View Full Version : بحث در مورد DELL XPS M1530 ا
pushnetala
4 April 2008, 08:11 PM
بي شك نوت بوكي است از هر لحاظ عالي :icon_cool :
-کیفیت ساخت و استحکام
-طراحی زیبا
-كارت گرافيك و كيفيت مانيتور
-عمر باطري(دو نوع 6 و 9 سلولي)
-صفحه کلید
-وزن قابل قبول
-webcam 2Mg pixel with microphone
-Blue tooth
-Finger print
-محبوبيت بالا در اكثر سايت هاي معتبر (رتبه اول)
مشاهده دستگاه با تمام جزييات: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?p=2754838
تنها مشكلي كه در سايت ها به ان اشاره شده بود صداي نامعقول هارد.فن و dvd بود كه بعضي از افراد نيز چنين مشكلي نداشتند
اگر كسي از اين نوت بوك استفاده ميكند لطفا نظر خود را در مورد اين مشكل بيان كند
همچنين نظر شخصي خود در مورد نقاط قوت و ضعف دستگاه
با تشكر
pushnetala
5 April 2008, 12:13 AM
http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/6308-IMG0941s.jpg
http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/6308-IMG0946s.jpg
http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/6308-IMG0943s.jpg
http://www.notebookreview.com/assets/29066.jpg
http://www.notebookreview.com/assets/29064.jpg
http://www.notebookreview.com/assets/29178.jpg
http://www.notebookreview.com/assets/29194.jpg
http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/6308-IMG0935s.jpg
XredMan
5 April 2008, 01:19 PM
سلام دوست عزیز
همه از خوبی این لپتاپ صحبت می کنند ، من هم خودم چند روز پیش پولی رو به عموم که سوئیس هستند دادم تا اون رو برام خریداری کنه ، به نظر بنده هم خیلی عالی هست که البته 30 روز میشه تا لپتاپ رو تحویلش بدن و من تا 33 روز دیگه تو کف اون هستم که بیاد و ببینم این قول کوچک واقعا قول هست یا نه
kelark
7 April 2008, 07:26 AM
تنها مشكلي كه در سايت ها به ان اشاره شده بود صداي نامعقول هارد.فن و dvd بود كه بعضي از افراد نيز چنين مشكلي نداشتند
اگر كسي از اين نوت بوك استفاده ميكند لطفا نظر خود را در مورد اين مشكل بيان كند
همچنين نظر شخصي خود در مورد نقاط قوت و ضعف دستگاه
با تشكر
مرسی بابت تاپیک خوبتون ، من حدود 1.5 ماهه که این لپتاپ رو دارم و هیچ کدوم از این مشکلات رو ندارم .... فقط وقتی که DVD رو وارد میکنم حدود 3 ثانیه سی دی رام که میخواد خوندن اولیه رو شروع کنه یه لرزش خفیف با صدا خیلی کم به سیستم وارد میکنه ( خیلی کم هم این اتفاق می افته ) .
EDIT شد : بزرگترین مشکلی که لپتاپ من داره Speaker ش هست که صداش تقریبا ضعیفه ( راستش من لپتاپ نداشتم که بخوام مقایسه کنم ، شاید در حد اسپیکر های لپتاپ خوب باشه )
این لپتاپ از همه نظر عالی هست . من هیچ گونه مشکلی دیگه ای درش ندیدم ... ( تنها مسئله ای که در این لپتاپ نتونستم حلش کنم آپدیت درایور کارت گرافیگش هست ، که اونم حل میشه ... )
پیشنهاد میشه ریویو های سایت دل رو بخونید که خود کاربران سایت نوشتن ...
سوالی بود در خدمتم .
Mazhar
8 April 2008, 10:38 AM
آقا منم يه دونه به داييم گفتم كه از آمريكا بياره. چون كوپن دل رو هم داشت و تخفيف گرفت فكر كنم حدود 300 تا 400 هزار تومن زير قيمت ايران براش تموم شد. تا 10 روز ديگه لحظه شماري مي كنم كه هرچه زودتر ببينمش و راجع بهش براتون تعريف كنم.
pushnetala
9 April 2008, 06:40 PM
در مورد جنس خارجي(كلا قسمت قرمز رنگ و اطراف ان) 1530 ايا درسته كه زود خراش پيدا ميكنه و رنگش ميره؟
alggar
14 April 2008, 01:40 PM
مشکل صدای Hard و CD Rom رو من ندارم .
