاعات ندارن نبستن برای بنده.بعدن خودم از توی سایت های مختلف خارجی نمونه آن را دیدم و برای خودم دست به کار شدم و بستم.در رابطه با پاور ویندوز من خودم نبستم هنوز برای همینم از قیمتش اطلاعی ندارم.ولی بعید میدونم مارک مجیکار پاور ویندوز داشته باشه!به نظر من استیل میت ببند.گارانتی هم داره!!!در خصوص نصب سنسور هم بنده معتقدم که هر کسی حرفه و کار خودش رو بلده!بنابراین برای سنسور با ایشون صحبتی به میون نیارین و نصب سنسور را به نصاب سنسور محول کنید که توی پی ام میگم برای اونم به کی مراجعه کنی تا هم برات تمیز در بیاره هم اینکه ماشینت دچار اختلال نشه.
با تشکر

koalogan
13 September 2008, 08:59 AM
سلام.اقايون تو اصفهان كسي صندوق پران بدون دزدگير نصب كرده؟لطفا ادرس بدين

3284
15 September 2008, 03:27 PM
سلام آقا من زنگ زدم نمایندگی تهرون گفت سوکت 405 (که برا تندر استفاده میشه ) 7500
خود دزدگیر را هم میده 195 تومن (938)
من نمیدونم این پول بیمه اجباری است یا نه 20000 تومن میخوان زورکی برا پول بیمه سرقت بگیرن
تازه بیمه بدنه هم که میکنیم 70 تومن هم اونجا میگیرن
من نمیدونم اینا چه ادمهایی هستن میخوان هم از آخور بخورن هم از توپره

fazarayan
16 September 2008, 09:20 AM
سلام
من برای صندوق عقب پمپ ماشین قبلیمو نصب کردم
همه کارش هم تغریبا خودم کردم خیلی تمیز در اومد
این عکس پمپ
http://img7.uploadhouse.com/fileuploads/2632/2632907f9183e847d28a7620efd665b6ed9da15.jpg
این هم عکس محل نصب که پمپ اصلا معلوم نمیشه و مخفیه و تو ذوق نمیزنه
http://img1.uploadhouse.com/fileuploads/2632/2632921b570056bab695c2733d48891af765ce6.jpg
تنها کاری که خودم نکردم وصل کردن سیم به باکس دزدگیر بود.
ترسیدم بسوزه بردم نصابم برام وصل کرد 1000 تومن گرفت.

ara_kamandar
17 September 2008, 10:27 PM
من یک جفت لای دری 405 خریداری کردم و با کمی تغییرات روی درهای عقب نصب کردم نتیجه عالی بود و قیمت آنها هم 2 3 هزار تومن شد یک کمی هم سیم کشی انجام دادم اما نتیجه عالی بود

حتی اگر درها نصفه بسته شوند باز هم کلید ها عمل میکند

ara_kamandar
18 September 2008, 12:14 AM
من استیل میت بستم + صندوق پران شد 85 استیل میت بردش 1000 متری بود

mehdizadeh04
18 September 2008, 12:20 AM
من استیل میت بستم + صندوق پران شد 85 استیل میت بردش 1000 متری بود

دزدگیر های استیل میت هم بد نیست و جوابگویی خوبی داره.ولی فکر نمیکنم بردش 1 کیلومتر باشه.
صندوق پران رو چند براتون نصب کردن؟
با تشکر

mehdizadeh04
18 September 2008, 12:25 AM
منم برای 405 رو گذاشتم براش
البته کمی از سایز سوراخش کوچکتره که اونم با زدن 2 تا پیچ 2 طرفش محکمش کردم.برای منم فقط کافیه کمی باز شه تا فلاشر های دزدگیر فعال شه و چراغ سقفی روشن شه.من این کلید ها رو 1500 خریدم.به نسبت کلید لادری های خودش زشت تر هست ولی هر کلید فابریکش 20000 تومانه.منم برای 405 رو انداختم
با تشکر

ara_kamandar
18 September 2008, 08:44 PM
دزدگیر های استیل میت هم بد نیست و جوابگویی خوبی داره.ولی فکر نمیکنم بردش 1 کیلومتر باشه.

من تست نکردم اما روی جعبه 1000 متر نوشته بود . و من هم از فاصله 300 متری توی محیط آزاد تست کردم جواب داد
صندوق پران رو چند براتون نصب کردن؟
با تشکر

صندوق پران با دزد گیر و نصب شد 85 من 82 دادم بهش البته بازم خرید کرده بودم ازش

قربان شما

غلامرضامحمدی
18 September 2008, 09:44 PM
شرمندم اگه سئوالم ضایع است میشه توضیح بیشتری راجع به این لای دری بدید یااحیانا عکسش وبذارید متشکر

arash08
18 September 2008, 10:19 PM
سلام

من رفتم صندوق پران نصب کنم , نصابه گفت نصب نکن چون جای موتورش محکم نیست و بعد از چند مدت خراب میشه ؟

من که باور نکردم احتمالا چون یکمی مشکله از نصبش فرار کرده ... دوستانی که نصب کردند چنین مشکلی نداشتند؟

mehdizadeh04
19 September 2008, 12:15 AM
سلام

من رفتم صندوق پران نصب کنم , نصابه گفت نصب نکن چون جای موتورش محکم نیست و بعد از چند مدت خراب میشه ؟

من که باور نکردم احتمالا چون یکمی مشکله از نصبش فرار کرده ... دوستانی که نصب کردند چنین مشکلی نداشتند؟

با سلام
نه آقا این حرفا چیه؟؟؟
میخواسته از زیرش در بره.نه در میره نه پمپ میسوزه آقا.کسایی که پمپ میبندن میگن در صندوق رو آروم ببندین.من پمپ رو خودم بستم.حتی شده محکم ببندم و پمپ از جاش یک سانت هم تکون نخورده!!!!!!!!!
با تشکر

ara_kamandar
19 September 2008, 12:32 AM
[QUOTE=غلامرضامحمدی;572320]شرمندم اگه سئوالم ضایع است میشه توضیح بیشتری راجع به این لای دری بدید یااحیانا عکسش وبذارید متشکر[/QUOTE

سوالت ضایع نیست دوست عزیز
کلید لای دری کلیدی است که روی رکاب تندر نصب شده تا باز بودن در را از چراغ سقفی متوجه شوید
در تندر های تیپ 0 و 1 روی در های عقب نصب نشدده و جای خالی آن با یم در پوش لاستیکی پر شده

کلید فابریک برای تندر هر کدام 20 تومن قیمت دارد که من به خاطر قیمت بالا و عدم وجود در بازار از کلید پژو استفاده کردم و روی درهای عقب نصب کردم

به علت کوچک تر بودن قطر خارهای پشت کلید از پیچ استفاده کردم دوست دیگری نیز این کار را کرده

اگه بازم متوجه نشدی بگو عکس بزارم.

fazarayan
19 September 2008, 04:31 PM
با سلام
نه آقا این حرفا چیه؟؟؟
میخواسته از زیرش در بره.نه در میره نه پمپ میسوزه آقا.کسایی که پمپ میبندن میگن در صندوق رو آروم ببندین.من پمپ رو خودم بستم.حتی شده محکم ببندم و پمپ از جاش یک سانت هم تکون نخورده!!!!!!!!!
با تشکر

کاملا تأیید میشه :icon_cool

r222
19 September 2008, 06:46 PM
با سلام
من روز پنجشنبه 28 شهریور برای نصب دزد گیر به دفتر مرکزی ایمن خودرو زنگ زدم 938 موجود نداشت و گفتن 10 روز دیگه میاد و در ضمن کار شناس شرکت گفت سوکت فابریکی هیچ جای ایران و هیچ دزد گیری تا به حال روی تندرنصب نکرده و ما هم نصب نمیکنیم همان روز نمایندگی ایران خودرو رفتم یکی از متخصصین دزدگیر به من گفت تا امروز ایران خودرو هیچ دزدگیری را روی تندر تایید نکرده و با اطمینان گفت در صورت نصب دزد گیر سیستم برقی خودرو از گارانتی خارج میشود مانده ام چکار کنم یکی از همکاران من 206 داشت و ecu خودرو خراب شد و چون گارانتی بود تعویض کردن و در فاکتور 600000 تومان زده بودن فکرش را بکنید اگر گارانتی نبود بدبخت شده بود حال اگر سیستم برقی تندر را از گارانتی خارج کنن در صورت بروز مشکل باید هزینه های ان از جیب پرداخت شود

mehdizadeh04
19 September 2008, 06:55 PM
با سلام
من روز پنجشنبه 28 شهریور برای نصب دزد گیر به دفتر مرکزی ایمن خودرو زنگ زدم 938 موجود نداشت و گفتن 10 روز دیگه میاد و در ضمن کار شناس شرکت گفت سوکت فابریکی هیچ جای ایران و هیچ دزد گیری تا به حال روی تندرنصب نکرده و ما هم نصب نمیکنیم همان روز نمایندگی ایران خودرو رفتم یکی از متخصصین دزدگیر به من گفت تا امروز ایران خودرو هیچ دزدگیری را روی تندر تایید نکرده و با اطمینان گفت در صورت نصب دزد گیر سیستم برقی خودرو از گارانتی خارج میشود مانده ام چکار کنم یکی از همکاران من 206 داشت و ecu خودرو خراب شد و چون گارانتی بود تعویض کردن و در فاکتور 600000 تومان زده بودن فکرش را بکنید اگر گارانتی نبود بدبخت شده بود حال اگر سیستم برقی تندر را از گارانتی خارج کنن در صورت بروز مشکل باید هزینه های ان از جیب پرداخت شود

با سلام
آقا شما اگر کار رو به کاردان بسپاری هیچ اتفاقی نمیوفته.فکر میکنید اگر سوکت فابریک بسته بشه خودرو ساز ایراد نمیگیره؟آقا شما اگر میخواهید دزدگیرتون بدون هیچ ایرادی نصب بشه و سالین سال ازش استفاده کنی حتما برو نمایدگی اصلی مجیکار و یک خط بزرگ دور نصاب های ستارخانی و اسپورتی ها بکش!!!!!
فقط برو نمایندگی اصلی از هیچی هم نترس.بعدشم اگه دقت کنی به تازگی بیمه ماشینهایی که روشون مجیکار نصب میشه رو تحت حمایت قرار داده و هر مشگلی که از دزدگیر پیش بیاد دیگه از جیب مبارک نمیخواد بدی
با تشکر

3284
19 September 2008, 08:11 PM
فقط برو نمایندگی اصلی از هیچی هم نترس.بعدشم اگه دقت کنی به تازگی بیمه ماشینهایی که روشون مجیکار نصب میشه رو تحت حمایت قرار داده و هر مشگلی که از دزدگیر پیش بیاد دیگه از جیب مبارک نمیخواد بدی
با تشکر

یعنی چه ؟ یعنی اگه دزدگیر خراب شه پولشو بیمه میده مگه مجیکار 3سال گارانتی نداره؟

mehdizadeh04
19 September 2008, 08:43 PM
یعنی چه ؟ یعنی اگه دزدگیر خراب شه پولشو بیمه میده مگه مجیکار 3سال گارانتی نداره؟

گر دقت کنی اینو در جواب دوستی گفتم که میگه اگر مثلا ECU ماشین بسوزه چی میشه و باید از جیب مبارک بدیم من هم گفتم اگر مثلا ECU ماشین بسوزه همه خرج تعمیر ماشین رو بیمه میده.گارانتی دزدگیر مجیکار برای عیب های خود مجیکار کارگر هستش.
با تشکر

pooyan.tt
20 September 2008, 12:00 AM
این بیمه برای سرقت خودرو تا سقف 13 میلیون هست
و اگه بیمه بدنه داشته باشی فرانشیزی که بابت بیمه بدنه کم می شه، این شرکت می ده

3284
20 September 2008, 10:09 PM
با سلام من امروز رفتم نمایندگی و یکدستگاه 938 بستم
راستی شانسم گفت یه دونه بدون بیمه هاش را برام گیر آورد وبست
آخه با بیمه 215 و بدون بیمه 188
منم 188 تومنی را برداشتم با یخ وترشی
کلا با صندوق پرون و چشمی و چونه205 تومن برام افتاد
الان هم بسیار مسرورم
با تشکر از همه ی دوستان با مرام که مرا در این امر خطیر راهنمایی کردند

mehdizadeh04
20 September 2008, 11:10 PM
با سلام من امروز رفتم نمایندگی و یکدستگاه 938 بستم
راستی شانسم گفت یه دونه بدون بیمه هاش را برام گیر آورد وبست
آخه با بیمه 215 و بدون بیمه 188
منم 188 تومنی را برداشتم با یخ وترشی
کلا با صندوق پرون و چشمی و چونه205 تومن برام افتاد
الان هم بسیار مسرورم
با تشکر از همه ی دوستان با مرام که مرا در این امر خطیر راهنمایی کردند

آقا مبارکه
انشاالله میبینی که واقعا نمایندگی وصل میکنه بدون هیچ عیب وایرادی کار میکنه.برای من که 1 ساله بدون هیچ ایرادی داره کار میکنه.اگر وقتش رو داشته باشم هم میبرم آلارم روشن ماندن چراغ های کوچک روی دزدگیر رو هم برام نصب کنند.
همون نمایندگی میدان رسالت بین دردشت و باقری رفتین؟
با تشکر

غلامرضامحمدی
21 September 2008, 09:14 PM
[quote=غلامرضامحمدی;572320]شرمندم اگه سئوالم ضایع است میشه توضیح بیشتری راجع به این لای دری بدید یااحیانا عکسش وبذارید متشکر[/QUOTE

سوالت ضایع نیست دوست عزیز
کلید لای دری کلیدی است که روی رکاب تندر نصب شده تا باز بودن در را از چراغ سقفی متوجه شوید
در تندر های تیپ 0 و 1 روی در های عقب نصب نشدده و جای خالی آن با یم در پوش لاستیکی پر شده

کلید فابریک برای تندر هر کدام 20 تومن قیمت دارد که من به خاطر قیمت بالا و عدم وجود در بازار از کلید پژو استفاده کردم و روی درهای عقب نصب کردم

به علت کوچک تر بودن قطر خارهای پشت کلید از پیچ استفاده کردم دوست دیگری نیز این کار را کرده

اگه بازم متوجه نشدی بگو عکس بزارم.
نه داداش نهایت تشکرازمحبت شمادارم
من ماشینمو مهرتحویل میگیرم اصلا فکرنمیکردم این پست فطرتا ازاین جور چیزا که رو پراید وپیکانم هست دریغ کرده باشن....

3284
21 September 2008, 09:36 PM

همون نمایندگی میدان رسالت بین دردشت و باقری رفتین؟

ر
عزیزم من اصفهان زندگی میکنم بردم خیابان فروغی

mehdizadeh04
21 September 2008, 09:50 PM
عزیزم من اصفهان زندگی میکنم بردم خیابان فروغی

با سلام خدمت دوست خوبم
آقا شرمنده.دقت نکردم شما از گجا هستی.هر کجا که نصب کردی مبایرکت باشه.انشاالله بدون هیچ عیب و ابرادی برات کار کنه.
راستی آدرس و شماره تلفن رو برای بچه های اصفهانی بذار که اگه خواستن نصب کنن بدونن کجا برن و جایی نرن که سیستم ماشین رو خراب کنن.
با تشکر

3284
24 September 2008, 06:14 PM
لیست نمایندگی های اصفهان برای دزدگیر مجیکار

1-نمایندگی مرکزی (یکم گرون فروشه) آقای کارپور 2337671
2-آقای سلیمی 3356976
3-قاسمی 2220251

3284
24 September 2008, 06:16 PM
اینم لیست خود مجیکار برای نمایندگی های سایر استان ها
http://magicar.ir/namayendegi/iran.html

shsa1352
25 September 2008, 11:09 PM
سلام : دوستان میشه روی خود کاور مشکی تعبیه کرد و دیگر نیازی به پیچ نباشه ؟ و میشه بگید برای سیم کشی اون از سوییچ جلو گرفتید ؟ یا سیم کشی فابریک داره؟ اگر عکس بذارید ممنون میشم .

rmb_ali
26 September 2008, 01:12 AM
[quote=ara_kamandar;572396]
نه داداش نهایت تشکرازمحبت شمادارم
من ماشینمو مهرتحویل میگیرم اصلا فکرنمیکردم این پست فطرتا ازاین جور چیزا که رو پراید وپیکانم هست دریغ کرده باشن....
منظورت اینه که بغل پینی که توی فیش میره پیچ گذاشتی اگر عکس بزاری ممنون میشم

ara_kamandar
26 September 2008, 12:19 PM
سلام : دوستان میشه روی خود کاور مشکی تعبیه کرد و دیگر نیازی به پیچ نباشه ؟ و میشه بگید برای سیم کشی اون از سوییچ جلو گرفتید ؟ یا سیم کشی فابریک داره؟ اگر عکس بذارید ممنون میشم .

