View Full Version : ایمنی تندر یا ریو
HOOSEIN 105
18 April 2008, 11:14 AM
با سلام
ایمنی تندر یا ریو
به نظر شما بین تندر و ریو کدام ایمنی بهتری دارند
توجه کنید که تندر فول را با ریو کشور خودمون البته با 2 ایربگ و ای بی اس است مقایسه کنید .
ولی به نظر من تندر با بدنه بهتر و با قابلیت جذب بهتر ضربه بهتر نسبت به ریو ایمنتر باشد .
Orion
26 April 2008, 12:32 AM
به نظر من تندر طراحيش جديدتره و نکات ايمني رو مسلماً بيشتر و بهتر توش رعايت کردند.
lavson1361
30 April 2008, 08:35 PM
به نظر من ریو باید با چهار ستاره ایمنی بهتر باشه . من تصادفاتش رو دیدم . همه ضربه ها رو پخش کرده
دقیقا" مثل تصادف سوناتاست .
البته نمیدونم تندر چند ستاره ایمینی دار ه؟
میشه یکی به من بگه چرا تندر ؟؟؟؟
HOOSEIN 105
2 May 2008, 09:14 AM
عزیز من یه سایت معتبر بیار ریو 4 ستاره گرفته
یه لینکی بذار
ما ریو رو تاحالا 4 ستاره نمی شناختیم
حتما لینک تست تصادفش رو بذار
amirfarrokh
2 May 2008, 02:09 PM
به نظر من تندر طراحيش جديدتره و نکات ايمني رو مسلماً بيشتر و بهتر توش رعايت کردند.
سلام
خیلی جالبه...با فرض کردن و این که چون جدیدتره مسلما ، نه قطعا ، نکات ایمنی رو رعایت کردند شما رای دادید؟؟؟
چون جدیدتره پس باید رعایت کرده باشن نکات ایمنی رو...حله دیگه...:icon_razz
شما یه لینک معتبر بیار که نکات ایمنی رو رعایت کردند توی این ماشین...
به ستاره های ریو کاری نداریم...تندر با ارتفاع نامعقولش که ظاهرش رو در نظر خیلی ها زشت کرده، آمار چپ شدن بالایی داره...
توی عید پلیس راههای کشور هم اعلام کرده بود که بعد از تعطیلات درباره ماشینی که چند تا از خودرو سازها تولید میکنند و بسیار خطرساز بوده و بیشترین آمار چپ شدن رو داشته، باید بررسی بشه...اسمی از ماشین نیاوردن...ولی کدوم ماشین هست که چند تا از خودروسازها تولید میکنند؟؟؟ تندر...
که فقط حرفش رو زدند...نه پیگیری شد نه اطلاع رسانی شد...البته به نظرم واضحه که به خاطر پشتیبان قوی خودروسازها هست...
lavson1361
2 May 2008, 03:00 PM
عزیز من یه سایت معتبر بیار ریو 4 ستاره گرفته
یه لینکی بذار
ما ریو رو تاحالا 4 ستاره نمی شناختیم
حتما لینک تست تصادفش رو بذار
دوست عزیز والله من زیاد فنی نیستم . ولی توی فروم مجله ماشین و فرومهای دیگه ، لینک زیاد داده میشه که ستاره های امینی ریو با دو تا ایربگ ، 4 تا لحاظ کردند . چیزی که مهمه اینه که سایتها خارجی و کاملا" رسمی بودند .
هر کجا هم که صحبت از ریو میشه بحث چهار ستاره داشتن آن برای همگان مسجل بوده و هست. شناخت شما از ایمنی ریو زیاد مهم نیست بلکه تحقیق ذز مورد صحبتهای حواشی اون مهمه که شوربختانه شما در این راه توفیق نداشتید .
شما خودتان یه سری به بخش ریو همین سایت بزنید قطعا" به حقایق گفته های من پی خواهید برد . بنده هم به دنبال لینکی مناسب برای شما خواهم بود .
به هر جهت تعصب را کنار بگذارید و لطف کنید بفرمایید ستاه های ایمنی تندر چقدر است . لینک هم ندادی ، ندادی .... حرف شما برای ما حجته .!!
lavson1361
2 May 2008, 07:28 PM
داداش اینم از منبع چهار ستاره بودن ریو که از زانتیا هم بیشتره ...
[Only registered and activated users can see links]
امیدوارم دیگه هی لوگان گوگان نکنید ....
اون نظر سنجی هم تماما" از روی تعصب بود . وگر نه من هنوز ندیدم کسی منبع موثقی از تست و ستاره های ایمنی لوگان بزاره ....
HOOSEIN 105
2 May 2008, 08:57 PM
تندر سه ستاره ایمنی داره
ولی وضعیت راننده عالی است
دلیل 3 ستاره بودن اون ضعف سنسور ایربگ شاگرد است
HOOSEIN 105
2 May 2008, 09:06 PM
این هم لینک
این هم وضعیت رانندش که خیلی از 206 بهتر بوده
lavson1361
2 May 2008, 09:16 PM
خوب خدا رو شکر که حداقل معلوم شد که ایمنی ریو و تندرچقدره ....