البته توی setup این لپ تاپ میتونید تنظیم کنید که هارد صدای کمتری بده و با سرعت کمتر کار کنه یا برعکس.
صدای speaker اش کم هست و کیفیت نداره.
این لپ تاپ Setup بسیار کاملی داره اما یک نقطه ضعف ظریف داره اونم اینه که Wireless Card اش تا کاناله 11 بیشتر نداره در حالی که اکثر دستگاه های WiFi دار تا کانال 13 دارند.
Mazhar
23 April 2008, 01:24 PM
آقا من ديروز اين مدل رو تحويل گرفتم . واقعا مدل بي نظيري هست. اما من يك مشكل دارم. مثل اينكه اين لپ تاپ مودم نداره. نمي دونم بايد چي كار كنم. چون الان مودم از نون شب هم واجب تر شده. آيا بايد يك مدل ADSL بگيرم يا اينكه يك مودم شركت دل؟ آقا اين مودمهاي دل كه به صورت اكسترنال هست قيمتش چنده؟ از كجا ميشه خريدش؟
آپارتمان
23 April 2008, 04:53 PM
طراحی این نت بوک کپی برداری از برند معروف HP هست +ریموت و000 من هر دو تا رو دارم HP 2775 ,DELL 1530 ولی کلا از کپی برداری ماهرانه بگذریم!!! از نظر بی سر و صدا کار کردن و کیفیت تصویر HP برتره!من قبلا کیفیت تصویر سونی محشر میدونستم اما کیفیت تصویر این مدل hp حتی از سونی هم به جرآت بهتره !!!
Orion
23 April 2008, 09:01 PM
قيمت چند؟
Profession@l
24 April 2008, 12:36 AM
طراحی این نت بوک کپی برداری از برند معروف HP هست +ریموت و000 من هر دو تا رو دارم HP 2775 ,DELL 1530 ولی کلا از کپی برداری ماهرانه بگذریم!!! از نظر بی سر و صدا کار کردن و کیفیت تصویر HP برتره!من قبلا کیفیت تصویر سونی محشر میدونستم اما کیفیت تصویر این مدل hp حتی از سونی هم به جرآت بهتره !!!
در مورد طراحی و امکانات بله کاملا کپی برداری هست اما به نظر لپ تاپ خوبی میاد ، من همیشه گفتم بهترین لپ تاپها رو برندهای Hp, Dell و Apple ( Mac book ) می سازند . من خودم الان 2530 Hp دارم واقعا اطز هر نظر ازش راضی ام .
alggar
24 April 2008, 12:43 PM
آقا من ديروز اين مدل رو تحويل گرفتم . واقعا مدل بي نظيري هست. اما من يك مشكل دارم. مثل اينكه اين لپ تاپ مودم نداره. نمي دونم بايد چي كار كنم. چون الان مودم از نون شب هم واجب تر شده. آيا بايد يك مدل ADSL بگيرم يا اينكه يك مودم شركت دل؟ آقا اين مودمهاي دل كه به صورت اكسترنال هست قيمتش چنده؟ از كجا ميشه خريدش؟
مال من یه مودم USB همراهش بود.
شما چک کردید که چسب جعبه ی دستگاهتون قبلا" باز نشده باشه؟
شاید فروشنده برش داشته باشه.
Mazhar
24 April 2008, 02:54 PM
دوست عزیز من از تو سایت دل خریدم.(یعنی از آمریکا) متاسفانه گزینه مودم اکسترنال رو انتخاب نکردم.
یعنی اصلا نخریدم. حالا این کیفیت مودمش چطور هست؟ به نظر شما برم همین رو بخرم یا یه مودم adsl؟ کدوم به صرفه است؟
kelark
24 April 2008, 10:09 PM
دوست عزیز من از تو سایت دل خریدم.(یعنی از آمریکا) متاسفانه گزینه مودم اکسترنال رو انتخاب نکردم.
