PDA

View Full Version : گوشی JAMin من دیگه بالا نمییاد

PCSEVEN
29 April 2008, 01:11 PM
سلام من یک بار این پست را زدم ولی پاک شده بود،مدیران عزیز گوشی JAMin من دیگه بالا نمییاد؟
وقتی داشتم رام میریختم ذیگه بالا نیومد؟!!

لطفا کمک کنید.اینم بگم به bootloader نمیره که بتونم رام بریزم!!!!:icon_redf:icon_cry:

mohammad51
30 April 2008, 08:42 AM
سلام من یک بار این پست را زدم ولی پاک شده بود،مدیران عزیز گوشی JAMin من دیگه بالا نمییاد؟
وقتی داشتم رام میریختم ذیگه بالا نیومد؟!!

لطفا کمک کنید.اینم بگم به bootloader نمیره که بتونم رام بریزم!!!!:icon_redf:icon_cry:

دوست عزیز

شما لطف کن یک سری به این تاپیک که لینکش رو میگذارم بزنید امیدوارم مشکلتون حل بشه:icon_cool

لینک (http://64.22.87.85/showthread.php?t=36083&page=4)

PCSEVEN
3 May 2008, 09:30 AM
دوست عزیز

شما لطف کن یک سری به این تاپیک که لینکش رو میگذارم بزنید امیدوارم مشکلتون حل بشه:icon_cool

لینک (http://64.22.87.85/showthread.php?t=36083&page=4)

سلام دوست عزیز..

ممنون ولی این تاپیک مشکل من را حل نکرد،درواقع گوشی من روشن نمی شود.:icon_redf

L O V E L Y
3 May 2008, 12:05 PM
شارژرو كه ميزني چراغش روشن ميشه ؟

mohammad51
4 May 2008, 09:35 AM
سلام دوست عزیز..

ممنون ولی این تاپیک مشکل من را حل نکرد،درواقع گوشی من روشن نمی شود.:icon_redf

دوست عزیز

گوشی شما اصلا هیچ عکس و العملی نداره ؟؟؟

PCSEVEN
4 May 2008, 03:07 PM
میزنم شارژ چراغ روشن میشه ولی بالا نمیاد...:icon_cry:

L O V E L Y
4 May 2008, 04:59 PM
منم جمينم بعضي وقتا از اين اداها در مي اوورد
باتري رو در مي اوردم
مي زدم به شارژ اول.. باتري رو ميزدم رو گوشي. 5 ثانيه كليد ريست رو مي گرفتم و رها مي كردم بعد پاورو مي زدم روشن ميشد...
هر دفعه هم فيلمي بود...

lover
4 May 2008, 06:09 PM
کلا روی JAMin ویندوز مبایل 6 بریزید بهتره
همیشه این چراغ های شارژ و notification اش مشکل داره

PCSEVEN
5 May 2008, 11:48 AM
ممنون.ولی رو گوشی من WM6 نصب بود ، گوشی من بالا نمیاد کسی نمیتونه کمکم کنه؟؟؟
:icon_cry:

L O V E L Y
5 May 2008, 12:45 PM
لاور جان ايشون ويندوز 6 زدن روي گوشي الان گوشيشون روشن نميشه
كلاً مشكلشون چيز ديگس...
گفتم باتري رو دربيار و گوشي رو خالي خالي بزن رو شارژ زدي ؟
ببينم اصلاً‌ كليد پاورش سالمه ؟

بزن به شارژ و دكمه دوربينو بگير و ريست كن ببين بوت لودر مياد ؟

mohammad51
5 May 2008, 01:04 PM
با این صحبت هایی که دوستمون میکنه من احتمال این رو میدم که به چیپ های اصلی گوشی صدمه ای وارد شده باشه چون ایشون میگه روی صفحه هیچ تصویری نداره:icon_cool

Y@SH@R
6 May 2008, 12:17 AM
با سلام خدمت شما دوست عزیز...
دورادور پیگیر مشکل شما بودم ، البته بنده قصد دخالت در کار مدیران ارشد سایت را ندارم فقط برای کمک به شما این پست را می زنم بازهم از مدیران بابت جسارتی که کردم عذر می خواهم.

