View Full Version : تيونينگ بدنه سمند
sadegh_aaz
5 March 2005, 01:39 PM
با سلام خدمت تمام عزيزان
من يه سمند مشكي مدل 82 دارم
در مورد تيونينگ بدنه ميخواستم اطلاعات بگيرم وچطور ميشه يه طرح شيك وجالبي براش درست كرد
اگر كسي اطلاعاتي داره لطفا با ذكر قيمت منو راهنمايي كمنه :o
hummer
5 March 2005, 04:04 PM
صادق جان اين ي عكس از سمند .
https://www.sharemation.com/hamidh1983/samand-tun2.jpg
ارم بي ام و ش منو كشته :oops:
Evanescence
5 March 2005, 06:33 PM
يه خورده راجع به سان روف بگين
سانروف از 350 تومن داره تا 700 تومن . در موقع فروش هم ممكنه كمي اذيت بشين (چون مشككوك به چپ شدنه :roll: ) يك بنده خدايي ميگفت چون سانروف به عنوان در پنجم به حساب مياد بايد تو كارت ماشين هم ثبت بشه :twisted: :P :P :P
محمد رضا محمدي
5 March 2005, 07:49 PM
علي سليمي, واسه سمند چراغ هاي جديد اومده ؟؟ آخه من تا بحال نديدم .. يكمي راهنمايي كن لطفن ...
سمند با سان روف خيلي شيك ميشه ولي ممكنه موقع نصب سقف تاب دار بشه ....
علی سلیمی
5 March 2005, 09:56 PM
اول در مورد سان روف يه توضيحي بدم كه خوب همون طوري كه بقيه دوستان ميدونن به تازگي ايران خودرو نوع دستي كه به سمت بالا رو ميره رو در صورت سفارش با قيميتي بيشتر از 20 هزار تومان بيشتر از جاهاي ديگه نصب ميكنه اما خوب حداقل براي نصب فكر ميكنم جاي مطمعن تري باشه تا بيرون چون رو تاب برداشتن سقف هيچ تضميني نميدن اما تو ايران خودرو مسووليت اون براي خودرو هاي صفر كيلومتر با خود كارخانه و نمايندگي ايست. اما در مورد قيميت هم دوستان گفتن از 300 تومن داره كه به صورت دستي و در چند حالت هست كه رو بالا باز ميشه و برقي كه تا 700 هزار تومان هم پيدا ميشه و به صورت عقب و جلو روي يك ريل و مسير مشخص حركت ميكنه كه معمولا از نوع اول به خاطر قيميت پايين ترش استفاده ميشه.
اما در مورد sadegh_aaz فكر نميكنم با 1 مليون تومان بشه كار خاصي كرد چون بيشتر پول و هزينه صرف رينگ و لاستيك اسپرت ميشه.
محمد رضا محمدي عزيز هم يه مورد طلق هاي رنگي (مثلا مشكي) هست كه روي چراغ نصب ميشه و هم يه مدل چراغ جديد امروز توي ستارخان روي يه ماشين ديدم كه حالت كريستالي دودي داست و داخلش چند دايره (يه چيزي شبيه كريستالي هايي كه روي پرشيا نصب ميكنن).
دايي علي عزيز همه جا اين كار ها رو انجام ميدن و جز سان روف بقيه كار ها تقريبا در يه سطح هستن.
در مورد لوازم جانبي من ميتونم يه ليست بهتون بدم كه خوب بستگي به نوع جنس و كيفيت اون قيميت هاش متفاوته.