یعنی اصلا نخریدم. حالا این کیفیت مودمش چطور هست؟ به نظر شما برم همین رو بخرم یا یه مودم adsl؟ کدوم به صرفه است؟
مودم اکسترنال که ویستا ساپورتش کنه رو میتونید استفاده کنید ... حال اگر با اینترنت های ADSL وصل میشید که باید مودمتون از نوع اکسترنال ADSL باشه .
alggar
25 April 2008, 11:36 AM
حقیقتش من ازش تا حالا استفاده نکردم.
اگر ADSL دارید یه مودم بگیرید که wireless هم داشته باشه.
varozhan
13 May 2008, 01:59 PM
سلام
کسی می دونه این جای سیم کارت برای چی گذاشته (پشت باطری) و اینه آیا تو ایران کار می کنه
Orion
13 May 2008, 02:04 PM
احتمالاً براي اينه كه از اينترنت GPRS استفاده بكني. البته مطمئن نيستم.
varozhan
14 May 2008, 09:21 AM
من تو اینتر نت خیلی گشتم و رسیدم به این سایت www.dc-unlocker.com (http://www.dc-unlocker.com) ظاهرا این جکت فقط برای چند اپراتو خاص تو امریکا و اروپا باز هست و باید مثل بعضی موبایلها کرک بهشه اگه کسی در مورد کرک کردنش راهی پیدا کرده لطفا بگه مننون
aboalisinab
15 June 2008, 09:44 PM
این جای سیم کارت اصلا تو ابران کار نمیکنه....
aboalisinab
15 June 2008, 09:49 PM
مشکل درایور کارت گرافیک حل شد؟
aboalisinab
15 June 2008, 09:53 PM
به نظر من مودم اکسترنال معمولی رو هم داشته باشی بهتره؟ چون هر جا بری می تونی کانکت بشی
farhadoo
17 June 2008, 05:29 PM
دوستان کسي قيمت 1530رو با اين کانفيگ داره؟
Tuxedo Black
Intel® Core™ 2 Duo Processor T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB, 3MB Cache)
Genuine Windows® Vista Home Premium Edition SP1
High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(1440x900) & 2MP Camera
4GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms)
Size: 320GB 5400rpm SATA Hard Drive
Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write)
256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT
Dell Wireless 1395 802.11g Mini Card
Dell Wireless 355 Bluetooth Internal (2.0+Enhanced Data Rate)
56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery
و اينکه با چه گارانتی هایی موجوده؟
چشم عسلي
24 June 2008, 05:33 PM
از دوستانی که 1530 دارند خواهش می کنم لطفا چند تست سنگین گرافیکی روی این نوت بوک انجام بدند
مثلا چند تا بازی سنگین نسب کنید نتیجه تعداد فرم و کیفیتش را بگید
بازی های پیشنهادی
کریسیس (روی بالا ترین کیفیت و با آخرین رزولیشن اجرا کنید )
اسپلینتر سل 4
استالکر
یه تستی هم با جنرال 3 قسمت دوم انجام بدید بد نیست
X-MAX
29 June 2008, 11:58 AM
سلام دوستان ،
برای من هم مشکل انتخاب میان دو مدل لپ تاپ وجود دارد . من اهل بازی نیستم و HP dv6880ee با CPU 2.5 GHz کاملاً نیازهای مرا برطرف می کند ، ولی هر جور با خودم کلنجار می روم با وزن زیاد آن نمی توانم کنار بیایم . وزن این لپ تاپ با باتری 6 سلولی آن 3.1 کیلوگرم است ، در صورتی که DELL XPS M1530 با باتری 9 سلولی وزنی معادل 2.8 کیلوگرم دارد . از طرفی بابت این اختلاف وزن باید اختلاف قیمتی معادل 250 هزار تومان بپردازم (در دبی) و از درایو blue ray موجود در لپ تاپ HP هم بی بهره می شوم .
یک نکته جالب اینکه در دبی قیمت HP dv6880ee با گارانتی بین المللی معادل 1/440/000 تومان یعنی 200 هزار تومان ارزانتر از ایران و قیمت DELL XPS M1530 با همان مشخصات HP و کارت گرافیک 8600 حدود 1/800/000 تومان می باشد که خرید آن در ایران با قیمت 1/650/000 تومان به صرفه تر می باشد.