روی کاور مشکی نمیشه چون جنسش ضعیفه و احتمال افتادن آن هست از سویچ سمند هم میشه استفاده کرد اما دور آن خالی می ماند و جالب نیستش

برای سیم کشی از سویچ جلو استفاده میکنیم چون سیم کشی فابریک نیست لوزام الکترونیکی ها سوکت هایی دارند که میشه بهش خوروند

فعلا نمیتونم براتون عکس بزارم شرمنده

[quote=غلامرضامحمدی;574130]
منظورت اینه که بغل پینی که توی فیش میره پیچ گذاشتی اگر عکس بزاری ممنون میشم

نه پشت کلید را اگخ نگاه کنی سه تا پره است که دور ان به صورت خار عمل میکند تا در سوراخ فیکس شود چون سوراخ مورد نظر قطر بیشتری دارد باید یک جوری قطر خارهای آن را زیادتر کرد یک راهش ایه که سه تا پیچ روی خارها ببندی تا قطر آن اضافه شود

روی خارها می شود از چسب هم استفاده کرد و بعد سیمی پشت خارها فشار دهی تا خارها بازتر شود و برای نصب به خاطر اینکه چسب دوقلو از روی خارها کنده نشود روی آنها چند دور ( به میزانی که کلید خوب گیر کند ) چسب برق بزنی به نحوی با فشار داخل سوراخ بشه و محکم شود تا یه جیز عمری داشته باشی

یه راه دیگه اینه که سوییچ فابریک بخری یا صبر کنی سوییچش ارزون بشه

قربان شما

h-taher
26 September 2008, 01:36 PM
سلام
اين دزدگير مدل 938 قيمتش چنده ؟ آيا به صورت فيشي نصب ميشه ؟
آيا با لمس بدنه صداش درمياد ؟؟ چه امكاناتي داره ؟؟؟
من يه دزدگير مي خوام كه فقط براي اگر كسي با ماشين برخورد كردي يا مي خواست خط بكشه صداش در بياد آيا چنين دزدگيري كه به سيستم برق ماشين و گارانتي صدمه نزنه و به صورت فيشي وصل بشه هست ؟
من يكي از فاميلهامون روي پرايد دزدگير نصب كرد با صندوق پران و شيشه بالابر به صورت فيشي كلا 75 هزار تومان
ببخشيد يه سوال ديگه
اينكه چسبهاي زير قاب در براي نصب دزدگير را چه جوري پاك كرديد چون در ماشين ما يه كم به ديوار خورد و براي صافكاري وقتي قاب در را باز كرديم چسبهاي سياه بود كه در هنگام بستن بيرون ميزنه و راحت پاك نميشه
با تشكر از شما اگر كمكم كنيد

DALIR
28 September 2008, 12:49 AM
با سلام
امروز برای نصب دزدگیر ماتریکس 5000 به نمایندگی فروش رفتم ایشان فرمودند مدل ماتریکس X8 موجود دارند و خیلی هم تعریف کرد وگفت مدلش از 5000 بالاتره برای سنسور عقب هم مدل FX5 با چهار چشم را توصیه کرد از دوستانی که در این زمینه صاحب فن هستند خواهشمندم راهنمایی کنند با توجه به اینکه هر دو دزدگیر تقریبا یک قیمت دارند.
در ضمن مدل ماشین E1-CP-SP میباشد.

baghbanzadeh
28 September 2008, 12:18 PM
منم برای 405 رو گذاشتم براش
البته کمی از سایز سوراخش کوچکتره که اونم با زدن 2 تا پیچ 2 طرفش محکمش کردم.برای منم فقط کافیه کمی باز شه تا فلاشر های دزدگیر فعال شه و چراغ سقفی روشن شه.من این کلید ها رو 1500 خریدم.به نسبت کلید لادری های خودش زشت تر هست ولی هر کلید فابریکش 20000 تومانه.منم برای 405 رو انداختم
با تشکر
سلام دوست عزیز
امکانش هست روش دسترسی به سیم کشی کلید لادری جلو و عقب رو توضیح بدید وایا از سیم لادری جلو میشه سیم گرفت؟

mehdizadeh04
28 September 2008, 12:28 PM
سلام دوست عزیز
امکانش هست روش دسترسی به سیم کشی کلید لادری جلو و عقب رو توضیح بدید وایا از سیم لادری جلو میشه سیم گرفت؟

با سلام
شما اگر لاستیک دور درب رو بکنی و بعد موکتی با یک طلق منگنه شده رو کنار بزنی تمام سیم های کلید های لا دری رو میبینی.
از همونجا هم میتونی از سیمش استفاده کنی.
با تشکر

taba
30 September 2008, 03:06 PM
سلام دوستان
دیدم بعضی فروشنده ها خیلی اجحاف میکنند و لادریهای ناقابل را 20000 تومان قیمت داده اند، به عنوان راهنمایی خدمتتان عرض کنم یکی از دوستان از فروشگاه همگام خودرو واقع در جنب تعمیرگاه مرکزی ایران خودرو (آزادی کمی بعد از یادگار) این کلیدها را به قیمت هریک 3800 تومان خریده بود. احتمالا نمایندگیهای سایپا هم اگر داشته باشند به همین قیمت میدهند.

hosseinabd
30 September 2008, 03:13 PM
سام دوستان.
این لادری ها قیمت اصلیشون و فابریک خود ال 90 چنده؟
خیلی دردسر داره نصبش یا خودم هم میتونم نصب کنم؟

DALIR
5 October 2008, 06:49 PM
باسلام
به نظر شما كدام مدل دزدگير با توجه به قيمت و كارايي براي L90 E1-CP-SP مناسب است
1-ماجيكار 938
2-ماتريكس5000
3-ماتريكس6000
در ضمن سنسور دنده عقب مارك استيل ميت DISPLAY با چهار چشم چطوره و قيمتش با نصب چند در مياد. باتشكر

mehdizadeh04
5 October 2008, 07:55 PM
باسلام
به نظر شما كدام مدل دزدگير با توجه به قيمت و كارايي براي L90 E1-CP-SP مناسب است
1-ماجيكار 938
2-ماتريكس5000
3-ماتريكس6000
در ضمن سنسور دنده عقب مارك استيل ميت DISPLAY با چهار چشم چطوره و قيمتش با نصب چند در مياد. باتشكر

سلام خدمت شما عزیزان
به نظر من ظاهر ریموت های تله ماتیکس خیلی جالب نیست.938 مجیکار هم قیمت خوبی داره هم ظاهر ریموت قشنگ ترو جذاب تر و مشتری پسند تری داره.
938 بدون نصب قیمتش 168 تومان میباشد که به نظر من به صرفه تره
امیدوارم محمد جان و سایر عزیزان بنده را به خاطر جسارت و گستاخی ببخشن
با تشکر

برای لوگان اصلا حرف ماتریکس رو نزن که خیلی از جمع دزدگیر ها شوته!!!!
مگه میخوای ماشینتو خراب کنی یا پولتو بریزی توی جوب آب؟؟؟؟؟؟

در مورد سنسور هم :

آقا شما چقدر میخوای برای سنسور هزینه کنی؟؟؟این مارکی که گفتی من حتی یک بار هم نشنیدم.بهتون توصیه میکنم اگر تا 70 بودجه دارید از استیل میت Display دار استفاده کنید.در غیر این صورت کمی ارزونتر از مدلی استفاده نمایید که فقط فاصله رو مینویسه.
با تشکر

tondar joon2
5 October 2008, 08:37 PM
ببخشید ولی در این کلوپ تاپیک دزدگیر مناسب تندر وجود دارد و لازم نبود بیخودی کلوپ را با یک تاپیک بخاطر یک سوال شلوغ کنی :icon_razz

ma.rash
5 October 2008, 09:23 PM
معرفي شركت (http://www.parskhodro.ir/history.htm)چارت سازماني (http://www.parskhodro.ir/chart.htm)محيط زيست (http://www.parskhodro.ir/zist.htm)مگانتندر (http://www.parskhodro.ir/product/logan/logan.htm)ماكسيما (http://www.parskhodro.ir/product/maxima/maxima.htm)رونيز (http://www.parskhodro.ir/product/roniz/roniz.htm)پيكاپ (http://www.parskhodro.ir/product/pickup/pickup.htm)New PK (http://www.parskhodro.ir/product/pk/pk.htm)مگان2000 (http://www.parskhodro.ir/product/megan/megan2000.htm)مگان1600 (http://www.parskhodro.ir/product/megan/megan1600.htm)آلبوم مگان (http://www.parskhodro.ir/product/megan/meganGallery.swf)آلبوم تندر (http://www.parskhodro.ir/product/logan/loganGallery.swf)آلبوم ماكسيما (http://www.parskhodro.ir/product/maxima/maximaGallery.swf)شرايط فروش (http://www.parskhodro.ir/sale.htm)نمايندگيها (http://www.parskhodro.ir/indicator/welcome.asp)اطلاعات سهام (http://www.parskhodro.ir/saham.htm)گزارشات مجمع (http://www.parskhodro.ir/report.htm)آگهي مناقصات (http://www.parskhodro.ir/tender.htm)بخشنامه هاي شركت (http://www.parskhodro.ir/company.htm)رنو مگان (http://www.megane.ir/)رنو پارس (http://www.renault.co.ir/)آدرس و تلفن ما (http://www.parskhodro.ir/address.htm)كارآموزي/استخدام (http://www.parskhodro.ir/employ.htm)صداي مشتري (http://www.parskhodro.ir/customer.htm)انتقادات و پيشنهادات (http://www.parskhodro.ir/suggest.htm) file:///E:/D3/renault/__%20مشخصات%20فني%20تندر%20__files/logane-mahsol.jpgصفحه اصلي (http://www.parskhodro.ir/)درباره مامحصولاتآلبوم محصولاتخدماتاطلاعات مالياطلاعيه هاهمكاران ماتماس با مااخبار (http://www.parskhodro.ir/news.htm) تندر(L90)
BRAKE SYSTEM
Disc TypeFrontDrum TypeRear
SUSPENSION SYSTEM
with torsion bar-macphersonFronttorsion bar with exterior jointRear
STEERING SYSTEM
Rack & Pinion GearTypeFUEL SYSTEMFuel Injection sys.Type50Capacity of Fuel Tank L
WHEEL & TIRES
5.5Jx14Wheel Size 165/80R14Tire Size
Cooling system
Electric fan controlled With thermal Switch5.5Capacity L Euro II ECE R83-03
DIMENSIONS
4247Overall Length mm
1740 Overall Width mm
1543Overall Height mm
file:///E:/D3/renault/__%20مشخصات%20فني%20تندر%20__files/tondar.jpg
WEIGHTS
1600Gross Vehicle Weight Kg
1100Curb Weight Kg

ENGINE
Petrol-K4MA690Type-Model
4-in LineNo. & Arrangement of Cylinders
1598Total Displacement cc
110/5750Max.power hp/rpm

MANUAL TRANSMISSION
EMISSION LEVEL: 5 Speeds+ReverseNo. of Speeds
4.21:1Gear Rtio of differential
مديريت تكنولوژي اطلاعات - اداره شبكه و توسعه ارتباطات
info@parskhodro.ir (info@parskhodro.ir)
file:///E:/D3/renault/__%20مشخصات%20فني%20تندر%20__files/corner-r.giffile:///E:/D3/renault/__%20مشخصات%20فني%20تندر%20__files/corner-l.gifتمامی حقوق این پایگاه اطلاع رسانی متعلق به شرکت پارس خودرو می باشد

MR_DJ_behzad
6 October 2008, 01:25 AM
از مدیران محترم خواهش می کنم این تاپیک رو به دلیل وجود تاپیک دزدگیر مناسب تندر قفل و سپس حذف کنن تا هم از شلوغی تاپیک ها و هم سردرگمی مراجعه کنندگان کمتر بشه .:lover:
با تشکر

h-taher
8 October 2008, 09:35 PM
با سلام
خدمت شما
من ميخوام دزدگير تصويري استيل ميت تصويري نصب كنم آيا به نظر شما دزدگير خوبي هست ؟؟
سوال بعد اينكه آيا دنبال جايي بگردم كه سيمها را از مركز اصلي بگيرد يا از وسط راه از سيمها انشعاب بگيرد
لطفا كمكم كنيد
با تشكر

fazarayan
9 October 2008, 12:12 AM
دوست عزیز من مجیکار 932 نصب کردم و راضی هستم ولی اکثر دوستان مجیکار 938 نصب کردن که اونها هم همگی راضی بودن
با اینحال کل مطالب رو بخون و خودت نتیجه گیری کن

fazarayan
9 October 2008, 12:13 AM
در ضمن هنوز به صورت سوکتی برای تندر ساخته نشده و همه نصابها سیمها رو زخمی میکنن

Alireza_5635
12 October 2008, 02:48 AM
دوست عزيز سلام شما ميفرمائيد برا نصب سنسور نه نازي هست سپر باز بشه نه سيم كشي بهم ميخوره پس به چه شكل بايد اين 4 سنسور رو بهم ارتباط داد و سيمش رو به چراغ دنده عقب وصل كرد ؟ و چطور آلارم هشدار دهنده و ال سي ديشو داخل اتاق قرار بديم ؟! ممنون ميشم اگه راهنمائي كنيد.

fazarayan
12 October 2008, 08:10 AM
دوست عزيز سلام شما ميفرمائيد برا نصب سنسور نه نازي هست سپر باز بشه نه سيم كشي بهم ميخوره پس به چه شكل بايد اين 4 سنسور رو بهم ارتباط داد و سيمش رو به چراغ دنده عقب وصل كرد ؟ و چطور آلارم هشدار دهنده و ال سي ديشو داخل اتاق قرار بديم ؟! ممنون ميشم اگه راهنمائي كنيد.

سیمهای چهار تا سنسور رو فنر میزنن و به هم وصل میکنن و لزومی نداره سپر باز بشه.
منظور از بهم نخوردن سیمکشی هم یعنی اینکه مشکلی برای ماشین و گارانتیش به وجود نمیاد ولی بالاخره باید این سیمها از برق ماشین تغذیه کنن دیگه.

Alireza_5635
12 October 2008, 09:46 PM
منظور از بهم نخوردن سیمکشی هم یعنی اینکه مشکلی برای ماشین و گارانتیش به وجود نمیاد ولی بالاخره باید این سیمها از برق ماشین تغذیه کنن دیگه.
ممنون از راهنمائيت دوست عزيز ولي به چه شكل سيمشو به چراغ دنده عقب وآلارم يا ال سيديشو داخل اتاق قرار ميديد كه راننده بشنوه يا ببينه؟ بازم از راهنمائيتون كمال تشكر رو دارم.

mehdizadeh04
12 October 2008, 10:12 PM
ممنون از راهنمائيت دوست عزيز ولي به چه شكل سيمشو به چراغ دنده عقب وآلارم يا ال سيديشو داخل اتاق قرار ميديد كه راننده بشنوه يا ببينه؟ بازم از راهنمائيتون كمال تشكر رو دارم.

با سلام خدمت شما دوست عزیزم
اینجا تاپیک دزدگیر برای لوگان هستش.
لطفا سوال ها و اطلاعات مربوط به سنسور و نحوه نصب اون رو در تاپیک سنسور واقع در لینک زیر بیابید.
http://www.phalls.com/showthread.php?t=44922
با تشکر

reza engine
13 October 2008, 11:15 AM
من كليد لادري فابريك ال 90 رو گير آوردم.
قيمت هم دونه اي 5000 تومان.
بسته بندي اصلي رو هم ببينيد و حالشو ببريد. كد فني قطعه روش حك شده و ساخت كشور ايتاليا و با آرم رنو هست.

http://www.tinypic.ws/files/3q6u3gsdd7durtx50t6s.jpg

tondare1
13 October 2008, 05:03 PM
لطفا آدرس جايي كه اين كليد لادري را تهيه كرديد به ما هم بدهيد
با تشكر

mehdizadeh04
13 October 2008, 05:13 PM
لطفا آدرس جايي كه اين كليد لادري را تهيه كرديد به ما هم بدهيد
با تشكر

از این جا:

با سلام خدمت شما عزیزان
تلفن:33948998
موبایل:09126206153
آدرس:خیابان سعدی-خیابان اکباتان-کوچه آهنین-پلاک 9
فامیلی این آقا هم هاشمی زاده هستش.
اگر تونستم در اسرع وقت کارت ویزیت رو براتون اسکن میکنم.البته اگه لازم باشه.
من نه برای این مغازه کار میکنم نه اینکه پورسانتی میگیرم.فقط و فقط میخواستم برای کسانی که به قطعه نیاز دارن پست بزنم.
با تشکر

http://www.phalls.com/images_phalls/misc/progress.gif

h-taher
15 October 2008, 12:58 AM
سلام خدمت مديريت محترم
من براي اينكه از قيمتها آگاه بشم و از دزدگيرهاي ديگه قيمت بگيرم چند جا(شهرستان گرگان)رفتم براي تندر 90
يه جا رفتم گفت يه مدل دزدگير مخصوص تندر داريم و تا حالا براي 60-70 تا تندر وصل كرديم و به سيستم برقي آسيب نميرسانه و قيمتش 225هزار تومنه و 2 كيلومتر برد داره و ماركش موتورلا بود مال كشور آمريكا و مونتاژ سنگاپور گفت و شماره يا مدل خاصي نداشت و گفت موتورلا فقط همين يك مدل است گفتم سوكت فابريك داره گفت آره ولي گفت اينجا نيست انبار هست
بعد رفتم نمايندگي مركزي ماجيكار گفتم براي تندر مي خوام خودش همون اول گفت اگر مسوليتش را قبول(در صورت ابطال گارانتي)مي كني برات نصب كنيم من تا حالا فكر مي كردم چون دزدگير مجيكار بيمه داره اگر به سيستم برقي آسيب برسانه خسارتش را مي دهند ولي گفت اينچنين نيست فقط خسارت دزدين ماشين هست و گفت تا حالا سوكت فابريك براي تندر 90 نيامده و اگر سيمها زخمي بشوند نمايندگي گارانتي را باطل مي كنه و ايراد الكي ميگيره كه سيمها چيده يا زخمي شدند مگر مسوليتش را خودت قبول كني
حال با اين اوصاف شما مي گوييد چكار كنم آيا سوكت فابريك دزدگيرهاي مختلف با هم فرق دارد كه براي دزدگير موتورلا بود و گفت آسيب نمي رسانه يا دروغ مي گفت گفتم شماره چند تا از اين كساني كه برايشان نصب كرده بگيرم ببينم راست مي گويد و راضي هستند يا نه ؟؟
شما چه مي گوييد ؟؟؟
اگر ممكنه جواب پست بالا را هم بدهيد
لطفا كمكم كنيد
با تشكر

mehdizadeh04
15 October 2008, 09:12 AM
سلام خدمت مديريت محترم
من براي اينكه از قيمتها آگاه بشم و از دزدگيرهاي ديگه قيمت بگيرم چند جا(شهرستان گرگان)رفتم براي تندر 90
يه جا رفتم گفت يه مدل دزدگير مخصوص تندر داريم و تا حالا براي 60-70 تا تندر وصل كرديم و به سيستم برقي آسيب نميرسانه و قيمتش 225هزار تومنه و 2 كيلومتر برد داره و ماركش موتورلا بود مال كشور آمريكا و مونتاژ سنگاپور گفت و شماره يا مدل خاصي نداشت و گفت موتورلا فقط همين يك مدل است گفتم سوكت فابريك داره گفت آره ولي گفت اينجا نيست انبار هست
بعد رفتم نمايندگي مركزي ماجيكار گفتم براي تندر مي خوام خودش همون اول گفت اگر مسوليتش را قبول(در صورت ابطال گارانتي)مي كني برات نصب كنيم من تا حالا فكر مي كردم چون دزدگير مجيكار بيمه داره اگر به سيستم برقي آسيب برسانه خسارتش را مي دهند ولي گفت اينچنين نيست فقط خسارت دزدين ماشين هست و گفت تا حالا سوكت فابريك براي تندر 90 نيامده و اگر سيمها زخمي بشوند نمايندگي گارانتي را باطل مي كنه و ايراد الكي ميگيره كه سيمها چيده يا زخمي شدند مگر مسوليتش را خودت قبول كني
حال با اين اوصاف شما مي گوييد چكار كنم آيا سوكت فابريك دزدگيرهاي مختلف با هم فرق دارد كه براي دزدگير موتورلا بود و گفت آسيب نمي رسانه يا دروغ مي گفت گفتم شماره چند تا از اين كساني كه برايشان نصب كرده بگيرم ببينم راست مي گويد و راضي هستند يا نه ؟؟
شما چه مي گوييد ؟؟؟
اگر ممكنه جواب پست بالا را هم بدهيد
لطفا كمكم كنيد
با تشكر

با سلام
خیر دوست عزیز
هنوز هیچ گونه سوکت فابریکی برای لوگان بوجود نیومده
اون آقا هم میخواسته به نوعی اون دزدگیر رو با اون قیمت کذایی به شما بندازه
آخه کجا دیدی 2 کیلومتر برد دزدگیر باشه؟؟؟
مجیکار داره خودشو خفه میکنه میگه بابا برد دزدگیرای من 1 کیلومتره!!!!!!!!!!!
به نظر من یک باز برو بالا سر همون نصاب مجیکار واستا ببین کارش جظوره
اگر خوب بود هیچ مشکلی نداره و بده نصب کنه.بعدشم این گارانتی شما دست هم به سیم ها نزنی میگن ا دست زدی باطله!!!!!
اگر درست نصب کنه هیچ مشکلی پیش نمیاد.مطمئن باش
من برای لوگانم 1 ساله نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم تا الان(گوش شیطون کر)
با تشکر

