PDA

View Full Version : سوال در مورد باند jbl 963 و باندهاي spl

H.IE
20 April 2008, 03:51 PM
سلام دوستان.
1- ميخواستم ببينم كسي صداي باند JBL963 GTO را شنيده؟ كيفيت و بيسش چطوره؟ تيوترش نميسوزه؟ 45 تومنه و 4 اهم.
2- دوم اينكه يكي از مغازه دارها باندهاي SPL را به من معرفي كرد. گفت از كارخانه ي كنوود هست. آيا كسي خبر داره چطوره؟ پيشنهاد ميكنين؟
لطفا به هر دو سوال جواب بدين. ممنون

L O V E L Y
20 April 2008, 07:04 PM
من نه سيستم بازم نه سرم به اين چيزا ميشه ولي يه دست پيونر 6975 رو ماشينمون هست هرجا ميرم مي گم مي خوام عوض منك ميگه بهتر از اينا گيرت نمياد.. 150 هم خريدم...

mr.designer
21 April 2008, 01:20 AM
سلام دوستان.
1- ميخواستم ببينم كسي صداي باند JBL963 GTO را شنيده؟ كيفيت و بيسش چطوره؟ تيوترش نميسوزه؟ 45 تومنه و 4 اهم.
2- دوم اينكه يكي از مغازه دارها باندهاي SPL را به من معرفي كرد. گفت از كارخانه ي كنوود هست. آيا كسي خبر داره چطوره؟ پيشنهاد ميكنين؟
لطفا به هر دو سوال جواب بدين. ممنون

1-صداش رو نشنیدم...محصولات jbl کلا از کیفیت خوبی برخوردار هستند...من صدای 953 و 936 و 937 رو شنیدم...همش خوب بود...به هر باندی هم اگر بیشتر از حد مقول توان ورودی بدی...ممکنه اسیب ببینه...

2-من تا به حال نشنیدم...به هر حال ممکنه قلابی باشه...

من نه سيستم بازم نه سرم به اين چيزا ميشه ولي يه دست پيونر 6975 رو ماشينمون هست هرجا ميرم مي گم مي خوام عوض منك ميگه بهتر از اينا گيرت نمياد.. 150 هم خريدم...

:icon_bigg

http://www.phalls.com/images_phalls/misc/progress.gif

manotanha351
21 April 2008, 02:46 PM

آقا ببخشید ولی گرون خریدی زیاد ...اصلا نمی ارزه

Rapstar
21 April 2008, 06:23 PM
با سلام
دوست عزیز اینو همیشو به یاد داشته باش بیشتر اینایی که محصولات صوتی خودرو دارن هیچی از سیستم بارشون نیست(تا اونجایی که من شاهد بودم)... فقط بلدن دوتا اسپیکر و یه هدیونیت ببندن... که اونم درست حسابی انجامش نمی دن...
اسپیکر های پایونییر نمی گم بدن ولی نسبت به قیمتشون اصلا اصلا نمی ارزند. الان شما می تونی با همین 150 تومن بری یه JBL limited (http://www.google.com/search?hl=en&rls=com.microsoft:en-US&pwst=1&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=limited&spell=1) بخری.. بعدش می فهمی که پایونییر حتی انگشت کوچیکه ی limited (http://www.google.com/search?hl=en&rls=com.microsoft:en-US&pwst=1&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=limited&spell=1) هم نیست...
ممنون

H.IE
22 April 2008, 04:59 PM

آقايون......ول كنيد اين بنده ي خدا رو. نظر ايشون هم اين بوده ديگه.
من را دريابيد. jbl 963 ? اگر كسي صداشو شنيده بگه. ممنون.

manotanha351
22 April 2008, 05:37 PM
آقايون......ول كنيد اين بنده ي خدا رو. نظر ايشون هم اين بوده ديگه.
من را دريابيد. jbl 963 ? اگر كسي صداشو شنيده بگه. ممنون.

بله من صداشو شنیدم باند خوبیه نسبت به قیمتش . تیوتر هاش ام نمیسوزه .... صداش خوب بود . در حد قیمتش عالی بود.

میشه یه آمپ 50*2 واتی هم بهش وصل کرد .
قیمتشم خوب بهت گفته .........

pouya system
23 April 2008, 03:47 PM
ولی مطمعنن اون SPL تقلبیه ... یعنی بازار مشترکه ...
نمردیم و بعد از چند سال بالاخره اسمی هم از این سرور و سالار باندا شنیدیم 6975 با 200 مدل تقلبی در بازار:icon_razz

H.IE
26 April 2008, 12:35 AM
سلام آقايون. ممنون از كمكتون.
ديروز رفتم و jbl 963 خريدم. 45 تومان با ضمانت عكاظ. (از پشت شهرداري).
كيفيتش خوبه..... راضيم.
فقط يه سوال: وقتي كه صدا را فقط رو يك بلندگو ميندازم بيسش قويتر از حالتي ميشه كه هر دو بلندگو كار ميكنن. ميخوام بدونم چرا؟ طبيعيه يا به نحوه ي نصب مربوط ميشه؟ پخشم 3800 هست.
ممنون.:icon_excl