PDA

View Full Version : لوازم یدکی لوگان

Raminium2001
10 April 2008, 08:37 PM
در این قسمت سوالات خود را در مورد لوازم یدکی لوگان (تندر 90) و قیمت آن را مطرح کنید.

fazarayan
12 April 2008, 10:21 PM
[Only registered and activated users can see links]

کسی میدونه این مدل کفپوش فابریک رو از کجا میشه تهیه کرد؟

azimzadeh110
13 April 2008, 11:48 AM
دوستان سلام
ديروز به نمايندگي ايران روور در خيايان خوش شمالي مراجعه نمودم و جلوپنجره و سپر جلوي مدل داچياي روماني را به قيمت 310 هزار تومان عرضه نموده بودند.
سوال از دوستان مركز ديگري مي شناسند كه قطعات فوق را با قيمت پايين تري عرضه نمايد و اينكه خود سپر جلوي ال چه قيمت مي باشد

fazarayan
13 April 2008, 11:57 AM
دوستان سلام
ديروز به نمايندگي ايران روور در خيايان خوش شمالي مراجعه نمودم و جلوپنجره و سپر جلوي مدل داچياي روماني را به قيمت 310 هزار تومان عرضه نموده بودند.
سوال از دوستان مركز ديگري مي شناسند كه قطعات فوق را با قيمت پايين تري عرضه نمايد و اينكه خود سپر جلوي ال چه قيمت مي باشد

البته این نظر شخصی منه ولی جلو پنجره مدل داچیا اصلا قشنگ نیست:icon_eek:
حالا سپر یه چیزی مخصوصا اگه فاصله زیر چراغ رو پر کنه!!! :icon_arro

Navid_Aref
19 April 2008, 06:51 PM
عکس های شل گیرهای جلو و عقب رنو لوگان:

جفت جلو : (Logan Front Mudflaps)

جفت عقب (Logan Rear Mudflaps)

fazarayan
19 April 2008, 07:56 PM
آقا از کجا گرفتی؟
بابا به ما هم آدرس بده عزیز

از این زیر پایی فابریکا سراغ نداری؟

Navid_Aref
19 April 2008, 08:08 PM
آقا از کجا گرفتی؟
بابا به ما هم آدرس بده عزیز

از این زیر پایی فابریکا سراغ نداری؟

دوست گرامی عکس ها رو از یک سایت رومانیایی دیروز دانلود کردم، جالبه که امروز همون سایت آپدیت شده و دیگه لینک دیروزی موجود نیست.
متاسفانه قطعات اصلی لوگان تو بازار کمیابه، چه برسه قطعات جانبی و آپشن. شرمنده، من هم از بازار داخل بی نصیب هستم.
یکی از دوستان همین تاپیک به نام آقای م. کریمی چند ماه پیش این قطعات رو از آلمان تهیه کرده اند که تا انجا که خبر دارم ایشان هم متاسفانه هنوز خودروشون را از ایران خودرو تحویل نگرفته اند.

erfan_eri
20 April 2008, 11:19 AM
اقایون سلام روغن ماشینو می خوام عوض کنم کجا برم چی بخرم؟

fazarayan
20 April 2008, 11:23 AM
اقایون سلام روغن ماشینو می خوام عوض کنم کجا برم چی بخرم؟

اینجا رو ببین :icon_mad:

Navid_Aref
20 April 2008, 03:06 PM
راهنمای الکترونیکی نحوه نصب شلگیرهای جلو و عقب لوگان:

شلگیر های جلو (455 کیلو بایت):

و شلگیرهای عقب ( 437 کیلو بایت):

MR_DJ_behzad
21 April 2008, 11:48 PM
اقا نوید از این شل گیرها تو ایران هستش کجا ها می شه پیدا کرد

Navid_Aref
22 April 2008, 12:00 AM
دوست گرامی عکس ها رو از یک سایت رومانیایی دیروز دانلود کردم، جالبه که امروز همون سایت آپدیت شده و دیگه لینک دیروزی موجود نیست.
متاسفانه قطعات اصلی لوگان تو بازار کمیابه، چه برسه قطعات جانبی و آپشن. شرمنده، من هم از بازار داخل بی نصیب هستم.
یکی از دوستان همین تاپیک به نام آقای م. کریمی چند ماه پیش این قطعات رو از آلمان تهیه کرده اند که تا انجا که خبر دارم ایشان هم متاسفانه هنوز خودروشون را از ایران خودرو تحویل نگرفته اند.