Sasannn
15 October 2008, 10:55 AM
جناب مهدیزاده درست میگن، دیروز که واسه 10000 تا کلینیک رنو بودم تقریبا تمام لوگانا دزدگیر روشون بود و از پذیرش که پرسیدم گفت مشکلی نداره! منم تا چند روزه دیگه نصب میکنم، آخرین محصول Steel Mate، خیلی هم خوب و با صرفس، با چشمی و خرت و پرتاش+پمپ صندوق پرون میشه حدود 100 تومن! Anti Hijack و ویبره و پیجر هم داره، قابل شارج هم هست! (بدون نیاز به باطری)
فقط دوستان حواسشون باشه به نصاباتون بگید که سوییچ در موتور (کاپوت) رو هم براتون نصب کنه، رایگان هم هست! چون احساس میکنم ECU و باطری این خودرو خیلی واسه دزدی خوش دسته! دقت کردین!؟ :icon_razz

:lover:

h-taher
15 October 2008, 08:52 PM
جناب مهدیزاده درست میگن، دیروز که واسه 10000 تا کلینیک رنو بودم تقریبا تمام لوگانا دزدگیر روشون بود و از پذیرش که پرسیدم گفت مشکلی نداره! منم تا چند روزه دیگه نصب میکنم، آخرین محصول Steel Mate، خیلی هم خوب و با صرفس، با چشمی و خرت و پرتاش+پمپ صندوق پرون میشه حدود 100 تومن! Anti Hijack و ویبره و پیجر هم داره، قابل شارج هم هست! (بدون نیاز به باطری)
فقط دوستان حواسشون باشه به نصاباتون بگید که سوییچ در موتور (کاپوت) رو هم براتون نصب کنه، رایگان هم هست! چون احساس میکنم ECU و باطری این خودرو خیلی واسه دزدی خوش دسته! دقت کردین!؟ :icon_razz

با سلام خدمت دوستان
اگر ممكنه بگيد كه يه نصاب براي نصب دزدگير چه چيزهايي رو بايد نصب كنه تا بفهميم چيزي را از قلم ننداخته ؟؟؟؟ چه يه جايي خوانده بودم 40 % نصابها فلان كار را انجام نمي دهند؟
مگه وقتي دزدگير داره ماشين چه جوري باطري يا ECU را مي تونند بدزدند ؟؟
در ضمن اين دزدگيري كه گفتين استيل ميت تصويري هست؟؟

h-taher
15 October 2008, 08:59 PM
با سلام
شما اگر لاستیک دور درب رو بکنی و بعد موکتی با یک طلق منگنه شده رو کنار بزنی تمام سیم های کلید های لا دری رو میبینی.
از همونجا هم میتونی از سیمش استفاده کنی.
با تشکر

با سلام خدمت شما
براي نصب كليد لا دري بايد از سيم در جلو استفاده كنيم يا درب عقب داره ؟؟؟
بعد اينكه جاي دست داره براي نصب؟؟
با تشكر

mehdizadeh04
15 October 2008, 09:19 PM

با سلام خدمت دوستان عزیز
با تشکر از دوست خوبم
درسته.درسته که این خودرو سویچ ضد سرقت داره ولی باید برای محافظت حتما از دزدگیر استفاده کرد.
دوستان عزیزم تا جایی که میتونن سعی کنن از ریموت های شارژی استفاده نکنند.میدونین چرا؟؟؟
تا حالا از باطری شارژی اسفاده کردید؟؟؟بعد از مدتی دیگه اون کارایی خودش رو نداره و زود به زود خالی میشه باتریا!!!
این ریموت ها هم که دوستم ازش خریده الان دیگه کارایی قبل خودش رو نداره.
من 938 دارم.یک روز دزدگیر رو که فعال کردم چون خیلی وقت بود باتریش رو عوض نکرده بودم یک بوق زد و ریموت خاموش شد.
اینجاست که قدر ریموتی رو میدونی که باتری داشته باشه که بقالی هم از باتریش داشته باشه!!!!
در جا باتری آلکالاین خریدم و توی ریموت جا زدم و ریموت باز فعال شد.

با سلام خدمت دوستان
اگر ممكنه بگيد كه يه نصاب براي نصب دزدگير چه چيزهايي رو بايد نصب كنه تا بفهميم چيزي را از قلم ننداخته ؟؟؟؟ چه يه جايي خوانده بودم 40 % نصابها فلان كار را انجام نمي دهند؟
مگه وقتي دزدگير داره ماشين چه جوري باطري يا ECU را مي تونند بدزدند ؟؟
در ضمن اين دزدگيري كه گفتين استيل ميت تصويري هست؟؟

نصاب باید برای دزدگیر کلید لادری عقب(اگر نداره)کلید برای درب موتور و کلید صندوق عقب(اگر نداره)نصب کنه.
در مورد دزدگیر های مختلف با آپشن های مختلف هم فرق داره.
مثلا مجیکار ها آلارم روشن ماندن چراغ خودرو داره.
ماشین اگه دزدگیر داشته باشه و کلید درب موتور رو نداشته باشه راحت میشه ECU رو بدزدن.
اگر میخواین به هیچ وجه باتریتون دزدیده شه حتما از آژیر های بک آپ دار استفاده نمایید تا اگر باتری رو باز کردن آژیر بکشه!!!
در ضمن اگر میخواین استیل میت بخرین از نمایندگی که شماره آن در تاپیک سنسور گذاشتم قیمتش رو بگیرین!!!
با تشکر

mehdizadeh04
15 October 2008, 09:23 PM
با سلام خدمت شما
براي نصب كليد لا دري بايد از سيم در جلو استفاده كنيم يا درب عقب داره ؟؟؟
بعد اينكه جاي دست داره براي نصب؟؟
با تشكر

بله
باید از سیم لادری جلو استفاده نمایید.چون برای لا دری عقب سیمی طراحی نشده در مدل ای 1 و ای 0
برای جای دست هم کافیه نشیمن گاه عقب رو از جا دربیاری و از تو به جای کلید لادری نگاه کنی تا ببینی چه جای دست بزرگی هم داره
با تشکر

h-taher
16 October 2008, 07:31 PM
با سلام به نظر شما دوست گرامي
چه مدلي از دزدگير مجيكار را را روي تندر نصب كنم كه با توجه به پيشنهادات شما خوب باشه؟؟
آيا ريموت مجيكار از راه دور شارژ بشه داره يا همه باطري مي خورند مدام بهتره ؟؟؟
آيا در شهرستانها استيل ميت نمايندگي داره ؟؟؟
با تشكر از راهنماييتان

mehdizadeh04
16 October 2008, 08:16 PM
با سلام به نظر شما دوست گرامي
چه مدلي از دزدگير مجيكار را را روي تندر نصب كنم كه با توجه به پيشنهادات شما خوب باشه؟؟
آيا ريموت مجيكار از راه دور شارژ بشه داره يا همه باطري مي خورند مدام بهتره ؟؟؟
آيا در شهرستانها استيل ميت نمايندگي داره ؟؟؟
با تشكر از راهنماييتان

بر روی لوگان میشه مدل 938 رو بست.چون چراغ سقفی تاخیری داره و این مدل براش عالیه.
خیر.تمام ریموت های مجیکار باتری خور هستند و این خود یک مزیتی است که توی پست های قبل به آن اشاره کردم.
فکر نمیکنم استیل میت در شهرستانها نمایندگی داشته باشه.تنها نمایندگی انحصاری که بنده از طرف چینی آدرسش رو گرفتم همون بود.ممکنه اسپرتی ها هم بیارن.ولی معلوم نیست چقدر بهت بدن.
با تشکر

h-taher
17 October 2008, 02:19 PM
گر دقت کنی اینو در جواب دوستی گفتم که میگه اگر مثلا ECU ماشین بسوزه چی میشه و باید از جیب مبارک بدیم من هم گفتم اگر مثلا ECU ماشین بسوزه همه خرج تعمیر ماشین رو بیمه میده.گارانتی دزدگیر مجیکار برای عیب های خود مجیکار کارگر هستش.
با تشکر

با سلام خدمت شما
من از نمايندگي مركزي شهرمان پرسيدم ولي گفت فقط بيمه فقط براي سرقت مي باشه و در صورت آسيب رسيدن به قسمتهاي برقي ماشين ما هيچ مسوليتي قبول نمكنيم
پس شما چرا اينجور ميگيد
با تشكر

Alireza_5635
17 October 2008, 09:31 PM
خیلی تمیز میبندن
نمایندکی رو ول کن آقا
خیلی عالی کار میکنه
با تشکر
سلام وقت بخير دوست عزيز و من امروز بعد 1 ماه تحقيق راجع به دزدگير مناسب تندر يك دستگاه 938 در بابل در يكي از نمايندگي هاي رسمي ماجيكار بستم نصاب 10-15 l90 e1 دزدگير بسته بود ولي به گفته خودش بار اول هست كه داره رو e2 ميبنده و تمام مراحل رو هم از رو دفترچه و با دقت و نظم تمام بست و حتي ريموت قفل مركزي خود ماشين رو هم كنسل نكرد ولي متاسفانه نصبش 6 ساعت طول كشيد و در آخر به گفته خودش تاخير لامپ سقفي خيلي زياد بوده و ميگه دزد گير نميتونه محرك هاشو با اين تاخير هماهنگ كنه(در هنگام باز بودن در فلاشر نميزنه و اون برنامه قفل اتومات دزدگير passive كار نميكه ) و تاخير نرمال بري 938 10-15 ثانيه هست نه 40 ثانيه اي تندر قرار شده تا 2-3 روز ديگه باز ببرم پيشش تا به گفته خودش با نصب يك رله اين مشكل رو حل كنه . آيا گفتش صحت داره مگه شما نفرموديد كه 938 با تاخير لامپ سقفي ال90 مشكلي نداره ؟

mehdizadeh04
18 October 2008, 02:41 AM
سلام وقت بخير دوست عزيز و من امروز بعد 1 ماه تحقيق راجع به دزدگير مناسب تندر يك دستگاه 938 در بابل در يكي از نمايندگي هاي رسمي ماجيكار بستم نصاب 10-15 l90 e1 دزدگير بسته بود ولي به گفته خودش بار اول هست كه داره رو e2 ميبنده و تمام مراحل رو هم از رو دفترچه و با دقت و نظم تمام بست و حتي ريموت قفل مركزي خود ماشين رو هم كنسل نكرد ولي متاسفانه نصبش 6 ساعت طول كشيد و در آخر به گفته خودش تاخير لامپ سقفي خيلي زياد بوده و ميگه دزد گير نميتونه محرك هاشو با اين تاخير هماهنگ كنه(در هنگام باز بودن در فلاشر نميزنه و اون برنامه قفل اتومات دزدگير passive كار نميكه ) و تاخير نرمال بري 938 10-15 ثانيه هست نه 40 ثانيه اي تندر قرار شده تا 2-3 روز ديگه باز ببرم پيشش تا به گفته خودش با نصب يك رله اين مشكل رو حل كنه . آيا گفتش صحت داره مگه شما نفرموديد كه 938 با تاخير لامپ سقفي ال90 مشكلي نداره ؟

ا سلام
خیر دوست عزیزم
نباید هیچ مشکلی داشته باشه
من هم 938 دارم.
اگر در که بازه فلاظر نزنه که واقعا بد بسته براتون و احتمالا ایراد داره توی نصبش.
ببین اگه میتونی با خود نمایندگی تماس بگیر روزی که میری اونجا بگو این جوری شده و نصابش الان اینجاست.بعد گوشی رو بده باهاش حرف بزنه تا ایراد کارش رو پیدا کنه.اگر خواستی شماره نصاب خودم هم بهت میدم.
با تشکر

symbolic
19 October 2008, 03:33 PM
با سلام
طبق صحبتهاي دوستان همگي ماجيکار 938 رو پيشنهاد دادن - ميخواستم بپرسم که قيمت اون چنده و کجا رو دوستان پيشنهاد ميدن براي خريد که تو پاچه آدم نکنن ؟
براي نصب آيا نصابهاي خيابان سورنا تهران قابل اعتماد هستن يا اينکه بدم خود نمايندگي ببنده ؟
ممنون

hamideshghi2
19 October 2008, 03:53 PM
عزیز من فقط کافیه برق دستگاه رو از سیم زرد چراغ دنده عقب بگیری که اونم با یه کم لخت کردن سیما حل میشه(تازه لخت شد میتونی حال کنی:icon_surp.)تو جعبه سنسور استیل میت مته مخصوص و دستور العملش هست و بعد از سوراخکاری(دوماد بازی:icon_lol:) میتونی سیما رو راحت هل بدی و فرو کنی تو سولاخش)
خلاصه یه کم استعداد داشته باشی به راحتی کارت انجام میشه و بادا بادا مبارک بادا.....
حالشو ببر

fazarayan
19 October 2008, 04:20 PM
با سلام
طبق صحبتهاي دوستان همگي ماجيکار 938 رو پيشنهاد دادن - ميخواستم بپرسم که قيمت اون چنده و کجا رو دوستان پيشنهاد ميدن براي خريد که تو پاچه آدم نکنن ؟
براي نصب آيا نصابهاي خيابان سورنا تهران قابل اعتماد هستن يا اينکه بدم خود نمايندگي ببنده ؟
ممنون

هر نصابی که نمایندگی مجاز با شماره ثبت از مجیکار رو روی تابلوش زده بود میتونی روش حساب کنی
در ضمن آدرس نصابهایی که نمایندگی مجیکار رو دارن توی خود سایت مجیکار درج شده

mehdizadeh04
20 October 2008, 12:02 AM
با سلام
ممنون

فکر میکنم الان قیمت 938 مجیکار 180-190 هزار تومان باشد.
نظر دوست خوبم فضارایان عزیز خیلی عزیزه.
ولی به نظر من فقط به نمایندگی اصلی مجیکار مراجعه کن.
میدونی چرا؟؟؟چون الان یکی از دوستان به همین مغازه هایی که تابلوی مجیکار دارن مراجعه کرده و خوب براش نصب نکردن.

بنده به شخصه خیلی از این نصاب ها میترسمم.
از توی سایتش میتونی آدرسش رو بگیری.
توی رسالت هستش.
اگر هم خواستی بگو من نصاب خیلی عالی بهت معرفی میکنم.
البته اگه تهران هستی.
با تشکر

symbolic
21 October 2008, 10:38 AM
فکر میکنم الان قیمت 938 مجیکار 180-190 هزار تومان باشد.
نظر دوست خوبم فضارایان عزیز خیلی عزیزه.
ولی به نظر من فقط به نمایندگی اصلی مجیکار مراجعه کن.
میدونی چرا؟؟؟چون الان یکی از دوستان به همین مغازه هایی که تابلوی مجیکار دارن مراجعه کرده و خوب براش نصب نکردن.

بنده به شخصه خیلی از این نصاب ها میترسمم.
از توی سایتش میتونی آدرسش رو بگیری.
توی رسالت هستش.
اگر هم خواستی بگو من نصاب خیلی عالی بهت معرفی میکنم.
البته اگه تهران هستی.
با تشکر

ممنون از راهنمايي شما - لطفا آدرس سايت مجيکار را هم بديد تا بتونم نزديکترين نمايندگي رو پيدا کنم و ديگر اينکه دزدگير ارزانتر چي پيشنهاد ميديد و
نکته آخر اينکه از آنجا که ظاهرا سويچ ماشين از نوع ضد سرقت هست آيا واقعا دزدگير براش لازمه ؟؟

fazarayan
21 October 2008, 10:51 AM
ممنون از راهنمايي شما - لطفا آدرس سايت مجيکار را هم بديد تا بتونم نزديکترين نمايندگي رو پيدا کنم و ديگر اينکه دزدگير ارزانتر چي پيشنهاد ميديد و
نکته آخر اينکه از آنجا که ظاهرا سويچ ماشين از نوع ضد سرقت هست آيا واقعا دزدگير براش لازمه ؟؟

این آدرس سایت ماجیکار
http://www.magicar.ir/
این هم لیست نمایندگی های مجاز تهران
http://magicar.ir/namayendegi/tehran.html

ولی یه سفارش مهم
اصلا روی دوری و نزدیکی نمایندگی ها حساب نکن
سعی کن بهترین رو پیدا کنی
با یه تلفن ساده و چهار تا سئوال و جواب میتونی به این نکته پی ببری که طرف اینکاره هست یا نه
یا اصلا روی تندر دزدگیر بسته یا اولین بارشه

یه چیز دیگه
درسته که تندر سوئیچ ضد سرقت داره ولی از دزدیدن پخش و اشیاء داخل ماشین پیشگیری نمیکنه و فقط میتونه از سرقت خود ماشین و در واقع روشن کردنش جلوگیری کنه
پس اگر به اشیاء داخل ماشین اهمیت میدی حتما دزدگیر نصب کن و این رو هم باید در نظر گرفت که نصب دزدگیر و قفل پدال و فرمون و این جور چیزها هیچوقت صد در صد نمیتونه جلو کار سارقین رو بگیره ولی در عمل نشون داده که کمتر سارقی با وجود این چیزها وقت خودشو تلف میکنه.

nimavazifeh
21 October 2008, 12:54 PM
می خواستم بدونم کسی رو سراغ دارید که سنسور، صندوق پران و حتی دزدگیر رو با هم ببنده؟ من غرب تهران هستم. لطفاً اگه قیمت برای ماجیکار 937، صندوق پران و سنسور هم دارید بهمراه اجرت نصبش بگید.

h-taher
21 October 2008, 06:39 PM
يه چيزي رو اگه ممكنه روشن كنيد
آيا با وجود سيستم ضد سرقت دزدها نمي تونند ماشين را روشن كنند يا مي تونند روشن ميكنند ولي وقت گير هست
اگر بخواهيم براي دزدگير اگر كسي به ماشين دست يا خط بكشه بايد سنسور ديگه ايي اضافه كرد يا نه كه متوجه بشيم ؟؟؟
چون محل خانه ما بچه هاي .... داره

mehdizadeh04
21 October 2008, 07:14 PM
می خواستم بدونم کسی رو سراغ دارید که سنسور، صندوق پران و حتی دزدگیر رو با هم ببنده؟ من غرب تهران هستم. لطفاً اگه قیمت برای ماجیکار 937، صندوق پران و سنسور هم دارید بهمراه اجرت نصبش بگید.

با سلام
اگر خواستین کسی هستش که میاد در خونتون این کار ها رو امجام میده.
دوست عزیزم مجیکار 937 نداره.شاید منظورتون 938 هستش.
در مورد قیمت زنگ بزنید نمایندگی اصلی و قیمت بگیرید.
صندوق پران رو هم 15 هزار تومان و سنسور هم با نصبش برات در میاد 75 تومان.

