PDA

View Full Version : مشكل مديا پلير با رم

taghati
22 April 2008, 07:34 PM
من گوشي i mate jama دارم ولي وقتي كه رم رو گوشي مي ذارم و چند تا اطلاعات مي ريزم ديگه مديا پلير نميتونه آهنگ و يا فيلمي رو پيدا كنه و پخش كنه فقط mp3 مي خونه اونم وقتي كه از خود مديا پلير از طريق open file مي ري مي شه پخش كنه ديگه به هيچ وجه نمي تونه هيچ فايل و مخصوصا فايل تصويري نشون بده.
اگه كسي تا حالا با اين مشكل برخورد كرده بود منو كمك كنه.:icon_cry:

mohammad51
23 April 2008, 01:29 PM
من گوشي i mate jama دارم ولي وقتي كه رم رو گوشي مي ذارم و چند تا اطلاعات مي ريزم ديگه مديا پلير نميتونه آهنگ و يا فيلمي رو پيدا كنه و پخش كنه فقط mp3 مي خونه اونم وقتي كه از خود مديا پلير از طريق open file مي ري مي شه پخش كنه ديگه به هيچ وجه نمي تونه هيچ فايل و مخصوصا فايل تصويري نشون بده.
اگه كسي تا حالا با اين مشكل برخورد كرده بود منو كمك كنه.:icon_cry:

دوست عزیز

رم گوشیتون چیه؟ایا مطمئن هستی که فیلم هایی که داخل رم میریزید رو مدیا پلیرتون اجرا میکنه یعنی فایل اجرایش قابل اجرا با مدیا پلیر گوشی شما هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

taghati
23 April 2008, 02:16 PM
رم گوشي يك گيگ كينگستون.
آره قبل از نصب برنامه و يا گوشي فايلها اجرا ميشه ولي بعد از نصب رم و برنامه اجرا نميشه.
اخطار the surce filter for this file could not be loaded. را مي ده
ضمنا هيچ برنامه مديا پلير ديگه جز tcpmp روي گوشي نصب نيست و قبلا با نصب همين برنامه توي خود گوشي بدون وجود رم مشكلي نداشت.

mohammad51
23 April 2008, 03:54 PM
رم گوشي يك گيگ كينگستون.
آره قبل از نصب برنامه و يا گوشي فايلها اجرا ميشه ولي بعد از نصب رم و برنامه اجرا نميشه.
اخطار the surce filter for this file could not be loaded. را مي ده
ضمنا هيچ برنامه مديا پلير ديگه جز tcpmp روي گوشي نصب نيست و قبلا با نصب همين برنامه توي خود گوشي بدون وجود رم مشكلي نداشت.

دوست عزیز

شما برنامه های رو که روی گوشیتون نصب شده رو ریمو کنید و بعد یکی یکی نصب کنید ببینید با کدوم یکی از این برنامه ها کانفیگ داره و مشکل پیدا میکنه :icon_cool

taghati
23 April 2008, 04:39 PM
بعد از نصب با هيچ كدوم ولي بعد از مدتي كار حداقل 6 ساعت تازه شروع به اذيت مي كنه

mohammad51
23 April 2008, 07:15 PM
بعد از نصب با هيچ كدوم ولي بعد از مدتي كار حداقل 6 ساعت تازه شروع به اذيت مي كنه

دوست عزیز

با این مسئله فکر کنم خود رم باید مشکل داشته باشه چون اگر مشکل نرم افزاری باشه که مشکل رو همون موقعی که برنامه نصب میشه باید نشون بده شما یک رم دیگه تهیه کن این برنامه ها رو روش نصب کن ببین مشکل حل میشه:icon_cool

taghati
28 April 2008, 05:58 PM
مشكل رو پيدا كردم بعد از نصب برنامه htc camera اين جوري مي شد.
توي وب گفتن كه اين برنامه كيفيت دوربين رو بالا مي بره ولي ما كه چيزي نديديم جز خراب كردن مديا پلير
البته برنامه اش باز نمي شدچرا نمي دونم؟
اگه مي دوني كمك كن

L O V E L Y
28 April 2008, 07:44 PM
من تو يه تاپيك ديگه هم گفته بودم كه اگر اچ تي سي كمرا رو نصب كنين روي جمين ديگه مديا پلير فايلهاي تصويري رو اجرا نمي كنه..

هميشه وقتي يه مشكلي دارين به قول جناب لاور اول هارد ريست كنين ببينين بازم اين مشكل رو دارين ؟
اگر نداشتين كه بدونين از برنامه هاي اضافيه
اگرم بازم مشكله بود يا از باگهاي ويندوزتونه يا بايد بياين اينجا و از اساتيد محترم سوال كنين

mohammad51
28 April 2008, 10:14 PM
دوست عزیز

من که به شما یاد اوری کرده بودم باید اول ببینید چه نرم افزاری رو نصب میکنید و این مشکل پیش میاد رو کنترل کنید :icon_cool