اقا نوید از این شل گیرها تو ایران هستش کجا ها می شه پیدا کرد

شلگیرها قطعات پلاستیکی ساده ای هستند، فکر کنم به زودی تولید کننده های داخلی سراغ ساخت و عرضه آنها بروند. ولی در حال حاضر اگر هم در بازار موجود باشد از انواع وارداتی و بی دلیل گران هستند.
البته همانطور که می دانید شلگیرها علاوه بر زیبایی به همراه زه محافظ دور گلگیرها نقش محافظتی از داخل، لبه گلگیر ها و رنگ سپر ها دارند.

Navid_Aref
25 April 2008, 06:19 PM
این عکس ها را از یک سایت رومانیایی انتخاب کردم:
روکش نیمه برای صندلی های جلو :

زیر آرنجی جلو:

fazarayan
26 April 2008, 07:10 AM
این زیر آرنجی مزاحم دستی نیست؟:icon_ques

Navid_Aref
26 April 2008, 09:01 AM
زیر آرنجی جلو:

این زیر آرنجی مزاحم دستی نیست؟:icon_ques
خیر دوست عزیز. در عکس بالا زیر آرنجی با درب باز نشان داده شده است و همانطور که می بینید محل قرارگیری آن در بالای نیمه عقبی ترمز دستی می باشد، بنابراین مزاحم تغییر حالت ترمز دستی و همچنین تعویض اهرم دنده نمی شود. این یکی از لوازم جانبی شرکتی لوگان در رومانی است که در ساخت آن شرایط مختلف را در نظر گرفته اند.

fazarayan
26 April 2008, 09:06 AM
خیر دوست عزیز. در عکس بالا زیر آرنجی با درب باز نشان داده شده است و همانطور که می بینید محل قرارگیری آن در بالای نیمه عقبی ترمز دستی می باشد، بنابراین مزاحم تغییر حالت ترمز دستی و همچنین تعویض اهرم دنده نمی شود. این یکی از لوازم جانبی شرکتی لوگان در رومانی است که در ساخت آن شرایط مختلف را در نظر گرفته اند.

منظور من این بود که آیا مثل قبل میتوان به راحتی از دستی استفاده کرد یا کمی مشکل تر خواهد شد؟:icon_surp

arash2006_7
26 April 2008, 11:50 AM

اگه یه عکس از پایه نگهدارنده زیر آرنجی بود خیلی خوب میشد.
:icon_excl با سپاس فراوان

Navid_Aref
26 April 2008, 01:07 PM
اگه یه عکس از پایه نگهدارنده زیر آرنجی بود خیلی خوب میشد.
:icon_excl با سپاس فراوان
بفرمایید دوست گرامی. البته این عکس ها را دوست خوبمون جناب mohammad1983 ([Only registered and activated users can see links]) قبلا در فروم تندر 90 قرار داده بودن که با اجازه ایشان بنده آنها را در این تاپیک مجدد قرار می دهم.

arash2006_7
26 April 2008, 01:23 PM
بفرمایید دوست گرامی. البته این عکس ها را دوست خوبمون جناب mohammad1983 ([Only registered and activated users can see links]) قبلا در فروم تندر 90 قرار داده بودن که با اجازه ایشان بنده آنها را در این تاپیک مجدد قرار می دهم.