آيا با وجود سيستم ضد سرقت دزدها نمي تونند ماشين را روشن كنند يا مي تونند روشن ميكنند ولي وقت گير هست
اگر بخواهيم براي دزدگير اگر كسي به ماشين دست يا خط بكشه بايد سنسور ديگه ايي اضافه كرد يا نه كه متوجه بشيم ؟؟؟

خیر خودرو روشن نمیشه.
ولی یکی آشنایان که توی نماندگی ایران خودرو هستش اون دفعه میگفت که یک دزد حرفه ای یک 206 رو با سیستم و تجهزاتی که داشته کلا ECU رو باز کرده انداخته کنار جوب و ماشین رو برده.
خوب اگه همچین دزدی حدایی نکرده به پست کسی بخوره بد جور آدم رو میسوزونه!!!!
باری اون که ماشینتون خط کشی نشه باید دزدگیرتون رو حساس کنید که اونم خیلی ماکفات داره که دائم صداش در میاد و همسایه ها رو شاکی میکنه.

با تشکر

fazarayan
21 October 2008, 07:14 PM

تندر فقط و فقط با سوئیچ خودش روشن میشه
یعنی حتی اگر از روی سوئیچ ، نسخه یدکی هم تهیه کنید روشن نخواد شد از این بابت خیالت راحت
دزدگیرها معمولا دارای سنسور لازم برای تشخیص ضربه هستند ولی اگر شما خیلی حساس باشید یا باید حساسیت سنسور رو زیاد کنید یا چند سنسور دیگر به دزدگیرتون اضافه کنید.

h-taher
21 October 2008, 08:39 PM
چه سنسورهايي بايد اضافه كنيم

fazarayan
21 October 2008, 11:14 PM
چه سنسورهايي بايد اضافه كنيم

بستگی به نوع نیاز شما سنسور ضربه ، تغییر روشنایی ، صدا و حرارت که من فکر نمیکنم همه اینها نیاز باشه

Alireza_5635
22 October 2008, 03:15 AM
سلام خدمت دوست عزيز آقاي مهدي زاده . آقا من بار دوم كه رفتم پيش اين نصاب ماجيكار خدا پدرشو بيامرزه برام حسابي همه چيشو رديف كرد . بار اول چون نصبش خيلي طول كشيد (6ساعت) و شب بود باقي كار رو گذاشت تو يه فرصت ديگه و بار دوم كه رفتم با باز كردن لاستيك دور در راننده قسمت پائين و در آوردن ترمينال كليد هاي لادري و نصب يكي دوتا رله سر راه بعضي سيمها تمام محرك هاي دزدگير رو راه انداخت و الن تنها كارائي هاي دزدگير كه كار نميكنه ايناست : 1- هنگامي كه دزدگير در حال آژير كشيدن و اعلام سرقت هست ماشين كه نبايد روشن بشه ميشه و بخاطر اين هست كه گفت بايد رله قطع برقشو نصب كنم كه نكردم چون اگه نصب كنم ماشين از گارانتي خارج ميشه بذار برا بعر اتمام گارانتي نصبش كن . 2- سيستم اعلام روشن بودن چراغهاي ماشين كه اونم گفت چون تندر خودش به اين سيستم مجهز هست نيازي به نصب و لخت كردن سيمها نداره . 3-سيستم نمايش باز شدن در موتور رو شكل نمادين ماشين در صفحه ريموت كه گفت چون تندر لامپ صندوق عقبش با لامپ سقفيش با هم روشن ميشن دزدگير نميتونه نمايش بده و بجاي در موتور؛ باز شدن نمادين در خود ماشين رو نمايش ميده . خلاصه من كه خيلي از نصبش راضي بودم اگه كسي بابل يا آمل هست خواست ميتونم آدرسو شماره تلفنشو بدم تو خود سايت ماجيكار هم هست آقاي ولي خواني . با تشكر از دوستاني كه منو راهنمايي كردن

Alireza_5635
22 October 2008, 03:51 AM
با سلام
اگر خواستین کسی هستش که میاد در خونتون این کار ها رو امجام میده.
دوست عزیزم مجیکار 937 نداره.شاید منظورتون 938 هستش.
در مورد قیمت زنگ بزنید نمایندگی اصلی و قیمت بگیرید.
صندوق پران رو هم 15 هزار تومان و سنسور هم با نصبش برات در میاد 75 تومان.

خیر خودرو روشن نمیشه.
ولی یکی آشنایان که توی نماندگی ایران خودرو هستش اون دفعه میگفت که یک دزد حرفه ای یک 206 رو با سیستم و تجهزاتی که داشته کلا ECU رو باز کرده انداخته کنار جوب و ماشین رو برده.
خوب اگه همچین دزدی حدایی نکرده به پست کسی بخوره بد جور آدم رو میسوزونه!!!!
باری اون که ماشینتون خط کشی نشه باید دزدگیرتون رو حساس کنید که اونم خیلی ماکفات داره که دائم صداش در میاد و همسایه ها رو شاکی میکنه.

با تشکر
من صندوق پرون بستم با نصبش برام افتاد 10 تومن . ضمنن يك سوال داشتم و اون اينكه تمام عزيزاني كه رو ال90 دزدگير ماجيكار بستن سنسور بدنه رو كجاي ماشين نصب كردن كه نسبت به ضربه به تمام نقاط ماشين حساس باشه ضمنن براي اينكه به همه نقاط حساس باشه نيازي به زياد كردن حساسيت نباشه كه بعدها مصيبت بشه . ممنون از راهنمائيتون

mehdizadeh04
22 October 2008, 08:18 AM
سلام خدمت دوست عزيز آقاي مهدي زاده . آقا من بار دوم كه رفتم پيش اين نصاب ماجيكار خدا پدرشو بيامرزه برام حسابي همه چيشو رديف كرد . بار اول چون نصبش خيلي طول كشيد (6ساعت) و شب بود باقي كار رو گذاشت تو يه فرصت ديگه و بار دوم كه رفتم با باز كردن لاستيك دور در راننده قسمت پائين و در آوردن ترمينال كليد هاي لادري و نصب يكي دوتا رله سر راه بعضي سيمها تمام محرك هاي دزدگير رو راه انداخت و الن تنها كارائي هاي دزدگير كه كار نميكنه ايناست : 1- هنگامي كه دزدگير در حال آژير كشيدن و اعلام سرقت هست ماشين كه نبايد روشن بشه ميشه و بخاطر اين هست كه گفت بايد رله قطع برقشو نصب كنم كه نكردم چون اگه نصب كنم ماشين از گارانتي خارج ميشه بذار برا بعر اتمام گارانتي نصبش كن . 2- سيستم اعلام روشن بودن چراغهاي ماشين كه اونم گفت چون تندر خودش به اين سيستم مجهز هست نيازي به نصب و لخت كردن سيمها نداره . 3-سيستم نمايش باز شدن در موتور رو شكل نمادين ماشين در صفحه ريموت كه گفت چون تندر لامپ صندوق عقبش با لامپ سقفيش با هم روشن ميشن دزدگير نميتونه نمايش بده و بجاي در موتور؛ باز شدن نمادين در خود ماشين رو نمايش ميده . خلاصه من كه خيلي از نصبش راضي بودم اگه كسي بابل يا آمل هست خواست ميتونم آدرسو شماره تلفنشو بدم تو خود سايت ماجيكار هم هست آقاي ولي خواني . با تشكر از دوستاني كه منو راهنمايي كردن

به سلامتی که دزدگیرت همه چیش راه افتاده
اونایی هم که لیست کردی نبندی بهتره
چ.ن برای قطع برق موتور باید سیمها قطع بشه و اون نصب شه.
برای روشن بودن چراغ هم لازم نیست.
در بها هم از تمیز داده نمیشه!!!!
خیلی خوشحال شدم که کارت درست شده!!!
انشااله 100 سال برات کار کنه!!

من صندوق پرون بستم با نصبش برام افتاد 10 تومن . ضمنن يك سوال داشتم و اون اينكه تمام عزيزاني كه رو ال90 دزدگير ماجيكار بستن سنسور بدنه رو كجاي ماشين نصب كردن كه نسبت به ضربه به تمام نقاط ماشين حساس باشه ضمنن براي اينكه به همه نقاط حساس باشه نيازي به زياد كردن حساسيت نباشه كه بعدها مصيبت بشه . ممنون از راهنمائيتون

در مورد صندوق پران هم باید بگم بستگی به انصاف اون طرف داره!!!
در مورد سنسور ضربه هم باید بگم که برای بنده رو روی درب جعبه فیوز درست بغل فیوز های رزرو گذاشته و وقتی حساسیت روی 4 هستش یک ضربه کوچک فعالش میکنه!!!
اگر برای شما هم خوب عمل نمیکنه چسب 2 طرفه بخر و بچسبون پشت درب فیوز
با تشکر

Alireza_5635
23 October 2008, 01:47 AM
به سلامتی که دزدگیرت همه چیش راه افتاده
اونایی هم که لیست کردی نبندی بهتره
چ.ن برای قطع برق موتور باید سیمها قطع بشه و اون نصب شه.
برای روشن بودن چراغ هم لازم نیست.
در بها هم از تمیز داده نمیشه!!!!
خیلی خوشحال شدم که کارت درست شده!!!
انشااله 100 سال برات کار کنه!!

در مورد صندوق پران هم باید بگم بستگی به انصاف اون طرف داره!!!
در مورد سنسور ضربه هم باید بگم که برای بنده رو روی درب جعبه فیوز درست بغل فیوز های رزرو گذاشته و وقتی حساسیت روی 4 هستش یک ضربه کوچک فعالش میکنه!!!
اگر برای شما هم خوب عمل نمیکنه چسب 2 طرفه بخر و بچسبون پشت درب فیوز
با تشکر

ممنون از نظر لطفت دوست عزيز . اين نصاب عزيز هم تو همون جعبه فيوز برام نصبش كرده منتها نه روي درب جعبه فيوز بلكه كنار خود فيوز ها روي اون قسمت آهني كوچك كنار فيوز ها. الان حساسيتش رو 5 هستش و نسبتا به تمام ماشين حساس هست البته نه به ضربه هاي معمولي و بازوم سپاسگذار از راهنمائيت .

afi
24 October 2008, 03:58 AM
دوستان عزیز منم بالاخره دلمو به دریا زدم و بیخیال گارانتی
یه 902 با چشمی چیتا و صندوق پران 200 تومن برام اب خورد
یکی از نمایندگیهای کرج ردیفش کرد....البته سیستم استارتر رو حذف کردم..میخواستم پاور ویندوز بزارم که ظاهرا باید 2 تا از سیما قطع بشن که فعلا بیخیال شدم
راستی یه دی وی دی مارشال هم گرفتم با این امکانات»:یو اس بی /رم خور/ال سی دی 3.5 اینچی/و از همه مهمتر رنگ نارنجی دیسپلی ست شده با داشبورد و کیلومتر
قیمت مناسب 185 تومان
چینیه با 1 سال گارانتی

fazarayan
24 October 2008, 08:53 AM
یکی از نمایندگیهای کرج ردیفش کرد....البته سیستم استارتر رو حذف کردم..میخواستم پاور ویندوز بزارم که ظاهرا باید 2 تا از سیما قطع بشن که فعلا بیخیال شدم
راستی یه دی وی دی مارشال هم گرفتم با این امکانات»:یو اس بی /رم خور/ال سی دی 3.5 اینچی/و از همه مهمتر رنگ نارنجی دیسپلی ست شده با داشبورد و کیلومتر
قیمت مناسب 185 تومان
چینیه با 1 سال گارانتی

دوست عزیز اگر شما می خواستی استارتر رو حذف کنی دیگه چرا 902 بستی؟:icon_twis
فرق 902 با 938 فقط همین استارتر بود ولی خیلی ارزون تر برات تموم میشد:icon_razz
من هم پارسال 902 بستم ولی زود پشیمون شدم چون این ماشین احتیاجی به گرم کردن درجا نداره و به طور کلی شاید 5 دفعه از استارتر استفاده کردم:icon_surp
با این همه دیگه کاریه که کردی مبارکت باشه:icon_cool
ایشالا بری زیارت:icon_excl

mehdizadeh04
24 October 2008, 11:49 AM
قیمت مناسب 185 تومان
چینیه با 1 سال گارانتی

همان طور فضارایان عزیز هم گفتن اگر شما استارتر رو فعال نکردی چرا 902 بستی؟
فکر میکنم جوابش رو بدونم.چون خود نصاب ازش تعریف و تمجید زیاد کرد.نه؟
با این حال اگر 938 می بستی هم کمتر هزینه میکردی و هم اینکه میزاشتی رو قیمت ضبطت و یک ضبط بهتر و غیر چینی میخریدی تا بیشتر برات کار کنه.
دیگه الان چین اومده اون قدر روی ضبط امکانات گذاشته و با قیمت پایین میده که هرکسی اعم از من نوعی محو امکانات میشیم و سریع اقدام به خرید میکنم.دریغ از اینکه جنس چینی ............
با یان حال انشااله مبارکت باشه و تا آخر روی لوگانت برات کار کنه
با تشکر

NOURI
24 October 2008, 04:26 PM
نصب کلید لا دری برای گارانتی اشکال ندارد؟

mehdizadeh04
24 October 2008, 04:39 PM
نصب کلید لا دری برای گارانتی اشکال ندارد؟

با سلام خدمت شما دوست عزیزم و تبریک برای پیوستن به جمع ما
نه آقا
باری گارانتی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.
شما که نمیخوای کل سیم کشی رو بیاری پایین که!!!
فقط میخوای از سیم لا دری جلو یک سیم بکشی برای عقب.
اگر سیم کشیتون بدون هیچ عیب و ایراد و نقصی ایزوله بشه امکان نداره مشکلی پیش بیاد که بخان بگن گارانتیت باطله!!!
گارانتی موقعی به درد میخوره و بررسی میکنند که خدایی نکرده بلایی سر سیم کشی ماشینتون بیاد.
وگرنه برای سرویس دوره ای که میبری اصلا کاری ندارن و نمیگن چه کارایی رو ماشین انجام دادی و شاید متجه نشن اصلا!!!!
با تشکر

shsa1352
25 October 2008, 08:55 PM
سلام دوستان
دیدم بعضی فروشنده ها خیلی اجحاف میکنند و لادریهای ناقابل را 20000 تومان قیمت داده اند، به عنوان راهنمایی خدمتتان عرض کنم یکی از دوستان از فروشگاه همگام خودرو واقع در جنب تعمیرگاه مرکزی ایران خودرو (آزادی کمی بعد از یادگار) این کلیدها را به قیمت هریک 3800 تومان خریده بود. احتمالا نمایندگیهای سایپا هم اگر داشته باشند به همین قیمت میدهند.

سلام : خدا خیرت بده . همین قیمتی که گفتی گیرم اومد و خریدم ممنونم .

afi
26 October 2008, 03:31 AM
همان طور فضارایان عزیز هم گفتن اگر شما استارتر رو فعال نکردی چرا 902 بستی؟
فکر میکنم جوابش رو بدونم.چون خود نصاب ازش تعریف و تمجید زیاد کرد.نه؟
با این حال اگر 938 می بستی هم کمتر هزینه میکردی و هم اینکه میزاشتی رو قیمت ضبطت و یک ضبط بهتر و غیر چینی میخریدی تا بیشتر برات کار کنه.
دیگه الان چین اومده اون قدر روی ضبط امکانات گذاشته و با قیمت پایین میده که هرکسی اعم از من نوعی محو امکانات میشیم و سریع اقدام به خرید میکنم.دریغ از اینکه جنس چینی ............
با یان حال انشااله مبارکت باشه و تا آخر روی لوگانت برات کار کنه
با تشکر
حدستون درسته..تعریف نصاب..ولی فکر نکنم اونقدرها هم اختلاف قیمتشون باشه؟؟
مگه چنده 938؟
یه توضیح کوچولو راجع به پخش ماشین:
راستش خودم یه پایونر دارم.... دلیل اصلی خرید مارشال هم رنگ نارنجی دیسپلی هنگام کاره(نور ال ای دی).
خداییش بد هم نیست توی این چند روزه که نصبش کردم....بقول معروف هر چی بیشتر پول بدی..............
در ضمن این مارشال خان تی وی هم داره..... شما میدونید چه انتنی بهش میخوره؟

Sasannn
27 October 2008, 11:22 AM
حدستون درسته..تعریف نصاب..ولی فکر نکنم اونقدرها هم اختلاف قیمتشون باشه؟؟
مگه چنده 938؟
یه توضیح کوچولو راجع به پخش ماشین:
راستش خودم یه پایونر دارم.... دلیل اصلی خرید مارشال هم رنگ نارنجی دیسپلی هنگام کاره(نور ال ای دی).
خداییش بد هم نیست توی این چند روزه که نصبش کردم....بقول معروف هر چی بیشتر پول بدی..............
در ضمن این مارشال خان تی وی هم داره..... شما میدونید چه انتنی بهش میخوره؟

آقا پخش منم مارشاله، ولی مدل 3695 (همون که 7" LCD داره)، منم دنبال آنتن خوبم، TVش خیلی به درد میخوره، خوراک فوتبالاس! پیدا کردی منم بی نصیب نذار :icon_cool
یه توضیحه خارج از تاپیک(!) هم واسه دوستان: الان 5 ماهه این پخش رو دارم و واقعا ازش راضیم، خیلیم تحقیق کردم و انتخاب کردم، به جرئت بگم مجهزترین پخش بازاره! (فقط اخیرا JVC یه مدل زده که از نظر امکانات رقیب این محسوب میشه، البته با قیمت 800 تومن!!! درصورتیکه قیمت نمایندگی این 320 تومنه!)
در مورد گارانتیش هم چند وقت پیش یه مشکله سوکتی برام پیش اومد(در حد چند سوال!) رفتم واقعا چنان تحویلی گرفتن که عمرا پایونیران و یا عکاظ کیش با اون حجم کاری بگیرن! سرشونم توپ خلوت! باور کنید این پایونییر و JVC و ... مثل ماجیکار یا سونی پول اسم و هزینه ی تبلیغاتشون رو میگیرن(هرچند جنس چینیه درجه "یک" و تحت لیسانس محسوب میشن!)
حال کردید بدون اینکه احساس کنید چقدر از تاپیک منحرفتون کردم!؟ باشد تا درس عبرتی شود! :icon_arro

راستی دزدگیر خوب هم "به نسبت قیمت" فقط استیل میت! دیروز بعد از 1 ماه تحقیق آخرین مدلشو با کمک دوستم بستیم، خیلی هم تر و تمیز، به اضافه ی Power Window Closer برای هر 4 شیشه و صندوق پران(هم دکمه گذاشتم داخل اطاق و هم به دزدگیر وصل کردم) و سوییچ درب موتور، تمام اجناسی که خریدم+دزدگیر+Power زیر 120 تومن شد! البته دوستم مایه کاری با من حساب کردا:icon_evil
به جرئت بگم نصبش از نصبی که واسه ماشین قبلیم(پراید) کردم راحت تر بود! (حتی نیازی به باز کردن رودری هم نیست! همه چیز از کنسول وسط...)
دزدگیر هم با 3 سال گارانتی و با تمامی امکانات "معقول" (نه اینکه مثلا دمای کف پای راننده رو هم نشون بده! بعدشم تازه از صاحبش بپرسی که فلان امکانات فضاییش چه طوری فعال میشه؟ طرفم بگه یادم رفته! صبر کن برم از تو صندوق کاتالوگ فارسیشو بیارم! شده یه چیزی تو مایه های Cheat Codeهای PS2!!! :icon_sad:) تازه بگذریم از سنگین بودن Firm Wareش و هنگ هایی که دوستان اشاره کردن...