من یک راه حل را برای بالا آمدن گوشی شما پیشنهاد می کنم که مطمئن هستم گوشی درست می شود.

شما دقیقا کاری که من می گویم انجام دهید. باتری گوشی را به مدت 30 ثانیه بیرون بگذارید و بعد داخل گوشی قرار دهید و بدون هیچ فوت وقت گوشی را به Bootloader ببرید(دقت کنید این کار را در کمترین زمان ممکن انجام دهید)
اگر گوشی به Bootloader نرود که غیر ممکن است راه دوم را اجرا کنید فقط با این تفاوت که این بار با قلم کلید ریست را تحریک کنید.(در بیشتر موارد مرحله اول جواب می دهد)
در مرحله بعد وقتی گوشی به Bootloader رفت شما گوشی را با کابل به PC خود متصل کنید،اما در اینجا اگر گوشی خود را Hardspl کرده باشید که در پستتان عنوان کردید Rom6 دارم پس این کار را انجام دادید، شما یک Rom دیگر را نصب کنید اما اگر این کار را انجام نداده اید باید گوشی را Hardspl کنید بعد اقدام به نصب رام کنید.
(برای اطلاع بگم که رامهای قدیمی با OS nb بودند اما رامهای جدید با OS nbf هستند که باید برای نصب این نوع رامها Hardspl کرد.)

موفق باشید.

lover
6 May 2008, 01:39 AM
دوست عزیز از راهنمایی که کردید سپاسگزارم در اینجا راهنمای که ایرادی نداره من خیلی وقته JAMin نداشتم و مطمئنن شما ها که دارید بیشتر میدونید پس از کمک خودتون دریغ نکنید

L O V E L Y
6 May 2008, 10:45 AM
پيشنهاد جناب YASHAR 1917 تاييد ميشه
من هم به اين ادا اطوارهاي جمين اشاره كرده بودم

شما اول! باطري رو دربيار بعدش گوشي رو بزن به شارژ بعد باتري رو جا بزن و كليد ريست رو 4-5 ثانيه بگير

PCSEVEN
7 May 2008, 09:36 AM
با سلام خدمت شما دوست عزیز...
دورادور پیگیر مشکل شما بودم ، البته بنده قصد دخالت در کار مدیران ارشد سایت را ندارم فقط برای کمک به شما این پست را می زنم بازهم از مدیران بابت جسارتی که کردم عذر می خواهم.

من یک راه حل را برای بالا آمدن گوشی شما پیشنهاد می کنم که مطمئن هستم گوشی درست می شود.

شما دقیقا کاری که من می گویم انجام دهید. باتری گوشی را به مدت 30 ثانیه بیرون بگذارید و بعد داخل گوشی قرار دهید و بدون هیچ فوت وقت گوشی را به Bootloader ببرید(دقت کنید این کار را در کمترین زمان ممکن انجام دهید)
اگر گوشی به Bootloader نرود که غیر ممکن است راه دوم را اجرا کنید فقط با این تفاوت که این بار با قلم کلید ریست را تحریک کنید.(در بیشتر موارد مرحله اول جواب می دهد)
در مرحله بعد وقتی گوشی به Bootloader رفت شما گوشی را با کابل به PC خود متصل کنید،اما در اینجا اگر گوشی خود را Hardspl کرده باشید که در پستتان عنوان کردید Rom6 دارم پس این کار را انجام دادید، شما یک Rom دیگر را نصب کنید اما اگر این کار را انجام نداده اید باید گوشی را Hardspl کنید بعد اقدام به نصب رام کنید.
(برای اطلاع بگم که رامهای قدیمی با OS nb بودند اما رامهای جدید با OS nbf هستند که باید برای نصب این نوع رامها Hardspl کرد.)

موفق باشید.

با سلام خدمت شما جناب یاشار واقعا متشکرم من مرحله به مرحله کارهایی که گفتید رو انجام دادم و گوشی من درست شد .
نمیدونم چجوری تشکر کنم خیلی ممنونم،دست مریزاد...:icon_cool:icon_excl