PDA

View Full Version : تاپیک جامع مشکلات آوانته

El Padrino.
27 April 2008, 01:57 PM
این تاپیک رو مخصوص بیان کردن و یافت راهکار برای مشکلات آوانته داران عزیز ایجاد کردم
ان شا ا.. این تاپیک هیچ وقت توش پست زده نشه

azma
28 April 2008, 10:14 AM
بعضي قطعات تزييني ريز پيدا نمي شود ؟ لاستيك روي پيچ دستگيره در راننده كه دو تا هست . هيچ جا ندارند يا افتاده يا به احتمال زياد تو نمايندگي براي سرويس اوليه يكي براي آشناش برداشته چون قبلا بود

*علی*
28 April 2008, 10:27 AM
بعضي قطعات تزييني ريز پيدا نمي شود ؟ لاستيك روي پيچ دستگيره در راننده كه دو تا هست . هيچ جا ندارند يا افتاده يا به احتمال زياد تو نمايندگي براي سرويس اوليه يكي براي آشناش برداشته چون قبلا بود
azma جان فکر کنم منظور حسن جان مشکلات ماشین بود نه مشکل دست کج بودن مسئولین بعضی نمایندگی ها , البته جسارت نباشه :icon_excl

azma
28 April 2008, 10:36 AM
:icon_coolمنظورم پيدا نشدن بعضي قطعات ريز بود و اينكه شايد كسي براي پيدا كردن آن راهنمايي بكند

El Padrino.
28 April 2008, 11:17 AM

منظورتون لاستیکی هست که روی پیچ دستگیره رو میگیره والا مال ما از اول نداشت

ما آخر نفهمیدیم شما سمند دارید یا آوانته؟

azma
28 April 2008, 02:21 PM
جفت of them:icon_arro.nدوست عزيز . راهنمايي در مورد پيدا كردن قطعات نداريد؟لطفا

El Padrino.
28 April 2008, 06:13 PM
قطعات ریز معمولا کم پیدا میشن ولی بعضی نمایندکی ها دارند
مثلا قاب روی پیچ قسمت سیاه بالای کاپوت ماتیز گم شده بود نمیاندگی که بردیم داشت و یکی به جاش زدن

rezasx1
2 May 2008, 07:38 AM
سلام دوستان یه مشکل عجیب برام پیدا شده
از دیشب که بیرون رفته بودم...وقتی که فرمون میگیرم از طرف چرخا یه صدای عجیب میاد(قیژژژژ) انگار یه چیزی در حالت چرخشی به یه چیزی میسابه.. اول فک کردم لاستیک داره به یه چیز میسابه وقتی دقت کردم دیدم لاستیک نیست.. خیلی هم لازم نیست فرمون بگیرم... حدودا 30 درجه که فرمون میگیرم(در ضمن فقط فرمون به چپ این مشکل رو داره و صدا میده)هر چی هم نگاه کردم تغییر خاصی ندیدم ... خیلی عجیبه.. عصابم خورد شده
فردا میبرم نمایندگی امیدوارم بفهمن ... دوستان چه حدسی میزنن؟

El Padrino.
2 May 2008, 09:28 AM
احتمالا از طرف داخل گلگر دیاق ها کنده شدند ( بستشون شکسته) و همین میگیره به تایر دقیقه من هم همین مشکل رو با ماتیز داشتم اول فکر کردم تایر ها پنچر هستند ولی خوب که نگاه کردم دیدم بر اثر ضربه ای که چند روز پیش به سپر جلو وارد شده بود یکی از خار های دیاق کنده شده بود و دیاق می گیرفت روی تایر

chormang
3 May 2008, 03:26 PM
سلام دوستان یه مشکل عجیب برام پیدا شده
از دیشب که بیرون رفته بودم...وقتی که فرمون میگیرم از طرف چرخا یه صدای عجیب میاد(قیژژژژ) انگار یه چیزی در حالت چرخشی به یه چیزی میسابه.. اول فک کردم لاستیک داره به یه چیز میسابه وقتی دقت کردم دیدم لاستیک نیست.. خیلی هم لازم نیست فرمون بگیرم... حدودا 30 درجه که فرمون میگیرم(در ضمن فقط فرمون به چپ این مشکل رو داره و صدا میده)هر چی هم نگاه کردم تغییر خاصی ندیدم ... خیلی عجیبه.. عصابم خورد شده
فردا میبرم نمایندگی امیدوارم بفهمن ... دوستان چه حدسی میزنن؟
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم....صدا مال پولیه پمپ روغن هیدرولیک فرمونه...باید ببری نمایندگی.. همش 10 دقیقه وقت میگیره:icon_cool