aaash141
27 October 2008, 07:53 PM
آقا بالاخره مجيکار 938 مناسب هست يانه آيا سيستم سخنگو هم دارد يا آن بايستي جدا خريداري شود

fazarayan
27 October 2008, 08:37 PM
آقا بالاخره مجيکار 938 مناسب هست يانه آيا سيستم سخنگو هم دارد يا آن بايستي جدا خريداري شود

938 مناسبه
سیستم سخنگو مال خودشه ولی انتخابیه یعنی روش نیست و باید جدا بخری

mehdizadeh04
27 October 2008, 09:49 PM

بله.مناسب ترین گزینه برای لوگان همین 938 هستش.در جواب شما باید بگم که خیر سیستم سخنگو قابیلت نصب روی 938 رو نداره.
با تشکر

tondar joon2
27 October 2008, 10:30 PM
آقا پخش منم مارشاله، ولی مدل 3695 (همون که 7" LCD داره)، منم دنبال آنتن خوبم، TVش خیلی به درد میخوره، خوراک فوتبالاس! پیدا کردی منم بی نصیب نذار :icon_cool
یه توضیحه خارج از تاپیک(!) هم واسه دوستان: الان 5 ماهه این پخش رو دارم و واقعا ازش راضیم، خیلیم تحقیق کردم و انتخاب کردم، به جرئت بگم مجهزترین پخش بازاره! (فقط اخیرا JVC یه مدل زده که از نظر امکانات رقیب این محسوب میشه، البته با قیمت 800 تومن!!! درصورتیکه قیمت نمایندگی این 320 تومنه!)
در مورد گارانتیش هم چند وقت پیش یه مشکله سوکتی برام پیش اومد(در حد چند سوال!) رفتم واقعا چنان تحویلی گرفتن که عمرا پایونیران و یا عکاظ کیش با اون حجم کاری بگیرن! سرشونم توپ خلوت! باور کنید این پایونییر و JVC و ... مثل ماجیکار یا سونی پول اسم و هزینه ی تبلیغاتشون رو میگیرن(هرچند جنس چینیه درجه "یک" و تحت لیسانس محسوب میشن!)
حال کردید بدون اینکه احساس کنید چقدر از تاپیک منحرفتون کردم!؟ باشد تا درس عبرتی شود! :icon_arro

راستی دزدگیر خوب هم "به نسبت قیمت" فقط استیل میت! دیروز بعد از 1 ماه تحقیق آخرین مدلشو با کمک دوستم بستیم، خیلی هم تر و تمیز، به اضافه ی Power Window Closer برای هر 4 شیشه و صندوق پران(هم دکمه گذاشتم داخل اطاق و هم به دزدگیر وصل کردم) و سوییچ درب موتور، تمام اجناسی که خریدم+دزدگیر+Power زیر 120 تومن شد! البته دوستم مایه کاری با من حساب کردا:icon_evil
به جرئت بگم نصبش از نصبی که واسه ماشین قبلیم(پراید) کردم راحت تر بود! (حتی نیازی به باز کردن رودری هم نیست! همه چیز از کنسول وسط...)
دزدگیر هم با 3 سال گارانتی و با تمامی امکانات "معقول" (نه اینکه مثلا دمای کف پای راننده رو هم نشون بده! بعدشم تازه از صاحبش بپرسی که فلان امکانات فضاییش چه طوری فعال میشه؟ طرفم بگه یادم رفته! صبر کن برم از تو صندوق کاتالوگ فارسیشو بیارم! شده یه چیزی تو مایه های Cheat Codeهای PS2!!! :icon_sad:) تازه بگذریم از سنگین بودن Firm Wareش و هنگ هایی که دوستان اشاره کردن...

آقا من هم تصمیم دادم وقتی ماشینم را تحویل گرفتم از همین مارشال های 7" بگیرم اگه شما لطف کنید یک عکس ویک شرح از قابلیت های ضبطتان بگزارید ممنون میشم :icon_arro

mehdizadeh04
27 October 2008, 10:38 PM
آقا من هم تصمیم دادم وقتی ماشینم را تحویل گرفتم از همین مارشال های 7" بگیرم اگه شما لطف کنید یک عکس ویک شرح از قابلیت های ضبطتان بگزارید ممنون میشم :icon_arro

با سلام خدمت شما دوست عزیزم و ساسان جان عزیز
لطفا این پست ها رو بعدا در مورد ضبط در تاپیک رادیو پخش لوگان قرار بدهید تا تاپیک ها زیاد شلوغ و سر در گم برای کاربر تازه واردی مثل من نشه.
با تشکر

arman 321
28 October 2008, 12:26 AM
لطفا دوستاني كه هديونيت مارشال گرفتند در موردش در تاپيك راديو پخش لوگان توضيح كاملتري بدهند ممنون ميشوم.
اگر لينك و عكس هم داريد بگذاريد.

ممنونم از شما

Sasannn
28 October 2008, 12:31 AM
با سلام خدمت شما دوست عزیزم و ساسان جان عزیز
لطفا این پست ها رو بعدا در مورد ضبط در تاپیک رادیو پخش لوگان قرار بدهید تا تاپیک ها زیاد شلوغ و سر در گم برای کاربر تازه واردی مثل من نشه.
با تشکر

:icon_cool

"تندر جون" عزیز هروقت زمانش بود در تاپیک مربوطه در خدمتم، ایشالا تندرتونم زودتر تحویل بدن...

kian99
30 October 2008, 12:07 AM
برای درهای عقب خودم کلید لا دری(405)نصب کردم واز کلیدهای جلو اتصال گرفتم وموقع باز کردن درچراغ سقف روشن میشود .اگر با کنترل دزد گیرماتریکس5000 قفل را باز کنی ولی دری باز نشودبعد از 30ثانیه بطور اتوماتیک درها قفل میشوداگر در این 30 ثانیه یکی از درهای جلو باز وبسته شوددیگر بطور اتوماتیک قفل نمیشود.حالا مشکل اینجااست اگر در این 30 ثانیه یکی از درهای عقب باز وبسته شودمجددا"درهابعد از 30 ثانیه قفل میشود.(در حالات بالا خودرو روشن نشده است)به نظر شما مشکل ازکجاست؟مدت7ماه است که دزدگیر را نصب کرده واز کار کردش راضی هستم قیمت140000تومان

mehdizadeh04
30 October 2008, 12:17 AM
برای درهای عقب خودم کلید لا دری(405)نصب کردم واز کلیدهای جلو اتصال گرفتم وموقع باز کردن درچراغ سقف روشن میشود .اگر با کنترل دزد گیرماتریکس5000 قفل را باز کنی ولی دری باز نشودبعد از 30ثانیه بطور اتوماتیک درها قفل میشوداگر در این 30 ثانیه یکی از درهای جلو باز وبسته شوددیگر بطور اتوماتیک قفل نمیشود.حالا مشکل اینجااست اگر در این 30 ثانیه یکی از درهای عقب باز وبسته شودمجددا"درهابعد از 30 ثانیه قفل میشود.(در حالات بالا خودرو روشن نشده است)به نظر شما مشکل ازکجاست؟مدت7ماه است که دزدگیر را نصب کرده واز کار کردش راضی هستم قیمت140000تومان

باسلام خدمت شما دوست عزیزم
شاید کلید لادری به درستی عمل نمیکنه.
وقتی درب عقب رو باز میکنید فلاشر میزنه؟؟؟
این کار رو هم انجام دهید.
درب عقب رو باز کنید و باز نگهدارید.باز ببینید که دربها بسته میشه یا خیر؟؟؟؟
حالا این عمل رو با درب عقب دیگر انجام دهید.
با تشکر

kian99
30 October 2008, 03:05 PM
باسلام خدمت شما دوست عزیزم
شاید کلید لادری به درستی عمل نمیکنه.
وقتی درب عقب رو باز میکنید فلاشر میزنه؟؟؟
این کار رو هم انجام دهید.
درب عقب رو باز کنید و باز نگهدارید.باز ببینید که دربها بسته میشه یا خیر؟؟؟؟
حالا این عمل رو با درب عقب دیگر انجام دهید.
با تشکر
اقای مهدیزاده به فرموده شماعمل کردم یکی از درهای عقب را باز کردم وبا کنترل درها را بستم در هابسته شد در دیگر هم همین طور بود(ولی با درهای جلو فلاشر میزدوروی کنترل نشان میدادکه دری بسته نشده)وهمچنین در عقب را باز کرده وکلید را بادست فشار دادم ودزد گیر را فعال کردم سپس دستم رااز روی کلید برداشتم ولی اژیر نکشید.تعجب من در این است اگرکلیدها مشکل داشتندچراغ سقف را روشن نمیکردنند.باتشکر

mehdizadeh04
30 October 2008, 03:50 PM
اقای مهدیزاده به فرموده شماعمل کردم یکی از درهای عقب را باز کردم وبا کنترل درها را بستم در هابسته شد در دیگر هم همین طور بود(ولی با درهای جلو فلاشر میزدوروی کنترل نشان میدادکه دری بسته نشده)وهمچنین در عقب را باز کرده وکلید را بادست فشار دادم ودزد گیر را فعال کردم سپس دستم رااز روی کلید برداشتم ولی اژیر نکشید.تعجب من در این است اگرکلیدها مشکل داشتندچراغ سقف را روشن نمیکردنند.باتشکر

با سلام مجدد خدمت شما دوست عزیزم
شما خودتون دزدگیر رو بستین؟
نقشه ای از سیم کشی دزدگیر دارید؟چون بنده تا حالا سیم کشی ماتریکس رو ندیدم.
نظر بنده اینه که سیم لادری های عقب رو به سیمی که از دزدگیر اومده مستقیما وصل نمایید نه به سیمی که از لادری جلو گرفته میشه.
فکر میکنم اشتباهی رخ داده در سیم کشی لادری های عقب.
اگر فنی هستید سیم کشی دزدگیر رو بازبینی کنید و سیم لادری های عقب رو مستقیما به سیم دزدگیر وصل کنید و جواب را منعکس نمایید.
با تشکر

SMAEIL2000
1 November 2008, 11:01 AM
بالاخره من هم یک دزد گیره مجیکار بستم

1- دزد گیر 938 قیمت 175

2- بیمه آسیا تاسقف 13 میلیون 20

3- صندوق پران 15

4- پاور ویندو 45

5- چشمی چیتا 15

جمع کل 270 تومان

خوب بستن ولی یکجا بی دقتی کرد یک خط روی داشبورد انداخت

راضیم از خودش ناراضیم از قیمتش :icon_cry:

mehdizadeh04
1 November 2008, 11:34 AM
بالاخره من هم یک دزد گیره مجیکار بستم

1- دزد گیر 938 قیمت 175

2- بیمه آسیا تاسقف 13 میلیون 20

3- صندوق پران 15

4- پاور ویندو 45

5- چشمی چیتا 15

جمع کل 270 تومان

خوب بستن ولی یکجا بی دقتی کرد یک خط روی داشبورد انداخت

راضیم از خودش ناراضیم از قیمتش :icon_cry:

با سلام
اسماعیل جان مبارکه.
ماشینت ال پی هستش که پاورت ویندوزت 45 شده؟؟؟
چشمی های چیتا نسبت به پولی که میدی خوبه و تاآخرش برات کار میکنه.
کجا رفتی نصب کردی؟
در مورد این مشکلت هم باید بگم که خوبه باز احتیاط کزده.خیلی از نصاب ها هستن که وقتی کار میکنن به تمام نقاط صدمه میزنن.
اون خطی که میگی افتاده رو میتونی با اسپری براق کننده بزنی و 2 دقیقه بذاری بمونه و بعد با یک ابر بکشی روش.
اثرش رو خیلی از بین میبره و تقریبا محوش میکنه.
با تشکر

SMAEIL2000
1 November 2008, 12:53 PM
با سلام
اسماعیل جان مبارکه.
ماشینت ال پی هستش که پاورت ویندوزت 45 شده؟؟؟
چشمی های چیتا نسبت به پولی که میدی خوبه و تاآخرش برات کار میکنه.
کجا رفتی نصب کردی؟
در مورد این مشکلت هم باید بگم که خوبه باز احتیاط کزده.خیلی از نصاب ها هستن که وقتی کار میکنن به تمام نقاط صدمه میزنن.
اون خطی که میگی افتاده رو میتونی با اسپری براق کننده بزنی و 2 دقیقه بذاری بمونه و بعد با یک ابر بکشی روش.
اثرش رو خیلی از بین میبره و تقریبا محوش میکنه.
با تشکر

جناب مهدیزاده

با عرض تشکر

ماشین ال پی هست

نمایندگی مرکزی بین دردشت و باقری رفتم

آقای جم نژاد خیلی من رو الاف کرد البته قسمت این بود که آقای شمس کار من رو انجام بده

اقای جم نژاد وارد هستند ولی نه واردی شمس ( البته در حین کار کردن آقای شمس متوجه شدم که
آقای جم هی سوال میکنه و یاد میگره آقای شمس کارش ال 90 تمام سیمهای شیشه بالابر ها رو بلد بود مخصوصا عقب

آقای جم نژاد نمیدونست که سیم پاور ویندو عقب از کجا باید بره

در کل بچه های با حالی بودن ممنون

mehdizadeh04
1 November 2008, 01:20 PM
جناب مهدیزاده

با عرض تشکر

ماشین ال پی هست

نمایندگی مرکزی بین دردشت و باقری رفتم

آقای جم نژاد خیلی من رو الاف کرد البته قسمت این بود که آقای شمس کار من رو انجام بده

اقای جم نژاد وارد هستند ولی نه واردی شمس ( البته در حین کار کردن آقای شمس متوجه شدم که
آقای جم هی سوال میکنه و یاد میگره آقای شمس کارش ال 90 تمام سیمهای شیشه بالابر ها رو بلد بود مخصوصا عقب

آقای جم نژاد نمیدونست که سیم پاور ویندو عقب از کجا باید بره

در کل بچه های با حالی بودن ممنون

با سلام مجدد
در جواب شما باید بگم که که این 2 نفر باهم کار میکنند خیلی ادمای باحال و توپ هستند و در حین کار خیلی شوخی میکنند با هم.در مورد این موردی هم که شما گفتی با هم درصدی کار میکنند و حتما میخواسته آقای شمس این کار رو انجام بده و بگیره پولشو.
برای من هم این دو نفر با هم اومدن.
هر 2 نفر هم سیم کشی رو حفظ بودن.
در هر صورت ایشالا خوب برات کار کنه.برای من که 1 ساله داره بدون عیبی (گوش شطون کر کار میکنه).
یکی دیگه از دوستان میگفتن که دزدگیر رو 190 قیمت کردن
گارانتی روی جعبه از همون روز شروع شد؟؟؟
اگر میشه در رابظه با کارکرد پاور ویندوزتون هم توضیح مختصری بدین که ترتیب بالارفتن شیشه ها به چه صورته؟؟؟
یعنی اول برای راننده بالا میره و بعد شاگرد و بعد عقب ها یا خیر
با تشکر

shsa1352
3 November 2008, 12:08 AM
من خریدم و نصب کردم

hadicar
3 November 2008, 09:32 AM
سلام
کلید اصلی رو از کجا خریدی ؟ از نحوه بستن و سیم کشی هم عکس بگذارید.

abbas123
3 November 2008, 11:10 AM
با درود

آدرس که توی پست #20 قرار داده شده .
نحوه ی بستن هم آسونه از سیم کلید جلو به کلید های جدیدی که برای درب عقب خریداری کردید استفاده کنید .

دوستانی که عکس دارند برای این دوستمون قرار بدهند ، ثواب داره بخدا !!!!

با سپاس

SMAEIL2000
8 November 2008, 02:19 PM
با سلام مجدد
در جواب شما باید بگم که که این 2 نفر باهم کار میکنند خیلی ادمای باحال و توپ هستند و در حین کار خیلی شوخی میکنند با هم.در مورد این موردی هم که شما گفتی با هم درصدی کار میکنند و حتما میخواسته آقای شمس این کار رو انجام بده و بگیره پولشو.
برای من هم این دو نفر با هم اومدن.
هر 2 نفر هم سیم کشی رو حفظ بودن.
در هر صورت ایشالا خوب برات کار کنه.برای من که 1 ساله داره بدون عیبی (گوش شطون کر کار میکنه).
یکی دیگه از دوستان میگفتن که دزدگیر رو 190 قیمت کردن
گارانتی روی جعبه از همون روز شروع شد؟؟؟
اگر میشه در رابظه با کارکرد پاور ویندوزتون هم توضیح مختصری بدین که ترتیب بالارفتن شیشه ها به چه صورته؟؟؟
یعنی اول برای راننده بالا میره و بعد شاگرد و بعد عقب ها یا خیر
با تشکر

مرسی دوست عزیزم بخاط راهنمایی ها و الطاف بیکرانت ....

در مورد پاور ویندو شیشه به ترتیبی که ذکر کردید بالا میره ( تک - تک )

دلیل بالا نرفتن همزمان هم خودتون میدونید فشار به باطری ماشین در حالت خاموشه ( آمپر زیاد میکشه )

تاریخ گارنتی از 27 / 07 / 87 شروع شده .

shsa1352
8 November 2008, 04:09 PM
با سلام : میدونید که E1 کلید لادری نداره . با راهنمایی یکی از همین دوستان از خیابان آزادی جفتی 7 تومن خریدم و خودم نصبش کردم . فکر کنم کار زیاد راحتی نباشه . یه کم دست و پا گیره . اول باز کردن صندلی بعد باید حتما کمربند ایمنی را باز کنی و بعدش از کلید لادری جلو دو تا سیم بگیری برای عقب . اما مشکل کار اینجاست که اتصال این سیمها به سوییچ عقب باید با فیش باشه که من از فیشهای میکرویی که خودم داشت استفاده کردم و هویه کردم . تمام قطعاتی که باز کردی رو میبندی . امتحانش هم که مشخصه . مال من که درست وصل شده بود . حدودا 1.5 ساعت طول کشید .

aghashahi
9 November 2008, 10:29 AM
با سلام

من تو تبلیغات مرکز آپشن ایساکو (m.e.m خودرو) دیدم زده پاور ویندوز سوکت فابریک.
میخواستم از دوستان سوال کنم برای نصب پاور ویندوز واقعا سوکت فابریک وجود داره یا از سیم کشی ماشین استفاده می کنند؟

با تشکر

aghashahi
10 November 2008, 04:58 PM
با سلام

من تو تبلیغات مرکز آپشن ایساکو (m.e.m خودرو) دیدم زده پاور ویندوز سوکت فابریک.
میخواستم از دوستان سوال کنم برای نصب پاور ویندوز واقعا سوکت فابریک وجود داره یا از سیم کشی ماشین استفاده می کنند؟

با تشکر

دوستانی که در این ضمینه تجربه دارند راهمایی کنند ممنون میشم.

با تشکر

SMAEIL2000
10 November 2008, 05:08 PM
دوستانی که در این ضمینه تجربه دارند راهمایی کنند ممنون میشم.

