View Full Version : دزدگیر مناسب تندر
tondar joon2
30 April 2008, 07:37 PM
در اینجا می توانید مطالب مربوط به دزدگیر تندر را بنویسید :icon_cool
iriboy
1 May 2008, 12:25 AM
با سلام من ماجیکار 938 نصب کردم خیلی هم راضیم
fazarayan
1 May 2008, 07:12 AM
من مجیکار 932 بستم منم راضیم
Reza4223
1 May 2008, 08:49 AM
من قبلا روي پرايدم مدل 932 داشتم كه البته چون استارتر بود به درد ال 90 نميخوره ولي روي ماشينم مدل 937 رو بستم كه تاخير لامپ مطالعه داخل اتاق تاثيري روي اون نداشته باشه و خيلي راضيم. البته از بزرگ بودن اندازه ريموت شاكيم. خيلي تپله.
fazarayan
1 May 2008, 08:53 AM
من قبلا روي پرايدم مدل 932 داشتم كه البته چون استارتر بود به درد ال 90 نميخوره ولي روي ماشينم مدل 937 رو بستم كه تاخير لامپ مطالعه داخل اتاق تاثيري روي اون نداشته باشه و خيلي راضيم. البته از بزرگ بودن اندازه ريموت شاكيم. خيلي تپله.
کی گفته 932 استارترش با تندر کار نمیکنه؟ :icon_bigg
زمستونی صبح ها هر روز از خونه استارت میزدم تا برس به ماشین حسابی گرم شده بود :icon_mad:
کار میکنه بابا :icon_cool
Reza4223
1 May 2008, 01:29 PM
کی گفته 932 استارترش با تندر کار نمیکنه؟ :icon_bigg
زمستونی صبح ها هر روز از خونه استارت میزدم تا برس به ماشین حسابی گرم شده بود :icon_mad:
کار میکنه بابا :icon_cool
ولي مگه ال 90 داراي سيستم ضد سرقت نيست كه حتما بايد سوئيچ سر جاش باشه.:icon_ques
fazarayan
1 May 2008, 01:37 PM
ولي مگه ال 90 داراي سيستم ضد سرقت نيست كه حتما بايد سوئيچ سر جاش باشه.:icon_ques
چرا خوب سوئیچ روش میمونه دیگه:icon_razz
(فقط توی پارکینگ خونه این کار رو میکنم):icon_arro:icon_arro:icon_arro
mehdizadeh04
1 May 2008, 02:34 PM
با سلام من ماجیکار 938 نصب کردم خیلی هم راضیم
با سلام
منم با این مدل موافقم
چون هم خودم دارم هم هرچی لوگان دیدم همین مدل رو بستن
فقط 938
CaptainReza
1 May 2008, 09:02 PM
سلام
یعنی این دزدگیرا نیازی به دستکاری سیستم برق ماشین نداره؟
سیستم برق از گارانتی خارج نمیشه؟
fazarayan
1 May 2008, 09:07 PM
سلام
یعنی این دزدگیرا نیازی به دستکاری سیستم برق ماشین نداره؟
سیستم برق از گارانتی خارج نمیشه؟
بستیم نشد ببند نمیشه!:icon_arro
mohammad1983
1 May 2008, 09:10 PM
من براي خودم 935 و براي پدرم تله ماتيكس FC2 بستم.از كاركرد هر 2 راضي هستم.
اما تله ماتيكس خروجي هاي بيشتري براي مثال براي صندوق پران و پاور ويندوز و ... داره.
iriboy
1 May 2008, 10:15 PM
ماجیکار935 و938 هم این دو خروجی aux برای پاور ویندو سانروف و اپشنهای دیگه استفاده میشه و دارای صندوق پران هم هست. راستی تا حالا کسی تونسته صندوق پران روی لوگان استفاده کنه چون ضامن قفل صندوق تا کلید توی قفل نباشه از چاش حرکت نمیکنه؟
dariushiraz
1 May 2008, 11:28 PM
وقتی که یک دزد حرفه ای بخواهد ماشین بدزدد هیچ دزدگیری ؟ به درد نمی خورد .
mehdizadeh04
2 May 2008, 12:05 AM
ماجیکار935 و938 هم این دو خروجی aux برای پاور ویندو سانروف و اپشنهای دیگه استفاده میشه و دارای صندوق پران هم هست. راستی تا حالا کسی تونسته صندوق پران روی لوگان استفاده کنه چون ضامن قفل صندوق تا کلید توی قفل نباشه از چاش حرکت نمیکنه؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز
مخواستم بگم من بستم
اگه خواستی واسم پی ام بده تا آدرس بدم بیای ببینی
mehdizadeh04
2 May 2008, 12:20 AM
بستیم نشد ببند نمیشه!:icon_arro
با سلام
بستیم نشد ببند نمیشه!!!!!
