View Full Version : مشکل رادیویی O2 Flame
hossein505
11 April 2008, 01:34 PM
سلام دوستان
یکی از دوستان من گوشی o2 flame داره که مشکل رادیویی با سیم کارت همراه اول داره
ولی با ایرانسل و تالیا مشکلی نداره
مشکلش هم عدم آنتن دهی در تهران هست ولی وقتی خارج ار تهران میره به دلیل جدید بودن bts های مخابرات در شهرستان در اونجا کاملا جواب میده و هیچ مشکلی نداره
میخواستم بدونم کسی تونسته رادیو یی بر روی این دستگاه بریزه و در تهران جواب بگیره
؟
mohammad51
11 April 2008, 05:12 PM
سلام دوستان
یکی از دوستان من گوشی o2 flame داره که مشکل رادیویی با سیم کارت همراه اول داره
ولی با ایرانسل و تالیا مشکلی نداره
مشکلش هم عدم آنتن دهی در تهران هست ولی وقتی خارج ار تهران میره به دلیل جدید بودن bts های مخابرات در شهرستان در اونجا کاملا جواب میده و هیچ مشکلی نداره
میخواستم بدونم کسی تونسته رادیو یی بر روی این دستگاه بریزه و در تهران جواب بگیره
؟
دوست عزیز
این دوستتون گوشی رو از خارج از کشور خریداری شده؟؟؟
hossein505
11 April 2008, 08:54 PM
دوست عزیز
این دوستتون گوشی رو از خارج از کشور خریداری شده؟؟؟
مشکل رجیستر نداره
چند تا از دوستانم این گوشی رو دارن ولی همه مشکل رادیویی دارن
هر رامی هم که اومده تا به حال نصب کردن ولی ورژن رادیو رو عوض نمیکنه
mohammad51
12 April 2008, 05:33 PM
مشکل رجیستر نداره
چند تا از دوستانم این گوشی رو دارن ولی همه مشکل رادیویی دارن
هر رامی هم که اومده تا به حال نصب کردن ولی ورژن رادیو رو عوض نمیکنه
دوست عزیز
با این صحبت هایی که شما میکنید من فکر میکنم مشکل ریجستری دارن و نمیتونه مشکل رادیوی باشه بهترین کار اینه که یک سری به مخابرات بزنن و یک بار ریجستر کنن والبته اگر مشکل دیگه ای هم باشه مطمئنا خودشون راهنمایی میکنن:icon_cool
hossein505
12 April 2008, 11:23 PM
دوست عزیز
با این صحبت هایی که شما میکنید من فکر میکنم مشکل ریجستری دارن و نمیتونه مشکل رادیوی باشه بهترین کار اینه که یک سری به مخابرات بزنن و یک بار ریجستر کنن والبته اگر مشکل دیگه ای هم باشه مطمئنا خودشون راهنمایی میکنن:icon_cool
مشکل از رجیستر نیست و مخابرات هم رفته و میگن رجیستر هست
وقتی خارج ار تهران جواب میده که نمیشه گفت مشکل رجیستر داره ؟
در ضمن تا به حال فقط یک شرکت در دبی تونسته یک رادیو بده بیرون که مشکل رو حل کنه ولی به کسی رادیو رو نمیده و روی گوشی هاس خودش نصب میکنه و کلی هم اضافه میگره !!
و در تهران اگر رمضانی رو بشناسید تا چند ماه پیش این گوشی های رو که 750 میفروخت رو میداد به این نمایندگی دبی واونجا درستش میکردن و میاورد 1 میلیون میفروخت !!!!
hossein505
15 April 2008, 01:48 PM
یعنی هیچ کس توی این فروم o2 flame نداره ؟؟؟؟
lover
15 April 2008, 01:55 PM
کلا o2 با مخابرات ایران مشکل داره
hossein505
19 April 2008, 05:18 PM
کلا o2 با مخابرات ایران مشکل داره
فرشید جان شما که این کاره هستی بگو میشه از رام های گوشیه های دیگه
رادیویی استخراج کرد که به این گوشی بخوره ؟ از کجا میشه فهمید که مثلا فلان رادیو یه گوشی دیگه به flame میخوره یا نه؟
مثلا از o2 atom,zinc,life,.... رادیو رو استخراج کرد ؟
?
و چه جوری میشه این کار وکرد ؟
lover
19 April 2008, 06:40 PM
فرشید جان شما که این کاره هستی بگو میشه از رام های گوشیه های دیگه
رادیویی استخراج کرد که به این گوشی بخوره ؟ از کجا میشه فهمید که مثلا فلان رادیو یه گوشی دیگه به flame میخوره یا نه؟
مثلا از o2 atom,zinc,life,.... رادیو رو استخراج کرد ؟
?
و چه جوری میشه این کار وکرد ؟
مزخرف بودن o2 و دیگر مارکها اینجا مشخص میشه دیگه !!!! متاسفانه هک کردن و دسترسی به spl و cook کردن برای o2 و امثالهم خیلی سخت هست من الان از رادیو HTC SEDNA روی HTC KAISER استفاده میکنم اینجاها هست که بهتر بودن htc خودش را نشون میده
به هرحال من برای شما جستجو میکنم اگر چیزی پیدا کردم حتما اعلام میکنم
saeed1982
8 August 2008, 10:33 PM
سلام آقا فرشيد اين موشكل ّflame را توانستيد حل كنيد من هم همين مشكل را دارم
lover
9 August 2008, 12:52 AM
سلام آقا فرشيد اين موشكل ّflame را توانستيد حل كنيد من هم همين مشكل را دارم
در رابطه با رادیوی دیگر که به o2 flame بخوره متاسفانه چیزی نمیشه جایگزین کرد چون Radio ها بر اساس پردازنده عمل میکنند مثلا شما radio یک پردازنده omap را فقط در همان خانواده میتوانید استفاده بکنید
ایراد رادیوی o2 flame هم از خوده گوشی نیست بلکه آپدیت نبودن سیستم مخابراتی ایران مشکل اصلی هست
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.