PDA

View Full Version : نصب جاوا روی E250 با بلوتوث/تغییر زنگ sms

DSH
28 April 2008, 10:40 AM
من سرچ کردم ولی ار طریق بلوتوث نبودند!
میخوام بدونم میشه با این گوشی از طریق بلوتوث یه فایل جاوا گرفت و اونو نصب کرد؟:icon_mrgr
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال دیگم این بود که میشه غیر از زنگای خود گوشی زنگ دیگه ای رو برای اس ام اس قرار داد؟:icon_idea

با تشکر:lover:

mil-i300
28 April 2008, 04:30 PM
من سرچ کردم ولی ار طریق بلوتوث نبودند!
میخوام بدونم میشه با این گوشی از طریق بلوتوث یه فایل جاوا گرفت و اونو نصب کرد؟:icon_mrgr
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال دیگم این بود که میشه غیر از زنگای خود گوشی زنگ دیگه ای رو برای اس ام اس قرار داد؟:icon_idea

با تشکر:lover:

در جواب سوال اول باید گفت که اگر فایلهای اصلی باشن.... یعنی jar و jad هر دوتا شون باشن شاید به وسیله راه هایی که در سایت در مورد نصب جاوا رویه این سری از سامسونگ ها گفته شده جاوا نصب کرد...:icon_razz
در مورد سوال دوم هم باید بگم که تا حالا سامسونگی نبوده که بشه زنگ SMS اش رو عوض کرد ، بغیر از سیستم عامل دار هاش...!!!
فکر هم نمیکنم بشه...!!! حالا شما سعی خودتو بکن....!:icon_surp

saeidddm
29 April 2008, 01:00 AM
لطفا" بدون اطلاع صحبت نکنين آقاي mil-i300در مورد قسمت دوم جوابتون بايد بگم که گوشيهاي جديد سامسونگ زنگ مسيجشان قابل تغيير است.(چه قاقد سيستم عامل و چه با اون)تقريبا" از نيمه ي دوم 2007 به بعد!!!!!!مثل G800 G600 F330 F700

DSH
1 May 2008, 10:29 AM
کسی نمیتونه به سوال اول من جواب بده؟
یه سوال دیگه دارم فایل .jad خیلی حجمش کمتر از .jar ه درسته؟ یه سوال دیگه اسمشون دقیقا باید یکی باشه؟
یعنی؟
X.jar---->X.jad

badform
1 May 2008, 11:46 AM
یه سوال دیگه دارم فایل .jad خیلی حجمش کمتر از .jar ه درسته؟ یه سوال دیگه اسمشون دقیقا باید یکی باشه؟
یعنی؟
X.jar---->X.jad
خدمت شما : http://tinyurl.com/5gkvjl

mil-i300
2 May 2008, 08:39 AM
یعنی؟
X.jar---->X.jad

برایه نصب بازی یا هر چیزی به صورت جاوا تنها فایل jar کفاف میده...
ولی خوب سامسونگ ایجوریه و بعضی گوشی های دیگه که باید فایل jad هم با هاش باشه....!!
حرف شما هم درست... فایل jar میتونه تا چند مگ هم باشه.... ولی بزرگترین فایل jad که دیدم 12KB بود.......!!!

نرم افزاری هست که میتونه از jad ،jar به سازه... تو تالارهای دیگه هست.....
این طوری اسم هر دو یکی میشه...:icon_surp

Light
5 May 2008, 02:36 AM
دوستان گرامی این لحن صحبت مناسب کاربران تالارهای پارسی نیست فکر می کنم خیلی راحت و بدون توهین هم می تونید نظراتتون رو بیان کنید و اشتباهات هم رو اصلاح کنید. بردبار باشید ...

saeidddm
8 May 2008, 03:42 AM
مثل اينکه سوء تفاهم شده!:icon_roll

mil-i300
8 May 2008, 08:50 PM
مثل اينکه سوء تفاهم شده!:icon_roll

منم همین طور فکر میکنم....
ببخشید... آشتی آشتی...!؟؟؟!!؟؟؟:icon_cool:icon_arro:icon_surp

:lover:

Farzad_j
9 May 2008, 12:38 AM
دوستان گرامی این لحن صحبت مناسب کاربران تالارهای پارسی نیست فکر می کنم خیلی راحت و بدون توهین هم می تونید نظراتتون رو بیان کنید و اشتباهات هم رو اصلاح کنید. بردبار باشید ...
دوستان گرامی جناب saeidddm و mil-i300 تعدادی از پست های شما در این تاپیک پاک شد.
لطفا در انتخاب کلمات و جمله بندی پست هایتان بیشتر دقت کنید تا موجب سوء تفاهم های احتمالی نشود.
متشکرم

saeidddm
13 May 2008, 03:18 AM
منم همین طور فکر میکنم....
ببخشید... آشتی آشتی...!؟؟؟!!؟؟؟:icon_cool:icon_arro:icon_surp

:lover:ببخشيد ما که قهر نبوديم که بخوايم حالا آشتي کنيم!:icon_excl

mil-i300
13 May 2008, 07:04 AM
ببخشيد ما که قهر نبوديم که بخوايم حالا آشتي کنيم!:icon_excl

درسته.....
ولی اینو گفتم که کودورتی بینمون نمونه...!:icon_wink