PDA

View Full Version : ایراد گرفتن از کمبود حافظه در HTC Touch

red-devils
25 April 2008, 01:00 AM
من 1 موبایل HTC touch خریدم :icon_neut
بعد از اینکه چند تا برنامه باز میکنم یه Error میده میگه که :
warning:
the device is low on memory.
please stop programs not in use by tapping start>setting>system tab>task manager or you may not be able to open other programs.

تو این موارد مثلا وقتی میخوام برم تو دوربین میگه:
ther is not enough memory to launch launch to camera

و دیگه برنامه ای رو باز نمیکنه
اون اولش وقتی که هیچ بنامه ای باز نیست ، وقتی میرم توی settings/system/memory و حافظه رو چک میکنم میبینم که Freeش از 47.72 مگ حدودا 9.65 مگ هست که البته 38.07 مگش In use هست.

PPC داداشم که Hyundai از این Error ها نمیده، حافظه اش هم تقریبا همین اندازه است
چیکار کنم؟ :icon_cry:

lover
25 April 2008, 02:16 AM
برنامه هایی که مربوط به سیستم نیستند را در کارت حافظه نصب بکنید

El Padrino.
25 April 2008, 11:26 AM
کی از علت ها این میتونه باشه
یک کار دیگه هم بکنید clear temp رو نصب کنید و همر هفته اجراش کنید (توی تاپیک برنامه ها کاربردی دوستان ورژین جدیدش رو قرار دادند)
ولی کلا یکی از دوستان من هم همین مشکل رو داشت می گفت من هیچی به جز برنامه های اصلی مثل دات نت روی حافظه اصلی نصب نمی کنم ولی همش میگه حافظه پر شده

lover
25 April 2008, 11:35 AM
خوب معلومه چون حافظه اصلی حتی اگر در کارت حافظه هم برنامه ها را نصب بکنید یکسری dll و فایلهای برنامه در پوشه windows و application data خواهد ماند و اگر تعداد برنامه ها زیاد باشه مطمئنن حافظه اصلی هم پر خواهد شد

red-devils
25 April 2008, 01:07 PM
اولا از تمام بچه های خوب و عزیز به خاطر اینهمه توجه متشکرم
بعدش اینکه من فکر میکنم از حافظه ای که مربوط به LOAD کردن برنامه هاست این ایراد رو میگیره
چون من 1 رم 1GB هم روش دارم برای نصب برنامه هام، ولی هنوز هم این ایراد رو میگیره و من ترسم از اینه که اگه 1 برنامه به فضای زیادی برای LOAD شدن احتیاج داشته باشه، دیگه LOAD نمیشه و اصلا RUN نمیشه
به نظر شما برای MAIN MEMORY (و نه secondary memory که همون حافظه جانبی منظورم هست) 47مگ کمه؟
چون من منظورم از RAM همون حافظه اصلی دستگاه است ، دقیقا مثل کامپیوتر، و نه حافظه جانبی که از راه یک اسلات حافظه زیاد میشه
چون توی پاکت پی سی ها یه Ram داریم به عنوان حافظه ای برای اجرای برنامه ها و یک Ram داریم به عنوان حافظه جانبی، و من منظورم اولی است ، نه دومی که بخوام برنامه ها رو روی اون نصب کنم تا حافظه کم نیارم

boyboy72000
25 April 2008, 01:12 PM
گوشی شما چون 64 مگ رم داره در هنگام اجرای برنامه های زیاد کم میاره ، شما میتونید برنامه Memmaid رو نصب کنید ،این برنامه یه گزینه داره به نام reclaim ram که RAM رو پاکسازی میکنه . شاید بتونه بهتون کمک کنه