View Full Version : لوازم همراه ماشين هنگام تحويل
Reza4223
26 April 2008, 03:31 PM
روزي كه ماشين رو از ايران خودرو تحويل گرفتم به دليل سرآمدن انتظار بعد از 14 ماه، به چيزي كه دقت نكردم لوازم همراه ماشين بود. فرداي اون روز ديدم كه چراغ مثلثي،كيسه ابزار و فرش كف اتاق نداره. با امور مشتركين تماس گرفتم كه گفتند اين چيزها رو روي ماشين نمي گذاريم. در حاليكه من شنيده ام دوستاني كه از پارس خودرو تحويل گرفتند علاوه برلوازم بالا، 2 تا قالپاق اضافي هم داره. ميخواستم بدونم واقعا صحت داره. همچنين نمد زير درب موتور ( كاپوت ) هم نداره ؟
iriboy
26 April 2008, 07:20 PM
سلام از من که ایران خودرو بود هم همینطور بود از دامادمون که تحویلی پارس خودرو بود مثلث را داشت ولی دفترچه و روکش پلاستیکی صندلی عقب و شاگرد را نداشت
mohammad1983
28 April 2008, 10:08 PM
سلام
مال من پارس خودرو همه چي داشت.قرآن و موكت كفي و مثلث خطر
ولي مال پدرم ايرن خودرو بود هيچي نداشت.:icon_mrgr
iriboy
28 April 2008, 10:25 PM
با سلام پارس خودرو چه الویتی بودید؟ چون اوایل موکت و جا کلیدی نداشت
mohammad1983
28 April 2008, 11:21 PM
سلام
پارس خودرو اولويت 5 بودم.جا كليدي تا اون جايي كه ميدونم اصلا نميدن.
MR_DJ_behzad
29 April 2008, 10:50 AM
بنده هم در اواخر اسفند از ایران خودرو تحویل گرفتم نه زیر پایی داشت و نه جعبه ابزار ولی مثلث خطر داشت جا کلیدی هم نمایندگی به من داد با آرم پژو و همچنین در عوض سود دیر کرد تحویل خودرو یه چادر برزنتی ضد آب خیلی توپ بهم داد گفت اینم عوض سود دیر کرد که روی چادر آرم ایران خودر بود بهم داد حتما در اولین فرصت عکسشو می زارم
Reza4223
29 April 2008, 01:58 PM
حالا به نظر شما الان كه 10 روزه ماشين رو تحويل گرفتم ميتونم برم نمايندگي و مثلثي رو طلب كنم. تازه سود ديركرد هم بايد بهم ميدادند.
fazarayan
30 April 2008, 10:39 AM
من از پارس خودرو گرفتم
زیر پایی
مثلث خطر
قالپاق4 تا
قرآن
در مورد سود دیرکرد قضیه چیه؟! کسی میدونه؟
Reza4223
30 April 2008, 04:48 PM
من از پارس خودرو گرفتم
زیر پایی
مثلث خطر
قالپاق4 تا
قرآن
در مورد سود دیرکرد قضیه چیه؟! کسی میدونه؟
اوناييكه از ايران خودرو ماشين تحويل گرفته اند ميتونند در سايت sales.ikco.com با وارد كردن شماره مشتري و شماره شناسنامه علاوه بر مشاهده آخرين وضعيت قرارداد خود، ميزان مبلغ تاخير را مشاهده كنند كه يك ماه پس از تحويل خودرو آن مبلغ به شماره حسابي در بانك صادرات واريز ميگردد. البته من كه اين مبلغ را هنوز نگرفته ام. خدا ميداند.
البته نكته مهم اينه كه من با چندين نمايندگي ايران خودرو در خصوص اين لوازم صحبت كردم كه اكثرا اينو ميگوند كه به دستور مدير عامل ايران خودرو از يكماه قبل از عيد بر روي هيچ خودرويي لوازمي مثل قرآن،چراغ مثلثي و كيسه ابزار و موكت كف خودرو به مشتري تحويل داده نشود. واقعا شرم آور است. در اسفند 85 هنگام ثبت نام تنها يك مدل اي 2 وجود داشت. پس از پايان زمان ثبت نام اعلام شد مبلغ بيمه و سند و پلاك را مشتري بايد بپردازد و چند ماه بعد هم اعلام شد كه مدل اي2 در 2 مدل LP , SLX ارائه خواهد شد كه اگر كسي مدل LP را بخواهد بايد مابه تفاوت 720000 تومان بپردازد . حالا هم كه هنگام تحويل لوازمش رو كش ميره. من شخصا حاضرم پول موكت كف خودرو رو بپردازم ولي توي بازار دنبال اون نگردم چونكه پيدا نميشه. هر چند اين فكر من اشتباه است و اصل موضوع را حل نمي كند ولي اينجا ايرانه ديگه.
mehraban87
1 June 2008, 12:02 PM
حالا به نظر شما الان كه 10 روزه ماشين رو تحويل گرفتم ميتونم برم نمايندگي و مثلثي رو طلب كنم. تازه سود ديركرد هم بايد بهم ميدادند.
با احترام : آقا حق گرفتنی است . باید گفت حداقل به زرنگی خودشان مغرور نشوند حتی به نظرم باید به قسمت فروش شرکت ایران خودرو تلفن کنید . چرا نمایندگی به خورد . من بودم حتما این کار را می کردم . اگر یک بام چند هوا می شود . که شده
mehraban87
1 June 2008, 12:16 PM
اوناييكه از ايران خودرو ماشين تحويل گرفته اند ميتونند در سايت sales.ikco.com با وارد كردن شماره مشتري و شماره شناسنامه علاوه بر مشاهده آخرين وضعيت قرارداد خود، ميزان مبلغ تاخير را مشاهده كنند كه يك ماه پس از تحويل خودرو آن مبلغ به شماره حسابي در بانك صادرات واريز ميگردد. البته من كه اين مبلغ را هنوز نگرفته ام. خدا ميداند.
البته نكته مهم اينه كه من با چندين نمايندگي ايران خودرو در خصوص اين لوازم صحبت كردم كه اكثرا اينو ميگوند كه به دستور مدير عامل ايران خودرو از يكماه قبل از عيد بر روي هيچ خودرويي لوازمي مثل قرآن،چراغ مثلثي و كيسه ابزار و موكت كف خودرو به مشتري تحويل داده نشود. واقعا شرم آور است. در اسفند 85 هنگام ثبت نام تنها يك مدل اي 2 وجود داشت. پس از پايان زمان ثبت نام اعلام شد مبلغ بيمه و سند و پلاك را مشتري بايد بپردازد و چند ماه بعد هم اعلام شد كه مدل اي2 در 2 مدل LP , SLX ارائه خواهد شد كه اگر كسي مدل LP را بخواهد بايد مابه تفاوت 720000 تومان بپردازد . حالا هم كه هنگام تحويل لوازمش رو كش ميره. من شخصا حاضرم پول موكت كف خودرو رو بپردازم ولي توي بازار دنبال اون نگردم چونكه پيدا نميشه. هر چند اين فكر من اشتباه است و اصل موضوع را حل نمي كند ولي اينجا ايرانه ديگه.
تا زمانی که مردم این گونه از محصولات ایران خودرو استقبال می کنند آنها دهان کجی می کنند . برای جان مردم ارزش قائل نمی شوند هر روزه چه حوادثی را شاهدیم . به هیچ قرار و قانونی پایبند نیستند . می گویند حتما مردم رضایت دارند . چون می خرند . هر کاری کردیم باز مردم صف می بندند . من که با خود شرط کرده ام دیگه گول این ها را نخورم .امیدوارم کمی به فکر خودمان باشیم به فکر جانمان به فکر زندگی مان شاید آنها هم به فکر بیفتند.
به بخشید اتفاقا آنها هم دقیقا همین انتظار را دارند ای گونه
می گویند : آقا چه ارزشی دارد خودت تهیه کن برای وقت شما هم نگرانند . آقا وقتت را بی خودی تلف نکن واز این جور اباطیل ...
آقا سایت sales.ikco.com این قسمت را نداشت یا من پیدا نکردم
mehraban87
1 June 2008, 03:01 PM
دوستان یه فکری کنیم راه نشان دهیم تا شرکت های خودرو ساز دنبال مشتری بگردندند جنس بد نخریم اقلا اعتراض کنیم اتوموبیل را ندیده نخریم حق ماست از امکانات اتوموبیل آگاه باشیم حق ماست اتوموبیل را قبل از خرید تست کنیم ما جانمان که برگ چغندر نیست بخواهیم بابت خلاف کاری ها خسارت پرداخت کنند یکی از راه ها همین تعامل و همفکری و راهنمایی در این مکان عالی است. خدا عمرتان بدهد
AmirHj2008
8 June 2008, 06:06 PM
مال ما پارس خودرو بود
مثلث
زیر پایی
همین
چرا قرآن نداشت:icon_ques
amir1366
9 June 2008, 09:20 PM
از ایران خودرو گرفتم هیچی نداشت:icon_bigg:icon_cry:فقط
آچار جک
زاپاس
قاپاق
mehraban87
11 June 2008, 01:46 PM
عجب وضعیه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.