لطفاً مرا در این انتخاب یاری نمایید . هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
diyaco
29 June 2008, 01:49 PM
X-MAX @
دوست عزیزم , اگر برایتان مقدور است XPS را انتخاب نمایید. یقین بدانید که هیچ گرانی بی حکمت نیست
چشم عسلي
29 June 2008, 05:51 PM
جریان چیه مگه del هم از دبی نمیاد من روی کارتونای دل را که نگاه می کنم نوشته امارات و مشخص سفارش اماراته پس چجوریه اونجا گرونتره تا اینجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
X-MAX
2 July 2008, 02:49 PM
متشکرم diyaco عزیز (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=32587)
بالاخره XPS M1530 گرفتم ، اونهم به رنگ آبی ، فقط به خاطر تو و الان هم از خریدم بسیار راضیم .
در مورد خرید از دبی هم باید بگویم که طبق اطلاعات دریافتی خرید عمده و به تعداد از آنجا به صرفه می باشد و خرید تکی سودی ندارد . البته لپ تاپ های hp ، acer و fujitsu-siemens از این قاعده مستثنی بودند و اختلاف قیمت مناسبی با ایران دارند . مسئله دیگر اینکه در Computer Plaza که مرکز خرده فروشی کامپیوتر در دبی می باشد فروشنده ها بصورت تخصصی بر یک مارک یا جنس خاص فعالیت نمیکنند و پراکندگی اجناس زیاد است و شما با نمایندگی فروش اصلی یک شرکت روبرو نیستید.
جالب اینکه من قبلاً از سایت دل امارات قیمت XPS M1530 با cpu 2.5 GHz 6M را استخراج کرده بودم . ولی در آنجا حتی از این مدل خبری نبود و مدل های با سرعت 2.2 گیگاهرتز را گرانتر از آن می دادند.
و من هم ناچاراً از ایران ابتیاع نمودم .
diyaco
2 July 2008, 09:56 PM
متشکرم diyaco عزیز (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=32587)
بالاخره XPS M1530 گرفتم ، اونهم به رنگ آبی ، فقط به خاطر تو و الان هم از خریدم بسیار راضیم .
در مورد خرید از دبی هم باید بگویم که طبق اطلاعات دریافتی خرید عمده و به تعداد از آنجا به صرفه می باشد و خرید تکی سودی ندارد . البته لپ تاپ های hp ، acer و fujitsu-siemens از این قاعده مستثنی بودند و اختلاف قیمت مناسبی با ایران دارند . مسئله دیگر اینکه در Computer Plaza که مرکز خرده فروشی کامپیوتر در دبی می باشد فروشنده ها بصورت تخصصی بر یک مارک یا جنس خاص فعالیت نمیکنند و پراکندگی اجناس زیاد است و شما با نمایندگی فروش اصلی یک شرکت روبرو نیستید.
جالب اینکه من قبلاً از سایت دل امارات قیمت XPS M1530 با cpu 2.5 GHz 6M را استخراج کرده بودم . ولی در آنجا حتی از این مدل خبری نبود و مدل های با سرعت 2.2 گیگاهرتز را گرانتر از آن می دادند.
و من هم ناچاراً از ایران ابتیاع نمودم .
آقا این ابتیاع نمون آخر خیلی باحال بود :icon_sad:
اما درمورد مدل موردنظرتان تاجایی که من اطلاع دارم به راحتی در امارات قابل خرید است هرچند همانگونه که عرض نمودید درموارد خرید جزیی بین امارات و ایران اختلاف قیمت آنچنانی وجود ندارد :icon_razz
melika-unique
17 August 2008, 08:34 PM
دوستان من تصمیم دارم dell xps m1530 رو بخرم
بودجه ی من حد اکثر 2 میلیون و 100 هزار تومان هست
میخوام بدونم پیشنهادتون در مورد کانفیگی که باید انتخاب کنم چیه؟ در ضمن حتما میخوام بلو ری و دابل لیر رو برای دی وی دی داشته باشم. و 4 گیگ رم و گرافیک هم 8600 جی تی باشه.