mohammad1983
2 May 2008, 07:23 AM
من هم رو دزد گير صندوق پران رو دارم هم كليد داخل اتاق گذاشتم برقي بشه
iriboy
4 May 2008, 12:23 AM
از دوستانی که برای تندر صندوق پران نصب کردن خواهش میکنم عکسی از محل نصب پمپ صندوق پران توی تاپیک قرار بدن تا ما هم که در شهرستان هستیم الگوئی برای نصب داشته باشیم ایا برای نصب نیاز به دستکاری قفل هم هست که بدون کلید هم ضامن پشتش ازاد بشه ؟ ار همه دوستان ممنون
fazarayan
4 May 2008, 07:09 AM
از دوستانی که برای تندر صندوق پران نصب کردن خواهش میکنم عکسی از محل نصب پمپ صندوق پران توی تاپیک قرار بدن تا ما هم که در شهرستان هستیم الگوئی برای نصب داشته باشیم ایا برای نصب نیاز به دستکاری قفل هم هست که بدون کلید هم ضامن پشتش ازاد بشه ؟ ار همه دوستان ممنون
دوست عزیز برای نصب صندوق پران و همچنین سنسور دنده عقب آدرس زیر رو ببین :icon_mad:
[Only registered and activated users can see links]
iriboy
11 May 2008, 12:47 AM
سلام دوستان من خودم میخوام صندوق پران را نصب کنم خواهش میکنم هرکس پمپ صندوق را نصب کرده عکسهای دقیقتری بگیره توسایت بذاره تو فرومهائی که معرفی کردید عکسها زیاد دقیق نبود ممنون میشم تا ما هم که شهرستان هستیم بتونیم صندوقپران را نصب کنیم
Orion
13 May 2008, 09:16 AM
ديروز واسه ماشين پدرم زنگ زديم ايمن خودرو آسيا و بالاخره مجيكار 938 روش نصب كرديم. فقط يه چيزي! اينا از سوكت فابريك استفاده نكردند و از سيم كشي ماشين استفاده كردند. آيا اين كار گارانتي رو باطل نميكنه؟! بعد هم گفتند امكان نصب صندوق پران وجود نداره.
iriboy
13 May 2008, 10:07 AM
ديروز واسه ماشين پدرم زنگ زديم ايمن خودرو آسيا و بالاخره مجيكار 938 روش نصب كرديم. فقط يه چيزي! اينا از سوكت فابريك استفاده نكردند و از سيم كشي ماشين استفاده كردند. آيا اين كار گارانتي رو باطل نميكنه؟! بعد هم گفتند امكان نصب صندوق پران وجود نداره.
نگران نباش تا انجا که من تحقیق اگه دزدگیر باعث خرابی سیستم برقی ماشین نشه گارانتی را باطل نمیکنه ک معمولا اگه کار نصاب خوب باشه این اتفاق نمی افته سوارش شو حال کن
mohammad1983
13 May 2008, 11:28 AM
دوست عزيز من و شايد تعداد زيادي از دوستان صندوق پران نصب كرديم كه هم با دزدگير كار ميكنه هم داخل اتاق شاسي داره.
اما چون نصبش رو در صندوق سخته و آدم كار بلد ميخواهد.در ضمن ميببينن به پولش نمي ارزه خودشونو خسته كنن.
tondar joon2
13 May 2008, 06:08 PM
دوست عزيز من و شايد تعداد زيادي از دوستان صندوق پران نصب كرديم كه هم با دزدگير كار ميكنه هم داخل اتاق شاسي داره.
اما چون نصبش رو در صندوق سخته و آدم كار بلد ميخواهد.در ضمن ميببينن به پولش نمي ارزه خودشونو خسته كنن.
ببخشید میشه ادرس محل خرید و نصب صندوق پران را بدید
mehdizadeh04
18 May 2008, 11:49 PM
ببخشید میشه ادرس محل خرید و نصب صندوق پران را بدید
ا سلام خدمت دوستان عزيز
من براي دزدگير خودم صندوق پران بستم.براي چند تا از دوستان هم بستم.اگه ميخواي براي شما هم نصب ميکنم.اگه ميخواي ببيني واسه خودم چه جوري بستم اين عکسه.در ضمن اگه بخواي ميتوني خودت هم ببندي که اگه راهنمايي بخواي همه دوستان متخصص که پست هاي زيادي هم دادن راهنماييت ميکنن
با تشکر
شاد و سربلند باشيد
n.masoudi
30 May 2008, 12:24 PM
با سلام من e2lpگرفتم میخوام دزدگیر ببندم تصویری نمیخوام اما میخوام صندوق پرون داشته باشه راهنمای
بفرمایید لطفا
hs_sol
1 June 2008, 12:19 PM
با سلام من e2lpگرفتم میخوام دزدگیر ببندم تصویری نمیخوام اما میخوام صندوق پرون داشته باشه راهنمای
بفرمایید لطفا
آقا بلاخره راهنمائيمون كنيد كجا مي تونم بدون نصب دزدگير، صندوق پران رو نصب كنم؟ مرسي
Navid_Aref
1 June 2008, 10:05 PM
بفرمایید لطفا
آقا بلاخره راهنمائيمون كنيد كجا مي تونم بدون نصب دزدگير، صندوق پران رو نصب كنم؟ مرسي
لوازم جانبي ([Only registered and activated users can see links]) برای تندر 90
tondar joon2
4 June 2008, 03:38 PM
فکر کنم مرکز اپشن ایران خودرو (mem-khodro) داشته باشه چند وقت پیش زنگ زدم قیمت گفت 9500 تومان :icon_cool
Fariborz560
7 June 2008, 12:08 AM
سلام واسه مد E2 LP که ریموت با قفل مرکزی داره دزدگیری وجود داره که از همون ریموت خود ماشین استفاده کنه؟
Raminium2001
7 June 2008, 10:23 AM
برای هیچ دزدگیری نمیشه از ریموت خود ماشین استفاده کرد چون هر کمپانی کدهای امنیتی خودش رو داره که ریموت رو از اون طریق به دستگاه اصلی میشناسونند. مگر اینکه سفارش خود کارخانه باشه و در یک کار مشترک کدها روی ریموت سوییچ قرار گیرد که البته این کار رو هم سازندگان معتبر دزدگیر انجام نمی دهند.
