View Full Version : کمک واسه تکمیل سیستم 7950و 718
smashx
26 April 2008, 03:12 PM
سلام
من یه PIONEER 7950 دارم با باند KENWOOD 718 میخواستم آمپ و ساب ببندم به نظر شما چه آمپی خوبه که هم کیفیتش خوب باشه هم گرون نباشه
در ضمن اصلا باندام بدرد میخورن یا باید واسه آمپ بستن عوضشون کنم؟
اخه الان صدا رو که بالا میبرم دیستورشن دارن
باندای درای جلو فابریکی ماشین هستن ( BLAUPUNKT ) میخاد اونارو هم عوض کنم؟
ماشین هم پرشیا هست
خیلی حال میدین اگه کمک کنین !
Rapstar
26 April 2008, 08:49 PM
با سلام
با اجازه از محضر اساتید... دوست عزیز اولا که اسپیکرات خیلی خوب هستن ولی میتونی یه جفت Jbl لیمیتید رو جایگزین کنی که نیاز به آمپ داره... اگه می خوای آمپ انتخاب کنی اول باید سابتو مشخص کنی... بودجه هم یادت نره بگی..
ممنون
smashx
27 April 2008, 01:45 AM
ممنون واسه اینکه وقت گذاشتی
میشه بدون عوض کردن باند جواب بده؟ اخه یه 5 ماه پیش خریدم اون موقع عجله داشتم پول هم کم داشتم تو فروم هم خوندم که بدون آمپ کنوود خوب جواب میده حالا با 200 -300 تومن میشه یه آمپ خوب با یه ساب معمولی اضافه کرد؟ اگه نه که میرم باندامو میفروشم ولی برند jbl اینجا ( شیراز ) کم گیر میاد
خلاصه هر چی شما بگین میرم میخرم
pouya system
28 April 2008, 03:39 PM
سلام دوست شیرازی
اگه میخوای خرجت بالاتره نره، برو و یه آمپ 5203 کنوود بخر واسه باندات و یه آمپ مونو ساند استریم بگیر واسه یه ساب... ساب رو حداقل ساند استریم PW-12s یا PW-15s بگیر و یه باکس خوب واسش بساز ... اگه هم جایی به مشکل بر خوردی خبرم کن ... راستی آمپ سابت در حالت بریج باید رویه 2 اهم استیبل باشه....
ضمنا اگه آمپ سابت سابسونیک هم داشته باشه عالیه.... ببین میتونی یه 1250 پاور جور کنی واسه سابت ... دو کاناله که سونیک داره و بدرد سابت میخوره
kourosh69
25 May 2008, 11:46 AM
اساتيد گرامي:
بنده هم راهنمايي مشابه دوستمون smashx ميخواستم .
پخش من پايونير 7750 هست و باندهام JBL 936 GTO براي پرشيا مي خواهم نصب كنم :
1- لطفا" راهنمايي بفرماييد به جاي باند هاي توي در جلو از برند Infinity يا JBL چه مدلي رو مي تونم استفاده كنم ؟
2- براي مجموع باندها از چه آمپلي فايري بايد استفاده كنم ؟
3- در صورتيكه بخواهم ساب هم نصب كنم (Pioneer 300) آيا به صورت مستقيم از پخش مي تونم خروجي بگيرم يا حتمن بايد براي اون هم آمپ ببندم ؟
با سپاس
mr.designer
26 May 2008, 11:19 PM
1- لطفا" راهنمايي بفرماييد به جاي باند هاي توي در جلو از برند Infinity يا JBL چه مدلي رو مي تونم استفاده كنم ؟
اگر سایز در پرشیا 16 سانت باشه....میتونید 607 JBL رو بخرید....قیمتش حدود 70 تومن هست.
اگر 13 سانت هست...من فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه....فکر کنم یه مدل اینفینیتی باشه...یکی از دوستان توی تاپیک سیستم زیر 650 تومن بسته بود...
2- براي مجموع باندها از چه آمپلي فايري بايد استفاده كنم ؟
اگر همین 607 رو بگیرید....امپدانسش 2 اهم هست...936 هم 2 اهم هست....روی هم یه امپ کنوود 4 کانال 8401 جواب میده...قیمتش هم حدود 110 تومن هست....
بستگی به اسپیکر جلو هم داره...
3- در صورتيكه بخواهم ساب هم نصب كنم (Pioneer 300) آيا به صورت مستقيم از پخش مي تونم خروجي بگيرم يا حتمن بايد براي اون هم آمپ ببندم ؟
مستقیم از پخش ؟!