بیشتر میخوام در مورد نوع سی پی یو که میتونم تو این قیمت انتخاب کنم بدونم که مثلا 2.4 یا 2.5 یا 2.6 باشه؟
یه سوال دیگه اینکه چه لوازمی باید حتما همراه دستگاه باشه (مثلا چه مودمی؛ اکسترنال یا اینترنال؟؟؟ یا کیف و ..... )(دارم از ایران میخرم)
و اینکه از کجا تهیه کنم تو ایران مطمئن تره؟
در ضمن اگر گارانتی داخلی بخوام چه گارانتی رو انتخاب کنم بهتره؟
ممنون میشم پاسخ بدید
farhadoo
18 August 2008, 01:02 AM
در مورد سی پی یو اینا رو میتونید انتخاب کنید:
Intel® Core™ 2 Duo Processor T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB, 3MB Cache)
Intel® Core™ 2 Duo Processor T9300 (2.5GHz/800Mhz FSB, 6MB Cache)
Intel® Core™ 2 Duo Processor T9500 (2.6GHz/800Mhz FSB, 6MB Cache)
melika-unique
19 August 2008, 11:23 AM
بابت توضیح در مورد نوع سی پی یو ها ممنونم اما بقیه ی سوالاتم رو هم لطفا یکی جواب بده:icon_cry:
به شدت منتظرم:icon_arro
farhadoo
21 August 2008, 01:04 AM
يه سوال ديگه اينکه چه لوازمي بايد حتما همراه دستگاه باشه (مثلا چه مودمي؛ اکسترنال يا اينترنال؟؟؟ يا کيف و ..... )(دارم از ايران ميخرم)
تقريبا هيچي! کيف رو بايد جدا بخريد!
1530 مودم نداره1 بايديه اکسترنال براش بخري.
در ضمن اگر گارانتي داخلي بخوام چه گارانتي رو انتخاب کنم بهتره؟
زيگورات جزو گارانتي هاي خوبه دله!
melika-unique
23 August 2008, 12:35 PM
از پاسختون خیلی خیلی ممنونم
گرچه یکمی برام عجیب بود چون توی همه ی سایت ها دیده بودم که کیف اوریجینال این لپ تاپ به همراه خودش توی جعبش قرار داره...!:icon_razz
به هر حال خیلی متشکرم
موفق باشید
diyaco
23 August 2008, 01:40 PM
دوست عزیزم
یک کیف کوچک دقیقا" به اندازه خود دستگاه برای حمل و نقل راحت تر آن به همراه نوت بوک در جعبه قرار داده شده.
ضمنا" هم در 1330و هم در 1530 در کارتن نوت بوک به همراه دستگاه مودم اکسترنال قرار داده شده .
بجز این دو مورد سی دی ها و دفترچه های دستگاه و یکدستگاه ریموت کنترل در کارتن قرار دارد.
اگر موردی را فراموش کرده باشم خدمتتان مجددا" عرض خواهم کرد.
farhadoo
24 August 2008, 06:32 PM
سلام
زمانی که من گرفتم فقط همون کیف رو داشت!که البته باید حتما یه کیف بزرگتر و جادار براش خرید.
پول مودم رو هم جداگانه از ما گرفتن!
عجیبه چون اینجا رو هم اگه نگاه کنید میبینید که هزینه مودم جداست!
http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dydwhf1&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&kc=productdetails~xpsnb_m1530
البته من بدون گارانتی گرفتم!
