PDA

View Full Version : چه چيزي توجه شما رو به پاكت پي سي جلب مي كنه ؟

L O V E L Y
7 April 2008, 12:50 PM
نوكيا 6600
نوكيا 6060
سامسونگ X460
سامسونگ D500
سامسونگ D600
سوني اريسكون W700
سوني اريسكون W810
آي ميت JAMin
آي ميت JASJAR
و
آي ميت JASJAM
اين مسير گوشي‌هايي هست كه در مدت 6 سال در دست من چرخيده و الان به اينجا رسيده. خيلي وقتا از داشتن يكيشون خيلي خوشحال بودم. بعضي وقتا هم آرزو مي كردم يكي پيدا بشه گوشي منو بخره برم سراغ يكي ديگه..
از اين سري D500 خيلي به دلم نشسته بود. ولي وقتي رفتم تو نخ PPC ديگه روم نشد نوكيا و سوني اريك و سامسونگ دستم بگيرم..
الام خيلي وقته پاكت پي سي كار مي كنم ولي يه وقتايي هست آرزو مي كنم اي كاش دوربين گوشيم يه مگا بيشتر بود يا صداش يه ذره قوي تر..
واقعاً الان نمي دونم دليل اينكه پاكت پي سي رو ترجيح مي دم چي هست..
هر چي تو منو ها مي گردم هيچي توجهمو جلب نمي كنه
.
.
مي خواستم از دوستان طرفدار پاكت پي سي سوال كنم كه چه چيزي باعث خريد اين گوشي توسط اونا شده.. چه قابليتي باعث شده اين سري رو به بقيه ترجيح بدن.. كلاً در چه سطحي از گوشي استفاده مي كنن.. از نظر يك مصرف كننده معمولي چه چيزي در اين گوشي ها مي بينن كه باعث جذب مشتري ميشه..؟
دلم مي خواد بيشترين استفاده رو از گوشي جاسجمم ببرم اما نمي دونم چجوري!!

(اگه اينجا جاي مناسبي واسه پستم نسيت مديران انتقالش بدن)

Light
7 April 2008, 02:21 PM
بستگی به شخص استفاده کننده داره کسی که استفاده معمولی از گوشی می کنه و فقط دوربین و صدای گوشی براش اهمیت داره هیچ وقت سراغ Pocket PC نمی ره . چون انتظاراتش رو براورده نمی کنه
برای من صدا اهمیتی نداره چون 90% اوقات گوشیم رو ویبره هست
{ توی مکانهای شلوغ صدای گوشی هرقدر هم بلند باشه باز هم تو هیاهو گم میشه و هم اینکه صدای خیلی بلند رو یک جور بی احترامی به اطرافیان میدونم }
بیشترین استفاده ام از PPC فرستادن Email و انتقال File به FTP سایت ام هست