رينگ و لاستيك و كمك اسپرت
نصب سانروف
چراغ عقب و جلو
بادگير (من روي يه پرشيا نقره ايي ديدم هم رنگ ماشين كرده بود جالب شده بود)
فلاپ عقب٬ جلو و دو طرف
جلو پنجره (جديدا اومده هنوز تو بازار خيلي پر نشده)
فيلتر هواي اسپرت
سر اگزوز يا تعويض منبع اگزوز
نيون
نصب يا بهتره بگم استيكر هاي تبليغاتي و اسپانسر :P
آينه بغل اسپرت
تعويض آنتن سقف و نصب آنتن اضافي
باربند اسكي
روكش در باك و دستگيره درب ها
روكش صندلي٬ دزدگير٬ فرمان اسپرت
صندلي اسپرت
رنگ داشبورد و متعلقات
و خيلي چيزهاي ديگه كه فعلا همين چيزا به ذهنم رسيد كه تا حدودي ظاهر و باطن ماشين رو عوض ميكنه :o البته اين چيزهايي كه گفتم بيشتر سليقه ايي هست و لزومي نداره همه اين لوازم روي ماشين باشه و از طرفي قيميت كل لوازم فكر ميكنم بيشتر از 4 الي 5 برابر چيزي باشه كه دوستمون براي اينكار در نظر گرفته
hummer
6 March 2005, 12:30 AM
يه مورد طلق هاي رنگي (مثلا مشكي) هست كه روي چراغ نصب ميشه
https://www.sharemation.com/hamidh1983/samand-tun1.jpg
علی سلیمی
6 March 2005, 01:52 PM
sadegh_aaz جان در مورد قيميت لوازم سمند هيچ اطلاعي ندارم چون خودم بيشتر دنبال لوازم 405 هستم اما به نظر من از همون بادي تيونينگ شروع كنيد بهتر باشه يعني با عوض كردن چراغ جلو٬ عقب و جلو پنجره و تعويض آينه و .. شروع كنيد هم هزينه نه چندان زيادي در بر داره و هم اينكه ظاهر ماشين زيبا ميشه.
چراغ عقب و جلو (قيميت ندارم)
بادگير (3-4 هزار تومن)
جلو پنجره (جديدا اومده هنوز تو بازار خيلي پر نشده) (قيميت جلو پنجره سمند رو ندارم)
فيلتر هواي اسپرت (10 الي 70 هزار تومن)
سر اگزوز يا تعويض منبع اگزوز (سر اگزوز از 10 تا 30 هزار تومن و منبع از 50 الي 300 هزار تومن)
آينه بغل اسپرت (ايراني 50 هزار تومن٬ تايواني 100-120 هزار تومن و اصل ايتاليا 240 هزار تومن كه البته خيلي كم هم پيدا ميشه)
و خيلي چيز هاي ديگه كه چندان هم قيميتي ندارن
hummer خيلي خوب ماشين رو درست كرده ميتونم بپرسم براي بادي تيونينگ اين ماشين چقدر هزينه شده؟
sadegh_aaz
6 March 2005, 02:03 PM
مرسي علي جان اگر عكس ماشين hummer را برام بزاري ديگه حرف نداره
من چطور ميتونم از مدلها وقيمتهاي دقيق اطلاع پيدا كنم٬ ممنون
علی سلیمی
7 March 2005, 09:22 AM
sadegh_aaz, بحث اين تاپيك سمند هست و نه hummer بنابراين لطفا بحث تاپيك رو منحرف نكنيد.
و اما براي مدل ها و قيميت ها همون طوري كه خودتون گفتين تهران نيستين بنابراين اگر تنوع و قيميت محصولات براتون مهمه بهتره يه سر تشريف بياريد تهران و بريد خيابون چراغ برق اونجا بيشتر لوازم با پايين ترين قيميت نسبت به جاهاي ديگه رو ميتونين پيدا كنين اما اين اجناس به خاطر كيفيت و محصول كشور هاي مختلف قيميت خاصي نداره و از طرفي هر چي از مركز خيابون چراغ برق دور تر بشيد قيميت ها بالاتر ميره. (براي مثال چراغ هاي والو كه براي پژو 405 هست از 100 هزار تومان داره تا 250 هزار تومان و همه هم يه شكل هستن اما اين تفاوت قيميت به خاطر نوع جنس مصرفي و كشور سازنده اون ها هست)
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.