View Full Version : اسپيرو يا ريسر ؟
nehbandan
6 March 2005, 12:39 AM
با سلام
ميخواستم بدونم از نظر استايد اسپيرو 94 بهتره يا ريسر 94 جي تي آي ؟؟؟
هم از لحاظ قدرت - امكانات و كاركرد ماشين ؟
هم از لحاظ پيدا كردن لوازم يدكي و قيمت اونها ؟
يعني با حدود 6800 تا 7400 (ميليون تومان ) بهتره كه من كدوم رو بخرم ؟ يا اصلا پيشنهاد ديگري به غير از اينا داريد ؟
با تشكر از اساتيد
محمد رضا محمدي
6 March 2005, 12:23 PM
اسپرو داراي موتور 2000 سي سي از نوع مولتي پوينت ساخت جنرال موتورز هستش ..
قدرت ... شتاب و سرعت خيلي خوبه .. قابل مقايسه با ريسر نيست ...
جادارتر و راحتتر .. زيبا تر و با امكانات بهتر ...
نسبت به ريسر قطعات يدكي گران تر هستند .. و استحلاك بالاتري داره ... هر دو ترمز هاي ضعيفي دارند ولي در اسپرو با وجود سرعت بالاتر مشهود تره ...
.......................................
ريسر داراي موتور 1500 سي سي از نوه تك انژكتور ساخت جنرال موتورز ... ( نسل قبلي سييلو )
قدرت كمتر .... شتاب معمولي ... سرعت قابل قبول
اتاق از طراحي خوبي برخوردار نيست و وضعيت سرنشينان عقب چندان مناسب نيست .. قطعات ارزان تري داره و فراواني مراكز پخش و اشتراك بعضي از قطعات با سييلو و وانت شورلت S10 يك مزيت به حساب مياد ..
اگر اطلاعات كامل تري نياز داشتيد من در خدمتم :o
Sayrex
6 March 2005, 03:14 PM
دوست عزيز شما بهتره با همون پولي كه داري يه ماشين ديگه تهيه كني ! به شخصه اين دو ماشين رو توصيه نميكنم مخصوصا اسپرو ! 2 بار خودم به علت شتاب و سرعت بالاش و ترمز هاي بسيار ضعيفش و همينطور بدنه ضعيفش يه بار سر از زير پاترول در آوردم يه بار سر از زير كاميون ! برو يه پرايد صفر بگير خودتو راحت كن يا يه خودرو قسطي تهيه كن ! من اين 2 ماشين رو بهت پيشنهاد نميكنم ! مخصوصا اينكه چون قطعاتش در داخل هم توليد نميشه ديگه و قطعاتشون هم بسيار گران و به علت قديمي بودن استحلاك و خرج زيادي هم داره ! اا اگه اصرار داري بين اين 2 تا باشه اسپرو يه چيز ديگست :wink:
بلای ناگهانی
6 March 2005, 06:54 PM
شك نكن اسپيرو اما يه خورده خرجش بالاست هر بار كه من باهاش سرعت مي رفتم فرداش يه خرجي رودستم مي نداخت اما اسپيرو كجا ريسر كجاااااااا
nehbandan
7 March 2005, 12:03 AM
با تشكر از راهنمايي دوستان - ميخواستم بدونم با اين پول كه گفتم امكانش هست كه يه پژو يا سيلو خوب گير بيارم يا نه ؟
بازم ممنون .
booleck
7 March 2005, 02:02 AM
من فکر نميکنم با اين پولی که گفتی بتونی يه پژو تميز جور کنی .با 8 ميليون تا 8.5 ميتونی يک پژو 2000 سی سی ترو تميز پيدا کنی!