lover
7 April 2008, 02:59 PM
این مقایسه آخه اصلا درست نیست گوشی های سونی و موتورولا و مخصوصا سامسونگ را من خیلی قبول دارم چون تمام چیزهای لازم برای کسی که برنامه نمیخواهد بریزه یا کار حرفه ای نداره خیلی مناسب هست مخصوصا که سری های جدید tv out هم دارند و برای presentation بسیار مناسب هستند
من از زمانی که پاکت پی سی ها از پردازنده SH3 بهره میبردند و سیاه سفید بودند داشتم هنوز هم اولین pda مارک casio ام را نگاه داشتم یادم میاد که با چه ذوق و شوقی روش ماشین حساب مهندسی ریختم یا از excel آن استفاده میکردم هنوز هم به عنوان دفترچه تلفن ازش استفاده میکنم بعدا سری ipaq و hp را گرفتم و 6600 را هم داشنم ولی از وقتی نسل تلفن دار پاکت پی سی به بازار آمد دیگه با نوکیا برای همیشه خداحافظی کردم چون جدا مثل اسباب بازی برام بود
در مورد نوکیا باید بگم که معرفی کردن یک مدل جدید در هر ماه داره فروش میره مگر نه همیشه یک چیزهای از نظر سخت افزاری کم داره ولی خوب صدا و دوربین خوبی داره ولی فقط همین دوتا مزیت را داره
اما !!!! من تعجب میکنم که شما چرا متوجه نشدید که پاکت پی سی تان را اینقدر دوست دارید!!!!
خیلی ساده میشه گفت به خاطر ویندوز موبایل و عرصه گسترده برنامه نویسی و تعدد بسیار انبوه برنامه های کاربردی و همچنین کابرد حرفه ای شبکه و اینترنت آن هست که شما را به خودش جذب میکنه.
گوشی های سیمبیان از نظر من اسباب بازی هستند هرچند که به تازگی برنامه های کاربردی هم برای آنها نوشته شده ولی مثلا شما وقتی یک برنامه خاصی را مانند core player که هم ورژن symbian و هم ورژن WM داره را میبینید به فرق این دو کاملا پی میبرید با مقایسه اجمالی میبینید که در سیمبین حالت کارتونی داره و جدا بچه بازی هست در تالار گفتگوی خود core player میبینید که چه قدر امکانات اضافی و قابلیت برنامه نویسی و پلاگین های متعدد برای ورژن wm را ارایه کردند حتی صاحب شرک جناب Mack هم پاکت پی سی داره و چنین قابلیت برنامه نویسی ای باعث شده که هر چند وقت یکبار ورژن جدیدتری با قابلیت های بیشتری برای wm ارایه بکنند ولی در سیمبیان اصلا اینچنین نیست در نهایت تا یک حدی میشه به جلو رفت و بعد از آن کار خیلی سخت تر میشه!!!!
حتی پلتفرم java رو روی هر دو تا وقتی مقایسه میکنیم میبینیم با اینکه java در symbian بیشتر از wm توسعه داده شده ولی با اینحال باز کار کردن با java ای که در wm میبینیم راحت تر هست
پلتفرم های جدید مانند Google Android نیز بر روی wm توسعه داده شدند
شرکتهای بزرگی مانند سونی اریکسون و موتورولا هم به این امر که سیمبیان داره کم کم یکنواخت میشه و حرفی برای گفتن نداره پی بردند و امسال اعلام کردند که به تولید پاکت پی سی نیز خواهند پرداخت
دلیل اصلی موفقیت شرکت apple برای iphone هایش هم به جز شکل ظاهری در سیستم عامل موفق تر اش نصب به سیمبیان بوده و در سیستم عامل اش بیشتر به سوی توسعه شبکه و اینترنت رفته چیزی که در سیمبیان اصلا نمیبینیم با اینکه دوربین iphone بدترین دوربین در بین smart phone هاست در iphone برنامه نویسی با html هم میشه کرد و بسیاری از برنامه ها بصورت online نصب میشوند در واقع iphone با اینکه به نظر من مزخرف هست ولی چون آینده نگر هست و با اینکه تازه وارد بازار شده ولی حرفهای در آینده برای گفتن خواهد داشت و نو آوری هایی در نسل های بعدی ارایه خواهد داد همین الان هم سیمبین در قسمت ارتباطات و شبکه به قدری عقب هست که iphone گوی رقابت را از آن در این زمینه گرفته
همین الان در کشور های دیگر به خاطر استفاده گوشی هایشان از باند فرکانسی پر سرعت و اینترنت سرعت بالا (500 کیلوبایت در ثانیه ) از امکانات و برنامه های شبکه و اینترنت پاکت پی سی شان نهایت استفاده را میرند حتی به عنوان modem سرعت بالا در کامپیوتر نیز از آن استفاده میکنند جدا از اینکه در سیمبین هنوز web browser ای وجود نداره که بتواند به طور واقعی ajax و java 2 و تمامی امکانات web2 را نمایش دهد حتی در باندهای جدید GSM و امکانات جدید شبکه ها میبینیم که ویندوز موبایل
سریعا خودش را با ارایته ورژن جدیدتر وفق میده به طوری که بشود از این امکانات نهایت استفاده را برد
مثال بارز آن HSPA (http://en.wikipedia.org/wiki/HSDPA) در GSMهای UMTS هست
اگر نیم نگاهی به بخش سخت افزاری نیز بیاندازیم میبینیم که پردازنده استفاده شده در سیمبیان در برابر wm مانند یک شوخی هست چون سیمبیان اصلا تا یک حدی بیشتر به پیش نمیره و قائدتا به پردازنده قوی ای احتیاج نداره ولی شاهد به بازار آمد پردازنده های جدید از شرکتهای مختلف و طراحی پردازنده های چند هسته ای برای ppc ها هستیم چون ppc اینقدر ها جاداره تا کمال استفاده را از آن بشود برد . در قسمت حافظه نیز به همین صورت هست سیمبیان حتی قادر به پشتیبانی از حافظه های سرعت بالای HDMCهم نیست
کلا در پاکت پی سی آنقدر جا برای رشد در قسمت های دیگر هست که هنوز در قسمت دوربین و صدا عقب تر هست میشه گفت که پاکت پی سی ها کامپیوتر های جیبی ای هستند که یکی از قابلیت هایی که میتوانند داشته باشند GSM و تلفن هست

mohammad51
7 April 2008, 11:38 PM
با تشکر از فرشید عزیزبه خاطر توضیحات بسیار کاملش