چشم عسلي
7 September 2008, 05:42 PM
دیروز رفتم از خورشید ارتباطات نمایندگی زیگورات توی اصفهان یه 1530 بر دارم چند تا موضوع بود که حالم از زیگورات حتی دل که توی ایران میاد بهم خورد
1 - زیگورات ادعا میکنه دیگه همه ایکس پی اس ها را مالزی میزنه تازه میگه بهتر از اروپاست
2- با این که توی همه فروم ها از گرافیک تعریف شده و گفته شده DDR 3 اما زیگورات میگه این نوعش را به ایران نمی دند حرفش چرته
3-توی مدل سی پی یو هم شک داشتند طرف حتی نمی دونست مدل سی پو بو ها چیه هی میگه 2.5 یا 2.6
سری تولید را نمی دونست
این نوت بوک به گیم معروفه اونوقت با گرافیک DDR II چه فرقی با یه وسترو 1 میلونی داره ؟؟؟
یارو میگه کی بوردش مخصوص بازی طراحی شده (( جالبه اما با این گرافیک باید بازی های پارسال بازی کرد ))
melika-unique
8 September 2008, 09:21 PM
خوب با این اوصاف بد بخت میشیم که!!!! :icon_cry:
بچه ها توی همین تاپیک گفته بودن که زیگورات از همه بهتره حالا اینم که اینجوری در اومده .............. چیکار باید بکنیم؟؟؟
در مورد گرافیک اگر Nvidia Geforce 8600m gt انتخاب بشه برای gamming مشکلی نخواهد بود؟؟؟ (میخوام همه ی بازیای 2008 و 2009 رو با خیال راحت بازی کنم ولی حرف این دوستمون نگرانم کرد)
expert ها راهنمایی کنن لطفا:icon_twis:icon_cool
Light
8 September 2008, 09:31 PM
دوست من اگر بازی براتون مهمه 8600GT کارت مناسبی برای بازی حتی در حال حاضر هم نیست
چه برسه به سال 2009
البته در این تاپیک جای ادامه بحث دراین مورد نیست
در تاپیک راهنمایی برای خرید بپرسید تا مدلهای مخصوص Game رو بهتون معرفی کنیم
چشم عسلي
8 September 2008, 09:54 PM
حالا اگه DDR 3 هم بود طوری نبود میشد امید وار بود
جالب اینجاست که هست اما تو ایران نی میاد چون صرف نیمیکنه آخه همه که از قطعات سر در نمیارند شرکت اون کانفیگی را وارد مبکنه که به نفعش باشه
هنوزم ملت هوشیار و با سواد ایران وقتی می خواند کامپیوتر برخند میگند LG باشه پینتیوم X
حرفی از فرکانس مدل پردازنده نوع حافظه هسته و ...................... نیست
جالب اینجاست که امروز تو لیست زیگورات 1530 را زده بود اروپا طرفم میگفت دیگه از این به بعد مالزی میزنه ما هم فقط مالزی داریم اما یه روز مالزی دارند یه روز اروپا شرورشا در اوردند با این تبلیغات بیخودی
سالی که نکوست از بهارش پیداست اینا که تو فروش اینجوری عمل می کنند وای به حال گارانتی و خدمات پس از فروش
bahramechoubin
20 September 2008, 02:34 PM
سلام
من این لپ تاپ رو گرفتم ،تو فیلمهای youtube دیدم که CD هاش تو یه کیف خوشگلی بود.ولی تو پک من نبود!!! با زیگورات تماس گرفتم گفتن 1330 اون کیفو داره نه 1530!!!
راست میگن ؟
بچه هایی که 1530 گرفتند، کیف CD نداشت؟؟؟
مرسی
McAcE
20 September 2008, 03:40 PM
سلام
من این لپ تاپ رو گرفتم ،تو فیلمهای youtube دیدم که CD هاش تو یه کیف خوشگلی بود.ولی تو پک من نبود!!! با زیگورات تماس گرفتم گفتن 1330 اون کیفو داره نه 1530!!!
راست میگن ؟
بچه هایی که 1530 گرفتند، کیف CD نداشت؟؟؟
مرسی
درست میگید شما اما منم که از زیگورات خریدم نداشت ، حتی توی بعضی از پک های 1530 یه هدست کریتو 30 تومنی هست که شرکت های وارد کننده اگر چیزی اضافی در پک ببینند بر میدارند تو ایران از اینجور مسائل امری عادی محصوب میشود.
یه سئوال xps 1530 های جدید cpu 2.5 و ram, 4g تا اونجا که من سرچ کردم لهستانی هستند کسی ایلندیشم دیده ؟
bahramechoubin
21 September 2008, 03:06 PM
درست میگید شما اما منم که از زیگورات خریدم نداشت ، حتی توی بعضی از پک های 1530 یه هدست کریتو 30 تومنی هست که شرکت های وارد کننده اگر چیزی اضافی در پک ببینند بر میدارند تو ایران از اینجور مسائل امری عادی محصوب میشود.
