PDA

View Full Version : آيا نوع باطري براي پژو 206 تفاوت دارد

payamix
7 March 2005, 12:23 AM
من پاسخ شما را نميدانم اما هزينه تعمير يا تعويض ECU در صورت صدمه ديدن ناشي از نوسان برقي خيلي بيشتر از قيمت باتري است. :P

mehrdadu83
7 March 2005, 01:00 AM
با تشكر فراوان از لطفتان من هم براي همين سوال كردم اگر از سروران گرامي كسي آشنايي دارد جواب بدهد بسيار ممنون ميشوم .
آيا اين ماشينها آفتامات دارد تا به ecu آسيبي نرسد؟

محمد رضا محمدي
7 March 2005, 08:25 PM
سلام دوست عزيز ..
بهتره از باتري هاي MF استفاده كني ...
همون طوري كه دوست خوبمون گفتند باتري بهتره قوي باشه تا بهتر جوابگو باشه مخصوصن اگر سيستم صوتي شما قوي باشه و كلن از امكانات برقي خودروي خودتون زياد استفاده ميكنيد ... به خصوص اينكه خودرو هاي مثل پژو داراي سيستم برق فوق العاده قوي اي هستند ...
باتري هاي خشك هم در اصل خشك نيستند ولي مانند باتري هاي معمولي نياز به نگه داري خاصي ندارند ..
من براي سمند 37000 تومان براي باتري دادم كه مارك صبا هست و كاركرد و گارانتي خوبي هم داره فقط بايد به آب باتري توجه داشته باشيد

mehrdadu83
8 March 2005, 12:45 AM
با عرض تشكر استفاده زيادي بردم از شما خيلي ممنونم
منتهي يك سوال من پاسخ داده نشد آيا باطري نور 16000 تومني به شرط آنكه به آب باطري آن رسيدگي شود به ماشين ضرر نميرساند؟

Lizard
8 March 2005, 02:00 AM
mehrdadu83, ممكنه در استارت زدن مشكلي پيش بياد و كلن به موتور صدمه بخوره ژ

حالا كار ندارم كه قيمتش چند هست/// اين يك مطلب كلي براي باطري ها هست كه بايد توجه داشته باشيد كه هر جنسي يه عمر مفيد داره و همينطور بستگي به نگهداري شما از باطري داره

==> مشكلي نداره 8)

mehrdadu83
10 March 2005, 12:28 AM
با تشكر از تمامي دوستان بسيار استفاده بردم خيلي ممنون

astiak
7 April 2005, 07:52 PM
باتريهای پژو ۲۰۶ از نوع MF مي باشد(MAINTENENCE FREE) يعني بدون نياز به نگهداري بوده واحتياجي نيز به اضافه نمودن اب(الكتروليت) ندارد .اين باتريها 12V بوده وميزان امپر ساعت ان 60 مي باشدوهمچنين شدت جريان استارت زدن در سرما (18-) برابر ۴۸۰ مي باشد.
نكته مهمي كه درزمينه باتريهاي پژو ۲۰۶ بايد به ان اشاره نمود كه حتما بايد مد نظر قراربگيرد استفاده از باتري ديگر جهت روشن نمودن خودرو مي باشد (چنانكه در پيكان زياد ديده شده است) اگر در خودرو پژو ۲۰۶ جهت روشن نمودن خودرو دو باتري بصورت موازي به يكديگر متصل شوند(يعني قطب مثبت يكي به قطب منفي ديگري وقطب منفي يكي به قطب مثبت ديگري متصل شود انگاه ECU خودرو حتما خواهد سوخت وخسارات سنگيني به خودرو وارد مي شود.
چون ريسك سوختن ECU اين خودرو 16V مي باشد واگر دوباتري بصورت سري به يكديگر متصل شوند ولتاژ حاصله برابر 24V خواهد شد كه منجر به سوختن ECU مي گردد.
ولي اگر بصورت موازي به يكديگر متصل شوند يعني قطب مثبت يكي به قطب مثبت ديگري وقطب منفي يكي به قطب منفي ديگري متصل شود ايرادي در خودرو ايجاد نمي گردد.

kasra03
10 April 2005, 12:20 AM
ببخشيد يه سوال من برا نگه داري باطري داشتم نكته خاصي هس؟البته ماشين من پرايده الان 7 8 ماهه خريدم كه اصلا هم به باطريش كاري نداشتم!!!يه بار فقط همون اوايل يه هو چراغاش كم نور شدن و ديگه استارت نزد بردم گارانتيش گفت باطريش افتاده گفت اين ماشين جديدا بعضياش اينطوري ميشه خلاصه 7 تومن گرفت با يه امپر بالاتر عوضش كرد.حالا برا نگه داريش چيكار بايد بكنم؟

astiak
10 April 2005, 01:42 AM
پرايد مشكل اصلي اش دينامش كه باعث خرابيش ميشه چون آمپرش پاين تر از دينامهاي كره ايي ولي با همو عملكرد(شيشه گرمكن عقب و...) اين دينامهاي ايراني باعث خراب شدن سيستم برق و مخصوصا پايين اومدن عمر استارت ميشوند .البته اگه شانس بياري كه درخت سيم ماشينت از اول معيوب نباشه (با عذر خواهي از دوستان چون اين مطلب ربطي به تاپيك نداشت فقط خواستم جواب دوستمون رو بدم)

astiak
10 April 2005, 01:54 AM
كلا در مورد باطري هاي آب باطري ميخان بايد هر ماه يك بار دوتا سرپيچ اول و آخر باطري رو باز كنند تا ببينند كه آيا آب باطري كم شده يا نه اگه كم شده بود مقداري اسيد باطري اظافه كنند و حتما مواظب باشند چون اب باطري يك نوع اسيد كه خيلي زود پارچه رو ميخوره و سوراخ ميكنه
اما در مورد باطريهايي كه در اصطلاح خشك هستند فقط كافي كه انديكاتور و توضحاتشو كه رو خود باطري هست نگاه كنند اگه شارژ لازم داشت شارژش كنند و اگه شارژ جواب نداد بايد عوضش كنند

harzaabe
22 October 2005, 09:35 PM
خيلی وقته از اين تاپيک ميگزره ولی نتيجه اساسی به دست نيومد

الان واسه 206 من چی بندازم ؟ باطری فبريک خودش يا آمپر بالا تر؟

لطفاً يک راهنمای جامع بفرمايد

hassan2006
1 July 2006, 01:23 AM
اگر دوستان کار بلد سریعتر جواب بدن مشکل ما رو هم حل کردن ، منم دیروز باتری 206 ام جوابم کرد و حالا دنبال یه باتری خوب میگردم .

salar68
1 July 2006, 02:52 AM
تحربه برای من برای باتری ماشین :

اگر توی ماشین هیچ دستگاری نکردید

نه ضبط نه باند نه دزد گیر و دقیا" همونی هست که از کارخونه گرفتید خب همون فابریکی که روش بود را بیندازید

ولی اگر ضبط باند قوی دزدگیر و ... دارید باتری بهتری نیاز دارید

lx_xu7
1 July 2006, 08:24 AM
اگر ایراد از ecuاستبده نمایندگی پالس های غلط رو اصلاح میکنه