من به نوبه خودم پاکت پی سی رو به خاطر برنامه های متنوع و زیادش چه در نوع خود ویندوز موبایلش و چه از لحاظ برنامه های خاص که هر کسی میتونه در مورد استفاده های خودش انتخاب های خوب داشته باشه و روی گوشی نصب کنه که این خودش یکی از بهترین گزینه ها برای این نوع گوشی میتونه باشه:icon_cool

امير سجاد
8 April 2008, 02:21 AM
مهمترین عاملی که باعث شد من به سراغ PPC برم (با توجه به اینکه رشته تحصیلی و کارم با کامپیوتر هست) این بود که نیاز داشتم کامپیوترم همیشه همراهم باشه. الحق والنصاف هم که این دستگاه کوچیک تا 90% نیازهام رو برآورده میکنه.

mohammad51
12 April 2008, 10:56 PM
نقل قول نوشته شده توسط redapple
از این که تو بحث من شرکت کردی ممنونم.
اولا من نه به کسی توهین کردم و نه اینکارو میتونم بکنم. من نگفتم win OS بد ، گفتم با توجه به کارائی ارزششون خیلی پائینه.
در مورد CPU هم ( گفتم که من تخصصم کامپیوتر ) بگم که بیش از 90% اونها CPU های تا 300 MHZ دارن که اکثرا هم OMAP هستش که تو نوکیا ، سونی اریکسون و بقیه هم تقریبا همونه . از طرفی مهم پردازش با توجه به منابع سیستمی هستش که بازم تو این مورد حرف زیادی نسبت به بقیه نداره.
در مورد استفاده سونی... و سام... هم بگم که اولا اون کمپانیها بدشون نمیاد که این قبیل مشتری ها رو هم به خوشون اضافه کنن و سودشون بیشتر بشه و ثانیا من نگفتم نرم افزا، گفتم سخت افزار ( خوب توجه نکردید ). بنده فکر میکنم Win MOB OS باید توانائیهای زیادی داشته باشه که البته هم فقط به همین دلیل میخواستم PPC بخرم.

دوست عزیز

اولین چیزی که فکر میکنم شما یادتون رفته اینه که تمام این شرکت ها به فکر فروش گوشی هاشون هستند و همیشه امیدوار هستن که بتونن درصد بیشتری از بازار رو تحت اختیار خودشون در بیارن در مورد اینکه شما میگید cpu 200 دارن باید بگم که کمترین سرعتی که دارن 200 هست و اگر یک مقذلری دقت بیشتری خرج کنید میبینید که این گوشی ها cpu بالاتر و باکیفیت بهتری هم دارن در مورد نرم افزار ساپورت کننده در این گوشی ها و تنوع اون که اصلا قابل قیاس نیستن که بخواهیم در موردش بحث کنیم در مورد ویندوز موبایلی که شما میگفتید 3 دلار اون هم نمیخواد شما پرداخت کنید در حال حاضر تعداد رام هایی که برای این گوشی ها در روز ارائه میشه انقدر زیاده که همه نوع سلیقه رو جواب گو خواهد بود اما در مورد سخت افزار های این گوشی ها شما به همین مقداری که در داخل این گوشی ها میشه برنامه نصب و راه اندازی کرد رو اگر میشد داخل یک گوشی نوکیا بریزید و ببینید چه مشکلاتی برای شما بوجود میاره مثل این میمونه که بخواهید یک کامپیوتر که میتونه نرم افزار داس ساپورت کنه رو با کامپیوتری که ویندوز ایکس پی روش نصب میشه مقایسه کنید :icon_cool

lover
12 April 2008, 11:21 PM
بنده فکر میکنم Win MOB OS باید توانائیهای زیادی داشته باشه که البته هم فقط به همین دلیل میخواستم PPC بخرم.
دوست عزیز شما جدا یک نگاهی باید به تاپیک برنامه های ویندوز مبایل بیاندازی این حرف شما از روی بی اطلاعی کاملا هست

mil-i300
6 July 2008, 08:03 AM
من PPC رو به عنوان يك چيزي كه همه چيزو داره روش حساب ميكردم... PPC يعني تكامل تكنولوژي و قابليت بروز شدن امكانات... نه مثل سيمبين... مثل WM...!!
خيلي ام دوست داشتم كه PPC بگيرم.. ولي اوون موقع پولم نميرسيد.. واسه همين از جنس Smartphone گرفتيم...!!