PDA

View Full Version : همه پرسي: بهترين دزدگير براي تندر 90 مدل E2

payam1975
27 April 2008, 11:50 AM
از تمامي اساتيد فن و صاحب نظران خواهشمندم با توجه به سطح امكانات تندر 90 - E2پايه كه شامل ايمونولايزر- قفل مركزي- صندوق عقب بدون كليد فشاري ويا كليد داخل اتاق- شيشه هاي عقب دستي ميباشد را براي نصب دزدگير به همراه قيمت تقريبي اعلام فرمائيد.
در صورت امكان مدلهاي سنسور عقب رانيز ذكر نمائيد.
با تشكر

azma
27 April 2008, 12:11 PM
از دزدگيرهاي ماجيكار مي توانيد استفاده كنيد البته بدون استارتر آن .سنسور دنده عقب هم واقعا لازم است وگرنه در صندوق عقب با ميله هاي كوتاهي كه غالبا در خيابانها نصب است برخورد خواهد كرد .از سنسنورهاي چهار تايي استفاده كنيد دزدگير حدودذ 150تا 170 هزار تومان و سنسور حدود 60تا 90 هزار تومان اگر خواستيد يك شماره نصاب به شما مي دهم كه كارش خوب بوده و در منزل هم نصب مي كند.

payam1975
27 April 2008, 02:22 PM
از دزدگيرهاي ماجيكار مي توانيد استفاده كنيد البته بدون استارتر آن .سنسور دنده عقب هم واقعا لازم است وگرنه در صندوق عقب با ميله هاي كوتاهي كه غالبا در خيابانها نصب است برخورد خواهد كرد .از سنسنورهاي چهار تايي استفاده كنيد دزدگير حدودذ 150تا 170 هزار تومان و سنسور حدود 60تا 90 هزار تومان اگر خواستيد يك شماره نصاب به شما مي دهم كه كارش خوب بوده و در منزل هم نصب مي كند.
[Only registered and activated users can see links]
راستي اين بنده خدا نمايندگي رسميه مجيكاره ( براي خدمات بعد از فروشش!) ؟؟...
باتشكر!:icon_cool

azma
28 April 2008, 11:09 AM
راستي اين بنده خدا نمايندگي رسميه مجيكاره ( براي خدمات بعد از فروشش!) ؟؟...
باتشكر!:icon_cool
e-mail شد:icon_cool

mehdizadeh04
30 April 2008, 12:12 AM
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اگه به تاپیک دزدگیر مجیکار مراجعه کنین میبینین که من برای لوگانم مجیکار 938 نصب کردم
زنگ زدم از خود نمایندگی که تو سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) هست اومدن نصب کردن
حدود 200 در اومد
سنسور هم میتونید از استیل میت 4 سنسوره نصب کنین.واقعا عالیه!!!!قیمتش هم 70 در میاد
اگه خواستی واست یه نصاب حرفه ای که واسه خودم هم اومد نصب کرد واست پی ام میکنم.واقعا تمیز کار میکنه.اصلا کارش بزن در رو نیست.حاضرم ضمانتش کنم واسه نصب سنسور.
با تشکر
شاد و سربلند باشید

احسان خان
30 April 2008, 01:45 AM
منم قصد دارم سنسور بذارم ولي ميگن اگر به سيستم برق ماشين دست برده بشه، از گارانتي خارج ميشه.

هر چند كه يه مثبت ميخوان از سيستم برقش بگيرن.

mehdizadeh04
1 May 2008, 12:41 AM
منم قصد دارم سنسور بذارم ولي ميگن اگر به سيستم برق ماشين دست برده بشه، از گارانتي خارج ميشه.

هر چند كه يه مثبت ميخوان از سيستم برقش بگيرن.

با سلام
کارخانجات خودروسازی دنبال فرصتی میگردند که خودرو را خارج از گارانتی اعلام کنند.ولی با این کار سیمی چیده نشده است.

payam1975
1 May 2008, 01:43 AM
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اگه به تاپیک دزدگیر مجیکار مراجعه کنین میبینین که من برای لوگانم مجیکار 938 نصب کردم
زنگ زدم از خود نمایندگی که تو سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) هست اومدن نصب کردن
حدود 200 در اومد
سنسور هم میتونید از استیل میت 4 سنسوره نصب کنین.واقعا عالیه!!!!قیمتش هم 70 در میاد
اگه خواستی واست یه نصاب حرفه ای که واسه خودم هم اومد نصب کرد واست پی ام میکنم.واقعا تمیز کار میکنه.اصلا کارش بزن در رو نیست.حاضرم ضمانتش کنم واسه نصب سنسور.
با تشکر
شاد و سربلند باشید
لطف میکنی اگه آدرس یا شمارشو بدی:icon_surp

nimarad
2 May 2008, 09:56 AM
ممنون می شم شماره این نصاب که گفتید برام mail کنید

azma
3 May 2008, 02:31 PM
ممنون می شم شماره این نصاب که گفتید برام mail کنید
چشم ،ضمنا بواسطه يكي از دوستان مطلع شدم كه ايشان هم نصاب و هم نماينده شركت ماجيكار است و گارانتي معتبر ارائه مي كنند .:icon_cool

k4m1600
3 May 2008, 02:57 PM
با سلام
لازم به ذکر است که مطابق دستورالعمل گارانتی تمامی تعمیرات غیر استاندارد و خارج از مجموعه نمایندگی های مجاز،باعث از بین رفتن شرایط گارانتی در مورد قطعه مورد نظر خواهد شد همچنین نصب دزدگیر بروی خودرو ایموبلایزر دار مورد تایید شرکث خودرو ساز نمی باشد.
با تشکر
RENAULT COTECH

azma
4 May 2008, 09:08 AM
1- گارانتي دزدگير مورد نظر بود .
2-به ايموبولايزر كاري ندارد مگر اينكه نوع استارتر دار را نصب كنيد كه بايد آن را از مدار خارج كنيد
3-كلا قبول دارم كه شركت هاي خودرو ساز براي در رفتن از مسئوليت گارانتي بهانه هاي زيادي مي آورند .
مثلا در مورد سمند باك آن عيب پيدا كرد و گارانتي داشت و گفتند باك نداريم مجبور شدم از بازار آزاد بخرم .اين هم گارانتي :icon_cry: