View Full Version : سوال در مورد پمپ بنزین
smashx
26 April 2008, 03:16 PM
سلام ببخشید ماشین من یه مدتیه صدای ویز ویز میده پمپ بنزینم خرابه ؟ یا این صدا اشکال نداره؟ بنظر شما باید عوض بشه؟ تو جاده نذارتم
پرشیا 82
ممنون
arash2006_7
26 April 2008, 04:09 PM
سلام ببخشید ماشین من یه مدتیه صدای ویز ویز میده پمپ بنزینم خرابه ؟ یا این صدا اشکال نداره؟ بنظر شما باید عوض بشه؟ تو جاده نذارتم
پرشیا 82
ممنون
این صدا معمولا تو این فصل از سال که هوا زیاد گرم و شرجی باشه بوجود میاد چند راه حل برای کم شدن صدا اوا اینکه همیشه نذارید بنرین به ته باک برسه چون مقدار بنزین کم که در حال گردشه از ریل سوخت موتور گرما موتور و خود پمپ باعث گرم دن همون مقدار بنزین مشه در نتیجه صدا بیشتر
دوم اینکه اگه بنزین سوپر همیشه در دسترس باشه از سوپر استفاده کنید که فیلتر بنزین هم پر آب و روغن و گازوئیل نمشه اگه در حالت سرد همون اول استارت هم صدا میده فیلتر و بدید باد یا تعویض اگه صدا رفع نشد پمپ رو بده مکانیک در بیاره بد به یه باطری 12 بزنه بعد از یه طرف پمپ روغن 10 همون هیدرولیک بریزه بعد مثبت منفی رو بر عکس کنه روغن رو از طرف دیگش با روغندان به داخلش بریزه که از اون سمت پمپ خالی شه امیدوارم صدا تا حدی کم بشه که در حالت درجا به اتاق نزنه
اگه فقط یه خورده ویز ویز با نزدیک کردن گوش به زیز صندوق عقب میاد طبیعی تو این فصل
smashx
27 April 2008, 01:34 AM
اقا خیلی ممنون از راهنماییت فردا حتما میرم اینکارو میکنم ببینم چی میشه
صدا خیلی زیاده
بازم ممنون
smashx
10 May 2008, 02:07 AM
امروز رفتم خریدم
قیمتها مختلف بود 35-45-65-85-120
65 تومنی ایساکو بود
120 تومنی میگفت زانتییایی هست
من ولی 45 تومنی رو خریدم 4 ماه هم گارانتی داشت
ممنون از راهنماییتون . دیگه نشد برم اون کاری که گفتید بکنم
MKHSH
12 May 2008, 11:18 AM
امروز رفتم خریدم
قیمتها مختلف بود 35-45-65-85-120
65 تومنی ایساکو بود
120 تومنی میگفت زانتییایی هست
من ولی 45 تومنی رو خریدم 4 ماه هم گارانتی داشت
ممنون از راهنماییتون . دیگه نشد برم اون کاری که گفتید بکنم
سلام، من هم مشكل شما رو دارم. مي خواستم بپرسم كه آيا پمپ بنزين خودروهاي مختلف بهم مي خوره. شكل و ابعاد پمپ بنزين شما چطوريه؟ راستش من فولكس گل دارم احتمال مي دم پمپ شما بهش بخوره. آخه قيمت پمپ بنزين فولكس 200 تومنه مي خواستم ارزونشو پيدا كنم. با تشكرات قبلي.
hamed8295
13 May 2008, 08:36 PM
پرشیا 82
ممنون
دوست من این صدا در اکثر خودرو های با پمپ برقی هست و ممولا مشکلی نداره و با تاویز فیلتر بنزین کم یا قطع میشه
good_rally
13 May 2008, 09:40 PM
كلا پمپ بنزين يه صدايي ويز ويز كوچكي داره و اين يه چيزه كاملا طبيعي
اما وقتي كه پمپ بنزين زياد كار ميكنه باعث گرم دن پمپ ميشه وصداي پمپ بنزين چند برابر ميشه
در خودروي 206 به دليل اين كه پمپ داخل خود باك قرار گرفته هميشه خنك ميمونه و صداي پمپ اصلا شنيدي نميشه
ولي در پارس پمپ بنزين بيرون باك قرار گرفته و راهي براي خنك كردنش وجود نداره و بعد از مدت زيادي كه كار كنه و گرم بشه صداش زياد ميشه
البته در سمند و پژو هاي جديد فكر كنم ايران خودرو پمپ هارو داخل باك گزاشته باشه
MKHSH
14 May 2008, 09:58 AM
كلا پمپ بنزين يه صدايي ويز ويز كوچكي داره و اين يه چيزه كاملا طبيعي
اما وقتي كه پمپ بنزين زياد كار ميكنه باعث گرم دن پمپ ميشه وصداي پمپ بنزين چند برابر ميشه
دوست خوب صداي طبيعي پمپ بنزين كمه ولي وقتي عمر پمپ تمام بشه (كاركرد خودرو بالاي 50000 كيلومتر بشه) صداي آن آزار دهنده است و بايد تعويض بشه ( مثل تسمه تايم) و ربطي به خنك كردن آن نداره.
اما با توجه به اينكه قيمت پمپ بنزين از 50 هزار تا 250 هزار تومان براي خودروهاي مختلف متغيره، امكان استفاده از پمپ بنزين ارزونتر خودروي ديگر امكان پذير است يا نه؟
good_rally
14 May 2008, 12:57 PM
بله درسته هر چيزي يه عمر مفيدي داره عمر مفيد پمپ هاي پرشيا رو نميدونم چقدره ولي يكي از 206 بچه ها بيشتر از 60 هزار تا كاركرده وهيچ صدايي نداره
گرم شدن هم يكي از دلايل صدا دادن پمپ است .
براي همين پمپ هارو داخل باك ميزارن كه خنك تر بمونه چون در غير اين صورت دليلي نداره كه پمپ داخل باك قرار بگيره.
MKHSH
15 May 2008, 08:07 AM
خدمت دوستاني كه با صداي پشه اي پمپ بنزين مشكل دارند
ديرو رفتم تعميرگاه و پمپ بنزين رو در آورد و گفت مال 206 اتومات بهش ميخوره ولي اونهم 180 تومن و گرون بود و داخل پمپ رو باز كرد و دينام رو خارج كرد ديديم عين دينام دوو سيلوست و آلمانيه و اونو بجاش انداخت و 200 تومن رو با 70 تومن تموم كردم.
smashx
28 May 2008, 12:39 AM
سلام، من هم مشكل شما رو دارم. مي خواستم بپرسم كه آيا پمپ بنزين خودروهاي مختلف بهم مي خوره. شكل و ابعاد پمپ بنزين شما چطوريه؟ راستش من فولكس گل دارم احتمال مي دم پمپ شما بهش بخوره. آخه قيمت پمپ بنزين فولكس 200 تومنه مي خواستم ارزونشو پيدا كنم. با تشكرات قبلي.
ممکنه به هم بخوره ولی کاره اشتباهی هست چون مقدار بنزینی که میرسونه با پژو فرق میکنه و کامپیتر ماشین قاطی میکنه
زانتیا چون با پژو یه گروه هستند شاید خیلی از تکنولوژی هاشون مثل هم باشه برای همین به پژو میخوره
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.