View Full Version : چگونه از رام فعلی بکاپ بگیرم ؟
ali_zzr
10 April 2008, 03:51 AM
میخواستم بدونم چطوری و با چه نرم افزاری میشه از رام فعلی گوشیم بکاپ بگیرم تا بعدا بتونم به همین رام برش گردونم ؟؟
گوشیم HTC p3400 سری GENE هست.
L O V E L Y
10 April 2008, 12:18 PM
چه ضرورتي داره از رامت بكاپ بگيري ؟
نرم افزارها رو كه ميشه از اول نصب كرد..
براي بكاب از شماره ها و اس ام اس ها هم در تاپيك نرم افزارها برنامه موجود هست
am!n
10 April 2008, 01:28 PM
چه ضرورتي داره از رامت بكاپ بگيري ؟
نرم افزارها رو كه ميشه از اول نصب كرد..
براي بكاب از شماره ها و اس ام اس ها هم در تاپيك نرم افزارها برنامه موجود هست
دوست من منظور ایشون بکاپ از خود رام بود که در صورتی که رام ایشون هنگ کرد یا ویندوز بالا نمیمد و نمیشد هارد ریست کرد بتونن از بکاپ رام استفاده کنن.
نه بکاپ از برنامه های نصب شده بر رام.
درسته دوست عزیز؟
mohammad51
10 April 2008, 11:12 PM
میخواستم بدونم چطوری و با چه نرم افزاری میشه از رام فعلی گوشیم بکاپ بگیرم تا بعدا بتونم به همین رام برش گردونم ؟؟
گوشیم HTC p3400 سری GENE هست.
دوست عزیز
اگر فقط میخواهید همین رام رو با برنامه های داخلش نصب کنید که احتیاجی به بک اپ گرفتن نیست و هروقت خواستید میتونید رام رو دوباره نصب کنید اما اگر میخواهید برنامه های جدید روی گوشیتون نصب کنید و دوبار بک اپ بگیرید اکثر رام ها برنامه ای داخل خودشون برای بک اپ گیری هست و اگر هم برنامه دیگری میخواهید میتونید از بخش برنامه های پاکت پی سی برنامه ای رو دانلود کنید و نصب کنید :icon_cool
ali_zzr
11 April 2008, 03:49 AM
من میخوام رام ویندوز موبایل 6 رو روی گوشیم بریزم....میخوام از رام فعلی یک نسخه داشته باشم تا اگر از اون ویندوز موبایل 6 خوشم نیومد یا احیانا مشکلی پیش اومد بتونم همین رو که الان دارم نصب کنم که اورجیناله و کوک شده نیست.
lover
11 April 2008, 04:31 AM
دوستان از برنامه های
Sprite Backup
SPB backup
SPB Clone
که قبلا در همین تالار معرفی شده اند استفاده بکنید
برای wm6.1 از SpriteBackup حتما استفاده بشود چون بسیار با wm6.1 سازگار هست
L O V E L Y
11 April 2008, 11:57 AM
من میخوام رام ویندوز موبایل 6 رو روی گوشیم بریزم....میخوام از رام فعلی یک نسخه داشته باشم تا اگر از اون ویندوز موبایل 6 خوشم نیومد یا احیانا مشکلی پیش اومد بتونم همین رو که الان دارم نصب کنم که اورجیناله و کوک شده نیست.
شما بجاي بكاپ گيري از رام فعليتون نسخه اصلي اونو از اينترنت دانلود كنين تا هر وقت گوشيتون بنا به دلايلي بالا نيومد بتونين اونو روي گوشيتون نصب كنين..
mohammad51
11 April 2008, 12:18 PM
شما بجاي بكاپ گيري از رام فعليتون نسخه اصلي اونو از اينترنت دانلود كنين تا هر وقت گوشيتون بنا به دلايلي بالا نيومد بتونين اونو روي گوشيتون نصب كنين..
