PDA

View Full Version : مشكل اسكرين گوشي جاسجم

L O V E L Y
6 April 2008, 06:31 PM
سلام و خسته نباشيد خدمت همه عزيزان
يه دونه جاسجم هست كه مدام اگلين اسكرينش بهم مي خوره و وقتي تپ مي زنم حدود 1 ميلي متر به سمت چپ يا سمت راست كيليك مي كنه.. جالب اينجاس كه فقط در طرف چپ و راست جابجا ميشه و به بالا يا پايين نمي ره.. به اگلين اسكرين مي رم و + ها رو set مي كنم ولي بعد از يه مدت بازم همين جور مي شه...
رام رو هم عوض كردم ولي هيچ تاثيري نداشته تمام سري schaps رو تست كردم..

اميدوارم منظورو رسونده باشم..

Orion
6 April 2008, 07:12 PM
توي SonyEricsson P1 در قسمت Setup Wizard قسمتي داره كه ميتوني صفحه رو كاليبره كني. چنين چيز مشابهي توي گوشي شما نيست؟

L O V E L Y
6 April 2008, 07:17 PM
منظورم از اگلين اسكرين aglin screen همون كاليبره كردن بودش.. كاليبره مي كنم درست ميشه ولي يه مدت بعد دوباره همون جور ميشه

mohammad51
7 April 2008, 08:40 AM
دوست عزیز

این مشکل رو با کدوم رام دارید ؟شما رام جدید نصب نکردید؟ایا این مشکل رو بارام جدید هم دارید؟

L O V E L Y
7 April 2008, 10:19 AM
من از سري schaps ورژن هاي 4.01 - 4.30 و 4.31 رو و همچنين Faria R32 رو تست كردم..
با همشون اين مشكلو داشتم..
نرم افزار خاصي هم روي گوشيم نصب نيست كه بگم از اونا باشه
نرم افزار هام:
* عربايزر
* S2u2
* فال حافظ‌

البته رام اورجينال رو تست نكردم

mohammad51
7 April 2008, 11:50 AM
دوست عزیز

خوب شما یک بار هم رام اورجینال رو تست کنن ببین همین مشکل رو داره یانه:icon_cool

L O V E L Y
7 April 2008, 11:57 AM
آخه داداشم اگه مشكل از رام باشه كه شما هم بايد مشكلو داشته باشين.. هر چند باورش براي صاحاب گوشي سخته كه مشكل سخت افزاري باشه ولي براش رام اورجينال هم تست مي كنم. ممنون

NEC
7 April 2008, 12:02 PM
گوشی شما ضربه ای نخورده ؟

L O V E L Y
7 April 2008, 12:10 PM
والا گوشي مال يكي از آشنايان است ولي فكر نكنم. زياد نيست كار ميكنه حدود 30-40 روزه
راسته ميگن جاسجما معمولا مشكل تاچ دارن مثل جمينا كه مشكل اسپيكر دارن و جسجارا كه مشكل باتري دارن؟

lover
7 April 2008, 12:19 PM
من jasjam داشتم اصلا مشکل touch نداشتم ولی میدونم که قیمت touch اش خیلی بالاست برعکس prophet که 30 تومان بیشتر نیست

mohammad51
7 April 2008, 02:12 PM
آخه داداشم اگه مشكل از رام باشه كه شما هم بايد مشكلو داشته باشين.. هر چند باورش براي صاحاب گوشي سخته كه مشكل سخت افزاري باشه ولي براش رام اورجينال هم تست مي كنم. ممنون

دوست عزیز

من رامی هایی که شما نصب کردید رو بر روی گوشیم ندارم که مشکل داشته باشم اگر به شما گفتم رام اورجینال نصب کنید بخاطر اینه که ببینید در شرایط استاندار گوشی هم این مشکل وجود داره یانه تا راحت تر پی به مشکلات گوشیتون ببرید:icon_cool