در مورد سيلو هم که اصلاً فکر نميکنم با اون پول بتونی ماشين تميزی پيدا کنی يا چپی يا دربو داغون
mahdi1944
7 March 2005, 11:49 PM
يعني اصلا قابل مقايسه نيستن از هيچ نظري من تعجب ميکنم دوو چه جوري ريسر رو وارد بازار کرده مگه از جون اعتبارش سير شده بوده دوو اسپرو خيلي بهتر از ريسر هستش
harzaabe
9 March 2005, 04:57 PM
من خودم هر دو تا را داشتم ولی ريسر رو بيشتر قبول دارم تا اسپرو . اسپرو اولش ماشين خوبيه ولی اگه مثله من همون اول پمپ و سيستم ترمزشو با اپل وکترا عوض کنيد ، ولی وقتی که اين ماشين به خرج بايفته با سرطان هيچ فرقی نميکنه چون حداقل ماهی 500 هزار تومان خرج داره ، ولی ريسر ، مخصوصاً سفارشه امريکاش ، از زمين تا آسمون با اسپرو فرق ميکنه و بهترين ماشينيه که من تا حالا داشتم ، حالا که فروختمش و 206 خريدم واقعاً پشيمونم .واقعاً.
اگه حال داری بگرد و يه ريسر تميز پيدا کن و باز هم سيستمه ترمزشو عوض کن ، چون دوو کلاً ترمز نداره. 8)
nehbandan
9 March 2005, 07:50 PM
با تشكر از راهنمايي دوستان عزيز
شرمنده كرديد :|
بلای ناگهانی
12 March 2005, 05:32 PM
اي ول گفتي سرطان دقيقا منم به اسپيرومون مي گفتم سرطان اخه واقعا سرطانه
PAYAM
13 March 2005, 04:19 AM
ديگه دوستان حرفي براي گفتن باقي نذاشتن. ولي به نظر من هم 405 بگير. با پولي كه داري فكر مي كنم بتوني مدل هاي مابين 77 تا 80 بستگي به سالم بودنش گير بياري. خداييش بهترين ماشيني هستش كه به درد ايران و جاده هاش مي خوره. خرجش هم نرماله.
ولي تمام ماشين هاي دوو مشكلي كه دارن اينه كه بعد از اينكه عمرشون از 100 هزار كيلومتر گذشت به شدت و به طرز بسيار محسوسي افت كيفيت پيدا مي كنند. البته اين مشكل تقريبا مختص تمامي ماشين هاي كره اي هست. (البته به جز اكثر مدل هاي هيونداي) اما اگر واقعا مصر به خريد يكي از اين دو مدلي كه گفتي، هستي حتما اسپيرو (MPFI ش البته) بگير. توي شتاب حرف نداره. كمتر ماشيني توي حجم 1800 تا 2400 (كه البته توي ايران پيدا مي شه) توي شتاب بتونه به گردپاش برسه. منتهي خرجش بالاست و خصوصا اگر به خرج افتاده باشه همونطور كه دوستان در بالا اشاره كردن بيچاره ت مي كنه. (به شخصه اين مورد رو تجربه كردم) ضمنا از نظر قيافه هم ديگه زيادي قديمي شده و اصلا هم هيچ جوره به درد اسپرت كردن نمي خوره. مشكل ترمز هم كه باز بچه ها گفتن و ايرادي موروثي در ماشين هاي توليدي دوو است، هر چند كه به نظر من ترمزش از ريسر و سيلو بهتره ولي باز اصلا قابل اعتماد نيست.
سياوش وب
5 April 2005, 07:17 PM
دوست عزيز من خودم اسپرو دارم خرج كمي بالاست ولي خيلي بهم حال ميده
از نظر ترمز من سيستم ترمز رو از مدل 94 به مدل 96 تغيير دادم خيلي بهتر شده حتي شما مي تونيد سيستم ترمز رو به ابي اس تغيير بدي و در آخر با هاش خيلي راحت تر از 405 چون از نظر نرمي و بزرگي 405 اصلا به پاش نميرسه بهت قول 100٪ مي دم كه اگه ماشيني كه ميگيري سر حال باشه 405 كه هيچ مزدا رو و ماشينهاي تو سطح خودش رو هم مي توني باهاش بگيري
بلای ناگهانی
7 April 2005, 04:49 PM
دوو اسپيرو= سرطان تو خرج كه بيفته كسي جلودارش نيست مثل تو جاده مي مونه كسي نمي تونه جلوشو بگيره همين جوري خرج مي تراشه
سياوش وب
7 April 2005, 10:49 PM
دوست عزيز هر ماشيني خرج داره دليل نداره
405 خراب ميشه پرايدم خراب ميشه ماكسيما هم خراب ميشه بنزو بي ان و هم خراب ميشه
همشونم خرجشون زياده
اسپرو بدليل اينكه اكسريت تو ايران مصرف كننده هستن اهميت نمي دن به ماشين و 100 هزار تا بلا سرش ميارن ماشين من تا بحال تو خرج نيفتاده چون هميشه مراقبم الان حدود 4 ساله كه زير پامه جولو بنديش ضعيفه بايد هر 3 يا 4 ماه يك بار درستش كني كه اونم خرج رياد نيست
در آخر
هر ماشيني كه بهش نرسن ميفته تو خرج
متاسفانه مردم ما تا يك بدي از يك چيزي مي بينن ديگه همه اون چيز خراب و مشكل دار ميشه
arash p mbz bmw
27 April 2005, 09:39 PM
سلام به نظر من اسپیرو یه چی تو مایه های زانتیاست فقط اصطحلاک و خرج زیادی داره من چند وقت پیش حتی یه اسپیرو مدل 97یا98دیدم که طرف سفارشی گرفته بود در واقع اسپیرو پشت چراغ قرمز پیش ماشینهای دیگه شرمندت نمیکنه فقط اسپیرو...... 8)
پرفسور
27 April 2005, 10:00 PM
بنده خدا اسپيرو فقط تبليغ نكرده .