اگر بخواهید ساب هم ببندید..با توجه به تفاسیر بالا...شما نیاز به یک ساب + باکس+ امپ مونو دارید..
مثلا میتونید یک ساب Type-s الپاین بگیرید حدود 120 تومن + امپ کنوود مونو 8103D بگیرید...اون هم حدود 130-140 تومن..
یک باکس هم برای سابتون بسازید حدود 35-40 تومن هذینه بر میداره....میتونید برید تاپیک زیر 650 تومن رو بخونید و مقداری اطلاعات در این زمینه کسب کنید.
kourosh69
27 May 2008, 05:23 PM
mr.designe گرامي :
با سپاس از پاسخ ، من مشخصات JBL 607 رو چك كردم ظاهرن شما پيشنهاد كامپوننت دادين ، درسته ؟
من ترجيح ميدم از اسپيكر استفاده كنم اگر براتون ممكنه اسپيكر پيشنهاد بدين در ضمن من هم نميدونم توي درهاي جلو از چه سايز اسپيكر استفاده شده ولي ظاهرن 16 نيست بايد 10 يا حدود همين باشه دقيقن چك مي كنم و مي گم .
- در مورد آمپ هم فكر مي كنم بايد 4 اهم باشه آخه توي مشخصات 936 نوشته 4 اهم ( البته از نظر فني من نميدونم اين محدوديت محسوب ميشه يا فرقي نميكنه )راستي توي مشخصات Kenwood 8401 نوشته بود روي 4 اهم و براي 4 خروجي حداكثر توان 65 وات هست كه با توجه به توان RMS 936 100وات به نظرتون كم نيست ؟ (البته من اطلاعاتي در اين زمينه ندارم و فقط برام سئوال پيش اومد)
- در مورد ساب هم چون توي تنظيمات پخش آپشني براي خروجي مستقيم ساب وجود داشت من هم فكر كردم با توجه به ضعيف بودن سابي كه دارم ميشه اين كار رو كرد ولي در مجموع از نصب ساب منصرف شدم
اگر ممكنه لطفن فقط باند براي توي درها و آمپ معرفي كنيد كه دو جفت اسپيكر رو تغذيه كنه .
با سپاس
mr.designer
27 May 2008, 09:30 PM
با سپاس از پاسخ ، من مشخصات JBL 607 رو چك كردم ظاهرن شما پيشنهاد كامپوننت دادين ، درسته ؟
من ترجيح ميدم از اسپيكر استفاده كنم اگر براتون ممكنه اسپيكر پيشنهاد بدين در ضمن من هم نميدونم توي درهاي جلو از چه سايز اسپيكر استفاده شده ولي ظاهرن 16 نيست بايد 10 يا حدود همين باشه دقيقن چك مي كنم و مي گم .
اشکالی نداره....شما اندازه رو بفرمایید...من پیشنهاد خودم رو میگم.
- در مورد آمپ هم فكر مي كنم بايد 4 اهم باشه آخه توي مشخصات 936 نوشته 4 اهم ( البته از نظر فني من نميدونم اين محدوديت محسوب ميشه يا فرقي نميكنه )راستي توي مشخصات Kenwood 8401 نوشته بود روي 4 اهم و براي 4 خروجي حداكثر توان 65 وات هست كه با توجه به توان RMS 936 100وات به نظرتون كم نيست ؟ (البته من اطلاعاتي در اين زمينه ندارم و فقط برام سئوال پيش اومد)
قطعا...حق با شماست...و من هم قبول دارم...من گفتم باز بستگی داره :
1-به اسپیکر جلو
2-به بودجه
اسپیکر جلو من فکر میکنم همون 13 سانت باشه....با این حساب نظرم روی الپاین SPR-13C هست.
امپی هم که برای مجموعه بالا پیشنهاد میدم TRA680.4 سانداستریم هست...قیمت حدود 190 تومن.
راستی...936 هم 2 اهم هست...بنابرین با توجه به قوی بودن این امپ روی 2 اهم...باید گین و یا Level اسپیکر های عقب رو کمتر کنید.
پک سیم هم حتما 4 گیج مناسب بخرید ( اسکورپیون نسبتا خوبه)...حدود 30-40 تمن باید باشه....
راهنمایی دیگر برای نصب امپ در بخش سیستمهای صوتی و تصویری(برق سیستم) میتونید ببینید.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.