rezasx1
4 May 2008, 08:25 AM
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم....صدا مال پولیه پمپ روغن هیدرولیک فرمونه...باید ببری نمایندگی.. همش 10 دقیقه وقت میگیره:icon_cool
ممنون دوست عزیز
بردم نمایندگی ظاهرا روغن هیدرولیک کم بود.. بعدش دیگه صدا نداده
فکر کنم یه کم فرمون نرمتر شده...
فرمایش شما رو در مورد پولی رو بهشون گفتم...
میشه بگین دقیقا رو پولی فرمون چیکار کردن؟

chormang
8 June 2008, 03:28 AM
ممنون دوست عزیز
بردم نمایندگی ظاهرا روغن هیدرولیک کم بود.. بعدش دیگه صدا نداده
فکر کنم یه کم فرمون نرمتر شده...
فرمایش شما رو در مورد پولی رو بهشون گفتم...
میشه بگین دقیقا رو پولی فرمون چیکار کردن؟
والا یه مقدار با دستگاه تراش بهش ور رفت من که نفهمیدم.... ولی الان مشکلم حل شد

El Padrino.
10 June 2008, 11:49 AM
دوستان یک مشکل
امروز توی بلوار داشتم می رفتم با سرعت حدود 100 تا آسفالتش خیلی خرابه ترک نداره ناصافه انحنا داره متوجه شدم صدایی داره از کمک سمت شاگرد میاد رفتم توی یک خیابونی که دست انداز زیاد داره از روی دست انداز که رد میشید یک صدای بم (مثل این که یک چیزی لق باشه ) از کمک سمت شاگرد میاد ولی از روی همون دست انداز ها با چرخ راننده رد شدم صدایی نشنیدم ! حقبقتش احساس می کنم عوامل دریفت زدن هست !
دوستان چی فکر می کنن میشه راهنمایی کنید ؟

El Padrino.
10 June 2008, 06:02 PM
دوستان به دادم برسید !!

lovee_eshgh
10 June 2008, 06:19 PM
ماشین تکونهای شدید نمیخوره ؟

بالا پایین رفتن خشک ؟

rezasx1
10 June 2008, 06:33 PM
دوستان یک مشکل
امروز توی بلوار داشتم می رفتم با سرعت حدود 100 تا آسفالتش خیلی خرابه ترک نداره ناصافه انحنا داره متوجه شدم صدایی داره از کمک سمت شاگرد میاد رفتم توی یک خیابونی که دست انداز زیاد داره از روی دست انداز که رد میشید یک صدای بم (مثل این که یک چیزی لق باشه ) از کمک سمت شاگرد میاد ولی از روی همون دست انداز ها با چرخ راننده رد شدم صدایی نشنیدم ! حقبقتش احساس می کنم عوامل دریفت زدن هست !
دوستان چی فکر می کنن میشه راهنمایی کنید ؟
بنظر من اگه فقط صدا باشه یعنی تکون شدید نداشته باشی میتونه از شلگیر سمت شاگرد باشه که از جاش در رفته ولی اگه تکون هم همراش باشه از سیبکها ....میتونه باشه...
ببین فرمون گرفتن رو صدا ا ثر میزاره یا نه؟البته دوستان استادند
موفق باشید

El Padrino.
10 June 2008, 08:25 PM
ماشین تکونهای شدید نمیخوره ؟

بالا پایین رفتن خشک ؟

اصلا تکون نمیده فقط صدا داره همین توی پیچ ها هم که با سرعت میپیچید یک کم صدا میده