با تشکر

من خودم نصب کردم

هیچکدام فابریکی نیستند ( تا دوماه دیگه دزد گیر و پاور ویندو مجیکار برای ال 90 میاد البته به گفته مجیکار )

همشون باید از پست سیمهای بالابرها سیم شوک گرفته شود

بهترین مدل 45 تومن

از 8 تومن شروع میشه تا 45 تومن

tondar joon2
10 November 2008, 08:55 PM
:icon_cool

"تندر جون" عزیز هروقت زمانش بود در تاپیک مربوطه در خدمتم، ایشالا تندرتونم زودتر تحویل بدن...

آقا پس این توضیحات چی شد:icon_wink

hasoj
11 November 2008, 03:51 AM
من تو فکر 1 دزد گیر ساده هستم واسه اینکه با صداش بفهمم هنوز هستش یا نه بعد هم دارم بررسی میکنم که 1 موقعیت یاب روش نصب کنم که اگه (خدای نکرده . گوش شیطونه کر . روم به دیوار ) بردنش کجا پیداش کنم ؟
اخ این برادران توانمند پلیس میگن شما پیداش کن تا ما وست بگیریمش .
تا اینجا که بررسی کردم این دستگاه ها 1کمی گرونن ولی من فکر میکنم خیلی میتونن مفید باشن و شاید به بیمه بدنه یا بیمه سرقت هم بیرزن البته نباید منکر کمک موقع تصادف هم شد .
نظر شماها چیه ؟

hasoj
11 November 2008, 03:53 AM
من تو فکر 1 دزد گیر ساده هستم واسه اینکه با صداش بفهمم هنوز هستش یا نه بعد هم دارم بررسی میکنم که 1 موقعیت یاب روش نصب کنم که اگه (خدای نکرده . گوش شیطونه کر . روم به دیوار ) بردنش کجا پیداش کنم ؟
تا اینجا که بررسی کردم این دستگاه ها 1کمی گرونن ولی من فکر میکنم خیلی میتونن مفید باشن و شاید به بیمه بدنه یا بیمه سرقت هم بیرزن البته نباید منکر کمک موقع تصادف هم شد .
نظر شماها چیه ؟

fazarayan
11 November 2008, 08:15 AM
نظر شماها چیه ؟

من موافقم
فکر بدی نیست
موقعیت یاب رو نصب کن هزینه نصبش رو هم بی زحمت بگو
ولی دزدگیر و بیمه بدنه و سرقت هم لازمه (از نون شب واجب تره)

mohammad1983
11 November 2008, 10:51 AM
نظر شماها چیه ؟
سلام
اين دزدگير هايي كه تو مجله ماشين تبليغ ميشه و زده موقعيت ياب ماهواره اي رو من پرسيده بودم ميگفتن 400 تومان!!!

rmb_ali
11 November 2008, 11:02 AM
نظر شماها چیه ؟

فکر خوبیه میتونی اطلاعاتی در مورد جی پی اس خودرویی در اینجا ببینی (http://www.rayaneh.com/cat-361.aspx)

mehdizadeh04
11 November 2008, 03:44 PM
نظر شماها چیه ؟

در مورد این که این خودرو نیازمند این سیستم هست یا نه به نظر من با این سیستم ضد سرقت و یک دزدگیر تصویری به اینا نیاز پیدا نمیکنی!!!
اما بنده در این مورد تحقیق کردم.
یک نوعی جی پی اس هستش که به صورت مخفی و یک جعبه به اندازه دزدگیر وصل میشه روی ماشین که یک چیزی مثل سیم کارت روش داره که وقتی ماشینتون رو خدایی نکرده ببرن میتونی به اون یک اس ام اس بدی و اون دستگاه با استفاده از اون سیم کارتی که روشه موقعیت رو به صورت شماره به شما میده.
در هنگام خرید یک سی دی هم به شما میدن که برنامه ای داره که وقتی شماره رو بهش میدی بهتون میگه که این شماره مختصات چه نقطه ای است.
این دستگاه اصلا مثل جی پی اس هایی که روش نقشه داره نیست و قابل مشاهده هم نیست برای دزد یا هر کس دیگر.
یادآور میشم که 2 سال پیش این دستگاه جی پی اس رو من 450 تومان قیمت کردم.
با تشکر

hasoj
12 November 2008, 02:01 AM
من بعد از کلی سرچ روی 1 دستگاه موقعیت یاب خوب به نتیجه رسیدم و همونطور که دوست عزیزم مهدی زاده فرمودند کار میکنه با این توضیح که سیم کارت ایرانسل که gpsهم داره روش نصب میشه و در مواقع نیاز پس از ارسال smsبه اون کد طول و عرض جغرافیایی رو ارسال میکنه که با گوگل ارت قابل هدف گیریه و طبق گفته کاتالوگ از 1 الی 45 ثانیه و هرچه هوا گرمتر باشه سریع تر .
بعد این شرکت نقشه کامل ایرانو به تفکیک جاده های بیابانی و روستاه تهیه کرده که علاوه بر تعین موقعیت ماشین بروی نقشه کامپوتری در زمانی که ماشین زیر پای خودتان هست (که انشالله همیشه باشه )در مواقع سفر میشه از اون برای تعیین مسیر هم استفاده مفید برد البته با نصب 1 LCD به ان .
حجم دستگاه کمی از 1 قوطی کبریت بیشتره وبراحتی قابل نصب و اختفا .
این اطلاعات بر اساس کاتالوگ اولیه و توضیحات تلفنی که داشتم عرض کردم و پس از دریافت کاتالوگ کامل اون تمام موارد رو مستند عرض میکنم .
قیمت رو 350000 گفتن که من (کامل تر . کوچکتر و ارزونتر )از این ندیدم و گفته که اگه بالای 15 دستگاه بخواهید تخفیف خوب میده .
ساخت چین با 1 سال ضمانت . که انشالله بعد بزاریدش روی مرسدس بنزتون

hamid1357
12 November 2008, 10:05 AM
با سلام
اينطور كه من شنيدم با اين سيستم ضد سرقت كه ماشين تندر 90 داره امكان دزديدن خود ماشين تقريبا محاله
فقط ممكنه قطعات و ... سرقت بشه.
اگه اينها درست باشه كه ديگه موقعيت ياب واسه چيه؟

kian99
14 November 2008, 01:31 PM
با سلام مجدد خدمت شما دوست عزیزم
شما خودتون دزدگیر رو بستین؟
نقشه ای از سیم کشی دزدگیر دارید؟چون بنده تا حالا سیم کشی ماتریکس رو ندیدم.
نظر بنده اینه که سیم لادری های عقب رو به سیمی که از دزدگیر اومده مستقیما وصل نمایید نه به سیمی که از لادری جلو گرفته میشه.
فکر میکنم اشتباهی رخ داده در سیم کشی لادری های عقب.
اگر فنی هستید سیم کشی دزدگیر رو بازبینی کنید و سیم لادری های عقب رو مستقیما به سیم دزدگیر وصل کنید و جواب را منعکس نمایید.
با تشکر
با سلام خدمت دوست گرامی وبزرگواروعرض پوزش ازاینکه دیرجواب دادم.امروزکلیدلا دری درب پشت راننده راباز کردم.دیدم که فیشهالق شده بودبامحکم کردن انهامشکل برطرف شد.(ازفیشهای تکی استفاده کرده بودم چون اینجا فیش فابریک405راپیدا نکردم)

mehdizadeh04
14 November 2008, 02:45 PM
با سلام خدمت دوست گرامی وبزرگواروعرض پوزش ازاینکه دیرجواب دادم.امروزکلیدلا دری درب پشت راننده راباز کردم.دیدم که فیشهالق شده بودبامحکم کردن انهامشکل برطرف شد.(ازفیشهای تکی استفاده کرده بودم چون اینجا فیش فابریک405راپیدا نکردم)

با سلام
خوشحالم که مشکل شما نیز برطرف شده.
برای اینکه دوباره این مشکل برای کلیدهای لا دری عقب پیش نیاد اول بوسیله انبردست یا دم باریک کمی فیش ها رو به سمت داخل راهنمایی کنید تا نری های کلید را محکم در بر گیرد و همچنین از روکش حرارتی نیز استفاده کنید تا هم از اتصال سر فیش با بدنه جلوگیری شو هم اینکه اتصال ها را محکم تر در بر میگیرد.
با تشکر

اصغر
14 November 2008, 02:54 PM
سلام

مي شه يكي توضيح بده كه اصولا دزدگير به غير از مزاحمت ( براي مالك و همسايه ها و ... ) چه مزيتي داره ؟

براي اتوموبيلايي كه ايموبيلايزر دارن توصيه مي كنم اصلا دزدگير نبنديد. هميشه پنل ضبطتون رو برداريد فكر نمي كنم كسي به خاطر تجهيزات نصب شده اي مثب اسپيكر و امثالهم بخواد سرقت بكنه.

من كه 4 ساله روي زانتيا نه دزدگير دارم نه قفل فرمون و ... روي تندر هم نخواهم بست.

ac800fr
14 November 2008, 04:13 PM
سلام

مي شه يكي توضيح بده كه اصولا دزدگير به غير از مزاحمت ( براي مالك و همسايه ها و ... ) چه مزيتي داره ؟

براي اتوموبيلايي كه ايموبيلايزر دارن توصيه مي كنم اصلا دزدگير نبنديد. هميشه پنل ضبطتون رو برداريد فكر نمي كنم كسي به خاطر تجهيزات نصب شده اي مثب اسپيكر و امثالهم بخواد سرقت بكنه.

من كه 4 ساله روي زانتيا نه دزدگير دارم نه قفل فرمون و ... روي تندر هم نخواهم بست.

با سلام
دوستان، من هم هميشه اين سوال در ذهنم بود، كه آيا جهت جلوگيري از سرقت لوگان استفاده از قفل فرمان مناسب و برداشتن پانل ضبط صوت كافي است؟؟
نمي دونم ايموبلايزر تا چه اندازه در برابر سارقان حرفه اي مفيد است و مي تونه مقاومت كنه؟
اگه سيستم ايموبلايزر خوب باشه و سيستم و پخش آنچناني هم روي ماشين نصب نشده باشه پس شايد نيازي به نصب دزدگير روي اين ماشين و مشكل دست كاري سيم كشي و غيره ديگه ضروري نباشه؟؟:icon_ques:icon_ques
لطفا" دوستاني كه اطلاعي دارند نظر خودشون را بيان كنند.:icon_cool

mehdizadeh04
14 November 2008, 05:26 PM
سلام

با سلام
دوستان، من هم هميشه اين سوال در ذهنم بود، كه آيا جهت جلوگيري از سرقت لوگان استفاده از قفل فرمان مناسب و برداشتن پانل ضبط صوت كافي است؟؟
نمي دونم ايموبلايزر تا چه اندازه در برابر سارقان حرفه اي مفيد است و مي تونه مقاومت كنه؟
اگه سيستم ايموبلايزر خوب باشه و سيستم و پخش آنچناني هم روي ماشين نصب نشده باشه پس شايد نيازي به نصب دزدگير روي اين ماشين و مشكل دست كاري سيم كشي و غيره ديگه ضروري نباشه؟؟:icon_ques:icon_ques
لطفا" دوستاني كه اطلاعي دارند نظر خودشون را بيان كنند.:icon_cool

با سلام خدمت شما عزیزان
اول اینکه یک سوال مطرح کنم تا من متوجه بشم که دزدگیر چه مزاحمتی میتونه برای مالک و همسایه ها داشته باشه؟؟
بنده پیش از جواب شما باید بگم که با توجه به اینکه لوگان بنده 1 سال است که به دزدگیر تجهیز شده است 2 هفته پیش که اومدم جلوی در پارکینگ یک ماشین بود.بنده ماشین رو پارک کردم و دزدگیر رو زدم و رفتم دنبال راننده خودرو!
تا اینجا ربطی به موضوع نداشت.
ولی وقتی همسایه ما اومد ماشین رو جا به جا کنه خیلی جا خورد که دید ریموت دزدگیر دست منه!
گفت دزدگیر رو تازه بستی؟؟
گفتم خیر این دزدگیر یک ساله داره رای بنده کار میکنه!
ببینید تا کجا بی سر و صدا برام کار کرده مکه همسایه بالایی ما متوجه اینکه ماشین دزدگیر داره نشده!
حالا دلیلش چیه؟؟
اول اینکه چشمی دزدگیر رو بنده روی مینیمم گذاشتم تا سر و صدای الکی درست نکنه.
دوم اینکه دزدگیر همیشه سایلنت هستش(با توجه به اینکه تصویریه)
سنسور ضربه دزدگیر هم روی 3 هستش و هیچ موقع ندیدم صدای دزدگیر در بیاد.
در مورد اینکه دزد اگر چیزی نداشته باشی این رو قبول دارم.
ولی شما تا حالا دیدید پیکانی رو که خیلی قراضه باشه و نه ضبط وباند داشته باشه نه دزدگیر ازش دزدی شه؟
ولی بنده دیدم.
این دزدی از ماشین عموی بنده صورت گرفته بود.
دزد شیشه رو شکسته بود و دیده هیچی نداره قاب عینک + خود عینک(البته عینک ذره بینی با فرم لاکی)و عصای فرمان و ضبط پیکانی که مال سال 79 باشه و هیچیش هم کار نمیکنه رو برده بود.
در ضمن به صندوق هم رحم نکرده بود و آچار و زاپاس رو هم برده بود.
خوب حالا به نظر شما میخاد یا نه؟؟؟
بنده با توجه به این قضیه ها هم قفل فرمون میزنم هم دزدگیر دارم.
البته با این حال بازم از سرقت لاستیک های زیر ماشین میترسم.
نمیدونم تا اینجا تونستم شما رو متقاعد کنم یا خیر؟؟؟
با این حال بنده هم برای همینه که از دزد جماعت چیزای زیادی دیدم
ببخشید اگه طولانی شد.
با تشکر

fazarayan
14 November 2008, 05:36 PM
با سلام خدمت شما عزیزان
اول اینکه یک سوال مطرح کنم تا من متوجه بشم که دزدگیر چه مزاحمتی میتونه برای مالک و همسایه ها داشته باشه؟؟
بنده پیش از جواب شما باید بگم که با توجه به اینکه لوگان بنده 1 سال است که به دزدگیر تجهیز شده است 2 هفته پیش که اومدم جلوی در پارکینگ یک ماشین بود.بنده ماشین رو پارک کردم و دزدگیر رو زدم و رفتم دنبال راننده خودرو!
تا اینجا ربطی به موضوع نداشت.
ولی وقتی همسایه ما اومد ماشین رو جا به جا کنه خیلی جا خورد که دید ریموت دزدگیر دست منه!
گفت دزدگیر رو تازه بستی؟؟
گفتم خیر این دزدگیر یک ساله داره رای بنده کار میکنه!
ببینید تا کجا بی سر و صدا برام کار کرده مکه همسایه بالایی ما متوجه اینکه ماشین دزدگیر داره نشده!
حالا دلیلش چیه؟؟
اول اینکه چشمی دزدگیر رو بنده روی مینیمم گذاشتم تا سر و صدای الکی درست نکنه.
دوم اینکه دزدگیر همیشه سایلنت هستش(با توجه به اینکه تصویریه)
سنسور ضربه دزدگیر هم روی 3 هستش و هیچ موقع ندیدم صدای دزدگیر در بیاد.
در مورد اینکه دزد اگر چیزی نداشته باشی این رو قبول دارم.
ولی شما تا حالا دیدید پیکانی رو که خیلی قراضه باشه و نه ضبط وباند داشته باشه نه دزدگیر ازش دزدی شه؟
ولی بنده دیدم.
این دزدی از ماشین عموی بنده صورت گرفته بود.
دزد شیشه رو شکسته بود و دیده هیچی نداره قاب عینک + خود عینک(البته عینک ذره بینی با فرم لاکی)و عصای فرمان و ضبط پیکانی که مال سال 79 باشه و هیچیش هم کار نمیکنه رو برده بود.
در ضمن به صندوق هم رحم نکرده بود و آچار و زاپاس رو هم برده بود.
خوب حالا به نظر شما میخاد یا نه؟؟؟
بنده با توجه به این قضیه ها هم قفل فرمون میزنم هم دزدگیر دارم.
البته با این حال بازم از سرقت لاستیک های زیر ماشین میترسم.
نمیدونم تا اینجا تونستم شما رو متقاعد کنم یا خیر؟؟؟
با این حال بنده هم برای همینه که از دزد جماعت چیزای زیادی دیدم
ببخشید اگه طولانی شد.
با تشکر

در تائید فرمایش دوست خوبم mehdizadeh04 عزیز :icon_surp
اضافه میکنم دزدی باطری :icon_bigg و تصادفات احتمالی رو ( مالیدن و رفتن ) :icon_cry:
یک حسن دیگش هم اینه که گاهی ممکنه با صاحب ماشینی که جایی پارک کرده و رفته کار داشته باشن که بهترین گزینه استفاده از کارکال دزدگیره و اگر نداشته باشه وارد کردن چند تا ضربه کم جون به بدنه ماشینه که بدین ترتیب صاحب ماشین به سرعت برق و باد در محل حاضره :icon_excl :icon_cool :icon_sad: :icon_arro

اصغر
14 November 2008, 05:41 PM
سلام

به نظر من اگر دزد، خود ماشين را نتواند ببرد كافيست چون براي بردن وسايل اضافي چنان ماهر و سريع هستند كه باكي از واق و واق دزدگير ها ندارند و كار خودشان را مي كنند.
از سوي ديگر اينقدر دزدگير هاي ديگران ( كه مسايلي كه شما فرموديد را رعايت نمي كنند ) بي جهت و با عبور يك كاميون يا پريدن يك گربه ونگ و وونگ كرده اند كه دزدگير ها چوپان دروغگو شده اند و كسي به سر و صداي آنها توجهي نمي كند.
پارسال در جلوي چشمان ناباور چند نفر از همكاران ما كه از طبقات بالا خيابان را مي ديدند دزدي ضبط ماشين يكي از همسايگان را در عرض چند ثانيه و بدون باز كردن در و فقط با دولا شدن داخل اتوموبيل پس از شكستن شيشه چنان ماهرانه دزديد كه وقتي دوستان به خيابان رسيدند دزدان موتور سوار 2 چهار راه دور شده بود!

پي نوشت : ببخشيد عرايضم با دوست قبلي همزمان شد. اين دلايل كه شما فرموديد در حد دليل خريد يك گاو براي نوشيدن روزانه يك ليوان شير، محكم و متقاعد كننده بود :icon_arro

متاسفانه واقعيت اين است كه دليل عمده ي بستن دزدگير عبارت است : 1- عادتي كه از نسل قبلي اتوموبيلها باقي مانده و 2- تبليغات فروشندگان و وارد كنندگان دزدگير

fazarayan
14 November 2008, 06:21 PM
سلام

به نظر من اگر دزد، خود ماشين را نتواند ببرد كافيست چون براي بردن وسايل اضافي چنان ماهر و سريع هستند كه باكي از واق و واق دزدگير ها ندارند و كار خودشان را مي كنند.
از سوي ديگر اينقدر دزدگير هاي ديگران ( كه مسايلي كه شما فرموديد را رعايت نمي كنند ) بي جهت و با عبور يك كاميون يا پريدن يك گربه ونگ و وونگ كرده اند كه دزدگير ها چوپان دروغگو شده اند و كسي به سر و صداي آنها توجهي نمي كند.
پارسال در جلوي چشمان ناباور چند نفر از همكاران ما كه از طبقات بالا خيابان را مي ديدند دزدي ضبط ماشين يكي از همسايگان را در عرض چند ثانيه و بدون باز كردن در و فقط با دولا شدن داخل اتوموبيل پس از شكستن شيشه چنان ماهرانه دزديد كه وقتي دوستان به خيابان رسيدند دزدان موتور سوار 2 چهار راه دور شده بود!