یه سئوال xps 1530 های جدید cpu 2.5 و ram, 4g تا اونجا که من سرچ کردم لهستانی هستند کسی ایلندیشم دیده ؟
1530 های جدید که مالزیایی هستن، این که من 1ماه پیش گرفتم لهستانیه.
melika-unique
10 October 2008, 05:47 PM
ببینم چقدر فرق میکنه اگه بخوام سی پی یو رو t9300 یعنی 2.5 انتخاب کنم یا اینکه بخوام t9500 یعنی 2.6 انتخاب کنم؟؟؟
چقدر توی سرعت پردازش و کارای دیگه موءثره؟؟؟؟
d@nial
11 October 2008, 01:15 AM
ببینم چقدر فرق میکنه اگه بخوام سی پی یو رو t9300 یعنی 2.5 انتخاب کنم یا اینکه بخوام t9500 یعنی 2.6 انتخاب کنم؟؟؟
چقدر توی سرعت پردازش و کارای دیگه موءثره؟؟؟؟
باید از لحاظ قیمتی با هم مقایسه کنید ببینید این اختلاف قیمت ارزشش رو داره یا نه
McAcE
11 October 2008, 01:27 PM
سئوال : من میخوام از فینگر پرینت قبل از بالا امدن ویندز استفاده کنم ، یعنی قبل از اینکه ویندز بالا بیاد پسور فینگر پرینت بخواد چجوری فعالش کنم؟ فینگر پرینتم نصب هستش -:)
melika-unique
18 October 2008, 03:19 AM
باید از لحاظ قیمتی با هم مقایسه کنید ببینید این اختلاف قیمت ارزشش رو داره یا نه
باور کنید عقل هر کسی به این یه موردی که شما گفتی میرسید! من گفتم از نظر سرعت چقدر موثره؟؟؟
عرفنا
18 October 2008, 11:33 AM
باور کنید عقل هر کسی به این یه موردی که شما گفتی میرسید! من گفتم از نظر سرعت چقدر موثره؟؟؟
ببینید دوست عزیز
دقیقا همون طوری که دانیال عزیز گفتند باید ببینید ارزش نسیت به قیمت چقدره.
تفاوت این دو پروسسور در 100 MHz اختلاف فرکانس است یعنی حدود 2$ برای هر MHz اختلاف فرکانس.
حالا به نظر شما 100 MHz چقدر تفاوت ایجاد می کنه؟؟؟؟ به نظر می رسه خرید 9300 از نظر قیمت و سرعت منطقی تر باشه :icon_cool
در ضمن دوست عزیز لطفا به بزرگان سایت بیشتر احترام بزارید. همه در اینجا قصد کمک دارند و کمک هیچ عایدیی برای کسی علی الخصوص جناب دانیال نداره :icon_mad:
mahdyshr
20 October 2008, 07:41 PM
با عرض سام خدمت دوستان
می خواستم بپرسم دوستانی که xps 1530 خریداری کردن می دونن که آیا رم گرافیکش ddr2 هست یا ddr3?
(البته تو چند صفحه قبل یکی از دوستان که از زیگورات پرسیده بود می گفت ddr2 هست می خواستم ببینم ddr3 رو وارد نکرده جدیدا؟)
چشم عسلي
28 October 2008, 04:43 PM
من الان یکی گرفتم DDR3 البته نه از زیگورات خود منم گفتم زیگورات میگه از ما DDR2 حالا یا اونا بی سوادند یا اینکه سفارشی از دل خرید می کنند
اما من 1 ماه یه مالزی بدون گارانتی گرفتم DDR3 البته با شرط خریدمش که اگه 2 بود برگشت کنم
McAcE
28 October 2008, 08:10 PM
من الان یکی گرفتم DDR3 البته نه از زیگورات خود منم گفتم زیگورات میگه از ما DDR2 حالا یا اونا بی سوادند یا اینکه سفارشی از دل خرید می کنند
اما من 1 ماه یه مالزی بدون گارانتی گرفتم DDR3 البته با شرط خریدمش که اگه 2 بود برگشت کنم
به چه کانفیگی و چه قیمتی؟؟ چه رنگی؟
Mazhar
30 October 2008, 09:13 AM
ببخشيد دوستان چطور ميشه صحت عملكرد CD درايو رو چك كرد. آخه ماله من نمي تونه با سرعت بالاي 24 رايت كنه. نمي دونم مشكل سخت افزاري هست يا نرم افزاري. ضمنا نه صدا ميده نه در پخش CD و DVD مشكل داره؟
McAcE