با تشکر اینطور که تو عکس میبینم باید دستی کشیدن راحت نباشه . این کنسول زیر آرینجی رو از بازار تهیه کردین یا با آپشن تحویل میدن

Navid_Aref
26 April 2008, 01:53 PM
دوست گرامی همانطور که در عکس دومی (پشت صندلی ها و محل استقرار زیر آرنجی) پیدا است، زیر آرنجی دارای لولا می باشد و می توان در صورت نیاز آن را به حالت عمود مابین صندلی ها بالا برد و اهرم ترمز دستی را بدون هیچ مشکلی تغییر حالت داد.

دوست عزیز ،این قطعه یکی از لوازم جانبی است که درحال حاضر در کشوری مثل رومانی موجود است، داخل کشور خودمون قطعات اصلی این خودرو حتی در کارخانه های تولید این خودرو کمیاب است چه برسد به لوازم آپشن آن هم در فروشگاه های لوازم یدکی در سطح شهرها!
محض اطلاع دوستان این تصاویر را قرار دادم و امیدوارم که با فراگیر شدن خودروی تندر در کشورمان ایران این لوازم با قیمت مناسب و کیفیت خوب به راحتی قابل خریداری باشد. به امید آن روز.

tondar joon2
30 April 2008, 07:19 PM
می خواستم بدونم کسی می داند از کجا می شود جلو پنجره تندر 90 E2 (رنگی) و رینگ اسپرت تندر 90 E2+LP را خرید :icon_arro

Navid_Aref
30 April 2008, 08:49 PM
می خواستم بدونم کسی می داند از کجا می شود جلو پنجره تندر 90 E2 (رنگی) و رینگ اسپرت تندر 90 E2+LP را خرید :icon_arro
دوست گرامی هزینه تعویض سپر در حال حاضر بسیار گران است و اصلا منطقی نیست.( بالای 200 هزار تومان!!)
رینگ و لاستیک مناسب برای لوگان در سایت خودمون:

در فروم تندر 90 هم به تفصیل به امور مرتبط با این خودرو پرداخته شده است:

خريد و فروش قطعات بدنه و يدكي تندر 90:
اطلاعات كامل در خصوص سايز مناسب رينگ و لاستيك:

coder2
20 May 2008, 02:40 PM
سلام دوستان
آيا كسي ميدونه روكش صندلي رو از كجا ميشه تامين كرد؟

Navid_Aref
20 May 2008, 06:18 PM
سلام دوستان
برخی از نمایندگی های سایپا و ایران خودرو لوازمی مثل روکش صندلی ، فرش کفی و... مختص لوگان را با قیمت نسبتا معقول دارند. در تهران ، اصفهان و تبریز که وضع بدین صورت است.شهرهای دیگر را نمی دانم.

Orion
20 May 2008, 06:34 PM
سلام دوستان

من ماشين پدرم رو تو ستارخان دادم روكش كردند. البته يه كمي گرون ميگيرند...:icon_mad:

MR_DJ_behzad
20 May 2008, 07:16 PM
البته بنده هم در تبریز روکش از نوع پرشیا گرفتم ولی چون داده بودم کف ماشین رو تودوزی کنن صندلی ها رو هم در آورده بودیم همون روکش های پرشیا رو خود تودوزی به اندازه صندلی را در آورد و دوخت و مثل فابریک شد نه کوچک نه بزرگ به تصویر زیر نگاه کنید از پشت سری ها گرفته تا نشیمنگاه به اندازه تندر در آورده که اصلا مشخص نمی کنه که این روکشها ماله پرشیاست یا تندر:icon_cool البته برام با تودوزی حول وحوش 120 تومن با تودوزی آب خورد ولی ارزشش رو داره چون موکت ماشین سالم می مونه :icon_excl[Only registered and activated users can see links]

اینم از تودوزی داخلی کف ماشین

Navid_Aref
23 May 2008, 12:36 PM
نمونه هایی از سپر های جلو (مدل داچیا) ،عقب و شبکه لانه زنبوری پایین سپر جلو و همچنین مجموعه چراغ های جلو و عقب که توسط یک سازنده چینی به نام Danyang Hongsheng Autoparts Co., Ltd ([Only registered and activated users can see links]) ساخته شده اند.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])