hs_sol
4 July 2008, 12:28 AM
فکر کنم مرکز اپشن ایران خودرو (mem-khodro) داشته باشه چند وقت پیش زنگ زدم قیمت گفت 9500 تومان :icon_cool
ممنونم دوست عزیز. تماس گرفتم ولی گفت نه صندوق ÷ران نصب می کنه نه دزدگیر واسه ال 90 داره:icon_twis
hs_sol
4 July 2008, 12:39 AM
من هم رو دزد گير صندوق پران رو دارم هم كليد داخل اتاق گذاشتم برقي بشه
من نظرم عوض شده! یعنی می خوام دزدگیر هم ببندم که صد البته صندوق پررون هم داشته باشه و تصویری هم باشه. شما از مدل های مختلف ماجیکار کدوم رو پیشنهاد می کنی؟
mehdizadeh04
4 July 2008, 01:24 AM
من نظرم عوض شده! یعنی می خوام دزدگیر هم ببندم که صد البته صندوق پررون هم داشته باشه و تصویری هم باشه. شما از مدل های مختلف ماجیکار کدوم رو پیشنهاد می کنی؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز
با توجه به اینکه این ماشین به سیستم صد سرقت مجهز است لازم است دزدگیری روی آن نصب نمایید تا استارتر نداشته باشد.در غیر این صورت یا نباید وصل کنین استارتر رو یا صد سرقت رو دور بزنید که اصلا به صرفه نیست.
شما میتونید از مدل 938 مجیکار استفاده کنید که هم امکانات کاملی داره هم صندوق پران داره و هم استارتر نداره و هم تصویریه!!!!این مدل تو نمایندگی ایمن خودرو آسیا 160000 تومان قیمت داره(البته بدون قیمت چشمی که در حدود 16000 تومانه).اگر هم بخواین کار تمیزی از آب در بیاد بدین خودشون نصب کنن و یه 15000 تومان هم برای نصب در محل بدین. بهتون پیشنهاد میکنم به کسانی یه مغازه دارن و اصلا بلد نیستن دزدگیر نصب کنن ماشینتون رو نسپارین که باید فاتحه سیم کسی و ایمنی خودرویتان رو بخونید
با تشکر
mohsen3
5 July 2008, 10:29 AM
سلام
به نظر شما آیا برای E2 LP که دارای سیستم ایموبالایزر (ضد سرقت) و ریموت قفل مرکزی می باشد، نیازی به نصب دزدگیر وجود دارد؟
با تشکر
mm_pimp
5 July 2008, 10:33 AM
سلام
من یه E2 دارم - یه ماجیکار 938 بستم - صندوق پراتن هم نصب کردم.
یکی از دوستام نمایندگی فروش مجیکاره همرو برام نصب کرد - حدود 15 دقیقه دزدگیر و 10 دقیقه صندوق پران زمان برد.
خیلی تمیز و بی نقص بسته
در ضمن ظاهراً به دلیل اینکه سنسور درها و چراغ سقفی تایمر داره باید قبل از ECU سیستم دزدگیر نصب بشه و به دیود جریان ها یک سو بشه.
tondar joon2
5 July 2008, 05:38 PM
سلام
به نظر شما آیا برای E2 LP که دارای سیستم ایموبالایزر (ضد سرقت) و ریموت قفل مرکزی می باشد، نیازی به نصب دزدگیر وجود دارد؟
با تشکر
بله نیاز هست زیرا ایموبیلایزر فقط از دزدیده شدن ماشین جلو گیری می کند ولی اگر بخواهید وسایل داخل ماشین مانند: ضبط و... را ندزدنند باید دزدگیر نصب بکنید :icon_surp:icon_surp:icon_surp
mehdizadeh04
5 July 2008, 05:38 PM
ایمنی و رفاه خودرو در گرو دزدگیر تصویری مجیکار 938F با امکان صندوق پران از راه دور
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.