خدا وكيلي نسبت به خيلي از ماشينها اصلا قابل مقايسه نيست .
شما ميبينيد كه هيوندا ورنا رو با موتور 1500 دارن 15 ميليون مي فروشن كه نسبت به اسپيرو هيچي نداره .
فقط كارخانه دوو بدشانسي آورد كه ورشكست شد .
الان بيشتر افراد ميگن كه تا ماشينت تو خرج نيفتاده بفروشش . ولي هرچي حساب ميكنم مي بينم كه بجاش هيچ ماشيني رو نميتونم جايگزين كنم . ماشين با موتور 2000 حدودا 20 ميلونه .
تو جاده سالاره . فقط زانتيا باهاش رقابت مي كنه .
از لحظ قيافه هم عقب ماشين با اينكه چند سال از توليدش ميگذره ولي باز هم نسبت به خيلي از ماشينها شيك تره .
جلوش هم اگه چراغهاشو 96 كني و يه جلو پنجره بندازي كه ديگه ..................... 8)
سياوش وب
28 April 2005, 10:33 PM
بنده خدا اسپيرو فقط تبليغ نكرده .
خدا وكيلي نسبت به خيلي از ماشينها اصلا قابل مقايسه نيست .
شما ميبينيد كه هيوندا ورنا رو با موتور 1500 دارن 15 ميليون مي فروشن كه نسبت به اسپيرو هيچي نداره .
فقط كارخانه دوو بدشانسي آورد كه ورشكست شد .
الان بيشتر افراد ميگن كه تا ماشينت تو خرج نيفتاده بفروشش . ولي هرچي حساب ميكنم مي بينم كه بجاش هيچ ماشيني رو نميتونم جايگزين كنم . ماشين با موتور 2000 حدودا 20 ميلونه .
تو جاده سالاره . فقط زانتيا باهاش رقابت مي كنه .
از لحظ قيافه هم عقب ماشين با اينكه چند سال از توليدش ميگذره ولي باز هم نسبت به خيلي از ماشينها شيك تره .
جلوش هم اگه چراغهاشو 96 كني و يه جلو پنجره بندازي كه ديگه ..................... 8)
دوست عزيز هرچي من ميگم كخ كسي گوش نميكنه من تاحالا بيشترين خرجي كه براي اسپروم كردم خريد يك دست واير و باطري و شمع بوده و در آخر هم روغن موتور من نمي دونم چرا ميگن پر خرجه من عاشق قيافشم چون خيلي زيباست و با كلاس چراغ جلوشم عوض مكردم ولي به جلو پنجرخ نصب كردم چون اونم برايه اينكه نو جاده نقطه نقطه نشه
ارش بني كريمي
22 September 2006, 08:22 AM
ببخشيد يه سوال:
دوو اسپرو انژكتوريه يا كاربراتوريه؟
و مصرف بنزينش چقدره؟
ارش بني كريمي
24 September 2006, 02:57 PM
كسي جواب نميده چرا؟؟؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.