پي نوشت : ببخشيد عرايضم با دوست قبلي همزمان شد. اين دلايل كه شما فرموديد در حد دليل خريد يك گاو براي نوشيدن روزانه يك ليوان شير، محكم و متقاعد كننده بود :icon_arro

متاسفانه واقعيت اين است كه دليل عمده ي بستن دزدگير عبارت است : 1- عادتي كه از نسل قبلي اتوموبيلها باقي مانده و 2- تبليغات فروشندگان و وارد كنندگان دزدگير

سلام
حالا شما رضایت بده حداقل برای صدا کردن صاحب ماشین از دزدگیر استفاده کنیم دیگه :icon_cry:

شوخی بود

به هر حال هر کس نظری داره دیگه
مثلا من از قفل فرمون اصلا خوشم نمیاد ولی ممکنه یه نفر دو تا دو تا ببنده و همینطور دزدگیر و قفل پدال و . . .
در ضمن همیشه هم اینطور نیست که طرفمون یک دزد حرفه ای باشه بلکه ممکنه یه دزد کاملا احمق باشه اونوقت تکلیف چیه؟ (من خودم همچین موردی رو دیدم که دارم میگم)

razaviraz
15 November 2008, 01:29 AM
در ادامه توضیح دوستان در مورد نصب دزدگیر روی ماشین هم نیروی انتظامی و بیمه تاکید دارند نصب شود
همچنین اکثر دزدهای خودرو سراغ خودروهای می روند که دزدگیر روی انها نصب نیست بدی دزدگیر به نظر من فقط همان مزاحمت صداست و ان هم بستگی به خودمان دارد و مراعات همسایه را داشته باشیم یا نه که بنده همیشه از سایلنت استفاده می کنم به استثنا اشتباها با صدا قفل کنم یا گاهی شیطونی بچه ها و بازی با ریموت
به هر حال وسایل داخل ماشین - باطری ماشین و وسایل داخل صندوق عقب و زاپاس چیز کمی نیستند و محافظت از انها با نصب یک دزدگیر کار عاقلانه ای هستد

rmb_ali
15 November 2008, 03:48 PM
البته اگر شما وسایل ایمنی در مقابل دزدی روی ماشینت ببندی دزدهای ناشی( که الحمدالله امروزه کم هم نیستن که بیشترشون از کارگرهای ساده ایی که چند روز یا هفته هست که کاری پیدا نکردن هم هستن) از دزدی ماشین شما منصرف میشن و تمایل دزدهای حرفه ایی کم ولی به هر حال دزدان حرفه ایی اگر اراده کننده میتوانند یه کارایی بکنن چون هنرشون تو سرعت عمل و زبردستی ایشونه
ولی به هرحال شما هرچه تجهیزات ایمنی تون بیشتر باشه یکی رغبت دزدها رو برای دستبرد کم میکنید یکی دیگه اینکه کارشونو سخت تر میکنید و شاید تو این فاصله خودتون یا یکی دیگه به داد ماشینتون برسه
خوده من چند سال پیش یه داتسون 120y داشتم که نه تنها ضبط خوبی نداشت بلکه اصلا چیزی نبود که ارزش وقت برای دزدی داشته باشه ولی آقا دزده که اتفاقا ناشی هم بود زده بود شیشه رو شکونده بود و چون ضبط رو نتونسته بود در بیاره و یا چیزی پیدا نکرده بود نوار کاست پاییز شادمهر عقیلی رو برده بود :icon_razz که این قضیه فقط یه شیشه رو دست ما گذاشت که پیدا نمیشد
بنابراین تجهیزات ایمنی در هر صورت میتونه مفید باشه

mehdizadeh04
16 November 2008, 10:31 PM
سلام دوست من
اره . حقیقتش من این دستگاه رو ضروریتر از بهترین دزد گیرها میبینم .
بهترین دزدگیر هم که ببندم واسه اینه که نبرنش. ولی اگه به هر حال بردنش کی به داد ادم میرسه ؟
نمیدونم هم چقدر میشه روی بیمه بدنه حساب کرد (پارسیان دارم )که جبران کنه ولی حداقل با این دستگاه خیلی سریع به ماشین خودم میرسم .
من انتظارم از 1 دزد گیر فعلا اینه که بردش خوب باشه . کیفیتش هم....! و مهمتر اینکه با سیستم ماشین همخونی داشته باشه با قیمت مناسب .
(حتی الامکان زیر 100000تومان )
اگه از دزدگیر های دیگه اطلاعاتی داشته باشین ممنون میشم .....!

با سلام مجدد.
در مورد دزدگیری که میخوای و میخوای با بودجه مناسب و زیر 100 تهیه کنی من میتونم بهتون دزدگیر BC2 رو از کمپانی تله ماتیکس پیشنهاد بدم که قیمتی حدود 90 تومان با نصب توی بازار موجوده.
البته باید نصاب خوب هم پیدا کنی تا سیم کشی ماشینت رو نریزه به هم
دزدگیر های استیل میت رو خیلی کم پیشنهاد میدم.
چون مشکلات فراوانی رو برای صاحبش ایجاد میکنه.
با تشکر

اصغر
17 November 2008, 12:55 AM
با سلام مجدد.
در مورد دزدگیری که میخوای و میخوای با بودجه مناسب و زیر 100 تهیه کنی من میتونم بهتون دزدگیر BC2 رو از کمپانی تله ماتیکس پیشنهاد بدم که قیمتی حدود 90 تومان با نصب توی بازار موجوده.
البته باید نصاب خوب هم پیدا کنی تا سیم کشی ماشینت رو نریزه به هم
دزدگیر های استیل میت رو خیلی کم پیشنهاد میدم.
چون مشکلات فراوانی رو برای صاحبش ایجاد میکنه.
با تشکر

جايي كه من ضبطمو بستم بهم گفت دزدگير سوكت فابريكشو ( مجيكار غير تصويري) برات ببندم 70 هزار تومن ؟

كسي مي خواد دزدگير بزاره روي اينم يه تحقيقي بكنه.

mehdizadeh04
17 November 2008, 01:50 AM
جايي كه من ضبطمو بستم بهم گفت دزدگير سوكت فابريكشو ( مجيكار غير تصويري) برات ببندم 70 هزار تومن ؟

كسي مي خواد دزدگير بزاره روي اينم يه تحقيقي بكنه.

با توجه به اینکه دوستان عزیزی تازگی از خود نمایندگی دزدگیر تهیه کردن هنوز هیچ نوع مدلی سوکت فابریک برای لوگان تهیه نشده.
به گفته نصابهای خود شرکت اگر هم بیاد اولین نفراتی که این ها رو دارن نصاب های خود شرکت هستند.
از طرفی میگفت که نصاب های مختلف با استفاده از سوکت فابریک های خودرو های مختلف دست به ابداع سوکت فابریکی برای لوگان کردن که اصلا توصیه نمیشه و موجب اختلال در سیم کشی میشه.
در مورد دزدگیر هم همگی باید دقت داشته باشن که دزدگیر های متفرقه با مارک های Magical و Magiccar و Magic هم توی بازار زیاد شده که با نام مجیکار نصاب اینها رو میفروشه.
با تشکر

abbas123
17 November 2008, 09:58 AM
با درود

باید اعتراف کنم که بنده اعتقادی به دزدگیر نداشتم .
ولی توضیحات و تعاریف دوستان بنده رو قانع کرد که این کار رو در برنامه پنجساله ی اول بگنجونم !!!!

اینکه دزد بخواد وسائل و .... ببره هیچ شکی نیست که به دزدگیر و سر و صدا کاری نداره .

ولی با این وضعیت اقتصادی دزدان موقت و دزدان ناشی کم نیستند .....

با سیستم car call موافقم . چیز بدرد بخوریه ....

حالا بحث اصلی اینجاست که از کجا میشه فهمید که کدام مدل از دزدگیر دارای سوکت فابریک لوگان است .
از صحبت ها چنین بر می آید که سوکت فابریک هنوز در بازار وجود ندارد (گفته های متناقض )

آیا بستن این دزدگیرها (بدون سوکت فابریک ) خللی در سیستم برق خودرو ایجاد نمی شود؟
تجربه دوستان در این مورد شنیدنی است .

یکی از دوستان از بالارفتن آمپر آب هنگام استفاده از گرمکن شیشه ی عقب گلایه کرده بود .آیا این می تواند به دلیل بستن دزدگیر غیر استاندارد باشد؟

با سپاس از توجه و پاسخ شما

ramin_t_i
17 November 2008, 10:52 AM
سلام
ضمن تشکر از اطلاعاتی که در فوروم قرار داده بودین , من می خوام برام ماشینم دزدگیر نصب کنم
تا جایی که من این تاپیک و پستهای قبل رو خوندم اکثریت صحبتها از دزدگیرهای تصویری بود ولی من متاسفانه علاقه ای به این نوع دزدگیرها ندارم(+بحث بودجه) اگه لطف کنین و راهنمایی کنید از چه برند و چه مدلی استفاده کنم ممنونتون میشم .
می خوام صندوق پرون رو هم ساپورت کنه+پاور ویندو هم میخوام نصب کنم
مدل ماشین E2+LP
ممنونم:icon_wink

mehdizadeh04
17 November 2008, 11:12 AM
سلام
ضمن تشکر از اطلاعاتی که در فوروم قرار داده بودین , من می خوام برام ماشینم دزدگیر نصب کنم
تا جایی که من این تاپیک و پستهای قبل رو خوندم اکثریت صحبتها از دزدگیرهای تصویری بود ولی من متاسفانه علاقه ای به این نوع دزدگیرها ندارم(+بحث بودجه) اگه لطف کنین و راهنمایی کنید از چه برند و چه مدلی استفاده کنم ممنونتون میشم .
می خوام صندوق پرون رو هم ساپورت کنه+پاور ویندو هم میخوام نصب کنم
مدل ماشین E2+LP
ممنونم:icon_wink

با توجه به اینکه شما تمایلی برای نصب دزدگیر تصویری ندارید میتوانید از برند تله ماتیکس و مدل BC2 استفاده کنی.(البته اگر شکل ریموت برات مهم نیست)
این دزدگیر با هزینه نصب برای شما دی میاد 90 هزار تومان که صندوق پران و خاموش کن موتور رو هم ساپورت میکنه.
عملکرد و نصب پاور ویندوز هم ربطی به دزدگیر نداره و فقط با قفل کردن دربها این سیستم وارد مدار میشه!!!یهنی اگر با سویچ هم درب رو قفل کنین شیشه ها بسته میشن.
اگر خواستی اطلاعات بیشتری هم بگیری از این سایت میتتونی:
اطلاعات بیشتر در مورد این دزدگیر (http://www.telematix.ir/lang/index.php?option=com_productbook&func=detail&Itemid=3&id=1)
با تشکر

ramin_t_i
18 November 2008, 01:04 PM
از لطفت ممنونم
تماس گرفتم گفتن هزینه نصب در محل + سوکت فابریک L90 در میاد 92 تومن
بدون سوکت فابریک 75 تومن
فقط موندم اون عکسی که تو سایتشون زده برا ریموتش اونجوری هست یا نه ؟
در ضمن موقع نصب چه چیزایی رو باید بگم رعایت کنه ؟
برا کاپوت هم مثل اینکه چیزی باید بزاره

mehdizadeh04
18 November 2008, 01:10 PM
از لطفت ممنونم
تماس گرفتم گفتن هزینه نصب در محل + سوکت فابریک L90 در میاد 92 تومن
بدون سوکت فابریک 75 تومن
فقط موندم اون عکسی که تو سایتشون زده برا ریموتش اونجوری هست یا نه ؟
در ضمن موقع نصب چه چیزایی رو باید بگم رعایت کنه ؟
برا کاپوت هم مثل اینکه چیزی باید بزاره

باسلام
در مورد اون عکس باید بگم بله همون ریموته!!!
در مورد سوکت فابریک تا حالا من چیزی نشنیدم برای لوگان!!!
در هر حال در موقع نصب باید برات کلید لادری برای کاپوت بذاره و قطع کن برق هم نصب نکنه.
اگر هم تونستی بده برات صتدوق پران هم ببنده.
در هر صورت اگه خواستی کمی برات ارزون تر در بیاد پی ام بده تا بهت بگم چه کار کنی.
با تشکر

arman 321
18 November 2008, 03:01 PM
bc2 نسبت به قيمتش خوبه من همين مدل رو رو پرايد داشتم وازش راضي بودم.البته براي من با نصب و سوكت پرايدي و چشمي 85 در ميومد كه بخاطر 22 بهمن 5 هزار هم تخفيف دادند.

دزدگير من كليد لادري كاپوت نداره. نصاب گفت شركت ديگه تو جعبه نميذاره. چيكار كنم؟

قطع كن برق چه مشكلي داره ؟
گارانتي رو باطل ميكنه؟؟

mehdizadeh04
18 November 2008, 03:11 PM
bc2 نسبت به قيمتش خوبه من همين مدل رو رو پرايد داشتم وازش راضي بودم.البته براي من با نصب و سوكت پرايدي و چشمي 85 در ميومد كه بخاطر 22 بهمن 5 هزار هم تخفيف دادند.

دزدگير من كليد لادري كاپوت نداره. نصاب گفت شركت ديگه تو جعبه نميذاره. چيكار كنم؟

قطع كن برق چه مشكلي داره ؟
گارانتي رو باطل ميكنه؟؟

باسلام
شما میتونی بری نصاب هایی که دزدگیر میبندن و یکی بخری و نصب کنی.
در غیر این صورت به یک چشم به هم زدن باتری رو باز میکنن و دزدگیر رو خلاص میکنن و بعد سر ئقت همه چیو از ماشین باز میکنن.
مهم ترین چیز توی دزدگیر بستن همون کلید برای کاپوته!!!
اگر نباشه که دزدگیر به هیچ دردی نمیخوره!!!
قطع کن برق هم باید بگم اگر کسی نصب کنه چون سیم هایی که برق رو به موتور میدن قطع میشه مطمئنا باعث ابطال گارانتی میشه.
قطع کن برق برای خودرو های دارای سیستم ضد سرقت زیاد کارایی نداره.
مگر اینکه شما عادت داشته باشی مثلا وقتی ماشین رو از درب پارکینگ در میاری و تا میری درب رو ببندی کلید رو روی ماشین جا بذاری!!!که اینم خیلی کار اشتباهیه.
با تشکر

Sasannn
20 November 2008, 04:36 AM
یک نکته در مورد دزدگیر و این چیزا بگم که...
میبینم که بعضیا عکسای رومانتیک و قشنگ قشنگ میزارن! :icon_wink بابااااا! :icon_evil

جریان این سوکت فابریک ال90 چیه؟ یعنی باور کنم !!!؟ اگر هست لطفا بپرسید پاور فابریک هم اومده؟ من که سر نصب سیم کشیه اون زیرو زدم داغون کرد رفت! :icon_razz

پ.ن: دوستان توجه کنن از الان به بعد سایت رسما شد 18+ !!! :icon_lol:

tahmastd
27 November 2008, 01:58 PM
قیمت اين نوع (مدلش را نپرسيدم) حدود 110 هزار تومان است و مارک جی وی سی است. دو عدد ریموت دارد و یک طرفه است یعنی در صورت فعال شدن آژير به ريموت آلارم نمی فرستد.

mehdizadeh04
27 November 2008, 04:24 PM
قیمت اين نوع (مدلش را نپرسيدم) حدود 110 هزار تومان است و مارک جی وی سی است. دو عدد ریموت دارد و یک طرفه است یعنی در صورت فعال شدن آژير به ريموت آلارم نمی فرستد.

باسلام
تا حالا بنده دزدگیری به نام جی وی سی نشنیدم.
شاید هم بنده از دنیا عقبم.
با این حال شما که داری خرج میکنی حتما یک نوع مرغوب و معتبر بنداز که نه ایراد پیدا کنه و نه روی ماشین ایراد بندازه!!!
با تشکر

tahmastd
15 December 2008, 01:03 PM
باسلام
تا حالا بنده دزدگیری به نام جی وی سی نشنیدم.
شاید هم بنده از دنیا عقبم.
با این حال شما که داری خرج میکنی حتما یک نوع مرغوب و معتبر بنداز که نه ایراد پیدا کنه و نه روی ماشین ایراد بندازه!!!
با تشکر
با تشکر از راهنمايی شما، بنده چون فروشنده از آشنايان بود و خيلی تعريف دزدگير جی وی سی را کرد سرانجام همين نوع را نصب کردم و تا به حال از اين نوع دزدگير بجز در يک مورد رضايت دارم. مشکل فعلی آن است که موقع وصل شدن سيم های دزدگير به سيم پشت دکمه قفل مرکزی بر روی داشبورد، اين دکمه از کار می افتد و تنها از طريق دزدگير می توان موقع حرکت دربها را قفل کرد در ساير مواقع نيز يا بوسيله سويچ ريموت دار خودرو و يا بوسيله دزدگير دربها را قفل می کنم . نصاب می گفت اين نوع دزدگير کنترل قفل مرکزی کليد جلوی داشبورد را بر عهده می گيرد تا نتوان از طريق فشردن آن دربهای ماشين را باز کرد به گفته وی تنها شايد بتوان با باز کردن کيلومتر، سيم دزدگير را جايی پشت کيلومتر وصل کرد تا کليد قفل مرکزی روی داشبورد هم فعال باشد. آيا راه حل ساده ای برای فعال شدن مجدد کليد قفل مرکزی جلوی داشبورد وجود ندارد؟ به محض قطع کردن دو سيم دزدگير متصل به پشت کليد، اين کليد فعال می شود و همين که سيم دزدگير به آن وصل می شود اين کليد نيز قطع می گردد.

mehdizadeh04
15 December 2008, 01:24 PM
با تشکر از راهنمايی شما، بنده چون فروشنده از آشنايان بود و خيلی تعريف دزدگير جی وی سی را کرد سرانجام همين نوع را نصب کردم و تا به حال از اين نوع دزدگير بجز در يک مورد رضايت دارم. مشکل فعلی آن است که موقع وصل شدن سيم های دزدگير به سيم پشت دکمه قفل مرکزی بر روی داشبورد، اين دکمه از کار می افتد و تنها از طريق دزدگير می توان موقع حرکت دربها را قفل کرد در ساير مواقع نيز يا بوسيله سويچ ريموت دار خودرو و يا بوسيله دزدگير دربها را قفل می کنم . نصاب می گفت اين نوع دزدگير کنترل قفل مرکزی کليد جلوی داشبورد را بر عهده می گيرد تا نتوان از طريق فشردن آن دربهای ماشين را باز کرد به گفته وی تنها شايد بتوان با باز کردن کيلومتر، سيم دزدگير را جايی پشت کيلومتر وصل کرد تا کليد قفل مرکزی روی داشبورد هم فعال باشد. آيا راه حل ساده ای برای فعال شدن مجدد کليد قفل مرکزی جلوی داشبورد وجود ندارد؟ به محض قطع کردن دو سيم دزدگير متصل به پشت کليد، اين کليد فعال می شود و همين که سيم دزدگير به آن وصل می شود اين کليد نيز قطع می گردد.