دوست عزیز
اگر ایشون این رام رو دانلود نکرده بود که نمیتونست روی گوشیش نصب کنه تا از اون بک اپ بگیره:icon_cool
L O V E L Y
11 April 2008, 12:53 PM
محمد جان ايشون گفتن:
"من میخوام رام ویندوز موبایل 6 رو روی گوشیم بریزم....میخوام از رام فعلی یک نسخه داشته باشم تا اگر از اون ویندوز موبایل 6 خوشم نیومد یا احیانا مشکلی پیش اومد بتونم همین رو که الان دارم نصب کنم که اورجیناله و کوک شده نیست. "
ايشون مي خوان از رام فعليشون بكاپ بگيرن. منم گفتم كه بجاي بكاپ گيري از رام فعلي!!، خود نسخه اصلي رو دانلود كنن..
ali_zzr
11 April 2008, 09:07 PM
این نسخه اصلی رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟؟ سایت خود HTC اصلا از این چیزا بهت نمیده...(یه خوشامد هم به زور بهت میگه)
اگه ممکنه راهنماییم کنید یا بگید کجا باید دنبالش بگردم
البته دانلود یک برنامه حداکثر 7-8 مگی برای بکاپ از رام خیلی بهتر از دانلود یک رام حد اقل 40 مگی (اگه لطف کرده باشن زیپ کرده باشن) هست .....ولی هر چیزی که کارم رو راه بندازه خوبه...
mohammad51
11 April 2008, 09:27 PM
این نسخه اصلی رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟؟ سایت خود HTC اصلا از این چیزا بهت نمیده...(یه خوشامد هم به زور بهت میگه)
اگه ممکنه راهنماییم کنید یا بگید کجا باید دنبالش بگردم
البته دانلود یک برنامه حداکثر 7-8 مگی برای بکاپ از رام خیلی بهتر از دانلود یک رام حد اقل 40 مگی (اگه لطف کرده باشن زیپ کرده باشن) هست .....ولی هر چیزی که کارم رو راه بندازه خوبه...
دوست عزیز
شما میتونید رام های مختلف رو در تاپیک رام های ویندوز 6 ببینید و هرکدوم که خواستید دانلود کنید :icon_cool
لینک ([Only registered and activated users can see links])
L O V E L Y
12 April 2008, 02:44 PM
دوست عزیز
شما میتونید رام های مختلف رو در تاپیک رام های ویندوز 6 ببینید و هرکدوم که خواستید دانلود کنید :icon_cool
لینک ([Only registered and activated users can see links])
محمد جان سري گوشي ايشون به رام اصلي يا رام اورجينال نيازي نداره؟
اگر در هنگام آپگريد با مشكلي برخورد بالاخره بايد يه رام ارجينال داشته باشه كه گوشيشون روشن بشه يا نه ؟
هم واسه ايشون توضيح بدين هم واسه من.. ممنونم
mohammad51
12 April 2008, 05:26 PM
دوستان عزیز
برای گرفتن رام اورجینا خود سایت htc رام گذاشته والبته باید ثبت نام انجام بدید و بعد بتونید از رام هایی که خود سایت گذاشته ایتفاده ببرید والبته ثیت نام سایت htc یک مقداری با سایت I-mateفرق داره وباید یک مقدار بیشتر دقت کنید و وقت بگذارید تا ثبت نامتون کامل انجام بشه و رام گوشیتون رو دانلود کنید :icon_cool
behnam2bh
12 April 2008, 05:35 PM
من از نرم افزار SPB Clone استفاده ميكنم خيلي كارش درسته
ali_zzr
13 April 2008, 12:29 AM
من تو این فوروم برای سری GENE رامی ندیدم ...فقط یکی اونم توی XDA پیدا کردم.
تو HTC Club هم عضو شدم ولی جایی برای دانلود رام ندیدم...حالا که شما میگی هست میرم بیشتر میگردم.
ali_zzr
14 April 2008, 12:24 AM
توی سایت HTC برای گوشی من هیچی نیست جز یک پچ 50 کیلو بایتی که اونم کار نمیکنه ....کسی آدرسی برای رام اورجینال P3400 نداره ؟؟؟
ali_zzr
15 April 2008, 06:23 AM
خودم یکی پیدا کردم ...نمیدونم اورجیناله یا نه ولی برای سری GENE و WM5 هستش :
[Only registered and activated users can see links]
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.