PDA

View Full Version : منو در مورد پلاك راهنمايي كنيد....

اس.آر.نوري
5 March 2005, 01:50 AM
دوستان سلام.
من 3 هفته پيش يه پرايد صفر كيلومتر از كسي خريدم و تا امروز بنده رو سركار گذاشته و ميگه كه پلاك ماشين خواهد اومد و از اين حرفا.مي خواستم بدونم آيا سايتي براي پيگيري پلاك خودرو وجود داره و يا شماره تلفني هست كه من بتونم بپرسم كه براي ماشين پلاك صادر شده و يا نه.در ضمن من ساكن شيراز هستم و مركز تعويض پلاك شيراز هم اصلا پاسخگو نيست مخصوصا كه من هنوز مالك رسمي ماشين نيستم(هر جايي كه نيروي انتظامي باشه ميدونيد كه با آدم چطور برخورد ميكنند ...).خلاصه ممنون ميشم اگه اطلاعاتي در اين مورد دارين منو راهنمايي كنيد.
مخلص شما :cry:

محمد رضا محمدي
5 March 2005, 07:51 PM
در اين مورد فكر نميكنم سايت خاصي باشه ولي بايد بگم كه از يك هفته تا 1 ماه طول ميكشه تا پلاك بياد ...

اس.آر.نوري
5 March 2005, 10:02 PM
محمدرضا جان ممنون.آيا شماره تلفني براي پيگيري وجود داره يا نه ؟؟؟

محمد رضا محمدي
6 March 2005, 12:33 PM
فقط قسمت شماره گذاري .... يا بايد مراجعه كني يا تلفن بزني ... ولي خودت ميدوني كه جواب به درد بخوري نميدن بهت ....
اگر ماشينتون تازه از نمايندگي تحويل گرفته شده به خود نمايندگي مراجعه كن

kiantom
23 April 2006, 09:59 AM
با سلام
دوست عزيز در مورد محصولات ايران خودرو اين امكان وجود داره و شما ميتونيد با وارد كردن شماره بدنه خودرو مورد نظر در سايت شماره پلاك صادر شده براي ماشين به همراه مشخصات مالك را مشاهده كنيد ولي در مورد محصولات سايپا فقط شما بايد با اداره فروش و شماره گذاري مستقر در شركت در تماس باشيد.
به طور كلي سايپا در تحويل پلاك، شناسنامه خودرو و ... بسيار كند و ضعيف عمل ميكنه.
پيروز باشيد. :icon_cool

shahram2006_m
23 April 2006, 12:06 PM
دوست عزيز شما ميتوني به سايت زير مراجعه كني و جوابتو بگيري.
سايت راهنمايي و رانندگي:[Only registered and activated users can see links]

:icon_cool

سود انباشته
8 April 2007, 04:05 PM
چند ماهی هست که مشکل شماره گذاری برای پژو روا تاکسی به وجود امده و شماره گذاری این خودرو متوقف گردیده است.
و تردد این خودرو ها با مشکل مواجه گردیده است.
ایا کسی خبر داره که مشکل چیه؟ اگه مشکلی هست چرا پژو روا شخصی شماره گذاری میشود ولی تاکسی شماره گذاری نمیشود!!!!
قسط ماهیانه 113 هزار تومانی باعث شده تا مالکان این خودرو ها جهت کسب درامد بدون شماره در سطح شهر اقدام به مسافر کشی بکنند.