چه خوبه که کاربران هم، مثل من و شما کارشناسی صحبت کنند و به یک تیک در نظر سنجی بسنده نکنند .
با تشکر از شما دوست عزیز ... ، حسین آقا
HOOSEIN 105
2 May 2008, 09:43 PM
ولی اقا
این تست ریو مال یه موئسسه ( NHTSA )دیگس که 4 ستاره گرفته ما ایمنی همه خودرو ها رو با موئسسه NCAP در نظر می گیریم . تازه معلوم نیست با چه سرعتی تست شده . تازه ماشین هم سوتی داده تصادف از بغل بوده ریو ایربگ های جلوش باز شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من توی NCAP بعد سرچ کردن KIA و RIO تمام محصولات کیا رو دیدم جز ریوی خودمون .
HOOSEIN 105
2 May 2008, 09:45 PM
تازه اولین پست تاپیک ریو نوشته ریو بدترین ایمنی رو داشته در سال 2005
Orion
2 May 2008, 10:25 PM
سلام
خیلی جالبه...با فرض کردن و این که چون جدیدتره مسلما ، نه قطعا ، نکات ایمنی رو رعایت کردند شما رای دادید؟؟؟
چون جدیدتره پس باید رعایت کرده باشن نکات ایمنی رو...حله دیگه...:icon_razz
شما یه لینک معتبر بیار که نکات ایمنی رو رعایت کردند توی این ماشین...
به ستاره های ریو کاری نداریم...تندر با ارتفاع نامعقولش که ظاهرش رو در نظر خیلی ها زشت کرده، آمار چپ شدن بالایی داره...
توی عید پلیس راههای کشور هم اعلام کرده بود که بعد از تعطیلات درباره ماشینی که چند تا از خودرو سازها تولید میکنند و بسیار خطرساز بوده و بیشترین آمار چپ شدن رو داشته، باید بررسی بشه...اسمی از ماشین نیاوردن...ولی کدوم ماشین هست که چند تا از خودروسازها تولید میکنند؟؟؟ تندر...
که فقط حرفش رو زدند...نه پیگیری شد نه اطلاع رسانی شد...البته به نظرم واضحه که به خاطر پشتیبان قوی خودروسازها هست...
امیر جان من نظر خودم رو گفتم. گفتم "به نظر من ..." . ولی نظرم اشتباهه؟! اشکال نداره! هدف ایجاد این تاپیکها بالا رفتن اطلاعات اعضاست. من یه چیز اشتباه میگم شما میاید حرف من رو با مدرک اصلاح میکنید. اصلا هدف پیهالز همینه... :icon_cool
lavson1361
2 May 2008, 11:23 PM
تازه اولین پست تاپیک ریو نوشته ریو بدترین ایمنی رو داشته در سال 2005
دوست عزیز پایینترین درصد ایمنی توی آمریکا برای ریو چیز عجیبی نیست . اونم بین محصولاتی مثل لکسوس و شورلت و غیره ...
فکر کنم اصلا" سمند و 405 و متعلقات مزخرف ایران خودرو را توی آمریکا راه ندن چه برسه به امتیاز دهی .
از هر ماشینی باید در حد خودش توقع داشت . همین که توی آمریکا اجازه تولید پیدا کرده ، یعنی از خودروهای ایرانی خودمون که ادعاشون تا عرش میره ، بهتره ..
HOOSEIN 105
3 May 2008, 10:29 AM
بله ولی خوب در ناپل هم فکر کنم فقط 2 ستاره گرفته در مقابل 3 ستاره تندر
البته من نتونستم تستکرش اون روتو ناپل پیدا کنم شنیدم
afshin_k
5 May 2008, 10:34 AM
ولی اقا
این تست ریو مال یه موئسسه (
NHTSA )دیگس که 4 ستاره گرفته ما ایمنی همه خودرو ها رو با موئسسه NCAP در نظر می گیریم . تازه معلوم نیست با چه سرعتی تست شده . تازه ماشین هم سوتی داده تصادف از بغل بوده ریو ایربگ های جلوش باز شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من توی NCAP بعد سرچ کردن KIA و RIO تمام محصولات کیا رو دیدم جز ریوی خودمون .
کاملا درسته این دو موسسه متفاوت هستند و نتیجه تست های اونها قابل مقایسه نیست.
NHTSA با 56 کیومتر خودروها رو تست میکنه ولی EURO NCAP با 64 کیلومتر
jacky
19 June 2008, 08:24 AM
دوستان این لینک یک review کامل در مورد ریو ( همین مدل 2003 موجود در ایران ) است که نتایج تست تصادف NHTSA در اون گذاشته :
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.