12 November 2008, 12:04 PM
دوستان چند وقته که لپ تاپ رو روشن میکنم با این صفحه رو به رو میشم :
http://i38.tinypic.com/atumgx.jpg
عرفنا
13 November 2008, 03:20 AM
شما مشکلی با شارژ و باتری لپتاپتون ندارید؟هیچ تغییر کارکردی توی لپتاپ ندیدید؟از شارژر اصل استفاده می کنید؟با لپتاپ دل دیگه تست کردید؟
اگر همه چیز درست است، با استفاده از راهنمایی خود لپتاپ نمی تونین از نمایش دوباره ی صفحه جلوگیری کنید؟(فشردن f3)
چشم عسلي
13 November 2008, 02:45 PM
http://i38.tinypic.com/atumgx.jpg
این صفحه در دو مورد ظاهر میشه
امید وارم مشکل شما از اولی باشه
مورد اول خرابی شارجر
مورد دول خرابی مدار کنترل کننده ولتاژ
چند وقت پیش یه مدل اینسپروم 1520 یکی از همکارا باطریش تموم شده بود و دسترسی به شارجر هم نبود تا یه شارجر وسترو 1000 از یکی از دوستان گرفتیم اما لپ تاپ در حالت بدون باطری (باطری خالی)
با شارجر بوت نشدو همین صفحه ظاهر شد
این قضیه برام سوال شد و چند روز بعد توی ویندوز همون شارجر 1000 وسترو را بهش وصل کردم و دیدم شارج داره انجام میشه
نتیجه : در هنگام بوت اولیه سیستم تمامی سخت افزار ها باید چک بشه و در صورت مچ نبودن هر سخت افزاری بایوس دستگاه باید پیغام بده
حالا شارجر دستگاه هم به نوعی مثل پاور سیستم محسوب میشه و اگر با توانی که در بایوس مشخص شده فرق کننه سیستم این پیغام را میده
احتمال خرابی شارجر شما وجود داره
موفق باشید
McAcE
13 November 2008, 04:10 PM
ممنونم دوست عزیز ، البته خودم احتمال میدادم از نوسانات برق باشه ؛ اینجاست که داشتن گارانتی بدرد میخوره.
شما مشکلی با شارژ و باتری لپتاپتون ندارید؟هیچ تغییر کارکردی توی لپتاپ ندیدید؟از شارژر اصل استفاده می کنید؟با لپتاپ دل دیگه تست کردید؟
اگر همه چیز درست است، با استفاده از راهنمایی خود لپتاپ نمی تونین از نمایش دوباره ی صفحه جلوگیری کنید؟(فشردن f3
من مشکلی نداشتم و باتریم هم تا 4 ساعت بهم شارژ میده ، و شارژریم که استفاده میکنم همانی است که در جعبه و به صورت اکبند موجود بود. با لپ تاپ دیگه هم تست نکردم
اما سئوال اینجاست از برای مثال از 5 دفعه که لپتاپ رو روشن میکنم فقط 2 دفعه اش این پیفام رو میبینم .
McAcE
13 November 2008, 04:33 PM
در همان عکسی که من گزاشتم نوشته شده ac adaptor 65W وصل کنید
در صورتی که اداپتور موجود در پک لپ تاپ من 90 وات هستش
از بقیه کسانی که 1530 9سل دارند یه سئوال مشترک دارم ؟: اداپتوری که استفاده میکنی چند وات هستش؟
am!n
13 November 2008, 08:29 PM
جناب چشم عسلي (http://www.phalls.com/member.php?u=6339)
لطفا مشکل تاچ(موس لپ تاپ) را در همون تاپیکی (http://www.phalls.com/showthread.php?t=47662) که ایجاد کردید پیگیر شوید.
ممنون
Mazhar
15 November 2008, 01:05 PM
بچه ها من تو CD رايت كردن مشكل دارم. سرعت بالاي 20 رو ارور ميده. چطور مي تونم از سلامت درايوم مطلع بشم؟ آيا با نرم افزار SISO Sandra ميشه عملكرد درايو رو تست كرد؟ من از اين نرم افزار استفاده كردم و هيچ مشكلي در تست درايو نشون نميده!!!!!!!
كسي از دوستان ميدونه چرا اين مشكل در هنگام رايت كردن CD بوجود مياد؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.