بنظر من اگه فقط صدا باشه یعنی تکون شدید نداشته باشی میتونه از شلگیر سمت شاگرد باشه که از جاش در رفته ولی اگه تکون هم همراش باشه از سیبکها ....میتونه باشه...
ببین فرمون گرفتن رو صدا ا ثر میزاره یا نه؟البته دوستان استادند
موفق باشید

از توجهتون ممنون
اصلا تکون نمیده امروز تایر رو باز کردم به دقت دیاق ها گلگیر دیسک و .. رو چک کردم هیجی ندیدم از جاش در رفته باشه تکون رو هم دقت زیاد نکردم ولی عادی بود از صداش متوجه شدم
زمانی که میپیچد با سرعت بازم صدا میده حالا تکونش رو هم بررسی میکنم
بازم ممنون

masoud_cpu
11 June 2008, 12:33 PM
El Padrino:
امروز رفتم تعمیر گاه کاری داشتم آوانته رو نشون دادم گفت بزن روی چاله زدم یک خوره به زیر بندی سمت شاگرد ور رفت گفت ظاهرا که چیزی نیست ولی باید روش کار کنیم از اونجایی که وقت نداشتم و به ماشین هم نیاز داشتم ماشین رو برای تعمیر نگذاشتم ان شا ا.. فردا دوباره میرم ببینم چی شده

azma
15 June 2008, 09:47 AM
شيشه عقب وقتي ماشين در آفتاب مي ماند بالا نمي آيد ولي هوا كه خنك باشد راحت بالا مي آيد . چكار كنم ؟

El Padrino.
15 June 2008, 09:53 AM
اصلا بالا نمیاد !! یا آروم میاد ؟

azma
15 June 2008, 02:54 PM
اصلا بالا نمیاد !! یا آروم میاد ؟
وقتي گرم مي شود و توي افتاب است اصلا بالا نمي آيد ولي وقتي در سايه باشد آرام بالا مي آيد . چكار كنم ؟

El Padrino.
16 June 2008, 01:47 PM
احتمالا شیشه بد جا رفته زمانی که داغ میشه در اثر انبساط گیر میکنه بهتره برید نمایندگی چکش کنن

arzhang7583
17 June 2008, 10:56 PM
با عرض سلام میخواستم بدونم آمپر آب ماشین شما دقیقا کجا وای میسته.؟

El Padrino.
17 June 2008, 11:13 PM
شما یک بار دیگه هم پرسیدید ا وسط بالاتر حالا یک عکس میگیرم
بله به نظر میاد کمی بالا وای میاسه برای اینه که درجه بندیش کجه
بفرما دوست عزیز
[Only registered and activated users can see links]

El Padrino.
19 June 2008, 01:51 PM
امروز ماشین رو بردیم نمایندگی برای مشکلش هر کار کردند درست نشد اول کمک های عقب رو چک کردند صندلی ها باز شدند و سرشون رو محکم کردند کمک های جلو هم همین طور زیر بندیش رو هم چک کردند بازم درست نشد گفتند باید یک کمک بندازیم زیرش (چرخ عقب سمت شاگرد همونی که صدا میده) ببینیم درست میشه یا نه . حالا کمک نداشت گفت سفارش میدیم بیارن

drnariman
20 June 2008, 12:35 PM
جالبه منم قدیما یه 206 داشتم همچین مشکلی خوردم کمک رو هم و بلبرینگ رو هم عوض کردم درست نشد اخر کاشف به عمل اومد که لنت رو یه کم شل بسته بودند صدا از اونجا بود .
البته یه نکته رو هم بگم این مکانیکای نمایندگی ها خیلی شوت هستند اگه تونستی ماشین رو به یکی از این مکانیکای مستقل و قدیمی تو شهرتون بده .

masoud_cpu
24 June 2008, 12:21 PM
El Padrino.:
امروز دوباره ماشین رو بردم نمایندگی که دیگه بخوابونمش چون خیلی صدا میداد دوباره مکانیک سواش شد رفت زیر بندی و این ها رو چک کرد آخر معلوم شد پیچ کمک در داخل کاپوت زیر لاستیک (جایی که استرس بار رو می بندن )شل بوده می گفت انگار با دست بستنش سفتش کرد ماشین عین روز اولش !!