با سلام
باید بگم که هیچ دزدگیری همچین کاری نمیکنه و جدای از کلید روی داشبورد فعالیت میکنه!!!
باید بگم که کمی نصابتون به کارش وارد نبوده.
چون لازم نبود سیمی به این کلید وصل کنه و فقط کافیه سیمی ه از لای در میاد رو به دزدگیر وصل کنند.
متاسفانه نصاب ها وقتی میبینن که کلید قفل مرکزی داره این ماشین برای اینکه خیلی کارشون راحت شه از همون کلید استفاده میکنند.
دوباره به ایشون مراجعه فرمایید و بگید که از سیمی که از توی درب میاد اون سیم رو وصل کنند . کلید رو دوباره فعال کنند.
با تشکر

alizahedi
15 December 2008, 03:23 PM
سلام دوستان عزیز
1. من ماجیکار ا انتخاب کردم ولی چون نمایندگی 938 نداشت، 332 بستم. تازه امکانات اصلی مشترک است غیر از شکل ریموت و قطع صدای ریموت.
2. بر اساس اطلاعات سراغ ستارخان و اسپورتی ها نرفتم. دفتر فروشگاه هم گفت بهیچ وجه نصب در محل دفتر نداریم بلکه نصاب بسیار عالی داریم، اینم شماره اش.
3. خیلی متاسفم از اینکه به فروشگاه اعتماد کردم و به شمارة نصاب در محل که آنها به من دادند، زنگ زدم. ایشان هم قرار شد بیایند محل کار بنده.
3. دزدگیر را بد نصب نکرد، البته سیم درها را بجای لامپ از لادری گرفت (مشکل چراغ تاخیری رفع شد!) و قفل مرکزی را هم از پشت کلید داشبورد گرفت و کمی در جا زدن کاورها بی دقتی کرد.
4. بلندگو را هم در جلوی کاپوت سوراخ کرد و پیچاند به مهره وصل نکرد. با اصرار مهرة کاپوت را هم جلوی کاپوت وصل کرد.
5. برق نداشتیم که کلی درد سر برای تامین برق کشیدیم! دلر شارژی نداشت. برای صندوق پران هم رله گذاشت.
6. اما سر صندوق پران! دهن ما و صنوق عقب را مورد عنایت قرار داد! از ساعت 12 تا 21 ما در محل کار و بعد دفتر کار ایشان (اسپورتی، دردشت) معطل بودیم اخرش هم نتوانستند دو نفری نصب کنند! کلی به صندوق هم خسارت زدند. خلاصه بدتر از این نمیشد.
7. امروز زنگ زدم دفتر مرکزی برای شکایت. آقای شایان (رییس) دعوت کردن بروم آنجا برای حل مشکل. رفتم آنجا آقای مهندس نراقی سه سوت بدون پایه نردبانی نصب کرد و ایرادات کار را هم تا حدی گفت. اگر خواستید تصاویر نصب را می
8. بعدشم رفتم صافکاری داخل صندوق را لکه گیری کردم و قدری صافکاری. سوراخها مانده است.
9. خلاصه کلی دردسر کشیدم. :icon_cry:
نتیجه:
مهندس نراقی با شمارة 09127967218 مدیر واحد نصب و آموزش دفتر مرکزی هستند و در محل نصب هم میکنند.

taba
15 December 2008, 03:58 PM
سلام دوستان عزیز
7. امروز زنگ زدم دفتر مرکزی برای شکایت. آقای شایان (رییس) دعوت کردن بروم آنجا برای حل مشکل. رفتم آنجا آقای مهندس نراقی سه سوت بدون پایه نردبانی نصب کرد و ایرادات کار را هم تا حدی گفت. اگر خواستید تصاویر نصب را می
8. بعدشم رفتم صافکاری داخل صندوق را لکه گیری کردم و قدری صافکاری. سوراخها مانده است.
9. خلاصه کلی دردسر کشیدم. :icon_cry:
نتیجه:
مهندس نراقی با شمارة 09127967218 مدیر واحد نصب و آموزش دفتر مرکزی هستند و در محل نصب هم میکنند.
سلام
متاسفم که اینقدر دردسر کشیدید، باز خوب شد که تا حدودی مشکل رفع شد.
با این تفاصیل که شما نوشتید من زیاد از خودم نا امید نباشم که دو روز طول کشید تا سیستم سنسور عقب نصب کردم.:icon_surp

حتما عکسها را بگذارید بخصوص چند عکس از صندوق پران. خیلی مایلم بدانم بدون پایه چطوری میشود.

موفق باشید

nimavazifeh
15 December 2008, 05:43 PM
سلام
برای من از نصاب های خود شرکت ماجیکار اومدن نصب کردن و گفتن که با توجه به اینکه ماجیکار 938 تموم شده شرکت لطف کرده و ماجیکارهای 902 را به شما میده که گرونتر و بهتر از اوناست! واقعا اینطوره؟ البته تو خود سیستم های 902 یه برچسب 938 زده بود.
نصاب به من توصیه کرد که اگه خاستی ماشینو بفروشی دزدگیر رو ازش باز کن و بفروش.

mehdizadeh04
15 December 2008, 08:07 PM
سلام
برای من از نصاب های خود شرکت ماجیکار اومدن نصب کردن و گفتن که با توجه به اینکه ماجیکار 938 تموم شده شرکت لطف کرده و ماجیکارهای 902 را به شما میده که گرونتر و بهتر از اوناست! واقعا اینطوره؟ البته تو خود سیستم های 902 یه برچسب 938 زده بود.
نصاب به من توصیه کرد که اگه خاستی ماشینو بفروشی دزدگیر رو ازش باز کن و بفروش.

باسلام خدمت شما دوست عزیز
با توجه به اینکه موج جدیدی از ت ح ر ی م روی کشور آغاز شده خیلی باید نگران شد.جوری که حتی دزدگیر ها هم داره کم میشه.
خیلی از دوستان از نبود دزدگیر خبر دادن.
طوری که چند نفری هستن که خرید مغازه هاشونو کردن و توی انبار جا کردن تا بعد از کم شدن کامل آن به قیمت بالا بفروشند.
در هر صورت 902 زیاد فرقی با 938 نداره و در چیز های جرئی باهم فرق دارن که همونا 902 رو گرونتر میکنه.
اگر هم خواستین ماشین رو بفروشین باز هم نکنید.
چون عمر مفید یک دزدگیر مگه چقدره؟؟؟
با تشکر

kian99
15 December 2008, 09:07 PM
با سلام
باید بگم که هیچ دزدگیری همچین کاری نمیکنه و جدای از کلید روی داشبورد فعالیت میکنه!!!
باید بگم که کمی نصابتون به کارش وارد نبوده.
چون لازم نبود سیمی به این کلید وصل کنه و فقط کافیه سیمی ه از لای در میاد رو به دزدگیر وصل کنند.
متاسفانه نصاب ها وقتی میبینن که کلید قفل مرکزی داره این ماشین برای اینکه خیلی کارشون راحت شه از همون کلید استفاده میکنند.
دوباره به ایشون مراجعه فرمایید و بگید که از سیمی که از توی درب میاد اون سیم رو وصل کنند . کلید رو دوباره فعال کنند.
با تشکر

باسلام اقای مهدیزاده من هم این مشکل را دارم دو رشته سیم ازدزد گیربه پشت کلید امده وبه سیمهای ابتده وانتهای کلید وصل شده این سیمهای دزد گیر را جدا کرده ودسته سیمی که از لای در بیرون امده باز کرده وسیمهای دزد گیر را به همان رنگی وصل کردم که در کلید وصل بود ولی با دزدگیر باز و بسته نمیشه اگر امکان دارد لطف کرده ورنگ سیمهای را که باید وصل کنم را بفرمایید با تشکر

mehdizadeh04
16 December 2008, 12:24 AM

باسلام اقای مهدیزاده من هم این مشکل را دارم دو رشته سیم ازدزد گیربه پشت کلید امده وبه سیمهای ابتده وانتهای کلید وصل شده این سیمهای دزد گیر را جدا کرده ودسته سیمی که از لای در بیرون امده باز کرده وسیمهای دزد گیر را به همان رنگی وصل کردم که در کلید وصل بود ولی با دزدگیر باز و بسته نمیشه اگر امکان دارد لطف کرده ورنگ سیمهای را که باید وصل کنم را بفرمایید با تشکر

باسلام خدمت عزیزان
برای هرکس از عزیزان این مشکل پیش اومده که با نصب دزدگیر کلید روی کنسول از کار افتاده حتما سریعا به نصابتون مراجعه فرمایید که با این کار برق برگشتی ممکن است به سیستم قفل مرکزی ماشینتون آسیب بزنه و گانتی هم قبول نمیکنه!!!
من رنگ این سیم ها رو دقیقا نمیدونم.ولی اگه بتونم و وقت کنم باید سیم ها رو بریزم بیرون تا بگم که چه جوری نصب کنید.
اگر هم خواستید کسی رو میشناسم که براتون این کار رو با ظرافت و دقت انجام بده.
با تشکر

kian99
16 December 2008, 12:42 AM
باسلام خدمت عزیزان
برای هرکس از عزیزان این مشکل پیش اومده که با نصب دزدگیر کلید روی کنسول از کار افتاده حتما سریعا به نصابتون مراجعه فرمایید که با این کار برق برگشتی ممکن است به سیستم قفل مرکزی ماشینتون آسیب بزنه و گانتی هم قبول نمیکنه!!!
من رنگ این سیم ها رو دقیقا نمیدونم.ولی اگه بتونم و وقت کنم باید سیم ها رو بریزم بیرون تا بگم که چه جوری نصب کنید.
با تشکر

خیلی ممنونم از توجه وراهنمایهایتان.من درشهرستان هستم وامکان مراجعه به فردمورداطمینانتان راندارم.اگروقت کردید(خودتون را به زحمت نندازید)سرفرصت رنگ سیمهارا بفرمایید.

mehdizadeh04
18 December 2008, 10:30 AM
دوستان بهترین دزد گیر زیر 100 تومن واسه لوگان که نصاب ها واسه نصب صندوق پرانش مشکل نداشته باشند، چیه؟

BC2 (http://www.telematix.ir/lang/index.php?option=com_productbook&func=detail&Itemid=3&id=1) بهترین و ارزانترین مدل تله ماتیکس

sanam2008
18 December 2008, 06:55 PM
باسلام
درتندر90سیستم ایموبیلایزر یک پشتیبان مطمئن جهت جلو گیری از سرقت است این سیستم کاملا به صورت محرمانه وکد شده عمل کرده ودر حال حاضر قابل دستکاری نیست وافزودن دزگیرهای تجاری دیگر متفرقه در روی این سیستم جز مختل کردن احتمالی آن کار اضافه ای انجام نمیده

mehdizadeh04
19 December 2008, 01:40 AM
باسلام
درتندر90سیستم ایموبیلایزر یک پشتیبان مطمئن جهت جلو گیری از سرقت است این سیستم کاملا به صورت محرمانه وکد شده عمل کرده ودر حال حاضر قابل دستکاری نیست وافزودن دزگیرهای تجاری دیگر متفرقه در روی این سیستم جز مختل کردن احتمالی آن کار اضافه ای انجام نمیده

بارها و بارها در مورد این مورد بحث های فراوانی پیش اومده و گفته شده که این سیستم از لوازم جانبی مثل ضبط و ....... محافظت نمیکنه و فقط و فقط برای دزدیده نشدن خودرو کاربرد داره!!!!!
با تشکر

alenkita
19 December 2008, 08:21 AM
BC2 (http://www.telematix.ir/lang/index.php?option=com_productbook&func=detail&Itemid=3&id=1) بهترین و ارزانترین مدل تله ماتیکس
قیمتش چنده وکارآییهاش چیه؟

mehdizadeh04
19 December 2008, 12:40 PM
قیمتش چنده وکارآییهاش چیه؟

این دزدگیر با نصب و چشمی و آژیر برات 90 تومان در میاد.
خیلی کارایی داره و تنها دزدگیری هستش که هر مشتری رو راضی نگه میداره.
اگر بتونی با قیافه ریموتش کنارش بیای خیلی خوبه.

http://www.telematix.ir/lang/components/com_productbook/img_pictures/med_BC2_R.jpg
امکانات:
- ریموت ضد آب و ضد ضربه با برد بیش از 200 متر
- سیستم کد متغیر(Code Hopping (
- قفل کودک
- وضعیت بی صدا
- خاموش کن موتور از راه دور
- صندوق پران
- وضعیت تعمیرگاه valet
- سازگار با سیستمهای مدرن برق خودرو Multiplex
- فعال کننده اتوماتیک دزدگیر Last Door Arm
- حذف تحریک شوک سنسور از طریق ریموت
- محافظ در برابر اتصال کوتاه راهنماها
- امکان تنظیم و فعال کردن بیش از 30 برنامه

اگر خواستی نصاب میشناسم که تمیز براتون نصب کنه.
با تشکر

sanam2008
20 December 2008, 08:39 AM
من یه ماجیکار بستم که برد اون تا یک کیلومتر است وقابلیت یافتن خودرو وخاموش کردن اون در 1کیلومتری ریموت با یه پاور ویندو وصندوق پرون روی ریموت دزدگیر شد 150000تومان

tahmastd
20 December 2008, 09:08 AM
باسلام خدمت عزیزان
برای هرکس از عزیزان این مشکل پیش اومده که با نصب دزدگیر ، کلید روی کنسول از کار افتاده حتما سریعا به نصابتون مراجعه فرمایید که با این کار برق برگشتی ممکن است به سیستم قفل مرکزی ماشینتون آسیب بزنه و گانتی هم قبول نمیکنه!!!
با تشکر
با تشکر از راهنمايی شما، اين مشکل ظاهراً مربوط به قفل مرکزی تندرهای توليدی مهر ماه به بعد است. من بعد از نوشته شما به يک نصاب ماهر مراجعه کردم که حدود يک ساعت با سيمهای قفل مرکزی کلنجار رفت و با وجود ازمايش های فراوان و جابجا کردن جای سيمها آخر هم موفق به رفع اين عيب نشد. او می گفت چند مدت قبل يک تندر را با مشکل مشابه درست کرده است آن هم با اضافه کردن 2 عدد ديود سر راه سيمهای دزدگير و قفل مرکزی اما برای ماشين بنده اين کار را کرد و باز هم کليد قفل مرکزی فعال نشد. از نظر او چون دزدگير برق برگشتی ندارد اين مشکل به سيستم قفل مرکزی ماشين هيچ آسيبی نمی رساند و فقط احتمال ضعيف خراب شدن خود دزدگير وجود دارد. وقتی به او گفتم که سيم های دزدگير را جای ديگری متصل کند که پشت کليد نباشد گفت ما همگی دزدگير تندرها را به همين صورت نصب می کنيم و برای آنها هيچ مشکلی بوجود نيامده و اين مشکل شما يکی از موارد نادر است. اين نصاب قول داد با همکاران مجربتر خود در تهران که قبلا راه حل ديود گذاشتن را برای برخی از تندرها ارائه کرده بودند مشورت کرده و در مراجعه بعدی بنده حتما اين عيب را رفع خواهد کرد.البته او گفت مشکل يکی از تندرها را با گذاشتن رله بين دزدگير و سيمهای قفل مرکزی رفع کرده است اما چون رله موجود نداشت آزمايش اين مورد را برای بنده به مراجعه بعدی و مشورت با همکارانش موکول کرد.

ehsan559951
20 December 2008, 10:24 AM
تنها دزدگیر سوکت فابریک برای l90 تله ماتیکس است.
من که با خواندن 16 صفحه راهنماییهای دوستان کاملا گمراه شدم بسراغ ایمن خودرو آسیا و مجیکار 938 رفتم. وقتی یکی از نمایندگیها گفت که تله ماتیکس سوکت فابریک دارم بسرعت خرخره اش را گرفتم و گفتم شارلاتان بیحیا هنوز سوکت فابریک نیامده !! من هر روز تو اینترنتم و کسی از اهل فن و صاحبان دانش چنین چیزی گزارش نکرده! خلاصه بعد از اینکه بنده خدا خود را از زیر دست و پای من نجات داد در عرض 10 دقیقه با استفاده از یک سوکت دزدگیر را نصب نمود( فقط یک تق صدا کرد)
دوستان فقط از سوکت فابریک استفاده کنید و ماشین را خراب نکنید. مجیکار تا وقتی سوکت فابریک ندارد جز گند زدن به سیم کشی ماشین کاری انجام نمیدهد.
نکته1: همان زیر پا فقط سیم صندوق عقبو لخت کرد( چون به قفل مرکزی وصل نیست)
نکته2 : دزدگیر من تصویریست ولی ریموت یدکش ساده است و دقیقن همانیست که در پست 205 آمده

نتیجه گیری اخلاقی: به هیچ وجه غیر از سوکت فابریک نصب نکنید حتی اگر گول دوستان ، راهمناییهای فرومها ، نصابها ، قصابها و غیره را خوردید.

ehsan559951
20 December 2008, 10:29 AM
تنها دزدگیر سوکت فابریک برای l90 تله ماتیکس است.
من که با خواندن 16 صفحه راهنماییهای دوستان کاملا گمراه شدم بسراغ ایمن خودرو آسیا و مجیکار 938 رفتم. وقتی یکی از نمایندگیها گفت که تله ماتیکس سوکت فابریک دارم بسرعت خرخره اش را گرفتم و گفتم شارلاتان بیحیا هنوز سوکت فابریک نیامده !! من هر روز تو اینترنتم و کسی از اهل فن و صاحبان دانش چنین چیزی گزارش نکرده! خلاصه بعد از اینکه بنده خدا خود را از زیر دست و پای من نجات داد در عرض 10 دقیقه با استفاده از یک سوکت دزدگیر را نصب نمود( فقط یک تق صدا کرد)
دوستان فقط از سوکت فابریک استفاده کنید و ماشین را خراب نکنید. مجیکار تا وقتی سوکت فابریک ندارد جز گند زدن به سیم کشی ماشین کاری انجام نمیدهد.
نکته1: همان زیر پا فقط سیم صندوق عقبو لخت کرد( چون به قفل مرکزی وصل نیست)
نکته2 : دزدگیر من تصویریست ولی ریموت یدکش ساده است و دقیقن همانیست که در پست 205 آمده

نتیجه گیری اخلاقی: به هیچ وجه غیر از سوکت فابریک نصب نکنید حتی اگر گول دوستان ، راهمناییهای فرومها ، نصابها ، قصابها و غیره را خوردید.